Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Reviews

Qualogy Holding

Ja, we vonden het Kerstfeest helemaal geweldig! Leuke locatie, lekker eten, mooi programma en het personeel was ook geweldig. En ... Lees verderwat zijn de foto's gaaf geworden. Nogmaals onze dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Qualogy Holding

NPO

Wij hebben een geweldige middag gehad. Prachtige locatie (werfkelder aan de Oude Gracht), goede aanwijzingen, genoeg spuitbussen en doeken en ... Lees verdernog een mooi eindresultaat ook!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole Engels | NPO

Wij hebben dit spel tijdens een weekendje weg met de vriendengroep gedaan (25 man). We hebben ervan genoten! Er waren drie ... Lees verderteams en dus drie mollen. De spellen waren uitdagend maar niet te ingewikkeld waardoor iedereen betrokken bleef. Uiteindelijk waren de mollen een grote verassing :) Het was een super georganiseerde middag waar we allemaal van hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elsemarie Kraal

Julia's

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens ... Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thelma | Julia's

We hebben een erg leuk teamuitje gehad met bubblevoetbal, andere spellen en tapas eten! Vriendelijk en goed geholpen door Puur ... Lees verdermet een duidelijk draaiboek en enthousiaste begeleiding.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Elza de Haan

PSG - Wageningen Universiteit en Research

Het afdelingsuitje was geslaagd. Het op maat gemaakte programma door Lotte was top. Alles verliep op schema en iedereen heeft ... Lees verdergenoten. Bedankt en wie weet tot de volgende keer. Puur Utrecht Evenement is zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eugène Lekatompessy | PSG - Wageningen Universiteit en Research

Vwx

Onze wijnproeverij was geweldig leuk, aanrader! Goede adviezen, vlot contact en fijne tips. Handig meegedacht ook.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- S. | Vwx

SchoolMaster

Zoals je op de foto's kunt zien was er niks aan! Nee hoor, het was erg geslaagd. Veel positieve reacties! ... Lees verderIedereen heeft het erg naar zijn zin gehad, dus het was top! De DJ kreeg iedereen uiteindelijk in beweging, het eten was erg lekker, dus alleen maar goede dingen. Bedankt voor de fotos en zo snel al. Die zorgen toch voor een leuke terugblik, dus ik denk dat die wel in de smaak gaan vallen hier. Mochten wij weer eens een personeelsfeest organiseren, dan weten we jullie te vinden. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henk-Jan Broersma | SchoolMaster

We hebben een top avond gehad. Vreselijk gelachen met het Moordspel en het boottochtje , voor dat het moordspel begon, door ... Lees verderde grachten met een hapje en een drankje was zeer relax. Iedereens heeft veel foto''s van elkaar gemaakt met de hilarische outfits.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicole van Esveld

Met een super leuke en enthousiaste groep deden wij de citygame 2.0! Een heel leuk spel waarbij je met teams tegen ... Lees verderelkaar speelt. Wij hebben zo hard gelachen en zo'n leuke tijd met elkaar gehad. Na het spel kregen wij ook de foto's te zien die wij tijdens het spel hadden gemaakt. Toen kon iedereen niet meer ophouden met lachen. Daarna hadden wij een borrel waarbij alles tot in de kleinste puntjes perfect was geregeld. Alles was daadwerkelijk zo zoals wij het in gedachten hadden. Kortom: Geweldig!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Luuk Roubos

The NextGen

Om het nieuwe jaar in te luiden hebben we dit uitje met onze medewerkers gedaan. Het was ontzettend leuk! De ... Lees verdersamenwerking met PUUR Utrecht verliep flexibel en de restaurants en de bootverhuur verleende ook goede service. Een aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Toma | The NextGen

Nuscience

We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Bedankt voor de goede organisatie en de leuke foto's. Voor het volgende feestje ... Lees verderzullen we jullie zeker opnieuw vragen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Nuscience

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed ... Lees verdermaterieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Andre van den Akker | andrevandenakker.nl

KE-Fibertec

Afgelopen zaterdag was een hele gezellige leuke dag!! Dankje voor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
KE-Fibertec

Rabobank Nederland

Wij willen jullie hartstikke bedanken voor het leuke teamuitje wat wij gisteren hebben gehad met het Secretariaat Particuliere Klanten van ... Lees verderRabobank Nederland. Wij hebben een super leuke dag gehad en de dag heel fijn afgesloten met een heerlijke diner! Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Rabobank Nederland

MFVR

Wij hebben de proeverij gedaan met 80 personen. We hebben enorm genoten! De organisatie was erg goed en aardig. Een aanrader ... Lees verdervoor een teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Iris | MFVR

Na een super ontvangst in de Winkel van Sinkel.cafe Broers.rondleiding door Daklozen.boottocht met Diner en als afsluiting ... Lees verderhilarische Utrechtse Bingo is dit met Puur Utrecht een heel geslaagd personeels uitje geworden.Grote Dank voor alles.Geweldig...
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gerben Driessen

Bij Puur ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een onvergetelijk uitje. Onlangs heb ik met vrienden ... Lees verdereen Herken de Mol de gespeeld wat zeer spannend was. Door het enthousiasme van de spelmaker kregen wij er nog meer zin in. Daarnaast was het fantastisch weer en hebben we aan het eind van de middag heerlijk geborreld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- André Hoogendoorn

Antonius Ziekenhuis

Afgelopen maand de fotosafari door Utrecht gespeeld met een grote groep mensen; de groep werd verdeeld in kleine groepen van 6 ... Lees verdera 7 personen. Het was een erg leuke activiteit en goed georganiseerd. Duidelijke spel uitleg van te voren en met een eenvoudig te gebruiken app. Het spel heeft leuke foto''s opgeleverd en vooral veel lol en gezelligheid. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Klaver | Antonius Ziekenhuis

WERKbedrijf Groot Amsterdam

Was een leuke middag! De persoon spelleidster deed het ook erg leuk. Vond het wel een beetje kort aangezien je ... Lees verderer niet een hele middag mee kunt vullen. Dat vond ik jammer maar wisten we ook wel weer vantevoren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
WERKbedrijf Groot Amsterdam

Wij hebben n.a.v een vrijzellendag met 10 man op de borrelboot gezeten en gevaren door de grachten van Utrecht. ... Lees verderHierbij was er voldoende drinken en hapjes aanwezig voor ons allen. Schipper Bart heeft ons 1,5 uur rond gevaren. Leuke ervaring en zeker aan te raden. Wij hadden prachtig weer deze dag en dat is wel prettig op een sloep. Lotte heeft mij prima geholpen met het regelen van deze borrelboot.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sander Leenaerts

Pubquiz boot

Genietend van een boottocht door de Utrechtse grachten in combinatie met een vermakelijke pubquiz. De pubquizboot is een ware aanrader! ... Lees verderAlles was tot in de puntjes geregeld en werd flexibel ingespeeld op onze wensen. We hebben een gezellige middagactiviteit gehad mede dankzij een scherpe en humorvolle spelleider!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stef van Bommel | Pubquiz boot

Rabobank

Leuke wandeling waarbij het verhaal van de gids het inspirerend en indrukwekkend maakt. Een aanrader. Bij The Colour Kitchen koffie ... Lees verdermet gebak. In weinig tijd toch met het team een mooie beleving gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ellen Westdorp | Rabobank

ING

Zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Renee | ING

OG heldring

Wij hebben echt genoten van het feest. De Brassband was echt TOP. Ik hoor alleen maar positieve verhalen. Bedankt voor ... Lees verderalle goede zorgen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
OG heldring

Ithaka

Het was fantastisch, de leerlingen en wij mentoren hebben ervan genoten. Leuke activiteiten en betrokken begeleiders. Bedankt dat het nog ... Lees verderzo snel geregeld kon worden
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Hava Caglar | Ithaka

Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na ... Lees verderde teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

SNS bank

Echt een leuk team-uitje met gevarieerde opdrachten én een wedstrijd-element om het spannend te maken. Goed georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- I. Kolfschoten | SNS bank

Ordina

Leuke avond gehad met het team! Professioneel gehost en goed voorbereid door Puur*Utrecht, ondanks de korte-termijn aanvraag. De pubquiz ... Lees verderhebben we gedaan bij Luden in Utrecht; mooie locatie en met lekker eten. Al met al een hele geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Martijn Marree | Ordina

Herken de Mol

Zeer geslaagde personeelsdag gehad dankzij de vlotte en enthousiaste organisatie van Puur. Puur denkt leuk mee met je wensen en ... Lees verderschakelt snel in de voorbereiding. Bij aanvang goed verzorgde lunch op mooie locatie. Vervolgens nam spelleidster Fieke ons enthousiast mee in het ''Mollen'' in de stad, waarbij de gewenste interactie en teambuilding als vanzelf ontstond. Dank voor deze leuke dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- NUOVO Scholengroep | Herken de Mol

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om ... Lees verderiets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Pieter Zwart

Koninklijke Horeca Nederland

Wij hebben met ons team een hele leuk Herken de Mol diner gehad. Alles was top verzorgd en de spelbegeleider ... Lees verdermaakte de avond compleet! De service voorafgaand aan het event was ook heel goed geregeld. Ik beveel dit zeker aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Janneke Creutzberg | Koninklijke Horeca Nederland

Belastingdienst/Douane

De Walking en Floating Lunch was ondanks de bittere kou een succes! Leuke standswandeling en gids. Lekkere gerechten op goede ... Lees verderlocaties. Aanbeveling!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Fabienne Peersman | Belastingdienst/Douane

Topdag gehad voor een vrijgezellenfeest. Borrelboot door de grachten van Utrecht onder het genot van. Prachtig om de stad zo ... Lees verderte bekijken. Daarna The Great Escape gedaan. Leuk GPS spel door delen van Utrecht waar je normaal nooit komt. Ludieke opdrachten, teamgevoel en proberen je andere team dwars te liggen (echte wedstrijd). Afgetopt met een superleuke escaperoom Mysterium aan de oude gracht. Snelle tijd ontsnappen is winnen! Spannend was het. Daarna uit wezen eten in King Arhur, goed gegeten. Alles in een arrangement goed geregeld door Puur. Top dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joris van Riel

NKI

Was top! Mooie locatie, alles goed geregeld, prima eten en leuke begeleiding. Dank voor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roel | NKI

Leuk en ontspannen bedrijfsuitje. Grappig om als financiele afdeling nu eens als doel te hebben om zoveel mogelijk geld uit ... Lees verderte geven.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Saskia Lonnee

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed ... Lees verdermaterieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- andre akker | andrevandenakker.nl

De fotosafari door Utrecht gespeeld; erg leuke activiteit en goed georganiseerd. Duidelijke spel uitleg en met eenvoudig te gebruiken app. ... Lees verderWe waren met een grote groep en het verliep vlekkeloos.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Klaver

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke

Dudok Wonen

Met een groep van 11 personen hebben we de "Gek op Holland quiz" gespeeld met een zeer enthousiaste spelleidster. Wat een ... Lees verderleuke middag hebben we gehad! Leuke vragen, veel gelachen en daarna nog heerlijk gegeten bij een Tapasrestaurant. Bedankt Puur voor het meedenken en een goed georganiseerd arrangement voor ons!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline Handelaar | Dudok Wonen

Experda

Gisteren hebben wij ons jaarlijkse personeelsuitje gedaan. Wij hebben gekozen voor floating dinner en hebben het erg genoten. Het eten ... Lees verderwas heerlijk en in combinatie met het varen erg goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Anne Hazelhoff | Experda

Het is erg goed verlopen afgelopen woensdag. De gidsen waren super en we hebben mooie stukken van de stad gezien.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Diervoeding Tak

Goed georganiseerd, goede uitleg en lekker eten. We hadden van te voren gevraagd of de gids in het Engels en ... Lees verderDuits kon vertellen, maar helaas was het enkel in het Engels.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Stefanie | Diervoeding Tak

Restaurant Loetje

Wij hebben een ongelooflijk leuk feest gehad. Bij binnenkomst begon het spel al meteen. Ik was blij dat iedereen zo ... Lees verderfanatiek meedeed. De presentator deed t erg goed. Ook achter de bar was het perfect. Onze Andre Hazes gelijk achter het Ik hou van Holland spel klopte ook helemaal. En het eten was weer even een klein rust momentje. Het eten was ook heerlijk en de dj vond ik ook goed draaien. Soms was het niet zo bekend en ging men andere muziek vragen en dat deed hij dan ook.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Restaurant Loetje

Stibbe N.V.

