Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Eindelijk Lente! De beste uitjes in Utrecht op een rij! Je gaat toch niet binnen zitten nu? .

Eindelijk zon, eindelijk lente! Utrecht wacht op je. Dit zijn de mooiste Utrecht Uitjes op een rij. Lekker buiten en genieten van de stad. Kies snel en verheug u op een heerlijk uitje in de mooiste stad van Nederland!

Varen in Utrecht met bitterballen en een borrel? Alles kan!

Wat is er leuker dan varen? Varen met een borrel en een bitterbal! Terwijl de schipper de boot over de grachten en singels navigeert geniet u van een lekker drankje en elkaars gezelschap. Geheel op maat te organiseren, aan te vullen met allerlei extra”s: van accordeonist aan boord tot snacks naar keuze!

Beleef Utrecht met een game

Dit is spannend: de stad ontdekken met een interactieve citygame….Wat past bij je? Een coole smartphone quest, buldergelach met Crazy 11 of spannend mollen? Kies je favoriet en laat ons deze bloedstollende ervaring organiseren. Goed voor het teamgevoel, blijvende herinneringen gegarandeerd!

Een Instagramwalk door Utrecht

Fotografeer en geniet, ja deze is favoriet! Door Utrecht wandelen, de mooiste details en geheimen ontdekken, de beste tips van een fotograaf en plezier met elkaar. Dit is zo gaaf!

Wandelend dineren door Utrecht

Wandel van gerecht naar gerecht. Tijd voor elkaar, de stad en het verwennen van de smaakpapillen. Hemels!  Een goede gids laat je anders kijken en elk restaurant is een nieuwe ontdekking. Jammie! Allerlei varianten mogelijk. Zo kun je een wandeling vervangen door een boot- of fietstocht, zijn de restaurants geheel aan te passen aan je budget en kunnen we nog diverse extra”s aan jearrangement toevoegen. Eet smakelijk!

Een van deze uitjes boeken? Of staat datgene wat je zoekt er niet tussen en wil je advies van echte Utrecht experts? Bel 030-2145099, onze eventplanners bedenken graag een geweldig programma op maat in de Domstad!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief