Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Reviews

St. Maartenskliniek

We hebben een geweldige avond gehad met het team. De rondleiding was erg verrassend, zoveel leuke voor iedereen toch onbekende plekjes en weetjes. De restaurantjes prima, vriendelijke bediening. Íedereen was erg enthousiast over dit uitje. Met name omdat dat het een heel interactief uitje is waarbij je veel collega's spreekt, gezellig wat drinken en hapje eten. Eigenlijk het ideale teamuitje !
Deze review kreeg als cijfer een
- Wendy Stolker | St. Maartenskliniek

neven en nichten

we hebben een heerlijke avond gehad met de rondvaart en BBQ op de boot. de 2 jongens waren top ze hebben ons goed verzorgd. ik wil het iedereen aanraden mooie stad Utrecht zeker vanaf het water. Irina jij ook heel hartelijk bedankt voor de goede zorg uitstekend geregeld alles. gr. Sjaak
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sjaak Jacob | neven en nichten

Rabobank

Ontzettend leuke avond gehad. 3 gangen-diner bij Den Draeck in Utrecht en tussen de gangen door speelde we de pubquiz. Welke werd geleid door Marije. het eten was ook goed. En we hebben met het hele team een gezellige avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een
- Jolanda Valkenburg | Rabobank

Met tien vrienden op stap in Utrecht en een toffe rondvaart gekregen op de grachten van Utrecht. Toffe accordeonist die goed speelde en vooral goed inspeelde op ons gezelschap!
Deze review kreeg als cijfer een
- Filip Opsomer

Fysiotherapie van Bommel

Geweldig leuk teamuitje Leuke pubquiz, varend door de mooie grachten van Utrecht. Leuke spelleidster. We hebben veel lol gehad met het team. Echt een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een
- Petra van Loon | Fysiotherapie van Bommel

Epilepsiefonds

Afgelopen donderdag hebben we ons personeelsuitje gehad en iedereen heeft het ontzettend naar z’n zin gehad! Goed georganiseerd, leuke spelbegeleidster (met veel geduld 😉) en heerlijk gegeten. We hebben meerdere complimenten vanuit de groep gekregen. Ook ontzettend fijn dat er flexibel omgegaan werd met last minute afmeldingen i.v.m ziekte. Heel erg bedankt voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vincent van Laar | Epilepsiefonds

Advent Jeugd Verbond

Op een rustige zondagochtend met zo'n 60 jongeren dit fantastische spel mogen spelen. Ontzettend goed verzorgd en ook nog eens geweldig om te spelen! Onze jongeren hebben een hele leuke ochtend gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrick Nab | Advent Jeugd Verbond

Huisman & Partners B.V.

Teamuitje gehad met het werk , bubblevoetbal gedaan was super en ook heel goed geregeld, zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een
- Anita Koppers | Huisman & Partners B.V.

ING ComFin

Eerste ervaring met Puur en het was allemaal goed verzorgt. Communicatie verliep helder en vooral het floating diner concept is erg leuk en origineel.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Christian van Doesburg | ING ComFin

Geweldige dag laten door Puur Utrecht . Alles was heel goed geregeld. De begeleiding op de dag zelf was ook top !!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Melvin

Veel keuze, goed advies. We hebben een prachtige dag gehad. Van begin tot einde. Enthousiaste mensen bij Puur. Volgende keer weer !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Leonard

Leuk en ontspannen bedrijfsuitje. Grappig om als financiele afdeling nu eens als doel te hebben om zoveel mogelijk geld uit te geven.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Saskia Lonnee

Was een leuke Workshop Lipdub maken! Dank Puur voor deze blijvende herinnering. Dank Bas voor de goede organisatie en het fijne contact.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nynke Visser

Wauw wat een organisatie! Een erg leuke dag en avond gehad door PuurUtrecht!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou Post

Het Herken de Mol spel was goed georganiseerd, heel enthousiast gebracht!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Mikki Sindhunata

Top geregeld, top uitje, super verzorgd. Het lijkt overdreven, maar ik kan er geen andere woorden voor vinden. Puur: hartstikke bedankt!!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nyn v

Met een groep hebben wij de Expeditie Utrecht gedaan en afgesloten met een gezellig tapas diner. Nynke Visser van Puur Utrecht heeft naar onze wensen geluisterd en binnen korte tijd een passend programma en menu samengesteld. De dag zelf is volgens planning en verwachtingen verlopen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Frank Swinkels

Echt geweldig, de hele groep heeft het enorm naar zijn/haar zin gehad. De spelleiders waren ook enthousiast en lachte mee om alles. Zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sjoerd van Bruchem

Na een super ontvangst in de Winkel van Sinkel.cafe Broers.rondleiding door Daklozen.boottocht met Diner en als afsluiting hilarische Utrechtse Bingo is dit met Puur Utrecht een heel geslaagd personeels uitje geworden.Grote Dank voor alles.Geweldig...
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gerben Driessen

De workshop 'dieren beschilderen' was top! Leuke begeleiding en ook lekker kunnen lachen. De walking dinner was ook erg leuk, nieuwe feitjes over Utrecht te weten gekomen en heerlijk gegeten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Koen Bekkers

Het was geweldig! Overdag een rondleiding door de stad gehad en een rondvaart. In de avond een walking dinner. Alles was geweldig geregeld en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Complimenten aan Puur Events!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wouter Verhoeven

Met ons bedrijf een personeelsfeest gedaan wat door Puur verzorgd werd in Utrecht. Met Tuk Tuks de stad verkend en daarna een city tocht gedaan waarbij diverse vraagstukken opgelost diende te worden. Een heerlijke dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jan van Niekerk

Ik heb een hele goeie ervaring met Puur*. Veel keuze uit uitjes en er wordt duidelijk de moeite genomen om een geweldig uitje voor je te organiseren. De kwaliteit van de uitjes is ook echt top! Het contact met de Puur* medewerkers is hartstikke goed, ze zijn altijd bereikbaar en bereid je te helpen. Puur* is een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Isa

De fotosafari door Utrecht gespeeld; erg leuke activiteit en goed georganiseerd. Duidelijke spel uitleg en met eenvoudig te gebruiken app. We waren met een grote groep en het verliep vlekkeloos.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Klaver

Uitstekend georganiseert, supervriendelijke medewerkers. Heel creatieve activiteiten en een bijzondere en zeer centraal in het land gelegen vergaderlocatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Meryl

Bij Puur ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een onvergetelijk uitje. Onlangs heb ik met vrienden een Herken de Mol de gespeeld wat zeer spannend was. Door het enthousiasme van de spelmaker kregen wij er nog meer zin in. Daarnaast was het fantastisch weer en hebben we aan het eind van de middag heerlijk geborreld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- André Hoogendoorn

Mijn ervaring met Puur Utrecht is heel goed. De uitjes zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en ook de begeleiding tijdens de uitjes is top. Vooral de spellen zijn erg spannend en spreken een grote doelgroep aan. Mijn favoriete uitje is het floating dinner, waarbij je van het voorgerecht naar het hoofdgerecht vaart en van het hoofdgerecht naar het nagerecht vaart. Dit is een hele leuke manier van eten, wat je nog lange tijd bij zal blijven.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sarah-levi Barnhoorn

Wij hebben met een groep van 21 vrouwen een erg leuke dag in Utrecht gehad tijdens het 'Jacht naar de Macht' spel. Helaas ging er technisch gezien wel het een en ander mis, maar hiervoor zijn wij uiteindelijk naar tevredenheid gecompenseerd. Al met al dus een positieve ervaring
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lisa Molenaars

Goed geregeld, ook last minute wijzigingen zonder problemen mogelijk voor wat betreft locatie van uitleg. We hadden daarbij schitterend weer, 25 graden, en genoten volop van Utrecht, de mensen en de terrasje. De game was goed te doen, zeker het proberen waard.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Familie Talsma

Wat een fijne team middag hebben we mogen ervaren met Anna-Maria van Puur Utrecht. Zij heeft ons meegenomen in een inspirerende en gekke middag met de Instagram tour door de stad. De tour was niet alleen leuk;/hilarisch en leerzaam. We kunnen het ook nog levend houden in ons team door Instagram actief te blijven gebruiken voor een zakelijk doeleinde. Leuk! Een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lianne Aben

Wij hebben n.a.v een vrijzellendag met 10 man op de borrelboot gezeten en gevaren door de grachten van Utrecht. Hierbij was er voldoende drinken en hapjes aanwezig voor ons allen. Schipper Bart heeft ons 1,5 uur rond gevaren. Leuke ervaring en zeker aan te raden. Wij hadden prachtig weer deze dag en dat is wel prettig op een sloep. Lotte heeft mij prima geholpen met het regelen van deze borrelboot.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sander Leenaerts

surfevenement zandvoort

Ik wou iets leuks doen voor alle mensen die mee hadden geholpen aan een leuke evenement. ik kwam via via bij Puur Utrecht terecht. ik had een offerte aangevraagd en ik werd gelijk de dag daarna gebeld en ben ik er samen tot een mooi uitje gekomen. Op de dag zelf was het allemaal goed geregeld en kan niks anders zeggen dan dat we een geweldige dag hebben gehad met ze alle.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | surfevenement zandvoort

Vandaag ondergedompeld in de schoonheid van de oude gracht. De grote werf is heel puur, zoals het een puur locatie betaamt. Je rolt zo de gracht in, en binnen voel je hoe de biertonnen opgestapeld lagen. Inmers, het is heel knus. Maar voor een event tot 50 man (in theater opstelling) is het authentiek Utrecht. En je bent zo bij café België voor een lekker biertje erna
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rick Lindeman

Met onze afdeling hebben we Herken de Mol gespeeld. Het is zelfs de grootste criticasters erg goed bevallen, we hebben een top middag gehad. Complimenten voor de organisatie van initieel contact tot en met de uitvoering. Alles verloop soepel, informatie is duidelijk en de sfeer die de spelmakers weten te creëren is erg goed. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vincent Pieterse

Klantvriendelijkheid aan de top! Ja hoor, wat een fijne ervaring met de mensen van Puur Utrecht. De offerte die ik had aangevraagd wilde ik nog wat aanpassen en dat was allemaal geen probleem. Voorafgaand het uitje kreeg ik hele duidelijk details toegestuurd, zodat alles duidelijk was. Degene die het voor mij had georganiseerd kwam zelfs nog even langs om te kijken of alles naar wens was. Als je een leuk uitje wilt organiseren, ga naar Puur Utrecht!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lotte

Hallo Hanneke het was een geweldige dag op 29 oktober om een CSI moord op te lossen. Iedereen was enorm enthousiast en onder weg moesten we met het koffertje voor wildvreemde mensen nog op de foto. Alles was door jullie goed geregeld mijn complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wil Jansen

Afgelopen december hebben wij een gezellige familiedag gehad. We zijn met de familieleden eerst begonnen met een heerlijke high tea in hartje Utrecht. Daarna hebben wij onder begeleiding van een leuke en professionele presentator het “Ik hou van Holland spel” gespeeld. Na het spel zijn wij aan boord gestapt van onze eigen sloep om de dag af te sluiten met een borrelboot en aansluitend een Floating dinner. Vanaf de eerste minuut was het contact met Puur*Utrecht zeer prettig. De gehele dag was echt perfect geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anouk de Gruijter

Alles vooraf goed geregeld en communicatie was direct en helder. Restaurant keuze was uitstekend en gevarieerd. Gewoon een leuke middag/avond met team gehad en tussendoor door de stad olv een gids gewandeld. Gaan we nog een keer doen maar dan hoop ik zonder regen (o;
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Paul van der Hagen

Ik heb, samen met 26 collega's, mijn 25-jarig jubileum gevierd. Het was georganiseerd door Puur Utrecht (Claire) en was een doorslaand succes. Wij hebben heel gezellig en vooral lekker gegeten en daarna in de werfkelder van Puur Utrecht een pubquiz gehouden. Er is veel gelachen en mede dankzij de uitstekende presentator Michel, was ook dit onderdeel zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Roeland van Cann

Met een super leuke en enthousiaste groep deden wij de citygame 2.0! Een heel leuk spel waarbij je met teams tegen elkaar speelt. Wij hebben zo hard gelachen en zo'n leuke tijd met elkaar gehad. Na het spel kregen wij ook de foto's te zien die wij tijdens het spel hadden gemaakt. Toen kon iedereen niet meer ophouden met lachen. Daarna hadden wij een borrel waarbij alles tot in de kleinste puntjes perfect was geregeld. Alles was daadwerkelijk zo zoals wij het in gedachten hadden. Kortom: Geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Luuk Roubos

Wij hadden vorige week met het bedrijf een nieuwjaarsuitje/vergadering, alles was echt super geregeld. De ruimte onder het kantoor was voor ons echt ideaal en alles was tot in de puntjes geregeld. Na de vergadering hebben wij een "Wie is de mol" gespeeld, onze spel leider Laurens wist door zijn enthousiaste uitleg de spanning er goed in te brengen. We hebben echt een super dag gehad. Ook de communicatie met Anouk van het kantoor was duidelijk, vriendelijk en snel. Volgende keer zullen wij zonder enige twijfel meteen Puur bellen. Dank jullie voor de geweldige dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ben Sproet

Anne-Maria en Edward, bij deze wil ik jullie heel erg bedanken voor ons geslaagde familie-uitje in Amsterdam afgelopen zomer. Iedereen heeft enorm genoten van de speurtocht door de rosse buurt en de voortreffelijke lunch. Was allemaal tot in de puntjes geregeld. Een pure aanrader om een zakelijk- of familie-uitje door PUUR te laten organiseren. --- op een gegeven moment vroeg mijn kleine neefje waarom die vrouwen achter de ramen allemaal een bikini aan hadden. Met "die hebben allemaal een zwembad achter in de tuin", kreeg ik hem heel even stil --- Met vriendelijke groet, Hans Reems
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans Reems

Voor het eerst een vrijgezellenfeest mogen organiseren voor een hele goede vriendin. Met de hulp van Puur hebben we een ontzettend leuk feestje gepland (Burlesque dansworkshop bij Yazilla's Dansschool in Utrecht en dineren bij Humphreys)! Ik werd erg goed geholpen en er werden verschillende opties gegeven waaruit ik kon kiezen. Alles werd duidelijk op papier gezet en het was zo geregeld. Op het laatste moment zou het hele feest niet door gaan omdat de bruid met flinke koorts op bed lag. Meteen contact opgenomen met Puur en er werd goed meegedacht wat een eventueel plan B zou kunnen zijn, geruststellend! Gelukkig kon het allemaal door gaan en hebben we een topavond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lois Kaihatu

Ik zat dit weekend in De Grote Werf, de prachtige werfkelder van Puur Utrecht, voor een workshop. De locatie heeft prachtig licht en ligt echt aan het water wat een grappig effect gaf (af en toe komt er een boot voorbij). De kelder is prachtig verbouwd met hout en gegoten beton. Heel modern en toch gezellig. Waar we vooral blij mee waren was het comfort: er is een toilet en een keuken en wifi, voldoende comfortabele stoelen en grote tafels die je ook weer op kunt klappen als ze in de weg staan, een beamer en projectiescherm, koffie en thee mogelijkheid. Alles, kortom! We hebben de lunch besteld bij Eethuis Vers aan de overkant, ook perfect. De locatie is 12 minuten lopen van het Centraal Station en letterlijk 2 minuten lopen vanaf de parkeergarage. Ik kan de kelder van harte aanbevelen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elja Daae

Topdag gehad voor een vrijgezellenfeest. Borrelboot door de grachten van Utrecht onder het genot van. Prachtig om de stad zo te bekijken. Daarna The Great Escape gedaan. Leuk GPS spel door delen van Utrecht waar je normaal nooit komt. Ludieke opdrachten, teamgevoel en proberen je andere team dwars te liggen (echte wedstrijd). Afgetopt met een superleuke escaperoom Mysterium aan de oude gracht. Snelle tijd ontsnappen is winnen! Spannend was het. Daarna uit wezen eten in King Arhur, goed gegeten. Alles in een arrangement goed geregeld door Puur. Top dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joris van Riel

Fragrancy

Vandaag een comedy workshop gehad met mijn team. Het was erg leuk, andere manier van elkaar leren kennen. We hebben erg gelachen en het was echt "out of the box" denken. De begeleider was vriendelijk en was erg begaan, straalde energie uit en kon de groep goed samen houden. Ik raad dit zeer aan als team-uitje om een team meer samen te laten komen of elkaar beter te leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Fragrancy

Op 12 juli met een groep vrienden de escaperoom Mysterium gespeeld. De meesten van ons hadden al een paar escaperooms gedaan, eentje was 'nieuw'. We hebben het enorm naar onze zin gehad. De beleving begint al bij de ontvangst, en voordat je de ruimte in gaat, zit je al helemaal in het verhaal. De aankleding is ook tot in de puntjes aansluitend bij de beleving. De room heeft en grote variatie aan puzzels en mysteries. Je wordt in een logische flow van de ene naar de andere puzzel geleid (als je ze oplost), het is helder wat decor is en wat 'gepuzzeld' moet worden. Hier en daar een verrassingseffect zorgde voor de kerst op de taart. Een absolute aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sanne Roemen

Uiteindelijk tevreden over dit bedrijf. Leuk uitje gehad in de vorm van een Ik hou van Holland quiz. Leuk om met een groep vrienden te doen! Was wel wat verwarring achteraf over een factuur voor de drank, maar dat is allemaal netjes opgelost. Schakelen snel, denken goed mee met wat leuk zou kunnen zijn voor een groep en bieden een leuke mix aan activiteiten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans de Jong

Afgelopen zaterdag een workshop smartphone fotografie gevolgd in Utrecht. Wat een super leuke workshop! Iedereen kreeg eenvoudige tips en trucs om direct mooiere foto’s te maken. Ik kan deze workshop echt aanraden!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Irma Slotboom

We hebben via Puur Utrecht een personeelsuitje georganiseerd. Een gezellige middag met leuke spellen/opdrachten. Op ons verzoek op maat gemaakt in Zeist en goed verzorgd!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Josien van Eijk

HOMIJ Technische Installaties bv

Puur Utrecht denkt mee over een leuke daginvulling, niks is teveel om uit te zoeken of na te vragen, reageren heel snel op e-mails en telefoontjes en blijven altijd klantvriendelijk. Puur Utrecht ontzorgt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole | HOMIJ Technische Installaties bv

UMC Vaatchirurgie

We hebben dankzij jullie een hele gezellige avond gehad, waarbij we veel lol hebben gehad en daarbij ook nog heerlijk hebben gegeten. Kortom een zeer geslaagd uitje
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Suzanne Elstgeest | UMC Vaatchirurgie

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Vloek in het Engels gedaan moest worden was geen enkel probleem. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Madelon van der Wielen

RVO

Wij hebben een hele leuke middag gehad dankzij dit spel! Het zat heel goed in elkaar, met de tablet, tas en map met opdrachten die we meekregen. Vooral de foto opdrachten vonden we erg leuk, en het spel zorgde tot het einde voor een onderlinge ''strijd'' tussen de teams. Het contact met de organisatie vooraf, tijdens en achteraf is ook erg vlot verlopen. Dit spel is zeker aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisanne van Beek | RVO

Rabobank

Moorddiner; we hebben met ons team een super leuke avond gehad. De aankleding en het spel waren leuk en het werd goed begeleid. We hebben ontzettend gelachen en genoten van sommige acteur/collega''s . Het eten was ook prima, kortom een geslaagd team uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marie Therese Berkel | Rabobank

Super leuk uitje in het hart van Utrecht! Voor een vrijgezellenfeest met 8 meiden hebben we o.a. dit uitje; Herken De Mol, gespeeld. Het is spannend, grappig, uitdagend en gezellig om te doen. :D Leuke begeleider die je tijdens t spel steeds op nieuwe locaties in de stad ontmoet voor verschillende spelonderdelen. Iedereen maakt elkaar verdacht en speelt een mentaal spelletje met elkaar. Bijna niemand van ons had de "echte mol" door tijdens t spel. Het weer was heerlijk en je komt op allerlei mooie plekken in de binnenstad. Echt een aanrader om te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Margje van 't Oever