De vaartocht was erg geslaagd! Het weer was prima en volgens mij heeft iedereen in ons gezelschap genoten van de ... Lees verdertocht. Schipper Arjen en de mevrouw van de bediening (ik ben haar naam even vergeten) waren erg behulpzaam en hebben ons goed gevaren en bediend! Veel dank dus voor deze fijne tocht, en de prettige samenwerking voor het regelen hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Emilie | Stibbe N.V.

Super leuk uitje in het hart van Utrecht! Voor een vrijgezellenfeest met 8 meiden hebben we o.a. dit uitje; Herken ... Lees verderDe Mol, gespeeld. Het is spannend, grappig, uitdagend en gezellig om te doen. :D Leuke begeleider die je tijdens t spel steeds op nieuwe locaties in de stad ontmoet voor verschillende spelonderdelen. Iedereen maakt elkaar verdacht en speelt een mentaal spelletje met elkaar. Bijna niemand van ons had de "echte mol" door tijdens t spel. Het weer was heerlijk en je komt op allerlei mooie plekken in de binnenstad. Echt een aanrader om te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Margje van 't Oever

Robert Half

Twee keer Expeditie Robinson door Puur erg goed en leuk geregeld (1 keer voor collega's in Rotterdam en 1x voor collega's ... Lees verderin Utrecht). Goed Teambuilding Event! In teams ga je echte Robinson proeven doen die zorgen voor een leuke strijd. We hebben vooral ook veel gelachen. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elina van Rijswijk | Robert Half

Focus Marketing Research

Prachtige vergaderlocatie en alles was top geregeld. Puur Utrecht heeft meerdere activiteiten voor ons bedrijfsuitje in Utrecht verzorgd; een vergaderruimte, ... Lees verderescape room en een boottocht en alles viel zeer in de smaak bij onze werknemers.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Selina Gordon | Focus Marketing Research

Waternet

Hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag. Jullie hebben weer een top prestatie geleverd. Vanuit de collega's (en zelfs ... Lees verdervanuit afdelingen die niet mee waren!) zijn de complimenten groots. Hoop dat het voor jullie ook een plezierig evenement is geweest.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Waternet

Rondvaart diner

Heel leuk bedrijfsuitje gehad, eerst een borrel bij De Winkel van Sinkel en daarna een heerlijk diner op een rondvaartboot. ... Lees verderAllemaal erg goed geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- D. Olsthoorn Asian Gear B.V. | Rondvaart diner

Coca Cola Benelux

Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde ... Lees verderdag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend. Hier wat reacties: Echt Amsterdam, Huiselijk, Prima verzorging, Een aanrader, Weer eens wat anders dan gebruikelijk, Voor herhaling vatbaar TOP FEEST! Kortom, een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Coca Cola Benelux

KPMG

Alles was perfect geregeld, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jurgen | KPMG

Scavenger Hunt

Heel erg bedankt voor de punten en de goede zorgen gisteren. De gasten hebben een hele leuke ochtend gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Jeanine Kling | Scavenger Hunt

Eneco

Complimenten voor het geweldig leuke feest! En de foto's zijn ook superleuk! Vooralsnog hoor ik alleen maar positieve verhalen. De ... Lees verderreacties die ik kreeg daar en ook nu weer zijn erg goed. Ze vonden het geweldig leuke avond, en dat vind ik ook! Heel erg bedankt voor jullie hulp, het was een topavond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Eneco

Hippo connect

We hebben het ontzettend goed gehad. Onze Duitse gasten waren heel erg tevreden. Het eten was prima (de toetjes zelfs ... Lees verderuitstekend). Dankjewel voor het organiseren hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hippo connect

Tapasworkshop

Lotte, heel erg bedankt voor het regelen van ons teamuitje. We waren met een groep van 14 personen en we hebben ... Lees verdereen ontzettend gezellige avond gehad. Een mooie locatie met zeer gastvrije en enthousiaste dames. Leuke recepten. We hebben ervan genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Claudia Harteveld Rabobank | Tapasworkshop

de Volksbank

Bedankt Mathilde voor het meedenken en regelen van een perfect uitje Genoten van een heerlijke dag met fantastisch weer. We ... Lees verderzijn gestart op de lunchboot met schipper Bart. Genoten van de heerlijke broodjes en soep. Onderwerg heeft Bart nog e.e.a. verteld over de plekken waar we langs kwamen. Vervolgens werden we opgewacht door Hugo voor het spel Herken de Mol. Het leuke was dat bijna niemand van ons gezelschap het tv programma ooit heeft gezien dus enige uitleg was nodig. De reacties waren heel positief, iedereen was enthousiast. Leuk om dit met een klein team te doen. Na afloop prima ontvangen bij retaurant Stadskasteel Oudaen voor een borrel en aansluitend diner. Alles was ook hier goed geregeld conform afspraak. Zeer goede verzorging en bediening. Kortom: alles tot in de puntjes geregeld
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tineke Berendse | de Volksbank

bedank voor alles, het was super leuk en gezellig.. zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- ashanti vos

Goed geregeld, ook last minute wijzigingen zonder problemen mogelijk voor wat betreft locatie van uitleg. We hadden daarbij schitterend weer, 25 ... Lees verdergraden, en genoten volop van Utrecht, de mensen en de terrasje. De game was goed te doen, zeker het proberen waard.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Familie Talsma

F&E Facility Solutions B.V.

Het was prima geregeld, we hebben een leuke avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
F&E Facility Solutions B.V.

KBNL

Namens alle mensen die mee geweest zijn, onze complimenten voor jullie organisatie! We hebben een zeer gezellige en geslaagde avond ... Lees verdergehad. Ik had vanochtend al meteen een aantal enthousiaste bedankjes in mijn mail-box. Mensen vonden de combinatie erg leuk, maar waren ook zeer lovend over de locatie. Bedankt voor de fijne avond en ook veel complimenten aan Willem en de bediening.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anneke | KBNL

hoyavision

We hebben een mooie avond gehad, iedereen was zeer enthousiast. Dank je voor de organisatie
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- marion | hoyavision

ZZP Platform Stichtse Vecht

Als ZZP-vereniging wilden we weer eens iets anders en kwamen uit bij de creativiteitsworkshop van Puur Utrecht. Trainster Chantal is ... Lees verdereen hele frisse en enthousiaste dame die ons in korte tijd weer met nieuwe manieren om "out of the box"te denken naar huis heeft gestuurd. We hebben een hele leuke en energieke avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jocelyn Vlaar | ZZP Platform Stichtse Vecht

Bouwbedrijf Rijk

We hebben een super feest gehad, alleen maar positieve reacties en de verhalen zullen nog wel komen! Ik wil jullie ... Lees verderbedanken het programma zat echt super in elkaar het liep allemaal perfect. In 1 woord geweldig! Ik was de laatste paar dagen behoorlijk zenuwachtig, maar gelukkig was ik niet alleen Want als zelfs jij er van droomt dat het allemaal fout gaat Toen ik dat hoorde had ik gelijk het gevoel dat gaat goed komen vanavond want als jij er zelfs van droomt dan is dat een teken dat je er echt mee bezig bent! Nogmaals mijn complimenten voor hoe het allemaal is verlopen en hoe jullie ons hebben ontvangen ook je collega (sorry ben haar naam kwijt) dat gaf een heel goed en warm gevoel. Echt alles was goed, de dansact de DJ en al het andere entertainment. Toen het voorbij was had ik echt even het gevoel om jullie even rond de nek te vliegen omdat het zo super was (daar heb ik nu spijt van natuurlijk dat ik dat niet gedaan heb). Wie weet komt er nog wel eens een feest. Na bijna 2 jaar organiseren was het een hele ontlading dat het zo goed was verlopen. Nogmaals bedankt en we zijn benieuwd naar jullie reacties en zeker ook naar de foto's.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arno | Bouwbedrijf Rijk

Mitros

Met een groep collega''s een hele gezellige avond gehad, we hebben genoten. Leuke ruimte bij restaurant in hartje centrum, spontane ... Lees verderquizmaster met humor. Ideaal de vragenrondes tussen de gangen door. Leuke gevarieerde vragen, o.a. muziekfragmenten om mee te zingen geeft lekker sfeertje! Aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Karin Eijlander | Mitros

Dienst ICT

We hebben een heerlijke avond gehad! Lekker ontspannen met de collega''s elkaar treffen in een andere setting. We kregen allemaal ... Lees verdereen rol in het moorddiner in Restaurent Luden! Wat een lol! De begeleiding was top en het eten was heerlijk! Heel leuk om dit te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Monique Blom | Dienst ICT

Akzo Nobel

Dit was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van De Strijd kwamen alle sterke en mindere punten van ... Lees verderde mensen in mijn team naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Rutger Timmer | Akzo Nobel

Redexim

Met onze klanten uit Duitsland dit uitje gedaan en wat hebben we hiervan genoten! Iedereen vond het erg leuk en ... Lees verderheeft goed gegeten bij de verschillende restaurants! Bedankt voor het regelen en op maat maken van deze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gryanne de Graaf | Redexim

Koninklijke Metaalunie

We hebben een fantastische feestavond gehad, mede dankzij jullie entertainment. Was perfect geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Margreet Westerbeek | Koninklijke Metaalunie

ING ComFin

Eerste ervaring met Puur en het was allemaal goed verzorgt. Communicatie verliep helder en vooral het floating diner concept is ... Lees verdererg leuk en origineel.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Christian van Doesburg | ING ComFin

PNO Consultants B.V.

Wat een leuke dag hebben wij gehad ! Mathilde van Puur heeft in een hele korte tijd een leuk programma kunnen ... Lees verderrealiseren. In de loop van de middag begonnen wij met een leuke sloepenpuzzeltocht door de grachten van Utrecht, inclusief een lekkere borrelmand. Daarna zijn wij lekker tapas gaan eten bij El Mundo op de Voorstraat. Het was wederom een goed georganiseerde en leuke dag !
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma Heeren | PNO Consultants B.V.

Vanaf het begin tot het einde goed geregeld. Het contact met Puur was erg goed en duidelijk. De Gek op ... Lees verderHolland quiz is echt een aanrader. We waren erg aanwezig maar "Linda" de presentatrice ging daar lekker in mee
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marije Wesselman

De Utrechtse Tandartspraktijk

Wij hadden gekozen voor een walking en floating dinner. Alles was goed geregeld en op tijd werden we ook overal ... Lees verderopgehaald en afgezet. Minpunt: In verband met het lekkere weer hadden we het liefst buiten gezeten, wat je ook wel verwacht aangezien het restaurant heet: Tafel aan de gracht. Dat was wel even een teleurstelling voor het gehele team waardoor we dus 1,5 uur binnen hebben gezeten zonder airco. De boot was ook heel goed geregeld en erg fijne schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anahita Soltanpour | De Utrechtse Tandartspraktijk

Surfnet

Nogmaals dank je wel voor de organisatie van de dag. We hebben het erg leuk gehad. We hebben begrepen dat ... Lees verderwe een van de meest fanatieke groepen waren, en dat doet ons natuurlijk erg goed. Dank, en we komen zeker bij jullie terug voor een volgend uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michiel | Surfnet

Het was geweldig! Overdag een rondleiding door de stad gehad en een rondvaart. In de avond een walking dinner. Alles ... Lees verderwas geweldig geregeld en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Complimenten aan Puur Events!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wouter Verhoeven

UWV

We hebben allemaal erg genoten van het uitje. De workshop was erg leuk en goed begeleid. Ook bij Luden was ... Lees verderhet erg gezellig, de bediening erg aardig en superflexibel. Kortom een supergezellig en erg goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
UWV

WIJ Advocaten

Hilarisch en persoonlijk! Een goed alternatief voor ons jaarlijkse kerstuitje. Leuk dat je in aparte "kamers" kon om te overleggen. ... Lees verderDe host was energiek en actueel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne G. | WIJ Advocaten

Brakel Atmos B.V.