Facilicom

We hebben het boottochtje door Utrecht inclusief tapasbuffet als erg leuk ervaren. Schipper Lisette heeft ons alle mooie plekjes van Utrecht laten zien met hier en daar wat leuke feitjes over de locaties waar we langs kwamen. Het eten was prima, er zijn voldoende drankjes aan boord, de duur van de boottocht was perfect en we hadden gelukkig mooi weer, waardoor we zowel in de openlucht als overdekt in de schaduw konden zitten in de boot. Ook waren we erg blij dat er een WC aan boord was - klein maar fijn, zeker met al het water om je heen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Leonie van der Waard | Facilicom

Arko Sports Media

Zeer geslaagde dag! Alles was perfect geregeld; duidelijke uitleg, leuke spellen en goed eten. Een aanrader om als bedrijfsuitje te organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Remco Tervoort | Arko Sports Media

Zeer over te spreken! Alles was top geregeld en de kapitein was ook erg gezellig en er was meer dan genoeg drank aan boord. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Fleur van Grootel

Genietend van een boottocht door de Utrechtse grachten in combinatie met een vermakelijke pubquiz. De pubquizboot is een ware aanrader! Alles was tot in de puntjes geregeld en werd flexibel ingespeeld op onze wensen. We hebben een gezellige middagactiviteit gehad mede dankzij een scherpe en humorvolle spelleider!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stef van Bommel

Rabobank

We hebben heel veel lol gehad tijdens ons Herken de Mol aan Tafel event. Dit was als afsluiter na een offsite. Alle collega''s deden enthousiast mee, ook al was het de heetste dag van het jaar. Het personeel van Den Draeck zorgde gelukkig voor volle glazen en het eten was lekker. De spelleider hield ons goed bij de les en we hadden een verrassende onverwachte mol.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Suzanna Leonard | Rabobank

Syneos Health Netherlands B.V.

We hebben genoten van een erg leuke middag. Veel van Utrecht gezien, leuke uitdagende vragen opgelost en genoten van de (onverwachte) creativiteit van sommige collega''s. Ook het aansluitende diner bij El Mundo was goed geregeld. Echt een aanrader!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marjolein Gijsbertsen | Syneos Health Netherlands B.V.

Puur* Utrecht heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje samengesteld met als één van de hoogtepunten de sloepen-puzzeltocht. De tocht zelf was erg leuk, vanaf het water weer hele nieuwe blik op de stad. En de gevarieerde opdrachten zorgen voor een leuk competitief element. En echte aanrader voor bedrijven, sportteams of families.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Suzan van Zeist

Toffe ervaring met de collega''s mogen beleven! We hebben de (mobiele) escape room gedaan waar we tevreden over zijn.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- M. Timmerman

Hogeschool Utrecht

Leuk spel dat goed in elkaar zit! Prettige communicatie met Puur* Events. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karen van den Burg | Hogeschool Utrecht

UMC Utrecht

We booked a so called Floating Dinner for 25 People. After seeing the program we were really enthusiastic and had high expectations. These expectations were fullfilled entirely and we had a good time on the boat, including our really nice skipper (Suzanne). She answered us a lot of questions about the history of some buildings and brought us safe from restaurant to restaurant. I can highly recommend this event and aswell the nice communication with Ilse from Puur who personalized that day for us.. We are looking forward to another great activity!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrique Praest | UMC Utrecht

We hebben met een vrijgezellenfeest en kookworkshop via jullie besproken. Fijne medewerkers die ontzettend snel reageren op mails. Alles was goed geregeld en we hebben een leuke avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Richelle Frens

UMC utrecht

We hebben een hele leuke avond gehad op de tapasboten, alle veelal buitenlandse gasten waren erg verrast hoe mooi Utrecht is en hoe veel beter dit te zien is vanaf een boot door de grachten. Het eten was prima en we hadden erg geluk met het weer. Fijn dat er ook wat dekens aan boord waren voor degenen die het toch iets te fris vonden. Super dat de opstapplaats aangepast kon worden en we vanaf de congreslocatie zo de boot op konden. De commucicatie met puur is erg prettig en goed verlopen. Hartelijk dank!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Cornelieke Pals | UMC utrecht

Landré Beheer B.V.

Eendentour met aansluitend Pubquiz/BBQ buffet. TOP dag gehad. Genoten. Ilse Schouten/Puur bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Carla Eijnikel | Landré Beheer B.V.

Timon

Bedrijfsuitje gehad bij Puur Utrecht. Deze organisatie kan super snel schakelen, denkt mee en verder om te komen tot een passende activiteit! Bedankt en wie weet tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- A. de Boer | Timon

Ordina

Leuke avond gehad met het team! Professioneel gehost en goed voorbereid door Puur*Utrecht, ondanks de korte-termijn aanvraag. De pubquiz hebben we gedaan bij Luden in Utrecht; mooie locatie en met lekker eten. Al met al een hele geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Martijn Marree | Ordina

Het was ontzettend leuk! De locatie was goed te vinden. De cocktailworkshop stak goed in elkaar en de uitleg was duidelijk. Wij zijn zeker tevreden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Corné Wel

Rabobank

Leuke wandeling waarbij het verhaal van de gids het inspirerend en indrukwekkend maakt. Een aanrader. Bij The Colour Kitchen koffie met gebak. In weinig tijd toch met het team een mooie beleving gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ellen Westdorp | Rabobank

Van de Groep & Olsthoorn

Wij hebben een event gehad met internationale collega''s, georganiseerd door Puur* Utrecht. Mooie boottocht afgewisseld met lekker eten en een interessante rondleiding door de Utrechtse stadsgids!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wim de Kruijf | Van de Groep & Olsthoorn

Myler

We hebben het erg naar onze zin gehad. Leuk concept en leuke begeleiding vanuit Kaley (de quizmaster). We zouden het zeker anderen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jan Schop | Myler

Het Veldhuis

We hebben met een groep van 35 collega''s het spel gespeeld op onze school. Onze ''Linda'' was erg enthousiast en nam de groep mee in het Gek op Holland spel. De ruimte was erg leuk en geheel in stijl aangekleed. Een geslaagde middag, waarbij iedereen vanzelf fanatiek meespeelde.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nathalie | Het Veldhuis

Samen met mijn team de Bob Ross workshop gevolgd op een fantastische locatie in hartje Utrecht. We hebben ons onder begeleiding van Sanne onder laten dompelen in de technieken van tv-schilder Bob Ross en - het moet gezegd - ons verbaasd over wat we hebben gecreëerd zonder enige schilderervaring. There are no mistakes, just happy little accidents! Een echte aanrader om met je team te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anthonie Drenth

Samen met mijn team de Bob Ross workshop gevolgd op een fantastische locatie in hartje Utrecht. We hebben ons onder begeleiding van Sanne onder laten dompelen in de technieken van tv-schilder Bob Ross en - het moet gezegd - ons verbaasd over wat we hebben gecreëerd zonder enige schilderervaring. There are no mistakes, just happy little accidents! Een echte aanrader om met je team te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anthonie Drenth

ABN AMRO

Super leuk opgezet spel. Leuke interactieve manier om zowel de stad Utrecht als het team beter te leren kennen. Enthousiaste spelbegeleiders en een flexibel reserveringsproces hebben bijgedragen aan een positieve ervaring
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joey van der Linden | ABN AMRO

Focus Marketing Research

Prachtige vergaderlocatie en alles was top geregeld. Puur Utrecht heeft meerdere activiteiten voor ons bedrijfsuitje in Utrecht verzorgd; een vergaderruimte, escape room en een boottocht en alles viel zeer in de smaak bij onze werknemers.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Selina Gordon | Focus Marketing Research

Hyppe

Over de organisatie door Puur Utrecht ben ik zeer tevreden. Mathilde heeft goed meegedacht en een op maakt gemaakt uitje geregeld. Helemaal top! De borrelboot was erg geslaagd. We boften natuurlijk met het weer ook al was het februari(niet overdekt gedaan uiteindelijk : ). Op een gegeven moment werd het ook donker en de stad was dan ook een mooi gezicht met alle lichtjes. De schipper was ook erg onderhoudend. Hapjes en drankjes waren super goed verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Katinka de Graaf | Hyppe

UMC Utrecht

Fijne sfeervolle lokatie met goede faciliteiten en top lunch en koffie.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Raymond Schiffelers | UMC Utrecht

Leuk voor een vrijgezellenfeestje!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Roos Jager

The NextGen

Om het nieuwe jaar in te luiden hebben we dit uitje met onze medewerkers gedaan. Het was ontzettend leuk! De samenwerking met PUUR Utrecht verliep flexibel en de restaurants en de bootverhuur verleende ook goede service. Een aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Toma | The NextGen

NS Reizigers

Ilse van Puur heeft een heel fijne avond voor ons verzorgd. In samenspraak hebben we een leuk programma samengesteld dat in alle opzichten voldeed aan onze verwachtingen en wat door onze medewerkers zeer goed werd ontvangen. Zeker de Pubquiz is een welkome toevoeging op je casual bedrijfsuitje, temeer omdat Sytse ter plaatse goed inspeelt op wat voor groep mensen hij voor zich heeft. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Harald Ghijsen | NS Reizigers

Wat een geslaagd evenement hebben wij mogen meemaken. Een hilarisch superleuk spel. Je wordt er zeer fanatiek van met her en der wat vals spelen :-) Een vlotte leuke presentatrice maakte het geheel af. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mariska van Zandwijk

De walking dinner op 26 November in Utrecht was perfect geregeld. Puur Utrecht heeft de hele coördinatie voor mij geregeld inclusief de vertaling van het menu in het Engels. Het internationale gezelschap van 34 personen heeft het erg naar hun zin gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tiziana Engelmann

We hebben een top avond gehad. Vreselijk gelachen met het Moordspel en het boottochtje , voor dat het moordspel begon, door de grachten met een hapje en een drankje was zeer relax. Iedereens heeft veel foto''s van elkaar gemaakt met de hilarische outfits.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicole van Esveld

Cunera

Wij hebben voor een jubilaris een walking & floating dinner georganiseerd. Samen hebben wij genoten van een heerlijke avond met lekker eten. Deze avond was perfect geregeld door Puur Utrecht.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Johan Toonen | Cunera

5CA

Super georganiseerd! We wilden op korte termijn met ons bedrijf een kookworkshop doen, en Puur heeft dit top geregeld op een mooie locatie aan de oudegracht. Goed verzorgd met drankjes en aankleding, heerlijke gerechten met duidelijke instructies en zorgvuldig begeleid. En daarna natuurlijk heerlijk gegeten! Een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jason Lucas | 5CA