Het was F A N T A S T I S C H!! Alles was werkelijk tot in de puntjes ... Lees verdergeregeld, iedereen was zeer enthousiast. Heel erg bedankt daar voor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Brakel Atmos B.V.

Gemeente Woerden

In de middag hebben we een eigen workshop gehouden in twee zalen die door PUUR Utrecht geregeld had, was goed ... Lees verderverzorgd. Daarna tijdens een prima diner (zeer efficient georganiseerd) veel lol gehad met de quiz. Hartelijk dank voor de organisatie, het was een geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hanneke Weesie | Gemeente Woerden

Geta

Wat een geslaagd bedrijfsuitje. Een mooie mix van activiteiten. Iedereen had het naar z'n zin.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patrick | Geta

Afgelopen week hebben wij ons bedrijfsuitje via Puur gehad. Wij hebben een hele leuke dag gehad en enorm genoten. Alles ... Lees verderwas perfect geregeld. We kijken met een erg goed gevoel terug naar deze dag. Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen en voor de volgende keer weet ik jullie weer te vinden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Shireen

Thank you so much! We had a great day and the event was fantastic.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- David

JDE

We arranged the tapas workshop for a teambuilding event. It was a lovely evening, we had a great time. The ... Lees verderfood was really good and the mood as well. Recommended 100%!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joss Pereyra - JDE | JDE

UBM

De workshop Action Painting was heel erg leuk; een echte aanrader! Het hele team heeft vol overgave meegedaan aan een ... Lees verderandere manier van schilderen; de spetters verf vlogen in het rond :-) Het uiteindelijke resultaat (mede dankzij de handige tips & tricks van Wouter) mag er wezen en zal vol trots bij ons op kantoor worden opgehangen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christa Uittenbogaard | UBM

Wat een TOP bedrijf! Een té leuk uitje beleefd. Fijne samenwerking met kantoor en spelbegeleiding. Absolute aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirte

STEK

Wat een leuk online event! We hebben er veel leuke reacties op ontvangen. Leuke opdrachten tussendoor zorgde voor veel dynamiek! ... Lees verderEen dikke aanrader! Veel dank
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Mirjam | STEK

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ... Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint de Ruijter | Calvijn Zuidermavo

IB

We vonden het hilarisch, grappig, ontwapenend, gezellig, ijsbrekend en we gingen weg met buikpijn van t lachen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Katja Trigt | IB

Mimaki Europe

Het feest was: GEWELDIG! Iedereen heeft mega genoten en ze vonden het allemaal ontzettend leuk, gezellig, goed georganiseerd, heerlijk eten, ... Lees verdergeweldige locatie oftewel top :-)! Het was een goed feestje..... Ik wil je bedanken voor je geweldige organisatie (samen met je team uiteraard)!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marjan van Zalen | Mimaki Europe

B&D Personeelsdiensten B.V.

We hebben een geweldige middag en avond gehad, leuk spel en het enthousiasme zat er goed in.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mariska van Heijdoorn | B&D Personeelsdiensten B.V.

Mistral Advocaten

Nóg leuker dan vooraf verwacht. Ondanks onze kleine groep van 8 personen, toch 2 mollen! We hebben gelachen, mede dankzij de ... Lees verderinzet van Marije (onze host van de avond). Dankzij de spellen geen stil moment gehad aan de tafel.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Stephanie Verkerk | Mistral Advocaten

AKVO

Wij zijn reuze tevreden met de boottocht van vrijdag. Iedereen was super blij met het eten, de service and ook ... Lees verderde prachtige oude boot. Hartelijk dank hiervoor. Wij zullen zeker weer met jullie samenwerken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
AKVO

Afgelopen zaterdag een workshop smartphone fotografie gevolgd in Utrecht. Wat een super leuke workshop! Iedereen kreeg eenvoudige tips en trucs ... Lees verderom direct mooiere foto’s te maken. Ik kan deze workshop echt aanraden!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Irma Slotboom

Tussenvoorziening

Het uitje was goed geregeld door Lotte! Bubble voetbal was hilarisch!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mimi Singh | Tussenvoorziening

dit was een geweldige workshop. Met een groep van 20 man hebben we de basis van het schermen geleerd. Iedereen kon ... Lees verdermeedoen! De begeleiding van Bert was perfect en heel erg gezellig. De locatie in het centrum van Utrecht was optimaal qua bereikbaarheid. Al met al een ervaring om nooit te vergeten. Kan het iedereen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chris Plaat

Wij hadden vorige week met het bedrijf een nieuwjaarsuitje/vergadering, alles was echt super geregeld. De ruimte onder het kantoor ... Lees verderwas voor ons echt ideaal en alles was tot in de puntjes geregeld. Na de vergadering hebben wij een "Wie is de mol" gespeeld, onze spel leider Laurens wist door zijn enthousiaste uitleg de spanning er goed in te brengen. We hebben echt een super dag gehad. Ook de communicatie met Anouk van het kantoor was duidelijk, vriendelijk en snel. Volgende keer zullen wij zonder enige twijfel meteen Puur bellen. Dank jullie voor de geweldige dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ben Sproet

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke

Hobart

Zaterdag 20 oktober. Met het Salesteam en de partners een lekker dagje Utrecht gedaan. ''s Morgens was het om 10.00 uur verzamelen ... Lees verderbij Van der Valk Utrecht met koffie, thee en gebak. Om 11.30 naar Puur gegaan en om 12.00 uur daar de speluitleg gekregen van onze enthousiaste Ruud. Heerlijke maffe opdrachten gekregen en reuze gelachen. Wij hadden er trouwens voor gekozen om de mannen tegen de vrouwen te doen (altijd leuk). Om 15.30 was het spel klaar en was er vrije tijd tot 18.00 uur. Bij Café Quignon een uurtje geborreld en om 19.00 uur (100 meter verderop) gezellig en lekker gegeten bij Den Ouden Draeck (ook via Puur geregeld). Daarna terug naar het hotel en nog een afzakkertje genomen. De volgende dag nog even samen lekker luxe ontbeten en ieder weer naar huis. Was al met al een super leuke dag met ook mooi weer. Een volgend uitje zou ik gerust weer met Puur aandurven. Dikke 10.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rob Batteljee | Hobart

Munters B.V.

Afgelopen vrijdag was een succes! Alles was naar wens, we zijn goed geholpen door Martijn en je andere collega’s. ... Lees verderBedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Admira Softic | Munters B.V.

We hebben het geweldig gehad. Alles was goed geregeld en georganiseerd. Verder was het eten ook goed. De volgende keer ... Lees verderzullen we zeker terugkomen bij jullie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5

Dell Technologies

Geweldige ervaring met de Bingoboot boot. Goede host en leuke activiteiet, kwaliteit van het eten was trouwens zeer hoog en ... Lees verdersmaakte prima. Perfect georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeffrey Volkert | Dell Technologies

A+E Networks

Prima en flexibele service, mooie wandeling, leuke goed Engels sprekende gidsen voor een internationaal 30-koppig gezelschap. Zeker aan te bevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jessica Haagmans | A+E Networks

Belastingdienst

Ranking the company is een heel leuk spel om je collega''s nog beter te leren kennen. Wat het spel nog ... Lees verderleuker en persoonlijker maakt zijn de anekdotes, die vooraf zijn opgegeven door de collega''s, die tijdens het spel naar voren komen. Je speelt het spel in een team met een leuke quizmaster, zeker een geslaagd uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danique Sijm | Belastingdienst

SRA

We hebben met ons team een hele gezellige avond gehad. Met het moorddiner werd iedereen uit zijn/haar comfortzone gehaald ... Lees verderen werden er een aantal echte acteurs geboren. De begeleiding van het spel was top en het eten bij Restaurant Luden was prima. Het was een zeer geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Claudia Bergkamp | SRA

UW

Bij 35 graden Expeditie Robinson...pfff! Maar wat een leuke middag. Spelmakers Nado en Nina stonden ons team op te wachten ... Lees verderin het Wilhelminapark. De spellen; vuur maken, de zo smaakmakende eetproef, katapult bouwen en gebruiken, touwtrekken waren een aantal proeven die zo herkenbaar zijn in het Tv-spel en uitdagend om nu zelf aan de slag te gaan. De onderverdeling in 4 teams zorgden voor een sportieve strijd onderling en anderzijds een hernieuwde samenwerking. Dank jullie wel voor deze geslaagde middag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Saskia van der Bas | UW

Expeditie Robinson in het park

Zeer geslaagde dag! Alles was perfect geregeld; duidelijke uitleg, leuke spellen en goed eten. Een aanrader om als bedrijfsuitje te ... Lees verderorganiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arko Sports Media | Expeditie Robinson in het park

Hoogheemraadschap van Schieland

Ja zeker nog aan het nagenieten. De reacties waren erg leuk, iedereen vond het een super gaaf feest. De foto’... Lees verders zijn geweldig. Ik wil jou hierbij nogmaals bedanken voor de organisatie van dit feest.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hoogheemraadschap van Schieland

Accenture

De locatie was uniek en faciliteiten waren goed op orde. De ruimte was erg geschikt voor de grootte van onze ... Lees verdergroep, en het is fijn dat er een keuze is tussen opstelling van tafels & stoelen, of zoals in ons geval de keuze voor statafels voor de dynamiek van onze zakelijke & social bijeenkomst.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ben V. | Accenture

Mathilde van Puur heeft ons ontzettend snel geholpen met het organiseren van de pub quiz. Ze heeft gezorgd voor een ... Lees verdergoede host die de quiz in goede banen heeft geleid. De pubquiz was een groot success en bracht vooral veel fanatisme tot stand! Een prima uitje om samen met je team te doen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frank van Loon

Rabobank

Super leuke team building middag gehad, Citygame de Erfenis is echt een aanrader! Hoe leuk is het om gewoon zoveel ... Lees verdermogelijk geld uit geven en dit blijkt dan ook nog moeilijker dan gedacht. Leuke route met grappige opdrachten door de binnenstad en van de vragen steek je ook nog iets op. De foto''s achteraf herinneren je nogmaals aan de leuke middag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Corine Potters | Rabobank

Een erg leuke tour met leuke weetjes en feitjes over Utrecht. Het betreft originele weetjes en feitjes die niet in ... Lees verderde standaard boeken staan. De tour is flexibel als er specifieke wensen zijn. Een erg leuke trip om te doen met een groep!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Monique van Kempen

Ministerie van Justitie

Ons teamuitje was geslaagd. Wouter, onze "meester" heeft ons keurig naar een prachtig resultaat geleid en iedereen heeft het heel ... Lees verderleuk gevonden. Vooral de reacties van Facebook/Whatsapp vrienden of je dat echt wel zelf gedaan hebt, geeft aan dat het verbluffend is wat je in twee uur kan maken! Het eten was ook goed en natuurlijk hadden we ook het weer mee om het tot een geslaagde dag te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Ministerie van Justitie

Bedankt voor de uitstekende organisatie van het floating diner ter gelegenheid van onze gezamenlijke 120 jarige verjaardag. De inzet van alle ... Lees verderbetrokkenen om het ons en onze gasten naar de zin te maken was formidabel. De busreis, het eten en de vaartochten met, onderhoudende, gids door de grachten waren buitengewoon. Zonder meer een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Koppert

Havelaar en van Stolk BV

We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De Strijd was een groot succes en haalde het beste (... Lees verderof slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een teambuilding activiteit met een Escape Room beleving doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Valentina Visser | Havelaar en van Stolk BV

Nooit gedacht dat we zo mooi konden schilderen. Iedereen was achteraf heel tevreden met zijn schilderij en had het enorm ... Lees verdernaar ze zin. Onze instructeur liet ons stap voor stap zien hoe we technieken konden toepassen. Voor ons was dit een hartstikke leuke en leerzame workshop!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrick van Kleef

Dienst Vervoer en Ondersteuning

We hebben een rondvaart gehad in een sloep door de grachten van Utrecht! Heerlijk met koffie en thee en appelgebak!! ... Lees verderDaarna een moorddiner in restaurant Pret a Porter! het was een top dag en we hebben erg hard gelachen! ik kan het iedereen aanraden!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Nicoeltte Dielemans | Dienst Vervoer en Ondersteuning

Restaurant Kampanje

Super gezellige dag gehad. Goed georganiseerd en een leuke begeleider. Activiteit was ook top, gelukkig niet te simpel en zeer ... Lees verdervermakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique Honders | Restaurant Kampanje

Hogeschool Utrecht

We hebben met 28 collega's tijdens ons teamuitje, ontzettend genoten van het Floating dinner wat PUUR voor ons verzorgd heeft. Een ... Lees verderleuke invulling van de middag/avond en goed meegedacht. Zelfs met een hele regenachtige dag ontzettend genoten. Super aardige schipper en heerlijk gegeten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dieni van Nieuwamerongen | Hogeschool Utrecht

GVB

Alle aanwezigen vonden het feest geweldig. Ik wil jou en jouw team dan ook bedanken voor het prima organiseren en ... Lees verderuitvoeren van de festiviteiten. GROTE KLASSE!!! Bedankt en zeker tot ziens!
Deze review kreeg als cijfer een 5
GVB

Vattenfall

Ik heb van de organisatie begrepen dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en heerlijk hebben gegeten. Dus ... Lees verderalles is naar volle tevredenheid verlopen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vattenfall

PostNL

Super locatie, fijn dat alles bij één partij te regelen is, met veel opties voor afwisseling tussen zakelijk en relax. ... Lees verderWe hebben een fijne dag gehad waar we met een goed gevoel op terug kijken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marianne van Amelsvoort | PostNL

We hebben een erg gezellig teamuitje gehad dankzij Puur Utrecht. Het varen door de grachten was heel leuk en actief ... Lees verderdoor de pubquiz. Lotte was een gezellige en grappige spelleidster die zorgde voor een goede sfeer. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Taniya Haar

Rabobank Nederland BV

We hebben een geweldige dag gehad. Van begin tot het eind is alles goed verlopen, prima wat betreft de tijden ... Lees verderen iedereen had plezier en dat is waar het uiteindelijk om draait. Heel erg bedankt voor alles. We hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kristel Stekelenburg | Rabobank Nederland BV

Avenu Autogroep

Top feest, wat een super organisatie we hebben genoten!! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Avenu Autogroep

YourTravel

Een leuke tour/spel voor met een groep van minimaal 8 personen. Leer de stad goed kennen aan de hand van ... Lees verdereen leuk spel met verassende opdrachten. Perfecte en flexibele organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Lucienne Fortier | YourTravel

Cunera

Wij hebben voor een jubilaris een walking & floating dinner georganiseerd. Samen hebben wij genoten van een heerlijke avond met lekker ... Lees verdereten. Deze avond was perfect geregeld door Puur Utrecht.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Johan Toonen | Cunera

UBM/Informa

De workshop Action Painting was heel erg leuk; een echte aanrader! Het hele team heeft vol overgave meegedaan aan een ... Lees verderandere manier van schilderen; de spetters verf vlogen in het rond :-) Het uiteindelijke resultaat (mede dankzij de handige tips & tricks van Wouter) mag er wezen en zal vol trots bij ons op kantoor worden opgehangen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
UBM/Informa

Bureau Jeugdzorg

We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking bij het Nieuwjaarsontbijt! Zonder jullie enorme inzet en enthousiasme was ... Lees verderhet nooit zo'n groot succes geworden!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bureau Jeugdzorg

Beiersdorf NV

Even een mailtje om te laten weten dat wij een erg leuke avond hebben gehad. De chocoladeworkshop tijdens ons feest ... Lees verderwas een groot succes en erg lekker. Dus bedankt voor jullie hulp in het regelen van een erg gezellige feestavond (ook namens de collega's) en graag tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Beiersdorf NV

Makro

Bij deze een terugblik op onze feestavond: Wij hebben zelf enorm genoten. Heel fijn dat we zelf niets hoefden te ... Lees verderorganiseren dus we hadden ook weinig stress van te voren. Ook ter plekke maakten de betrokkenen ons duidelijk dat zij alles zouden aanpakken en evt oplossen en dat wij alleen hoefden te genieten. De workshops en de dj zijn heel goed bevallen en zorgden voor een dynamisch sfeertje. Door dit alles konden wij ook lekker ontspannen en doen waar we zin in hadden. Het feestje verliep daardoor boven verwachting. Dat onze dochter met haar band kon optreden was daarbij voor Johan en mij heel speciaal natuurlijk. Ook van de bezoekers hebben wij naderhand alleen positieve reacties gekregen. Een aantal mensen is er meerdere keren op teruggekomen hoe geslaagd e.e.a. was. Met name het feit dat alle leeftijden zich konden vermaken. Speciale vermelding voor de magician, die heeft indruk gemaakt op veel bezoekers. Kortom, wij zijn reuzeblij dat wij ons feestje op deze manier hebben aangepakt en kijken met veel plezier terug. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Evelien en Johan | Makro

PwC

Onze complimenten voor Puur! We hebben geweldige positieve reacties mogen ontvangen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
PwC

Wat een geslaagd evenement hebben wij mogen meemaken. Een hilarisch superleuk spel. Je wordt er zeer fanatiek van met her ... Lees verderen der wat vals spelen :-) Een vlotte leuke presentatrice maakte het geheel af. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mariska van Zandwijk

Leica Biosystems

De groep was heel erg enthousiast. Ik zou dit uitje zeker aanraden voor een andere groep. De begeleiding was erg ... Lees verderprofesioneel en erg aardig. Kortom heel tevreden.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marjolijn Aalderen | Leica Biosystems

Afgelopen maandag hadden wij het ''floating dinner'' en daar hebben wij erg van genoten. Bedankt voor de goed organisatie. De ... Lees verdercommunicatie vooraf verliep erg goed en ook tijdens het programma verliep alles vanzelf. Extra complimenten voor restaurant ''Claar'' & ''The Colour kitchen'', het eten was erg lekker en ook aardige vlotte bediening. Tip voor de gids: op een boot voor 30 personen is een microfoon wel nodig.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hesther de Ruiter

Zedra Netherlands BV

Wij zijn voorafgaand van de vaartocht zeer goed geholpen en geadviseerd door Marieke Wagenmans. Alles was vooraf perfect afgestemd en ... Lees verderkregen een uitgebreide beschrijving van de reservering, een routebeschrijving van zowel de opstap als de afstap plek. De vaartocht zelf was geweldig, onze gasten warden zeer vriendelijk ontvangen en warden goed verzorgd aan boord. De happen waren goed en voldoende. Tevens was er tijdens de tocht een goed evenwicht tussen het vertellen over de bezienswaardigheden en was er tevens voldoende ruimte zodat onze gasten onderling konden kletsen. De vaartocht liep precies op schema en onze gasten hebben erg genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kim Bakker | Zedra Netherlands BV

Uitstekend georganiseert, supervriendelijke medewerkers. Heel creatieve activiteiten en een bijzondere en zeer centraal in het land gelegen vergaderlocatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Meryl

Het was ontzettend leuk! De locatie was goed te vinden. De cocktailworkshop stak goed in elkaar en de uitleg was ... Lees verderduidelijk. Wij zijn zeker tevreden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Corné Wel

Hitachi

Bedankt voor het leuke feest afgelopen zaterdag! We vonden het een erg geslaagde avond en de geluiden die we tot ... Lees verdernu toe hebben gehoord zijn tot nu toe positief! Ik heb voornamelijk feestende mensen gezien, dat is het allerbelangrijkste volgens mij.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hitachi

Basisschool de Boomladder

We hebben genoten. Harry was geweldig heeft onderweg nog het een en ander verteld over Utrecht voor leerkrachten altijd top ... Lees verderDe jongens hebben ons goed bijgehouden qua drank dus dat ging ook goed. Al met al een top uitje ga het zeker aanbevelen bij andere mensen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gerda van der Ploeg | Basisschool de Boomladder

De organisatie was geweldig, alles is vlekkeloos verlopen. Het spel was erg leuk om te doen. Puur Utrecht denkt mee ... Lees verderover het invullen van de dag, maar staat ook open voor eigen ideeën. Het bedrijf is zeker een aanbeveling waard
Deze review kreeg als cijfer een 5

Goed georganiseerd (boottocht en workshop), lekker gegeten en ongedwongen sfeer. Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Cynthia K.

Hotel Astoria

Ja was ontzettend leuk! Presentatrice was helemaal top. We hebben erg gelachen waarvoor dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hotel Astoria

V

Geweldige middag gehad! De cameraman was super enthousiast en flexibel. Alles wat we wilde ging hij in mee en stuurde ... Lees verderons on gedwongen. Zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar dat kan niet anders dan hilarisch zijn!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jennifer van Dongen | V

Johnson Controls

Ten eerste wil ik Puur* Events bedanken voor het organiseren van een geweldig personeelsuitje. We hebben alleen maar positieve reactie's ... Lees verderontvangen. De locatie, het hotel, spelletjes of eten, iedereen was enthousiast. En laten we de DJ en zanger niet vergeten. Nogmaals heel erg bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Johnson Controls

Matchcare

Het was een leuke gezellige middag/avond, de presentator speelde goed in op de groep en de sfeer zat er ... Lees verdersnel in. Het eten was goed; alles was goed geregeld, top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nathalie Rens | Matchcare

Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Alles is goed verlopen en iedereen heeft zich goed vermaakt. Het weer ... Lees verderdeed ook heerlijk mee. Hartelijk dank voor het organiseren!''
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sanquin

Voor mijn ouders hun 50 jarig huwelijk hadden we een stadswandeling en een boottocht gemaakt. De boottocht met diner. Onze gids ... Lees verderHans was onvergetelijk, hij was zo enthousiast en kon zo goed vertellen, dank daarvoor! De boottocht zelf was ook perfect, het eten was goed, drankjes kwamen snel, er was rekening gehouden met de vegetari‘rs, zoals van tevoren aangegeven, perfect. Ook dank daarvoor!! Ik kan dit gezelschappen zeker aanraden
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arno Nieuwstad

Rabobank

Ons afdelingsuitje met 22 personen was zeer geslaagd! Een leuk restaurant aan de Oudengracht (werf)waar we een aparte ruimte kregen. ... Lees verderDe Quizmaster Carolien heeft ons uitstekend vermaakt met de PUB Quiz tijdens het 3-gangendiner. Al met al een hele geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Esther During | Rabobank

Infra-Techniek BV

We hebben de avond als zeer prettig ervaren. Iedereen vond het heel gezellig, zeker een reden om volgend jaar weer ... Lees verderkontakt met je op te nemen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Infra-Techniek BV

Douwe Egberts

Thank you for the organization, everything went very well. The restaurant was great, the crew of the boat tour and ... Lees verderthe musician were really friendly. The whole team had an amazing time.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Salih Unlu | Douwe Egberts

Surfnet

Wij hebben zeer zeker een leuke avond gehad (veel positieve reacties gehad), na de lasershow kon ik er uiteindelijk zelf ... Lees verderook van genieten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Surfnet

UMC Utrecht

We hebben genoten van het optreden van Alex Conradi. Zijn vingervlugheid, charme en humor maakten dat we met een brede ... Lees verderglimlach en een voldaan gevoel vertrokken. Complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lucy de Haan | UMC Utrecht

Herken de mol aan tafel

Ons tweede personeelsuitje verzorgd door Puur* Events! Het was erg leuk en goed georganiseerd. Ook het eten bij restaurant Luden ... Lees verderverdient een compliment. Wat een geslaagde avond! De moeite waard!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- huisartsenpraktijk Jutphaas | Herken de mol aan tafel

Simmons & Simmons

Voor mijn 50e verjaardag hebben we met 37 personen de Utrecht Challenge gedaan. Door de goede organisatie hebben we een hele ... Lees verderleuke dag gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Simmons & Simmons

St. Philadelphia Zorg

Met een groep van 23 personen (waaronder 16 mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij 1,5 uur gevaren door de Utrechtse grachten. Schipper ... Lees verderDavid was een jonge, enthousiaste jongen die ons veilig door de grachten heeft genavigeerd. Accordeonist Joost wist er nóg meer een feestje van te maken! We hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
St. Philadelphia Zorg