Ons uitje in Utrecht was zeer goed georganiseerd en perfect afgestemd op onze wensen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- George Savenije

I participated in the tapas work shop with my colleagues on 19th November, A little bit apprehensive about what I was about to do. Jessica (The host) welcomed us and introduced us to the evening and what we were about to do. Our particular evening was for a 7 course tapas. We were asked to split into groups of 2 and 3 and were given recipes and ingredients to work on within our respective kitchen areas. Through the event Jessica gave us insight to what we were doing and helping out with any problems that we had. The cooking was great fun and allowed for member s of the team to be able to bond and have some fun outside of the work environment. Sitting together to eat what we had all cooked was also enjoyable. Jessica helped us in terms of which order to serve the meals, ad we had an opportunity to talk to the team about what we had done. The atmosphere and event was informal, relaxing and great amounts of fun! really enjoyed it and would strongly recommend to others to try... Thank you once again to Jessica!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jonathan Staley

Flamco BV

Woensdag 21-11-2018 hebben wij een bedrijfsuitje gehad bij Tidbits in Utrecht. Met 21 man volgden we een tapas-workshop. Het was goed georganiseerd, heerljke gerechtjes (kregen het niet eens op) en heel gezellig. Was top-uitje. Puur ook bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin van Velzen | Flamco BV

UMC Utrecht

Zeer geslaagd afdelings uitje ! Met 40 personen ''de Vloek''doorstaan...Het verkleden, de pittige opdrachten en de begeleiding waren top. Achteraf veel positieven reacties gekregen als organisators !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gurbey & Anka Snel | UMC Utrecht

Gemeente Wijk bij Duurstede

We hebben een erg leuke middag gehad met team samenleving van de gemeente Wijk bij Duurstede. De city game bevatte voor elk wat wils en zorgde voor veel hilariteit en plezier. Alles was goed georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jorike Olde Loohuis | Gemeente Wijk bij Duurstede

Belastingdienst

Ranking the company is een heel leuk spel om je collega''s nog beter te leren kennen. Wat het spel nog leuker en persoonlijker maakt zijn de anekdotes, die vooraf zijn opgegeven door de collega''s, die tijdens het spel naar voren komen. Je speelt het spel in een team met een leuke quizmaster, zeker een geslaagd uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danique Sijm | Belastingdienst

Rockwool B.V.

Voor elke leeftijd een prima activiteit en leuk om te doen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stephen Muller | Rockwool B.V.

Koch en Compaijen Notarissen Utrecht

Wij hebben met ons kantooruitje gebruik gemaakt van het 1 1/2 uur durende borrelboot arrangement. Wij zijn ontzettend fijn telefonisch en via de mail behandeld. Al onze wensen waren mogelijk. Drankjes in overvloed en de hapjes werden onderweg, lekker warm opgepikt bij een apart restaurant. Wij hadden ook een voor een gids gekozen, wij kregen Luuk ( een vlotte jongeman van 26) en wat hebben wij ongelofelijk genoten van zijn historische verhalen (de geschiedenis van Utrecht is echt zijn passie) tijdens de boottocht. Het weer zat ons op 30 oktober 2018 niet mee, maar de boot was netjes afgesloten met een speciaal beweegbaar dak en wij hadden lekkere warme dekentjes op de boot. Al met met al, vinden wij Puur Utrecht echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marloes Pouw | Koch en Compaijen Notarissen Utrecht

JDE

We arranged the tapas workshop for a teambuilding event. It was a lovely evening, we had a great time. The food was really good and the mood as well. Recommended 100%!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joss Pereyra | JDE

de Volksbank

Bedankt Mathilde voor het meedenken en regelen van een perfect uitje Genoten van een heerlijke dag met fantastisch weer. We zijn gestart op de lunchboot met schipper Bart. Genoten van de heerlijke broodjes en soep. Onderwerg heeft Bart nog e.e.a. verteld over de plekken waar we langs kwamen. Vervolgens werden we opgewacht door Hugo voor het spel Herken de Mol. Het leuke was dat bijna niemand van ons gezelschap het tv programma ooit heeft gezien dus enige uitleg was nodig. De reacties waren heel positief, iedereen was enthousiast. Leuk om dit met een klein team te doen. Na afloop prima ontvangen bij retaurant Stadskasteel Oudaen voor een borrel en aansluitend diner. Alles was ook hier goed geregeld conform afspraak. Zeer goede verzorging en bediening. Kortom: alles tot in de puntjes geregeld
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tineke Berendse | de Volksbank

Redexim

Met onze klanten uit Duitsland dit uitje gedaan en wat hebben we hiervan genoten! Iedereen vond het erg leuk en heeft goed gegeten bij de verschillende restaurants! Bedankt voor het regelen en op maat maken van deze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gryanne de Graaf | Redexim

Mooie, ruime sloep voor 11 personen. Waren voorzien van alle drank en een lekkere warme bitterbal. Op en afgezet waar we wilden. Dank voor organisatie. Top !
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- Jack kloosterboer

Personeelsvereniging Fien Wonen

Utrecht vanaf een andere kant! Gezellig in een sloep binnen kijken in de kelders en genieten van het leven langs de gracht. Tussendoor lekker eten bij verschillende restaurants voor de afwisseling. Ongedwongen sfeer en voor herhaling vatbaar! Hartelijk bedankt voor het meedenken en regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda | Personeelsvereniging Fien Wonen

Hobart

Zaterdag 20 oktober. Met het Salesteam en de partners een lekker dagje Utrecht gedaan. ''s Morgens was het om 10.00 uur verzamelen bij Van der Valk Utrecht met koffie, thee en gebak. Om 11.30 naar Puur gegaan en om 12.00 uur daar de speluitleg gekregen van onze enthousiaste Ruud. Heerlijke maffe opdrachten gekregen en reuze gelachen. Wij hadden er trouwens voor gekozen om de mannen tegen de vrouwen te doen (altijd leuk). Om 15.30 was het spel klaar en was er vrije tijd tot 18.00 uur. Bij Café Quignon een uurtje geborreld en om 19.00 uur (100 meter verderop) gezellig en lekker gegeten bij Den Ouden Draeck (ook via Puur geregeld). Daarna terug naar het hotel en nog een afzakkertje genomen. De volgende dag nog even samen lekker luxe ontbeten en ieder weer naar huis. Was al met al een super leuke dag met ook mooi weer. Een volgend uitje zou ik gerust weer met Puur aandurven. Dikke 10.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rob Batteljee | Hobart

Wij hebben ter afsluiting van een project de Walking & Floating Dinner gedaan. Erg leuk om op deze manier de stad Utrecht zowel culinair als historie te ontdekken. Goed geregeld en een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Rose-anne Nijhoff-Vis

huisartsenpraktijk Jutphaas

Ons tweede personeelsuitje verzorgd door Puur* Events! Het was erg leuk en goed georganiseerd. Ook het eten bij restaurant Luden verdient een compliment. Wat een geslaagde avond! De moeite waard!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Monique Lijffijt | huisartsenpraktijk Jutphaas

Result laboratorium

Afgelopen zaterdag met collega’s van het Result laboratorium de instagram workshop gevolgd met een onderbreking van een rondvaart met een goed verzorgde lunch. De begeleiding van de workshop was super, leuke tips gekregen. De rondvaart was heel relaxed, heerlijk in het zonnetje. Wij hebben in ieder geval een hele mooie herinnering aan deze dag !
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jolanda van Heck | Result laboratorium

SRA

We hebben met ons team een hele gezellige avond gehad. Met het moorddiner werd iedereen uit zijn/haar comfortzone gehaald en werden er een aantal echte acteurs geboren. De begeleiding van het spel was top en het eten bij Restaurant Luden was prima. Het was een zeer geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Claudia Bergkamp | SRA

Wij hebben met ons bedrijf ''s middags eerst Citygame 2.0 gedaan. Erg leuk en leerzaam. We zijn op mooie plekken in Utrecht geweest waar je gewoonlijk niet komt. Daarna Walking & Floating dinner. Leuke restaurants, enthousiaste stadsgids en gezellige schipper. Kortom: een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wilma van de Waerdt

Ascom Nederland B.V.

Voor een 25-jarig jubileum van een medewerkster van ons gekozen voor een walking en floating dinner. Het was prima georganiseerd. Heerlijk gegeten en ook het weer was super!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Christa van der Most | Ascom Nederland B.V.

Conclusion

Puur denkt echt met je mee en had alles prima geregeld. Complimenten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Fleur van Dijk | Conclusion

Rabobank

Ons afdelingsuitje met 22 personen was zeer geslaagd! Een leuk restaurant aan de Oudengracht (werf)waar we een aparte ruimte kregen. De Quizmaster Carolien heeft ons uitstekend vermaakt met de PUB Quiz tijdens het 3-gangendiner. Al met al een hele geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Esther During | Rabobank

Abnamro Bank NV

ik kan niet anders zeggen dat het een top locatie was, een mooie locatie om met je team een brainstorm sessie te plannen of andere activiteiten. De service was fantastisch. er werd met je meegedacht en meegewerkt om er een top dag van te maken. Dat is gelukt. Zeker de afsluiting op de boot , helemaal top. Dank je Puur voor de service en tot de volgende keer
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anita Veerman | Abnamro Bank NV

KC Kleinerf

We hebben een erg leuke middag gehad. Zelf door de grachten varen en ondertussen ook nog wat opdrachten uitvoeren. En dan natuurlijk afwachten welk team heeft gewonnen en met de beker naar huis kan. Bedankt voor een geslaagd uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- Judith Vermeulen | KC Kleinerf

Wij hebben een uitstekend personeelsfeest gehad op Boot8. De ontvangst aan boord was heel hartelijk. Het eten van de BBQ was goed, en er was genoeg! Het was heel fijn om zoveel ruimte op de boot te hebben. Verder was de muziek en entertainment heel netjes verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marleen van Loozen

St. Philadelphia Zorg, Alphen aan den Rijn

Met een groep van 23 personen (waaronder 16 mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij 1,5 uur gevaren door de Utrechtse grachten. Schipper David was een jonge, enthousiaste jongen die ons veilig door de grachten heeft genavigeerd. Accordeonist Joost wist er nóg meer een feestje van te maken! We hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bart Neering | St. Philadelphia Zorg, Alphen aan den Rijn