Het was echt fantastisch! Iedereen in de groep heeft ervan genoten. De Puur* begeleiders waren echt super enthousiast en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Femke

Ten eerste is het allemaal super goed geregeld. De spelleider is enthousiast, de spellen zijn goed georganiseerd en alles liep ... Lees verderop rolletjes. Het enige dat ik jammer vond was dat onze groep opgesplitst werd, achteraf had ik dat toch liever anders gedaan. Ook de prijs vind ik erg hoog in vergelijking met wat je ervoor krijgt.
Deze review kreeg als cijfer een 3
- Julia Bartelink

BBQ boot

Ons teamuitje op de BBQ boot was een groot succes mede vanwege de goede zorg door de schipper en de ... Lees verderBBQ kok (en het zonnige weer hielp natuurlijk ook een handje). De boot lag netjes opgemaakt voor ons klaar om 18:00 uur en er was voldoende eten en (gekoelde) drankjes aanwezig. Kortom een geslaagd teamuitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Steven de Bruijn ANWB Wegenwacht team Utrecht | BBQ boot

Wolf Informatica bv

Het was onze laatste klantendag, maar het was een geweldige ervaring. Het programma was geheel naar onze wensen aangepast. We ... Lees verderhebben het evenement afgesloten met een beklimming van de Dom. Zelfs voor goed weer was gezorgd! Een goede organisatie, die ik warm kan aanbevelen!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Guus Wolf | Wolf Informatica bv

Het walking dinner is onze internationale groep (30 personen) erg goed bevallen. Het rondwandelen onder begeleiding van goede gidsen met leuke ... Lees verderen interessante verhalen was een zeer goede afwisseling van de twee dagen stilzitten tijdens de vergaderingen. Daarbij waren de restaurants erg gezellig en het eten lekker! Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirjam Haanen

DHL

DHL, een topbedrijf, waar Puur* de opening van een nieuwe terminal in Belgie heeft mogen organiseren. Zowel personeel als relaties ... Lees verderwaren uitgenodigd, ca 1100 mensen. Het doel was een relatieversterkend evenement te organiseren, waarbij de trots voor het bedrijf voorop stond. Na de opening en verschillende festiviteiten moest de dag worden afgesloten met een groots feest. Puur* Events heeft niet alleen het budget bewaakt en gezorgd voor een strakke logistiek, maar vooral onze ideeën voortgekomen uit creativiteit en passie voor de pure beleving hebben gezorgd voor een onvergetelijke belevenis. Een spectaculaire opening ondersteunt door de tissue act en stoere vuurkunstenaars en uiteindelijk een fantastisch eindfeest met verschillende optredens en catering stonden op het programma.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- David Spottiswood | DHL

Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na ... Lees verderde teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

Ik zat dit weekend in De Grote Werf, de prachtige werfkelder van Puur Utrecht, voor een workshop. De locatie heeft ... Lees verderprachtig licht en ligt echt aan het water wat een grappig effect gaf (af en toe komt er een boot voorbij). De kelder is prachtig verbouwd met hout en gegoten beton. Heel modern en toch gezellig. Waar we vooral blij mee waren was het comfort: er is een toilet en een keuken en wifi, voldoende comfortabele stoelen en grote tafels die je ook weer op kunt klappen als ze in de weg staan, een beamer en projectiescherm, koffie en thee mogelijkheid. Alles, kortom! We hebben de lunch besteld bij Eethuis Vers aan de overkant, ook perfect. De locatie is 12 minuten lopen van het Centraal Station en letterlijk 2 minuten lopen vanaf de parkeergarage. Ik kan de kelder van harte aanbevelen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elja Daae

Wij hebben het prima naar ons zin gehad. Joost onze accordeonist deed het super. Een echte entertainer. Er werd goed ... Lees verderop onze wensen ingespeeld. Voor dat we het in de gaten hadden was onze 1,5 uur al om. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marja van Eijden

Wolters Kluwer

De directie heeft een reactie gestuurd en iedereen was super enthousiast, ook hadden zij vanuit hun afdelingen positieve feedback ontvangen. ... Lees verderKortom, iedereen was heel tevreden! Over de bussen heb ik eigenlijk niets meer gehoord maar dat zal dan goed gegaan zijn
Deze review kreeg als cijfer een 5
Wolters Kluwer

Gemeente Amsterdam

Ik wilde jullie bedanken voor de goede service die jullie aan ons hebben gegeven. De activiteiten werden flink bezocht! Heel ... Lees verdererg bedankt voor alle activiteiten die jullie ons hebben kunnen aanbieden in de korte tijd! Jullie hebben mij en de andere medewerkers een hele leuke avond bezorgd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Farousha Abdoelrahman | Gemeente Amsterdam

Kluwer

We krijgen ontzettend veel gave reacties op de ''sportdag''. Yammer is ons intranet en er staan heel veel posts op ... Lees verdermet enthousiaste reacties en leuke fotos. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kluwer

Luxaflex Nederland B.V.

Het was top geregeld en een onwijs gaaf/leuk spel! De toevoeging van de tuktuks was ook perfect!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Luxaflex Nederland B.V.

Koninklijk Nederlands Waternetwerk

Hi Bas, we hebben een hele leuke middag en avond gehad. Alles was prima geregeld en het eten was heerlijk. ... Lees verderHet eten, de vaartocht en zelfs het weer was fantastisch! Super geregeld allemaal. Kortom, ik kan het iedereen aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Pauline | Koninklijk Nederlands Waternetwerk

De workshop 'dieren beschilderen' was top! Leuke begeleiding en ook lekker kunnen lachen. De walking dinner was ook erg leuk, ... Lees verdernieuwe feitjes over Utrecht te weten gekomen en heerlijk gegeten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Koen Bekkers

Advent Jeugd Verbond

Op een rustige zondagochtend met zo'n 60 jongeren dit fantastische spel mogen spelen. Ontzettend goed verzorgd en ook nog eens geweldig ... Lees verderom te spelen! Onze jongeren hebben een hele leuke ochtend gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrick Nab | Advent Jeugd Verbond

Kamer van Koophandel

Hele gezellig avond gehad op de Tapasboot. Ben erg vriendelijk geholpen door zowel de schipper als de organisator. De boottocht ... Lees verderzelf was aangenaam en mooi om door de utrechtse grachten te varen, overigens blij dat de overkapping erop zit! Het eten was prima :).
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Gerwin de Boer | Kamer van Koophandel

RIBW Gooi en Vechtstreek

Het was een super geslaagd feest, heerlijk eten en geweldige band. Ook de workshop werd als heel leuk ervaren door ... Lees verderde collega's en we hebben dan ook veel goede reacties gekregen. Enorm bedankt voor de goede organisatie, we kijken terug op een geslaagd feest!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Debbie Eggers | RIBW Gooi en Vechtstreek

Verhoeve

Met een groep van 15 man hebben wij vanuit Verhoeve B.V. een workshop commercial maken gevolgd bij Puur . Het was ... Lees verdereen zeer geslaagde dag. ... Na een korte uitleg en een goede brainstormsessie kwam de verkleed doos tevoorschijn en kon het werk beginnen. Enthousiaste begeleiding vanuit Puur en er was van alles mogelijk. De drankjes stonden klaar en ook een bittergarnituur was geen probleem. Al met al een hele leuke middag, zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Niels Prins | Verhoeve

Odbs de Holterenk

Wij waren met een groep van 10 personen, verdeeld over 2 teams. Beide teams hebben een ontzettend leuke middag gehad en de ... Lees verderstad op een andere manier bekeken dankzij de Utrecht Challenge. We vonden het erg leuk elkaar toevallig onderweg tegen te komen en de foto’s die bij de opdrachten hoorden zijn nog vaak bekeken haha!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Suzan en Jobke Ten Have, Rozema | Odbs de Holterenk

Hebben zaterdag een vrijgezellenfeest gehad van me broertje. Hadden de smartlappenboot voor 2,5 uur gehuurd,was in 1 woord GEWELDIG. 2,5 uur plezier, ... Lees verdermuziek, en accordeonist, eten en drinken was er volop. Leanne onze schipper was geweldig, en de bediening was in de handen van Ted. En die verdient ook een pluim. Echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorgen en service. Echt een dag om nooit meer te vergeten! Mvg, Berry van der Linden.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Berry van der Linden

Echt geweldig, de hele groep heeft het enorm naar zijn/haar zin gehad. De spelleiders waren ook enthousiast en lachte ... Lees verdermee om alles. Zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sjoerd van Bruchem

De opstart was even lastig? Maar daarna hebben we het heel leuk gehad! Begeleiding was gezellig en werkte perfect voor ... Lees verderde teambuilding.
Deze review kreeg als cijfer een 4

De Bareel

De collega's waren super enthousiast. Alleen maar leuke verhalen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yael Sluis | De Bareel

We hebben erg genoten met het teamuitje van de tapasboot! Een erg toffe boot, een leuke schipper en heerlijk eten, ... Lees verderdank jullie wel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline de Rooij

KPMG

Alles was perfect geregeld, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jurgen | KPMG

KLM

We hadden een leuk teamuitje met collega’s , eerst een uurtje kanoën en daarna zijn we op de BBQ ... Lees verderboot gestapt. Alles was prima geregeld en klopte met de afspraken. Als je het organiseren liever uit handen geeft is dit een prima oplossing. Bij puur Utrecht bieden ze dan een kompleet arrangement aan die je kan fine tunen naar je eigen wensen. Het was dus prima geregeld maar dit kan je vast ook zelf doen zonder tussenkomst van dit bureau en dan zal het een stuk goedkoper kunnen., het is maar net wat je wil.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ad Van Ruiten | KLM

Met tien vrienden op stap in Utrecht en een toffe rondvaart gekregen op de grachten van Utrecht. Toffe accordeonist die ... Lees verdergoed speelde en vooral goed inspeelde op ons gezelschap!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Filip Opsomer

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ... Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint de Ruijter | Calvijn Zuidermavo

AMC

We hebben een fantastische dag gehad. Puur Events; SUPER bedankt, ook voor de leuke PUUR begeleiders!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Edith Dijkman | AMC

Wij hebben met ons bedrijf ''s middags eerst Citygame 2.0 gedaan. Erg leuk en leerzaam. We zijn op mooie plekken in ... Lees verderUtrecht geweest waar je gewoonlijk niet komt. Daarna Walking & Floating dinner. Leuke restaurants, enthousiaste stadsgids en gezellige schipper. Kortom: een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wilma van de Waerdt

Juwelier Punte

We hebben als zaak ons 60 jarige jubileum gevierd met personeel , door een zeer gezellig etentje in Utrecht . Met als vooraf ... Lees verdereen ranking spelshow met z`n allen, een leuke manier om met je collega`s op een relaxte manier een leuk activiteit te doen . En ook perfect geregeld was allemaal door Puur !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ruud Reijers | Juwelier Punte

Bloemenveiling Plantion

Zaterdag 28 september ons jaarlijks uitstapje gehad in Utrecht. Ondanks de voorspellingen met het weer, wat achteraf toch meeviel. We hebben ... Lees verdereen super leuke dag gehad met een Culinaire tocht en Walking dinner door Utrecht met leuke enthousiaste gidsen van Puur Utrecht Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Agenita Brink | Bloemenveiling Plantion

Adyen

Enorm bedankt voor alles, top geregeld en wat een fantastische dag! Volgend jaar weer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Adyen

boo!brandbuilders

We hebben het met Puur voor elkaar gekregen een COVID-safe team event te organiseren! Het online event was geweldig en ... Lees verderalle collega’s hadden zichtbaar plezier. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het samenstellen en bezorgen van de pakketten tot het organiseren van de zoom bijeenkomst
Deze review kreeg als cijfer een 5
boo!brandbuilders

Brand new live events

Ik was er zelf helaas niet bij maar alles is goed gegaan. Enige feedback die ik kreeg was dat de ... Lees verderpizza's wat groter hadden gekund. Verder was alles goed verzorgd en hebben ze een goede vaart gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jamel van Laarhoven | Brand new live events

Veel keuze, goed advies. We hebben een prachtige dag gehad. Van begin tot einde. Enthousiaste mensen bij Puur. Volgende keer ... Lees verderweer !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Leonard

Huidkliniek Dionne Linskens

We hebben een super leuke avond gehad, echt genoten! Was goed geregeld, Sharon had ook dikke pret met onze groep. ... Lees verderOok de verzorging bij Harkema was prima! Een aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Huidkliniek Dionne Linskens

Rabobank Nederland BV

We hebben vanmiddag als organisatieteam de feestavond geëvalueerd. We kijken terug op een zeer geslaagde avond waar nog steeds ... Lees verderover wordt nagepraat!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank Nederland BV

Santandercostumer

Zeker - dank je wel. Alles is goed gegaan en naar wens. Zoals gezegd – de totale ervaring was erg positief!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Kjel Klaver | Santandercostumer

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan moest worden ... Lees verderwas geen enkel probleem. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Madelon van der Wielen

Fysiotherapie van Bommel

Geweldig leuk teamuitje Leuke pubquiz, varend door de mooie grachten van Utrecht. Leuke spelleidster. We hebben veel lol gehad met ... Lees verderhet team. Echt een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Petra van Loon | Fysiotherapie van Bommel

Meander Medisch Centrum

Leuk spel om met een groot gezelschap(55) te spelen. Het verhaal is boeiend en de spelen zijn moeilijk maar zeer ... Lees verderinventief. De tijd vliegt om! Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Saskia de Jong | Meander Medisch Centrum

Facilicom

We hebben het boottochtje door Utrecht inclusief tapasbuffet als erg leuk ervaren. Schipper Lisette heeft ons alle mooie plekjes van ... Lees verderUtrecht laten zien met hier en daar wat leuke feitjes over de locaties waar we langs kwamen. Het eten was prima, er zijn voldoende drankjes aan boord, de duur van de boottocht was perfect en we hadden gelukkig mooi weer, waardoor we zowel in de openlucht als overdekt in de schaduw konden zitten in de boot. Ook waren we erg blij dat er een WC aan boord was - klein maar fijn, zeker met al het water om je heen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Leonie van der Waard | Facilicom

Huisman & Partners B.V.

Teamuitje gehad met het werk , bubblevoetbal gedaan was super en ook heel goed geregeld, zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anita Koppers | Huisman & Partners B.V.

De Riethorst Stromenland

Het feest was SUPER geslaagd. Het weer zat erg mee en op de organisatie was niets aan te merken. Ook ... Lees verderde locaties waren uit de kunst. Het eten was heerlijk. Kortom wij hebben een avond gehad waar nog wel enige tijd over nagepraat zal worden. Bedankt voor alles en wellicht tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
De Riethorst Stromenland

Manhattan Associates

Ontzettend leuke middag gehad met het Wie is de mol? spel en ons aansluitende Tapas diner. Heel veel enthousiaste reacties ... Lees verderontvangen vanuit onze werknemers. Puur Utrecht heeft het perfect georganiseerd. We hadden nog wat last-minute afmeldingen en aanmeldingen, maar daar werd heel flexibel mee omgegaan in de groepsindeling en het voorbereiden van de mol. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Floris Janssen | Manhattan Associates

UWV

Het door jullie georganiseerde 70's feest was erg geslaagd. Iedereen heeft enorm genoten en mijn collega's vragen om herhaling.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yvonne Struiken | UWV

Fragrancy

Vandaag een comedy workshop gehad met mijn team. Het was erg leuk, andere manier van elkaar leren kennen. We hebben ... Lees verdererg gelachen en het was echt "out of the box" denken. De begeleider was vriendelijk en was erg begaan, straalde energie uit en kon de groep goed samen houden. Ik raad dit zeer aan als team-uitje om een team meer samen te laten komen of elkaar beter te leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Fragrancy

ING

Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over De Strijd gehad. Geweldige kostuums ook! We ... Lees verderkijken uit naar de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda Nobel | ING

PwC

We hebben een heerlijke avond met veel complimenten gehad. Hartelijk dank voor de organisatie. Jullie bijdrage is van groot belang ... Lees verdergeweest.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Göran Vernooij | PwC

5CA

Super georganiseerd! We wilden op korte termijn met ons bedrijf een kookworkshop doen, en Puur heeft dit top geregeld op ... Lees verdereen mooie locatie aan de oudegracht. Goed verzorgd met drankjes en aankleding, heerlijke gerechten met duidelijke instructies en zorgvuldig begeleid. En daarna natuurlijk heerlijk gegeten! Een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jason Lucas | 5CA

Alpha Wax

Samen met collega''s een uitje bij Puur gehad, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking ... Lees verderwas fantastisch, ik kreeg geen special vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patricia van Dolder | Alpha Wax

ABN AMRO

We vonden het feest super! De locatie, het eten, de band en het entertainment was goed. De sfeer was heel ... Lees verdergoed en we krijgen veel positieve reacties. De foto's zijn erg leuk (vooral ook met de frames erbij!) Mogen wij trouwens het bord hebben? Dat zal leuk staan hier op de afdeling!
Deze review kreeg als cijfer een 5
ABN AMRO

Hyppe

Over de organisatie door Puur Utrecht ben ik zeer tevreden. Mathilde heeft goed meegedacht en een op maakt gemaakt uitje ... Lees verdergeregeld. Helemaal top! De borrelboot was erg geslaagd. We boften natuurlijk met het weer ook al was het februari(niet overdekt gedaan uiteindelijk : ). Op een gegeven moment werd het ook donker en de stad was dan ook een mooi gezicht met alle lichtjes. De schipper was ook erg onderhoudend. Hapjes en drankjes waren super goed verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Katinka de Graaf | Hyppe

ANDRITZ ASKO B.V.

Het was erg gezellig en goed geregeld (en jullie hadden fantastisch weer geregeld!) Vandaag of eigenlijk de hele week is ... Lees verderhet weer superdruk met business as usual, maar we kijken zeker terug op een geslaagde dag. Bedankt voor het meedenken en organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ANDRITZ ASKO B.V.

Een leuke gezellige middag met een hele hoop lol! Goed verzorgd vanaf het eerste contact en het uitje zelf! Een ... Lees verderorganisatie die nu onder mijn favorieten staat als er iets geregeld moet worden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annette Visser

Hacol

We hebben met ons team een super leuke avond gehad. De aankleding en het spel waren heel leuk en het ... Lees verderwerd goed begeleid. De communicatie vooraf was ook heel prettig, gezien er bij ons nog wel wat verandering waren. We waren iets minder enthousiast over het eten (tapas). Vandaar 4 sterren. De organisatie krijgt er zeker 5! Bedankt!!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle Nijmeijer | Hacol

AT Kearney

Het was SUPER!!!!!!! Locatie, eten, cocktails ... Alles werkelijk schitterend! Iedereen was happy. Ik dank je hiervoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
AT Kearney

ABN AMRO

Super leuk opgezet spel. Leuke interactieve manier om zowel de stad Utrecht als het team beter te leren kennen. Enthousiaste ... Lees verderspelbegeleiders en een flexibel reserveringsproces hebben bijgedragen aan een positieve ervaring
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joey van der Linden | ABN AMRO

Puur Utrecht heeft voor ons een super leuke dag geregeld voor het 50 jarig huwelijk van onze ouders. Heerlijk gegeten bij ... Lees verderBroers, den Dreack en the Color Kitchen. Wandeling door de binnenstad met Luuk en gevaren na zonsondergang. Was een mooie ervaring
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liona de Jonge

HVO Querido

We hebben echt een ontzettend leuke dag gehad! De activiteit was erg geslaagd en iedereen was erg tevreden.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
HVO Querido

Chello

Het was vrijdag een geslaagd uitje. Heel hartelijk dank !
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willem Hekkers | Chello

AKVO

Wil je bij deze laten weten dat wij reuze tevreden zijn met de boottocht vrijdag. Iedereen was super blij met ... Lees verderhet eten, de service and ook de prachtige oude boot. Hartelijk dank hiervoor. Wij zullen zeker weer met jullie samenwerken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
AKVO

Movares

Workshop online Schilderen als Bob Ross was geweldig. Zeer leerzaam. Materialen waren ruim op tijd bezorgt. Je kon merken dat ... Lees verderJennifer zeer gepassioneerd is. Zij heeft ons duidelijke handvaten meegegeven. Leuk om de creativiteit bij collega's te zien.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liliane Lakerveld | Movares

Met een groep hebben wij de Expeditie Utrecht gedaan en afgesloten met een gezellig tapas diner. Nynke Visser van Puur ... Lees verderUtrecht heeft naar onze wensen geluisterd en binnen korte tijd een passend programma en menu samengesteld. De dag zelf is volgens planning en verwachtingen verlopen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Frank Swinkels

Unilever

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Hol | Unilever

OBS de Tweemaster

Heel leuk teamuitje gehad met ons team van leerkrachten. Leuke spellen, goede organisatie en een heerlijk diner achteraf. De spellen ... Lees verderwerden goed begeleid en zat ook goed in elkaar. Wij hebben een leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia Spruijt | OBS de Tweemaster

OBA Bulk Terminal Amsterdam

We hebben een prima feest gehad zaterdag. De reacties waren allemaal positief; het eten was uitstekend en de band was ... Lees verdergeweldig! Hoewel we op wat meer publiek hadden gerekend, is het al met al zeker een geslaagd feest geweest. Bedankt voor de link naar de mooie foto's. En tot slot hartelijk dank voor de goede zorgen rondom de organisatie van het feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
OBA Bulk Terminal Amsterdam

Super! Samen met een college een bedrijfsuitje georganiseerd en gekozen voor de workshop klompen beschilderen. Goede communicatie tussen ons Puur, ... Lees verdergoed geregeld. Was voor plus minus 45 man. Ook de (vele) late afzeggingen waren geen probleem. Ontzettend leuk spel en gezellige begeleiders. Ondanks de koude dag, hartstikke leuk gehad (en dan spreek ik voor iedereen).
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Linsey Vosman

CSI Utrecht

Afgelopen donderdag met ons team het CSI spel gespeeld. Na de speluitleg moesten we even op gang komen. Met bloedfanatieke ... Lees verdercollega''s die allemaal voor de winst gingen werd al snel heel spannend. Ondanks ons mooie slotpleidooi was de winst voor het andere team. Aanrader als je een stukje teambuilding wilt combineren met een leuke dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Daan Amerongen IKEA Amersfoort | CSI Utrecht

ESST

De Lipdub maken was hilarisch! . Het eindresultaat, de clip, is mede dankzij sympathieke en kundige cameraman Tim ;-) , supergaaf! Echt ... Lees verdereen mooie herinnering erbij! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Claudia Van Heeswijk-Pas | ESST

Codezilla

Het was afgelopen zaterdag een zeer geslaagde middag. De locatie de Winkel van Sinkel was top. De lunch was goed ... Lees verderverzorgd en de workshop was zeer leuk en interessant. Anna-Maria is een gepassioneerde photofiel, en wilde ons echt ‘wat’ meegeven voor de rest van ons leven in beeld. Goed was dat ze me de dag ervoor nog even belde als voorbereiding. Een professionele workshop waarbij ook Joep op de achtergrond goed ondersteunde.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Martin Gritter | Codezilla

In verband met uitbreiding van ons team waren wij op zoek naar een verbindend teamuitje. Puur heeft alles in het ... Lees verderwerk gesteld om er een fijne dag/avond van te maken, welke ook nog volledig Corona proof was! Het contact was goed, er werd actief meegedacht met mogelijke opties en de dag zelf liep soepel en was erg aangenaam. Echt een aanrader voor je bedrijfsuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacky Hasenaar

Voor een vrijgezellenfeestje hebben wij een lipdub workshop gevolgd bij Puur. We waren met een vrij grote gemengde groep, maar ... Lees verderde workshop werd door Michel heel goed en leuk begeleid. We hebben een hele gezellige middag gehad met de groep. En het resultaat, het filmpje, is echt heel gaaf geworden. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Dessie Lividikou

Het was super georganiseerd. Leuke enthousiaste begeleiding, restaurants ook prima. Ik was zeer tevreden. Nogmaals dank voor het last minute ... Lees verderregelen van alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ester Boer