Veiligheidsregio Utrecht

Onwijs leuke en vooral ontspannen teamdag gehad. lekker varen op de Utrechtse grachten en eten bij verschillende restaurants. Top geregeld
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Erik | Veiligheidsregio Utrecht

Op 29 augustus een leuk personeelsuitje gehad op de Bingoboot. Het was een succes mede door de enthousiaste bingoleidster ''Tante Sjaan''. Het onverwachte mooie weer hielp ook mee....
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- Lies Rijksen

Shell

Wat een fijne middag op het water en ook heel veel geleerd van de Utrechtse geschiedenis. Wij hadden dit uitje als teambuilding en waren verdeeld in 2 groepen waardoor we het wedstrijd element hadden. Marije was een enthousiaste spelleider met een hoge dosis humor. Een echte aanrader!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sarah Sutherland | Shell

VNU Exhibitions Europe

We hebben gisteren enorm veel lol gehad. Dat niet alle spelers (15 pax, internationaal gezelschap) bekend waren met het spel, maakte helemaal niks uit. De opdrachten waren leuk en de mollen (maar ook de niet-mollen) deden enorm hun best om iedereen op het verkeerde been te zetten. We kijken terug op een mooie middag in Utrecht!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anneke van Rooijen | VNU Exhibitions Europe

Bright Side of Life Computer Consultancy

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Lotte heeft een leuk programma voor ons in elkaar gezet. Het Teamuitje was erg geslaagd. En wat is nou heerlijker om een sloepen puzzeltocht te doen op een dag dat het volop zomer is in Nederland. Het was leuk om Utrecht (grachten) vanaf het water te zien.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Caroline Bos | Bright Side of Life Computer Consultancy

Bright Side of Life Computer Consultancy

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Lotte heeft een leuk programma voor ons in elkaar gezet. Het Teamuitje was erg geslaagd. En wat is nou heerlijker om een sloepen puzzeltocht te doen op een dag dat het volop zomer is in Nederland. Het was leuk om Utrecht (grachten) vanaf het water te zien.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Caroline Bos | Bright Side of Life Computer Consultancy

De Utrechtse Tandartspraktijk

Wij hadden gekozen voor een walking en floating dinner. Alles was goed geregeld en op tijd werden we ook overal opgehaald en afgezet. Minpunt: In verband met het lekkere weer hadden we het liefst buiten gezeten, wat je ook wel verwacht aangezien het restaurant heet: Tafel aan de gracht. Dat was wel even een teleurstelling voor het gehele team waardoor we dus 1,5 uur binnen hebben gezeten zonder airco. De boot was ook heel goed geregeld en erg fijne schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anahita Soltanpour | De Utrechtse Tandartspraktijk

ANWB Wegenwacht team Utrecht

Ons teamuitje op de BBQ boot was een groot succes mede vanwege de goede zorg door de schipper en de BBQ kok (en het zonnige weer hielp natuurlijk ook een handje). De boot lag netjes opgemaakt voor ons klaar om 18:00 uur en er was voldoende eten en (gekoelde) drankjes aanwezig. Kortom een geslaagd teamuitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Steven de Bruijn | ANWB Wegenwacht team Utrecht

Het uitje was heel erg geslaagd en iedereen was zeer enthousiast over het evenement. Ik vond Charida een leuke en enthousiaste presentatrice en er was een leuke mix in de soort vragen. Aanrader voor een team- of familie-uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Arno Traa

PNO Consultants B.V.

Wat een leuke dag hebben wij gehad ! Mathilde van Puur heeft in een hele korte tijd een leuk programma kunnen realiseren. In de loop van de middag begonnen wij met een leuke sloepenpuzzeltocht door de grachten van Utrecht, inclusief een lekkere borrelmand. Daarna zijn wij lekker tapas gaan eten bij El Mundo op de Voorstraat. Het was wederom een goed georganiseerde en leuke dag !
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma Heeren | PNO Consultants B.V.

Uitgeverij de Fontein

Onlangs de Instagram Workshop gevolgd met het team van Uitgeverij De Fontein. Dat leverde niet alleen heel veel prachtige foto''s op, maar ook het inzicht dat er ongelooflijk veel creatief talent aanwezig is in het team. De begeleiding was buitengewoon inspirerend en leverde veel concrete nieuwe tips op. Veel foto''s gebruiken we nu op onze socials. Topworkshop
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joris van de Leur | Uitgeverij de Fontein

Politie

Onze afdeling heeft een hele leuke middag gehad! Het spel zit goed in elkaar met leuke, afwisselende opdrachten. Het was daarnaast ook heel goed verzorgd en alles is af te stemmen naar wens. Super!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dianne Lodder | Politie

VetC (SCHC)

Floating Dinner was het zomer-uitje met ons hockeyteam; 13 dames op een prachtige (ruime) boot! Een heerlijke zomeravond dus dat kon niet meer stuk. Sympathieke & charmante schipper Pieter die ons na elk gerecht weer op tijd kwam halen. Goed gegeten! Wellicht bij voorgerecht andere keuzes toevoegen (minder ''ingewikkeld''). Medewerkers van de restaurants waren ook erg vriendelijk en gingen flexibel in op speciale wensen. Geweldige avond gehad!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marieke | VetC (SCHC)

Leuke combinatie van varen met een sloep door de Utrechtse grachten en dan aanmeren bij Ouddaen voor proeverij en diner. Wel aan te bevelen om de proeverij te combineren met een bezoek aan de brouwerij, vooraf afspreken. Zeer flexibele opstelling van Puur Utrecht en Ouddaen, goed contact en meedenken. Al met al een zeer geslaagde opzet!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Enrico van Tuijl

PSG - Wageningen Universiteit en Research

Het afdelingsuitje was geslaagd. Het op maat gemaakte programma door Lotte was top. Alles verliep op schema en iedereen heeft genoten. Bedankt en wie weet tot de volgende keer. Puur Utrecht Evenement is zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eugène Lekatompessy | PSG - Wageningen Universiteit en Research

Afgelopen zaterdag een workshop smartphone fotografie gevolgd in Utrecht. Wat een super leuke workshop! Iedereen kreeg eenvoudige tips en trucs om direct mooiere foto’s te maken. Ik kan deze workshop echt aanraden!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Irma Slotboom

Buurt team Utrecht

Erg leuk teamuitje gehad! Ik ben benieuwd welke spellen er nog meer zijn.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- William van Arnhem | Buurt team Utrecht

Wolf Informatica bv

Het was onze laatste klantendag, maar het was een geweldige ervaring. Het programma was geheel naar onze wensen aangepast. We hebben het evenement afgesloten met een beklimming van de Dom. Zelfs voor goed weer was gezorgd! Een goede organisatie, die ik warm kan aanbevelen!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Guus Wolf | Wolf Informatica bv

We hebben met een groep van 11 personen het spel gespeeld. De quizmaster was erg enthousiast en de locatie was in stijl aangekleed. Iedereen was zeer fanatiek en we hebben een hele leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Romy de Nas

Tandartspraktijk Bas de Wissel

Gevonden op internet, maar toch maar even gebeld. Keurig uitleg gekregen over de mogelijkheden voor ons jubileum-uitje. Daarna een duidelijke offerte met een twee opties en er bleek nog van alles aan te passen naar onze eigen wensen. Onze keuze viel op een walking/floating lunch. Op de middag zelf een geweldige lunch bij 3 verschillende restaurants met daartussen een historische stadswandeling met hele goede gids en een rondvaart door de grachten. Een geweldige, gezellige, informele en informatieve ervaring in een hele leuke stad die uit zijn winterslaap kwam, want het was prachtig weer en de terrassen op werf zaten vol.... Dank Puur voor de prima organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bas de Wissel | Tandartspraktijk Bas de Wissel

Dienst ICT

We hebben een heerlijke avond gehad! Lekker ontspannen met de collega''s elkaar treffen in een andere setting. We kregen allemaal een rol in het moorddiner in Restaurent Luden! Wat een lol! De begeleiding was top en het eten was heerlijk! Heel leuk om dit te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Monique Blom | Dienst ICT

Het was een leuke avond en ons team heeft zich erg vermaakt met het Herken de Mol programma! Lotte heeft ons op een prettige manier geholpen bij de organisatie en Charida heeft ons goed opgevangen en ons een top avond bezorgd. Bij een volgend evenement zullen we zeker weer aan Puur denken!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- L. Refos

Asian Gear B.V.

Heel leuk bedrijfsuitje gehad, eerst een borrel bij De Winkel van Sinkel en daarna een heerlijk diner op een rondvaartboot. Allemaal erg goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- D. Olsthoorn | Asian Gear B.V.

Matchcare

Het was een leuke gezellige middag/avond, de presentator speelde goed in op de groep en de sfeer zat er snel in. Het eten was goed; alles was goed geregeld, top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nathalie Rens | Matchcare

IKEA Amersfoort

Afgelopen donderdag met ons team het CSI spel gespeeld. Na de speluitleg moesten we even op gang komen. Met bloedfanatieke collega''s die allemaal voor de winst gingen werd al snel heel spannend. Ondanks ons mooie slotpleidooi was de winst voor het andere team. Aanrader als je een stukje teambuilding wilt combineren met een leuke dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Daan Amerongen | IKEA Amersfoort

Universiteit Utrecht

We hebben een erg leuke teamavond gehad. Fijn dat jullie dit zo last minute hebben kunnen regelen voor ons. Het eten bij de Winkel van Sinkel en Luden was ontzettend lekker. Iedereen heeft gesmuld en alles was goed georganiseerd. De stadswandeling was ook leuk. Veel van ons komen uit Utrecht en hebben toch weer nieuwe dingen geleerd over de stad. Bij één groep werd de wandeling wat ingekort, dat was jammer want het was erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elysia Goedegebuure | Universiteit Utrecht

Mitros

Met een groep collega''s een hele gezellige avond gehad, we hebben genoten. Leuke ruimte bij restaurant in hartje centrum, spontane quizmaster met humor. Ideaal de vragenrondes tussen de gangen door. Leuke gevarieerde vragen, o.a. muziekfragmenten om mee te zingen geeft lekker sfeertje! Aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Karin Eijlander | Mitros