We hebben met het Managementteam de tapasworkshop gevolgd. Hanneke was erg flexibel in de keuze die wij wilden van de ... Lees verdertapas, wat wij erg fijn vonden. Het was een erg leuke middag, leuk om ook op deze manier samen dingen te doen. We hebben veel lol gehad en er lekkere receptjes aan over gehouden. Soms waren de ingrediënten wat krap bemeten. Zo werd onze dadeltaart een dadel/abrikozentaart omdat er niet voldoende dadels waren en was de prosecco snel op. Taart was overigens ook in deze samenstelling erg lekker! Tip. Zet vast wat keukenspullen klaar, nu liepen Jessica en haar collega soms de benen onder het lijf vandaan om alles te zoeken. Dank Jessica en collega voor de gezellige avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Sandra Wilshaus

We hebben met een groep van 11 personen het spel gespeeld. De quizmaster was erg enthousiast en de locatie was in ... Lees verderstijl aangekleed. Iedereen was zeer fanatiek en we hebben een hele leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Romy de Nas

Kwintes

Met ons teambuilding uitje hebben we ons erg vermaakt. De activiteiten waren erg leuk en de begeleiding deed het ook ... Lees verdertop!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Wassink | Kwintes

Erg gezellig team-uitje gehad met echt heerlijke hapjes en lekkere dranken. Vrolijke schipper. Aanleggen voor de deur van ons huis ... Lees verderwas geen probleem. Het weer zat niet mee, maar de boot kon goed overdekt worden en ook aan de zijkanten dicht. Eén kleine kanttekening zou zijn, dat er maar één lantaarn aan boord was en wij op een gegeven moment ons eten niet meer konden zien. Communicatie met Puur Utrecht van tevoren verliep prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Renée Keulen

Rabobank

Moorddiner; we hebben met ons team een super leuke avond gehad. De aankleding en het spel waren leuk en het ... Lees verderwerd goed begeleid. We hebben ontzettend gelachen en genoten van sommige acteur/collega''s . Het eten was ook prima, kortom een geslaagd team uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marie Therese Berkel | Rabobank

MFVR

Wij hebben de proeverij gedaan met 80 personen. We hebben enorm genoten! De organisatie was erg goed en aardig. Een aanrader ... Lees verdervoor een teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Iris | MFVR

Wij hebben ter afsluiting van een project de Walking & Floating Dinner gedaan. Erg leuk om op deze manier de stad ... Lees verderUtrecht zowel culinair als historie te ontdekken. Goed geregeld en een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Rose-anne Nijhoff-Vis

SSR

Dank voor de zorg gisteren, alles verliep fantastisch en was top geregeld! Tot nu toe het drukste (kerst)feestje ooit. ... Lees verderDe cocktailbooth was een daverend succes (ik was ook grote fan!) en het eten was ook erg lekker! Jullie versiering zag er mooi uit, we hebben nog wat ballonnen meegejat op het einde en die losgelaten in de stad met onze wensen erbij haha... Kortom dank wederom, het feestje was erg geslaagd! Ook namens alle collega’s van SSR!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Esmeralda van Gurchom | SSR

Wij hebben met een groep van 21 vrouwen een erg leuke dag in Utrecht gehad tijdens het 'Jacht naar de Macht' ... Lees verderspel. Helaas ging er technisch gezien wel het een en ander mis, maar hiervoor zijn wij uiteindelijk naar tevredenheid gecompenseerd. Al met al dus een positieve ervaring
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lisa Molenaars

Flamco BV

Woensdag 21-11-2018 hebben wij een bedrijfsuitje gehad bij Tidbits in Utrecht. Met 21 man volgden we een tapas-workshop. Het was ... Lees verdergoed georganiseerd, heerljke gerechtjes (kregen het niet eens op) en heel gezellig. Was top-uitje. Puur ook bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin van Velzen | Flamco BV

Sloepen puzzeltocht

Wat een fijne middag op het water en ook heel veel geleerd van de Utrechtse geschiedenis. Wij hadden dit uitje ... Lees verderals teambuilding en waren verdeeld in 2 groepen waardoor we het wedstrijd element hadden. Marije was een enthousiaste spelleider met een hoge dosis humor. Een echte aanrader!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sarah Sutherland Shell | Sloepen puzzeltocht

Chubb Varel Security B.V

Mag ik jullie ontzettend bedanken voor de geweldige leuke goed geregelde avond vol spanning en gezelligheid. Het was in de ... Lees verdereerste instantie zoeken naar een avond waarin een ieder aan zijn trekken kon komen. Dit valt natuurlijk niet mee. Maar al gauw zijn wij via het internet gestrand op Puur* Events. Daar konden wij uit de diverse thema's een keuze maken. Wij hadden gekozen voor Moulin Rouge. Nadat ik telefonisch zo super te woord ben gestaan werd ons een offerte gemaild en waren wij het vrij snel eens over de gang van zaken. Ik moet jullie complimenteren over de onderhandelingen. Er is geen enkel woord gelogen dat het een super avond zou moeten zijn. DIT WAS EEN TOP AVOND! Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige samen werking namens al mijn collega's van Chubb Varel Security bv. Graag ontvangen wij nog de link voor de foto's
Deze review kreeg als cijfer een 5
Chubb Varel Security B.V

Zorgbalans de Moerberg

Het was in alle opzichten een geslaagde feestavond. Bijna iedereen had de moeite genomen om zich te verkleden, hetgeen al ... Lees verderdirect voor een goede sfeer zorgde. Neem daarbij de goede organisatie en enthousiaste medewerkers vanuit jullie organisatie en dan wordt het vanzelf een goed feest! Iedereen heeft ervan genoten, dus dank voor ieders inzet voor en op die avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Zorgbalans de Moerberg

Myler

We hebben het erg naar onze zin gehad. Leuk concept en leuke begeleiding vanuit Kaley (de quizmaster). We zouden het ... Lees verderzeker anderen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jan Schop | Myler

UMC Utrecht

Zeer geslaagd afdelingsuitje! Met 40 personen De Strijd doorstaan... Het verkleden, de pittige opdrachten en de begeleiding waren top. Achteraf veel ... Lees verderpositieven reacties gekregen als organisatoren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anka Snel | UMC Utrecht

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed ... Lees verdermaterieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Andre van den Akker | andrevandenakker.nl

Super! We hebben een fantastisch weekend gehad! De boottocht was ook helemaal goed verzorgd. Thanks.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anja

Basisschool de Mijlpaal

Geweldige workshop. Iedereen was enthousiast aan het werk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Agnes | Basisschool de Mijlpaal

Je zaak voor Elkaar B.V.

We hebben een hele leuke workshop MindF*ck gehad waar iedereen met verbazing heeft gekeken naar de magische trucs van ... Lees verderAlex die het op een hele leuke manier bracht.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Veronique Prins | Je zaak voor Elkaar B.V.

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke

Provincie Utrecht

Als je een avond wilt lachen en genieten van je collega's en die op een andere manier wilt leren kennen, ... Lees verderga dan het moordspel doen. Dit was echt fantastisch! Genoten, bedankt Puur Utrecht.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse Mulder | Provincie Utrecht

Overwater Assurantie Adviesbureau B.V.

Met een groep van 30 man hebben wij ons tijdens een bedrijfsuitje ondergedompeld in de serene wereld van Bob Ross onder ... Lees verdertop begeleiding van Sanne. Het was echt super leuk om te doen en Sanne leerde je binnen no time met enkele penseelstreken wat moois te maken! Iedereen was lekker bezig met schilderen en er heerste een ongedwongen, relaxte sfeer. Niet twijfelen, gewoon doen zou ik zeggen! Zeker de moeite waard.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thijs Anchelon | Overwater Assurantie Adviesbureau B.V.

Matrix Fitness

Ik heb alleen maar goeie reacties gehoord, het was super leuk. Tafelgoochelaar was briljant en de jongens achter de tafels ... Lees verderwaren ook heel goed. Eten was goed en deze ruimte van Mereveld was perfect voor ons groep. Voor een feest in de avond denk ik meer geschikt dan de witte zaal die we eigenlijk hadden. Kortom, niets te klagen. Dank voor de prettige samenwerking en wie weet voor de toekomst, we weten jullie te vinden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Matrix Fitness

Geweldige dag laten door Puur Utrecht . Alles was heel goed geregeld. De begeleiding op de dag zelf was ook top !!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Melvin

ABN AMRO

Feest is bij iedereen in goede aarde gevallen. Leuk feest, top geregeld nou daar hebben we het voor gedaan. Top ... Lees verderdank je wel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ABN AMRO

gemeente Amsterdam

Bedankt voor het sturen van het filmpje, we hebben erg veel lol gehad en dat is duidelijk terug te zien ... Lees verderin het filmpje. Graag wil ik jouw bedanken voor de goede hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 5
gemeente Amsterdam

boo!brandbuilders

We hebben het met Puur voor elkaar gekregen om een COVID-safe team event te organiseren! De online Bob Ross workshop ... Lees verderwas geweldig en alle collega's hadden zichtbaar plezier. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het samenstellen en bezorgen van de pakketten tot het organiseren van de Zoom bijeenkomst. Wij zullen dan ook zeker in het vervolg weer terugkomen bij Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Beau Doorn | boo!brandbuilders

Albert Heijn

Ervaringen zijn positief en we komen graag terug.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marja | Albert Heijn

Toffe ervaring met de collega''s mogen beleven! We hebben de (mobiele) escape room gedaan waar we tevreden over zijn.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- M. Timmerman

Buvoo

Na ons 10-jarig bestaan van Buvoo hebben wij genoten van een interessante wandeling met hierna een heerlijke lunch en daarna ... Lees verderin een prachtige sloep gevaren.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Desiree van Balen | Buvoo

THNK School of Creative Leadership

Alles is naar wens verlopen! Dankjewel voor de organisatie.Vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 5
THNK School of Creative Leadership

Philips

Alles was top - leuke kapitein en het eten was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Emie Bronsema | Philips

Medisch Centrum Molenweg

Ons personeelsuitje was zeer geslaagd afgelopen zaterdag. Gelukkig hadden we mooi weer (het ging regenen toen we weer terug waren)
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
Medisch Centrum Molenweg

Koch en Compaijen Notarissen Utrecht

Wij hebben met ons kantooruitje gebruik gemaakt van het 1 1/2 uur durende borrelboot arrangement. Wij zijn ontzettend fijn telefonisch en via ... Lees verderde mail behandeld. Al onze wensen waren mogelijk. Drankjes in overvloed en de hapjes werden onderweg, lekker warm opgepikt bij een apart restaurant. Wij hadden ook een voor een gids gekozen, wij kregen Luuk ( een vlotte jongeman van 26) en wat hebben wij ongelofelijk genoten van zijn historische verhalen (de geschiedenis van Utrecht is echt zijn passie) tijdens de boottocht. Het weer zat ons op 30 oktober 2018 niet mee, maar de boot was netjes afgesloten met een speciaal beweegbaar dak en wij hadden lekkere warme dekentjes op de boot. Al met met al, vinden wij Puur Utrecht echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marloes Pouw | Koch en Compaijen Notarissen Utrecht

Floating dinner

Wij hebben met ons personeelsuitje gebruik gemaakt van Floating Dinner. Het was een unieke ervaring. We hadden nogal wat wensen ... Lees verderen wijzigingen, maar alles was goed geregeld en geen probleem! Helemaal top. We hebben heerlijk gegeten en het varen was knus en gezellig. Een absolute aanrader voor een uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vakantiepark de Krim Texel | Floating dinner

Epilepsiefonds

Afgelopen donderdag hebben we ons personeelsuitje gehad en iedereen heeft het ontzettend naar z’n zin gehad! Goed georganiseerd, leuke ... Lees verderspelbegeleidster (met veel geduld ?) en heerlijk gegeten. We hebben meerdere complimenten vanuit de groep gekregen. Ook ontzettend fijn dat er flexibel omgegaan werd met last minute afmeldingen i.v.m ziekte. Heel erg bedankt voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vincent van Laar | Epilepsiefonds

BARTEC

Allereerst bedankt voor het regelen van ons personeelsfeestje van afgelopen zaterdag. Mede dankzij het mooie weer is het een superdag ... Lees verdergeworden. Ook de medewerkers van Puur waren enthousiast dus ook dat is een pluspunt. De afsluiting en het feest in de Winkel van Sinkel was super. Geweldige avond/nacht gehad. Hotel Apollo was ook super. Dus al met al een super personeelsfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danielle | BARTEC

Met onze afdeling hebben we Herken de Mol gespeeld. Het is zelfs de grootste criticasters erg goed bevallen, we hebben ... Lees verdereen top middag gehad. Complimenten voor de organisatie van initieel contact tot en met de uitvoering. Alles verloop soepel, informatie is duidelijk en de sfeer die de spelmakers weten te creëren is erg goed. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vincent Pieterse

Ascom Nederland B.V.