NPO

Wij hebben een geweldige middag gehad. Prachtige locatie (werfkelder aan de Oude Gracht), goede aanwijzingen, genoeg spuitbussen en doeken en nog een mooi eindresultaat ook!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole Engels | NPO

Dit was een zeer leuke workshop in een sport die niet voor de hand ligt. In een groep van 16 man hebben we tegen elkaar te basisbeginselen van het schermen geleerd. Iedereen kan meedoen en de begeleiding Bert is uitstekend. Bereikbaarheid vanaf het station is goed en een goede uitvalbasis voor een hapje en/of drankje elders in het centrum. Wil je eens wat anders dan is dit een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Robbert Willems

Het was een erg geslaagd afdelingsuitje! Al bij het organiseren werd goed meegedacht en alles was goed geregeld. Pubquiz was in een leuk restaurant, had gevarieerde en leuke vragen en werd top gepresenteerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura van Voorst

Belastingdienst

Voor een bedrijfsuitje hebben wij het spel de erfenis gespeeld. Wij waren verdeeld in 2 teams van 7 personen. Het spel is een leuke manier om zowel de stad als je collega''s beter te leren kennen. Het feit dat je zoveel mogelijk geld moet uitgeven, maakt het doel van het spel ook origineel en de foto''s zijn zeker leuk om na afloop nog terug te kijken. Het contact met PuurUtrecht verliep goed en het spel was goed georganiseerd. Het is een leuk spel voor jong en oud, zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danique Sijm | Belastingdienst

Dienst Vervoer en Ondersteuning

We hebben een rondvaart gehad in een sloep door de grachten van Utrecht! Heerlijk met koffie en thee en appelgebak!! Daarna een moorddiner in restaurant Pret a Porter! het was een top dag en we hebben erg hard gelachen! ik kan het iedereen aanraden!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Nicoeltte Dielemans | Dienst Vervoer en Ondersteuning

Vakantiepark de Krim Texel; Horeca afdeling

Wij hebben met ons personeelsuitje gebruik gemaakt van Floating Dinner. Het was een unieke ervaring. We hadden nogal wat wensen en wijzigingen, maar alles was goed geregeld en geen probleem! Helemaal top. We hebben heerlijk gegeten en het varen was knus en gezellig. Een absolute aanrader voor een uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Janice Buijs | Vakantiepark de Krim Texel; Horeca afdeling

Continu B.V.

Het was een super leuke avond! We hebben met het hele team ontzettend veel gelachen tijdens het moordspel. De "kostuums" en de teksten waren goed bedacht door Puur. De avond werd goed begeleid en het eten bij restaurant Claar was prima. Zeker een aanrader voor een ontspannen bedrijfsuitje waarbij je iedereen een keer van een andere kant kan zien!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joelle van Eck | Continu B.V.

dit was een geweldige workshop. Met een groep van 20 man hebben we de basis van het schermen geleerd. Iedereen kon meedoen! De begeleiding van Bert was perfect en heel erg gezellig. De locatie in het centrum van Utrecht was optimaal qua bereikbaarheid. Al met al een ervaring om nooit te vergeten. Kan het iedereen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chris Plaat

Het Nieuwe Instituut

Iedereen helemaal uit zijn schulp tijdens de comedy- en improvisatieworkshop. Stralend falen is leuk. Dank aan begeleider Lobke en PUUR. Leerzaam en zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Justin Klein | Het Nieuwe Instituut

Accenture

De locatie was uniek en faciliteiten waren goed op orde. De ruimte was erg geschikt voor de grootte van onze groep, en het is fijn dat er een keuze is tussen opstelling van tafels & stoelen, of zoals in ons geval de keuze voor statafels voor de dynamiek van onze zakelijke & social bijeenkomst.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ben V. | Accenture

Accenture

Zeer vriendelijke schipper die de groep goed aanvoelde en gedurende de tocht (in overleg) op een leuke, en met regelmaat interactieve manier, kennis over wist te brengen m.b.t. geschiedenis van de stad. Ook complimenten aan de gastvrouw die alles goed op orde had m.b.t. de catering, en de hele avond ons goed verzorgde met een glimlach!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ben V. | Accenture

Puur Utrecht heeft voor ons een super leuke dag geregeld voor het 50 jarig huwelijk van onze ouders. Heerlijk gegeten bij Broers, den Dreack en the Color Kitchen. Wandeling door de binnenstad met Luuk en gevaren na zonsondergang. Was een mooie ervaring
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liona de Jonge

Kwintes

Met ons teambuilding uitje hebben we ons erg vermaakt. De activiteiten waren erg leuk en de begeleiding deed het ook top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Wassink | Kwintes

Puur Utrecht heeft voor ons personeelsuitje een ontzettend leuke dag verzorgd. Een heerlijke lunch bij Broers, over de grachten varen met een sloep en afsluitend een kookworkshop op een geweldige locatie...Er is heel goed meegedacht. Heel fijn en zeker aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Suijdendorp

Experda

Gisteren hebben wij ons jaarlijkse personeelsuitje gedaan. Wij hebben gekozen voor floating dinner en hebben het erg genoten. Het eten was heerlijk en in combinatie met het varen erg goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Anne Hazelhoff | Experda

Ordina

Heel leuk uitje gehad met pubquiz en diner! De organisatie was super én flexibel waar nodig. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Emma de Graaf | Ordina

Rabobank Vallei en Rijn

Afgelopen dinsdag 12-09 hebben we een hele leuke teambuildingsmiddag in hartje Utrecht met het spel Herken De Mol. We verzamelden bij een restaurant, heerlijk in de zon aan de gracht, om kennis te maken met de spelleiders en voor uitleg van het spel. In de week ervoor waren twee collega''s al benaderd om Mol te zijn. Alles geheim natuurlijk en eigenlijk begint het spel dan al. De enthousiaste spelleiders hebben de spanning goed weten op te voeren en onder een strak blauwe hemel hebben we verschillende opdrachten uitgevoerd in het centrum van Utrecht. En wat kun je elkaar lekker bespelen en paranoia maken. Na een geweldige ontknoping en prijsuitreiking zijn we nog lekker wat wezen eten. Kortom, een hele leuke dag en echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans Praag | Rabobank Vallei en Rijn

Wat een super ervaring! Bubbelvoetbal is hilarisch, we hebben ons rot gelachen. Ik kan dit aan iedereen aanraden om een keer te doen. Reken wel op spierpijn de volgende dag, als het niet van het sporten is dan wel van het lachen. Puur utrecht heeft alles keurig netjes geregeld. Wij komen zeker terug.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse Karstel

Wat een ontzettend leuke dag hebben wij gehad! De ochtend begon met een workshop schermen, boven verwachting leuk! Begeleider was ontzettend leuk en om het schermen een keer te doen was een unieke ervaring (voor alle leeftijden). Genoten van een heerlijke lunch om vervolgens de middag af te sluiten met een leuke sloepenpuzzeltocht. Kortom, een goed georganiseerde, leuke dag gehad. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henrieke van Ginkel

Afgelopen zaterdag, 26-8-2017, ons jaarlijkse familie uitje gehouden in Utrecht. Bij Puur Utrecht de puzzel sloepentocht gedaan en daarna gedineerd in Den Draeck, in de werfkelder. De sloepentocht was geweldig en hilarisch!! We hadden perfect weer en een enthousiaste, leuke begeleidster. Ook het diner was top! Zeker voor herhaling vatbaar!! Hanneke, bedankt voor de goede organisatie en Maurine voor jouw spontaniteit en duidelijke uitleg op de dag zelf.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Wendy de Graaf

Beste Hanneke, Afgelopen maandag hadden wij het ''floating dinner'' en daar hebben wij erg van genoten. Bedankt voor de goed organisatie. De communicatie vooraf verliep erg goed en ook tijdens het programma verliep alles vanzelf. Extra complimenten voor restaurant ''Claar'' & ''The Colour kitchen'', het eten was erg lekker en ook aardige vlotte bediening. Tip voor de gids: op een boot voor 30 personen is een microfoon wel nodig.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hesther de Ruiter

Tussenvoorziening

Het uitje was goed geregeld door Lotte! Bubble voetbal was hilarisch!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mimi Singh | Tussenvoorziening

Sport City

Hi Hanneke, Gisteren onze borrelboot trip gehad. Het was echt leuk! We hadden gelukkig mooi weer waardoor we lekker konden varen en borrelen. Het eten en het drinken was echt top! En de schipper was ontzettend aardig! Dank je wel voor alles! En dit gaan we zeker vaker doen in de toekomst. Groetjes Joyce
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joyce Lubbers | Sport City

NUOVO Scholengroep

Zeer geslaagde personeelsdag gehad dankzij de vlotte en enthousiaste organisatie van Puur. Puur denkt leuk mee met je wensen en schakelt snel in de voorbereiding. Bij aanvang goed verzorgde lunch op mooie locatie. Vervolgens nam spelleidster Fieke ons enthousiast mee in het ''Mollen'' in de stad, waarbij de gewenste interactie en teambuilding als vanzelf ontstond. Dank voor deze leuke dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Annelotte Jager | NUOVO Scholengroep

Surfnet

Nogmaals dank je wel voor de organisatie van de dag. We hebben het erg leuk gehad. We hebben begrepen dat we een van de meest fanatieke groepen waren, en dat doet ons natuurlijk erg goed. Dank, en we komen zeker bij jullie terug voor een volgend uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michiel | Surfnet

Molengraaff Dispuut

Ontzettend leuke pubquiz met een heel enthousiaste quizmaster! Leuk voor een grote groep.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Josje van den Heuvel | Molengraaff Dispuut

Van der Valk Hotel Vianen

Met ons bedrijfsuitje het spel Herken de Mol gespeeld. Vooraf fijn contact gehad met een enthousiast contactpersoon. Op de dag zelf was alles goed geregeld door de teamleidsters. Ze waren helder in hun uitleg en gingen leuk mee in ons fanatisme. Met diverse opdrachten door de binnenstad van Utrecht heeft iedereen een topdag gehad. Dank namens ons!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim van der Valk | Van der Valk Hotel Vianen

KNMI

Heel leuke citygame in Utrecht gedaan. 2 uur is een mooie duur en leuk verzorgd door de spelleiding. Tablets werken goed en leuke opdrachten en vragen. De link met een escape room vond ik wat vergezocht, maar maakte niet uit. Het blijft een leuke citygame. Goed verzorgd vooraf en achteraf met organisatie van Puur Utrecht.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eveline van Baal | KNMI

Groei&Bloei afd. Rijswijk

De boottocht ging prima! Er is genoten van de lekkere broodjes en de mooie gedekte tafels! De bediening was prima en de kapitein een ervaren stuurman! Helaas was het geen stralend weer, maar toch bleef de stemming er in! Dank voor jullie verzorging en het prettige contact wat we hadden!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henk Hamoen | Groei&Bloei afd. Rijswijk

UW

Bij 35 graden Expeditie Robinson...pfff! Maar wat een leuke middag. Spelmakers Nado en Nina stonden ons team op te wachten in het Wilhelminapark. De spellen; vuur maken, de zo smaakmakende eetproef, katapult bouwen en gebruiken, touwtrekken waren een aantal proeven die zo herkenbaar zijn in het Tv-spel en uitdagend om nu zelf aan de slag te gaan. De onderverdeling in 4 teams zorgden voor een sportieve strijd onderling en anderzijds een hernieuwde samenwerking. Dank jullie wel voor deze geslaagde middag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Saskia van der Bas | UW

Een super leuk spel waar je lekker fanatiek van wordt. De opdrachten zijn heel divers.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Maurine la Verge

Jozefschool Aalsmeer

Ben (de spelleider) deed het ontzettend leuk, hij enthousiasmeerde en legde helder en duidelijk uit. Ook het spel zelf was erg geslaagd.De conclusie en ontknoping van het raadsel waren leuk. Het eten was erg goed geregeld, we konden tussendoor lekker wisselen van plaatsen en het personeel was vrolijk en vriendelijk. Een heel prettige sfeer. Dat wij de foto''s achteraf ontvingen vind ik een erg leuke toevoeging.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Niek | Jozefschool Aalsmeer

Rienks Bouwmanagement

Interessante wandeling langs de mooiste plekjes van Utrecht met enthousiaste gids die boeiend kon vertellen. Zeer aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marjan Cup | Rienks Bouwmanagement

We hebben een erg gezellig teamuitje gehad dankzij Puur Utrecht. Het varen door de grachten was heel leuk en actief door de pubquiz. Lotte was een gezellige en grappige spelleidster die zorgde voor een goede sfeer. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Taniya Haar

Super leuke proeverij, met korte uitleg erbij. Niet te langdradig zodat ook grote groepen hun aandacht er enigszins bij kunnen houden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Olmo Janssen

De combinatie van de quiz en de boot vond ik heel erg leuk. De quiz was goed verzorgd en werd leuk gepresenteerd. Ik ben zeer tevreden over de service van Puur en hoe de dag is verlopen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole Tol

Wat een super leuke dag hebben wij gehad met mooi weer. Het spel Herken de Mol was echt een uitdaging, waarin iedereen volledig opging in het spel. Leuke opdrachten met onderlinge strijd en uitdaging om uiteindelijk de mol te ontmaskeren! De begeleiding tijdens de dag was echt super, alles goed geregeld. We hebben een top dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Kristen van Leeuwen

OBS Oog in Al locatie Montessori

Met het team zijn we Utrecht door gegaan. We hebben enorm gelachen om de foto opdrachten. De competitiedrang was groot en zo werd er dan ook vals gespeeld, alles uit de kast gehaald om punten te behalen en werd er vooral heel veel gelachen. We vonden het een geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eva Bosman | OBS Oog in Al locatie Montessori

De borrelboot was hartstikke leuk met een aardige kapitein en lekkere hapjes en drankjes. Het personeel in het casino waren heel gastvrij en vriendelijk met goed speluitleg en goede bediening tijdens het uitstekende eten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henk Steenbakker

ZZP Platform Stichtse Vecht

Als ZZP-vereniging wilden we weer eens iets anders en kwamen uit bij de creativiteitsworkshop van Puur Utrecht. Trainster Chantal is een hele frisse en enthousiaste dame die ons in korte tijd weer met nieuwe manieren om "out of the box"te denken naar huis heeft gestuurd. We hebben een hele leuke en energieke avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jocelyn Vlaar | ZZP Platform Stichtse Vecht

Beste Hanneke, Bedankt voor de uitstekende organisatie van het floating diner ter gelegenheid van onze gezamenlijke 120 jarige verjaardag. De inzet van alle betrokkenen om het ons en onze gasten naar de zin te maken was formidabel. De busreis, het eten en de vaartochten met, onderhoudende, gids door de grachten waren buitengewoon. Zonder meer een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Koppert

Insiders online

Wij hebben met een groep van 20 personen de ''Gek op Holland quiz'' in de Grote Werf gespeeld. De quiz was erg leuk, de presentatie was geweldig en de teamspirit zat er goed in. Nogmaals bedankt voor het regelen en meedenken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Amber Twigt | Insiders online

Kamer van Koophandel

Hele gezellig avond gehad op de Tapasboot. Ben erg vriendelijk geholpen door zowel de schipper als de organisator. De boottocht zelf was aangenaam en mooi om door de utrechtse grachten te varen, overigens blij dat de overkapping erop zit! Het eten was prima :).
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Gerwin de Boer | Kamer van Koophandel

Wij hebben het prima naar ons zin gehad. Joost onze accordeonist deed het super. Een echte entertainer. Er werd goed op onze wensen ingespeeld. Voor dat we het in de gaten hadden was onze 1,5 uur al om. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marja van Eijden

Hacol

We hebben met ons team een super leuke avond gehad. De aankleding en het spel waren heel leuk en het werd goed begeleid. De communicatie vooraf was ook heel prettig, gezien er bij ons nog wel wat verandering waren. We waren iets minder enthousiast over het eten (tapas). Vandaar 4 sterren. De organisatie krijgt er zeker 5! Bedankt!!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle Nijmeijer | Hacol

Ik had hier veel van verwacht. Ik dacht dat er acteurs aanwezig zouden zijn, maar die waren er niet. Alleen een regisseuse. (misschien had dit te maken met de korte termijn waarop dit evenement georganiseerd moest worden) De inleiding had beter gekund. Het ging allemaal erg rommelig. Ook vond ik het jammer dat er aan het eind een prijs voor de beste speler van het moordspel werd uitgereikt. Dat lijkt me niet de opzet van een dergelijk evenement.
Deze review kreeg als cijfer een 2
- Ellen Talens

SNS bank

Echt een leuk team-uitje met gevarieerde opdrachten én een wedstrijd-element om het spannend te maken. Goed georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- I. Kolfschoten | SNS bank

Om meerdere redenen viel dit uitje tegen; - Op de website wordt een prijs genoemd vanaf 14,50 per persoon, minmaal 12 personen. Voor onze deelnemers (12 personen) kwam het bedrag op 33 euro per persoon. - Wat we ervoor kregen viel tegen en voldeed niet aan de verwachting die via de website was gewekt; namelijk, we zaten in een kelder aan de Oude Gracht, weinig sfeer. De muzikale begeleider speelde liedjes op zijn accordeon, maar dat had net zo goed een CD kunnen zijn. Er was geen "workshop" , we hebben niet geleerd hoe we moeten ''''snikken en uithalen". Wij zullen dit uitje zeker niet aanbevelen of nog eens doen. Jammer.
Deze review kreeg als cijfer een 1
- Maggie van Schaik

V

Geweldige middag gehad! De cameraman was super enthousiast en flexibel. Alles wat we wilde ging hij in mee en stuurde ons on gedwongen. Zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar dat kan niet anders dan hilarisch zijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Jennifer van Dongen | V

We hebben met het Managementteam de tapasworkshop gevolgd. Hanneke was erg flexibel in de keuze die wij wilden van de tapas, wat wij erg fijn vonden. Het was een erg leuke middag, leuk om ook op deze manier samen dingen te doen. We hebben veel lol gehad en er lekkere receptjes aan over gehouden. Soms waren de ingrediënten wat krap bemeten. Zo werd onze dadeltaart een dadel/abrikozentaart omdat er niet voldoende dadels waren en was de prosecco snel op. Taart was overigens ook in deze samenstelling erg lekker! Tip. Zet vast wat keukenspullen klaar, nu liepen Jessica en haar collega soms de benen onder het lijf vandaan om alles te zoeken. Dank Jessica en collega voor de gezellige avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Sandra Wilshaus

Met ons team hebben wij als afdelingsuitje op de boot de pubquiz gedaan. De quiz was goed georganiseerd, uitdagend en heel leuk verzorgd door de presentatrice! Echt een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicolien van der Berg

Samen met een groep collega''s hebben wij een top avond gehad met de pubquiz. Leuke en diverse vragen, een leuke spelleidster en een goed georganiseerd etentje bij een goed restaurant!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christiaan Eenink

Mebiose

De chocoladeproeverij was erg lekker een leerzaam. We hebben niet alleen wat geleerd over het maken van cacao en chocolade, maar ook over het proeven van chocolade zelf. Iedereen heeft erg genoten en ook het regelen van deze activiteit op onze eigen gekozen locatie was erg fijn. De communicatie verliep ook erg soepel en we kregen altijd snel en duidelijke reacties terug van onze contactpersoon Lotte. Al met al een geslaagde activiteit, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Luuk Broeils | Mebiose

ProFound - Advisers In Development

We hebben een hele leuke en gezellige middag gehad. Een erg leuke workshop om samen met je team te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sacha Handgraaf | ProFound - Advisers In Development

Rabobank

Super leuke team building middag gehad, Citygame de Erfenis is echt een aanrader! Hoe leuk is het om gewoon zoveel mogelijk geld uit geven en dit blijkt dan ook nog moeilijker dan gedacht. Leuke route met grappige opdrachten door de binnenstad en van de vragen steek je ook nog iets op. De foto''s achteraf herinneren je nogmaals aan de leuke middag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Corine Potters | Rabobank

Diakonessenhuis

We hebben een heel gezellige avond gehad en veel gelachen. De begeleidster van de workshop deed het erg leuk, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jenny van der Laan | Diakonessenhuis

Diakonessenhuis

We hadden een ontzettend gezellig avond met als resultaat een aantal mooie kunstwerken. voor herhaling vatbaar
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jenny van der Laan | Diakonessenhuis

Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wij hebben een zeer gezellige avond gehad en veel gelachen. Echt een aanrader voor andere bedrijven.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- R.J. Krijnen | Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Ten eerste is het allemaal super goed geregeld. De spelleider is enthousiast, de spellen zijn goed georganiseerd en alles liep op rolletjes. Het enige dat ik jammer vond was dat onze groep opgesplitst werd, achteraf had ik dat toch liever anders gedaan. Ook de prijs vind ik erg hoog in vergelijking met wat je ervoor krijgt.
Deze review kreeg als cijfer een 3
- Julia Bartelink

PostNL

Super locatie, fijn dat alles bij één partij te regelen is, met veel opties voor afwisseling tussen zakelijk en relax. We hebben een fijne dag gehad waar we met een goed gevoel op terug kijken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marianne van Amelsvoort | PostNL

In de vooravond een hele gezellige pubquiz gedaan in hartje Utrecht bij Restaurant Het Zuiden. De quizmaster zorgde voor een goede sfeer en de rivaliteit tussen de teams kwam snel los. Na de prijsuitreiken volgde het driegangen diner, dat uitstekend was verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michiel Hillmann

PNO Consultants. B.V.

Wat een enorm leuke ervaring ! Complimenten aan Jessica! Het was een hele geslaagde, gezellige en leerzame middag met heerlijke tapas. Erg leuke locatie en de recepten worden thuis ook al uitgeprobeerd! Puur Utrecht weet ons ieder jaar weer te verassen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wilma Heeren | PNO Consultants. B.V.

Wij hebben het fantastisch gehad tijdens de Bob Ross Workshop, Sanne is en doet het echt goed … wij kwamen uit een hectische werkomgeving en zij heeft ons een heerlijke relaxte middag bezorgd. Alles was perfect geregeld (qua drankjes en de bittergarnituur)! Inmiddels heb ik al veel reclame gemaakt … dus waarschijnlijk volgen er vanuit mijn netwerk nog nieuwe opdrachten voor jullie :-) ?! PS: Trek niet je mooiste kleding aan, want er wordt geverfd met olieverf (de beschermende kleding is nm. een weggooi-regenponcho).
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Martha Mocking

Rabobank

Lotte, heel erg bedankt voor het regelen van ons teamuitje. We waren met een groep van 14 personen en we hebben een ontzettend gezellige avond gehad. Een mooie locatie met zeer gastvrije en enthousiaste dames. Leuke recepten. We hebben ervan genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Claudia Harteveld | Rabobank

Universiteit Utrecht

Voor het kerstdiner van onze afdeling hebben we een combinatie van een floating & walking dinner gedaan. Het programma is in goed overleg tot stand gekomen en sloot helemaal aan bij onze wensen. Een strakke organisatie, gezellige boottocht, enthousiaste gidsen en leuke locaties: een echte aanrader dus! We hebben ook veel enthousiaste reacties van onze collega''s ontvangen. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marthe Egberts | Universiteit Utrecht

Altrecht

Leuk spel en goed georganiseerd. Tip voor een leuke teammiddag met je team!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- SJ Jansen | Altrecht

Gemeente Woerden

In de middag hebben we een eigen workshop gehouden in twee zalen die door PUUR Utrecht geregeld had, was goed verzorgd. Daarna tijdens een prima diner (zeer efficient georganiseerd) veel lol gehad met de quiz. Hartelijk dank voor de organisatie, het was een geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hanneke Weesie | Gemeente Woerden

Het walking dinner is onze internationale groep (30 personen) erg goed bevallen. Het rondwandelen onder begeleiding van goede gidsen met leuke en interessante verhalen was een zeer goede afwisseling van de twee dagen stilzitten tijdens de vergaderingen. Daarbij waren de restaurants erg gezellig en het eten lekker! Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirjam Haanen

Dudok Wonen

Met een groep van 11 personen hebben we de "Gek op Holland quiz" gespeeld met een zeer enthousiaste spelleidster. Wat een leuke middag hebben we gehad! Leuke vragen, veel gelachen en daarna nog heerlijk gegeten bij een Tapasrestaurant. Bedankt Puur Utrecht (Bas) voor het meedenken en een goed georganiseerd arrangement voor ons!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline Handelaar | Dudok Wonen

Wij hebben dit spel tijdens een weekendje weg met de vriendengroep gedaan (25 man). We hebben ervan genoten! Er waren drie teams en dus drie mollen. De spellen waren uitdagend maar niet te ingewikkeld waardoor iedereen betrokken bleef. Uiteindelijk waren de mollen een grote verassing :) Het was een super georganiseerde middag waar we allemaal van hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elsemarie Kraal

Manhattan Associates

Ontzettend leuke middag gehad met het Wie is de mol? spel en ons aansluitende Tapas diner. Heel veel enthousiaste reacties ontvangen vanuit onze werknemers. Puur Utrecht heeft het perfect georganiseerd. We hadden nog wat last-minute afmeldingen en aanmeldingen, maar daar werd heel flexibel mee omgegaan in de groepsindeling en het voorbereiden van de mol. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Floris Janssen | Manhattan Associates

Was een leuke, sportieve en unieke ervaring. De workshop werd met veel passie en enthousiasme gegeven door een ervaren schermster. Grootste pluspunt was dat het op locatie kon worden verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Mart Schreuder

Een leuke gezellige middag met een hele hoop lol! Goed verzorgd vanaf het eerste contact en het uitje zelf! Een organisatie die nu onder mijn favorieten staat als er iets geregeld moet worden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annette Visser

Coffee Team

Fantastische team building dag gehad! Door de game zie je meer van de stad en word je op een creative manier uitgedaagd de competitie aan te gaan met de andere teams. Oeps weer een portemonnee gevonden.... Met de foto''s die je naderhand krijgt kun je mooi nagenieten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Margriet | Coffee Team

Rabobank

Wij hadden de lunchboot geboekt voor het 25 jarig jubileum van een collega. Doordat je op een boot samen geniet van lekker eten en drinken is de setting net even anders dan de geijkte borrel waar mensen vaak in groepjes opdelen. Het was ideaal en veel mensen waren zelfs vergeten hoe mooi Utrecht is! De schipper was prima, het eten was heerlijk, het zonnetje scheen en aan al onze wensen (zelfs de last minutewensen :) ) was voldaan. Helemaal top! Onze jubilaris kijkt met heel veel plezier terug op een geslaagde middag! Nogmaals dank voor de goede organisatie en fijne contacten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chantal | Rabobank

Antonius Ziekenhuis

Afgelopen maand de fotosafari door Utrecht gespeeld met een grote groep mensen; de groep werd verdeeld in kleine groepen van 6 a 7 personen. Het was een erg leuke activiteit en goed georganiseerd. Duidelijke spel uitleg van te voren en met een eenvoudig te gebruiken app. Het spel heeft leuke foto''s opgeleverd en vooral veel lol en gezelligheid. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Klaver | Antonius Ziekenhuis

Liander N.V.

Hoi Lotte, Het was echt een topdag!! Echt van genoten met het hele team!! Iedereen was enthousiast! Vooral omdat het weer gelukkig helemaal mee zat de zon ging gewoon schijnen!! Het was een leuke gezellige gids die veel wist te vertellen tijdens de stadswandeling. Tijdens de boottocht was het leuk om de stad eens vanaf het water te zien! Dank je wel voor het organiseren het is ons erg goed bevallen!! Wie weet tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne | Liander N.V.

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed materieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Andre van den Akker | andrevandenakker.nl

Een erg leuke tour met leuke weetjes en feitjes over Utrecht. Het betreft originele weetjes en feitjes die niet in de standaard boeken staan. De tour is flexibel als er specifieke wensen zijn. Een erg leuke trip om te doen met een groep!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Monique van Kempen

Erg leuk maar ook erg vermoeiend! Overal spierpijn... ;) De geplande locatie was helaas bezet ivm een evenement, maar de alternatieve locatie, op loopafstand, was zo mogelijk nog beter. En, most of all, de bruidegom in spe was enorm enthousiast en beukte er flink op los. Gelukkig mochten wij als laatste nog even penalty''s schieten met hem als bal! Een schot in de roos.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Steven Gielen

Familie uitje

Deze boottocht met de hele familie was voor ons allemaal een schot in de roos, vooral voor onze Amerikaanse gast. Hij vond deze rondvaart de fijnste en de mooiste van de rondvaarten die hij in Nederland had gemaakt in de afgelopen weken. Leuk toch? We hadden alles mee: mooi weer, prima schipper, lekkere broodjes en een prachtige tocht! Wat ook bijzonder was, was dat het de start van het nieuwe universiteitsjaar was. we zagen de nieuwe studenten in lange rijen op de kade lopen. Lotte, dankjewel voor de fijne samenwerking en ik zal zeker reclame voor jullie maken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ina | Familie uitje

Vistra

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen. Dank voor de inzet. Was een top feest. Nu weer op zoek naar een super toplocatie voor ons kerstfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tooske | Vistra

Koninklijk Nederlands Waternetwerk

Hi Bas, we hebben een hele leuke middag en avond gehad. Alles was prima geregeld en het eten was heerlijk. Het eten, de vaartocht en zelfs het weer was fantastisch! Super geregeld allemaal. Kortom, ik kan het iedereen aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Pauline | Koninklijk Nederlands Waternetwerk

Marlow Navigation Netherlands B.V.

Het tripje naar Utrecht was zeer geslaagd, we hebben allemaal een enorm leuke dag gehad. Het hotel was tevens goed, het eten bij Vinnies heerlijk en we zijn erna met de groep een kroeg ingedoken. Ook wij vonden Sharon en Sanne leuke meiden die de middag echt top begeleid hebben. Jammer dat mijn team 2de werd omdat we een “beetje” te laat aankwamen, dat stond nergens in de reglementen! ;).
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Nathaly | Marlow Navigation Netherlands B.V.

Vriendengroep

Hallo Nynke, Ik kan het programma dat we hadden zeker aanraden als je nog eens zo''n verzoek krijgt. Bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Vriendengroep

Hi Edward, we hebben thuis nog even zitten praten en waren het over eens dat een geslaagd feest was. De mensen vonden het top…. Veel complimentjes omtrent de locatie en het eten. Goede bediening. Ik wil jullie weer heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, dit houden we er in hoor voor volgend jaar!!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thomson Reuters