Voor een 25-jarig jubileum van een medewerkster van ons gekozen voor een walking en floating dinner. Het was prima georganiseerd. ... Lees verderHeerlijk gegeten en ook het weer was super!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Christa van der Most van Ascom Nederland B.V. | Ascom Nederland B.V.

Het was echt fantastisch! Iedereen in de groep heeft ervan genoten. De Puur* begeleiders waren echt super enthousiast en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Femke

Liander N.V.

Hoi Lotte, Het was echt een topdag!! Echt van genoten met het hele team!! Iedereen was enthousiast! Vooral omdat het ... Lees verderweer gelukkig helemaal mee zat de zon ging gewoon schijnen!! Het was een leuke gezellige gids die veel wist te vertellen tijdens de stadswandeling. Tijdens de boottocht was het leuk om de stad eens vanaf het water te zien! Dank je wel voor het organiseren het is ons erg goed bevallen!! Wie weet tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne | Liander N.V.

Gek op Holland quiz

We hebben met een groep van 35 collega''s het spel gespeeld op onze school. Onze ''Linda'' was erg enthousiast en nam ... Lees verderde groep mee in het Gek op Holland spel. De ruimte was erg leuk en geheel in stijl aangekleed. Een geslaagde middag, waarbij iedereen vanzelf fanatiek meespeelde.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nathalie | Gek op Holland quiz

Easyfairs Netherlands

Vakkundige, professionele en vlotte organisatie! Herken de Mol is echt een aanrader: leuk om te spelen, goed voor teambuiding en ... Lees verderte voet door Utrecht ontdek je de mooiste plekken van de stad
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Richard Pothof | Easyfairs Netherlands

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke

Ministerie van Defensie

We vonden het feest erg leuk, het was goed geregeld allemaal. Bedankt, en tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rebecca | Ministerie van Defensie

Ploum

Wij hebben vrijdag een mooi kerstfeest gehad en opnieuw werd alles super geregeld vanuit jullie zijde. Vanuit de commissie wil ... Lees verderik Puur* Events bedanken voor de goede organisatie en uiteraard ook jouw geduld en het meedenken bij het afstemmen van de offerte. Wij hopen nog vaker met jullie samen te werken!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Madelon Zweep | Ploum

Wat een super ervaring! Bubbelvoetbal is hilarisch, we hebben ons rot gelachen. Ik kan dit aan iedereen aanraden om een ... Lees verderkeer te doen. Reken wel op spierpijn de volgende dag, als het niet van het sporten is dan wel van het lachen. Puur utrecht heeft alles keurig netjes geregeld. Wij komen zeker terug.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse Karstel

De walking dinner op 26 November in Utrecht was perfect geregeld. Puur Utrecht heeft de hele coördinatie voor mij geregeld ... Lees verderinclusief de vertaling van het menu in het Engels. Het internationale gezelschap van 34 personen heeft het erg naar hun zin gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tiziana Engelmann

Het was echt fantastisch! Iedereen in de groep heeft ervan genoten. De Puur* begeleiders waren echt super enthousiast en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Femke

KPMG

Alles was perfect geregeld, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jurgen | KPMG

Rebprojects

De workshop verliep perfect. Goede uitleg en gezelligheid. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Farid | Rebprojects

British American Tobacco

We willen je graag laten weten dat wij alleen maar positieve reacties hebben gekregen op de feestavond gisteren. Heel hartelijk ... Lees verderdank voor speciaal jouw inzet en goede zorgen en die van de andere Puur*Events betrokkenen. Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van al je inspanningen. Zou je zo vriendelijk willen zijn ook aan Heffer door te geven dat wij hen complimenteren met de keuken en de inzet van hun staf en bedienend personeel, speciaal de soepele manier waarop met last minute verzoeken werd omgegaan. Om kort te gaan: het was een geweldig feest en we hebben genoten. Nogmaals dank en met hartelijke groet!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ria Wiechers | British American Tobacco

S.C. Johnson Europlant BV

Bedankt voor de foto's, geeft een indruk wat er gedaan is. Jij bedankt dat je aanwezig was de hele avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4
S.C. Johnson Europlant BV

Klantvriendelijkheid aan de top! Ja hoor, wat een fijne ervaring met de mensen van Puur Utrecht. De offerte die ik ... Lees verderhad aangevraagd wilde ik nog wat aanpassen en dat was allemaal geen probleem. Voorafgaand het uitje kreeg ik hele duidelijk details toegestuurd, zodat alles duidelijk was. Degene die het voor mij had georganiseerd kwam zelfs nog even langs om te kijken of alles naar wens was. Als je een leuk uitje wilt organiseren, ga naar Puur Utrecht!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lotte

Wat een ontzettend leuke dag hebben wij gehad! De ochtend begon met een workshop schermen, boven verwachting leuk! Begeleider was ... Lees verderontzettend leuk en om het schermen een keer te doen was een unieke ervaring (voor alle leeftijden). Genoten van een heerlijke lunch om vervolgens de middag af te sluiten met een leuke sloepenpuzzeltocht. Kortom, een goed georganiseerde, leuke dag gehad. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henrieke van Ginkel

Axxicom Airport Caddy

Wat hebben we genoten van het feest! Het zag er werkelijk fantastisch uit en iedereen heeft het er nog over. ... Lees verderHartelijk bedankt voor alles, ook voor Lars onze complimenten hij heeft het geweldig gedaan, hij luisterde echt naar onze wensen. Wellicht tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danielle Beek | Axxicom Airport Caddy

Stryker European Operations B.V.

Het spel ranking the company is heel goed verlopen! Combinatie met diner was een leuke toevoeging. Het team vond het ... Lees verderecht leuk en de begeleding top 
Deze review kreeg als cijfer een 5
Stryker European Operations B.V.

Alibaba

Bedankt, alles prima gegaan. De boot was op tijd en verwarmd. Gelukkig was het om 20.00 droog dus alles goed kunnen ... Lees verderzien. Eten was voldoende en lekker en we hebben een hele leuke avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Joop Geelen | Alibaba

WIJ advocaten

Hilarisch en persoonlijk! Een goed alternatief voor ons jaarlijkse kerstuitje. Leuk dat je in aparte "kamers" kon om te overleggen. ... Lees verderDe host was energiek en actueel
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Daphne | WIJ advocaten

Wij hebben een uitstekend personeelsfeest gehad. De ontvangst aan boord was heel hartelijk. Het eten van de BBQ was goed, ... Lees verderen er was genoeg! Het was heel fijn om zoveel ruimte op de boot te hebben. Verder was de muziek en entertainment heel netjes verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marleen van Loozen

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke

Het was super leuk! Bedankt voor alles. De upgrade was te gek en de bingo werd erg leuk gedaan. Zeker ... Lees verdereen aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Maartje Hoekzema

Ingram Micro

Het feest was top, de locatie was top de bediening was top, eigenlijk alles. Nogmaals bedankt voor al je goede ... Lees verderzorgen en bij een volgend event zal ik zeker aan jou/jullie denken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Ingram Micro

Landré Beheer B.V.

Eendentour met aansluitend Pubquiz/BBQ buffet. TOP dag gehad. Genoten. Ilse Schouten/Puur bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Carla Eijnikel | Landré Beheer B.V.

We hebben thuis nog even zitten praten en waren het over eens dat een geslaagd feest was. De mensen vonden ... Lees verderhet top…. Veel complimentjes omtrent de locatie en het eten. Goede bediening. Ik wil jullie weer heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, dit houden we er in hoor voor volgend jaar!!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thomson Reuters

Ik had hier veel van verwacht. Ik dacht dat er acteurs aanwezig zouden zijn, maar die waren er niet. Alleen ... Lees verdereen regisseuse. (misschien had dit te maken met de korte termijn waarop dit evenement georganiseerd moest worden) De inleiding had beter gekund. Het ging allemaal erg rommelig. Ook vond ik het jammer dat er aan het eind een prijs voor de beste speler van het moordspel werd uitgereikt. Dat lijkt me niet de opzet van een dergelijk evenement.
Deze review kreeg als cijfer een 2
- Ellen Talens

Asito

Alles was goed geregeld, communicatie met Irina was top, zowel vooraf als achteraf
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rajko Kascelan | Asito

Vistra

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen. Dank voor de inzet. Was een top feest. Nu weer ... Lees verderop zoek naar een super toplocatie voor ons kerstfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tooske van Vistra | Vistra

Unilever

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Hol | Unilever

En ja hoor, voor de 2e keer was het bedrijfsuitje weer super georganiseerd door jullie. Met dank aan puur, en ... Lees verderonze goede contactpersonen op die leuke dag. 
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Richard

Mebiose

De chocoladeproeverij was erg lekker een leerzaam. We hebben niet alleen wat geleerd over het maken van cacao en chocolade, ... Lees verdermaar ook over het proeven van chocolade zelf. Iedereen heeft erg genoten en ook het regelen van deze activiteit op onze eigen gekozen locatie was erg fijn. De communicatie verliep ook erg soepel en we kregen altijd snel en duidelijke reacties terug van onze contactpersoon Lotte. Al met al een geslaagde activiteit, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Luuk Broeils | Mebiose

DePuy Synthes Johnson&Johnson

Via de site van Puur Utrecht kwamen we op het idee voor onze bedrijfsreünie om een sloepen puzzeltocht te ... Lees verderhouden op de Utrechtse singel en Oude Gracht. De deelnemers die uit het hele land kwamen waren zeer enthousiast om op deze wijze de stad te leren kennen. Daarnaast was het een uitstekende manier om bij te praten. Puur Utrecht had aansluitend de borrel en het diner bij Grand Café Luden geregeld. Het geheel is een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Theo Elsendoorn | DePuy Synthes Johnson&Johnson

Rabobank

Ontzettend leuke avond gehad. 3 gangen-diner bij Den Draeck in Utrecht en tussen de gangen door speelde we de pubquiz. Welke ... Lees verderwerd geleid door Marije. het eten was ook goed. En we hebben met het hele team een gezellige avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jolanda Valkenburg | Rabobank

Antera Incasso

Het uitje was zeer geslaagd! We hebben het erg gezellig gehad en de locatie was erg mooi!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Antera Incasso

Het was erg leuk! We hebben met z''n allen enorm genoten:) Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

We hebben via Puur Utrecht een personeelsuitje georganiseerd. Een gezellige middag met leuke spellen/opdrachten. Op ons verzoek op maat ... Lees verdergemaakt in Zeist en goed verzorgd!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Josien van Eijk

Puur Utrecht heeft voor ons personeelsuitje een ontzettend leuke dag verzorgd. Een heerlijke lunch bij Broers, over de grachten varen ... Lees verdermet een sloep en afsluitend een kookworkshop op een geweldige locatie...Er is heel goed meegedacht. Heel fijn en zeker aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Suijdendorp

UMC Vaatchirurgie

We hebben dankzij jullie een hele gezellige avond gehad, waarbij we veel lol hebben gehad en daarbij ook nog heerlijk ... Lees verderhebben gegeten. Kortom een zeer geslaagd uitje
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Suzanne Elstgeest | UMC Vaatchirurgie

Vinmar International BV

Het feest was meer dan geslaagd. Iedereen was enorm enthousiast over alles: de illusionist, de band, de locatie, de muziek ... Lees verderik had me geen betere verjaardag kunnen wensen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vinmar International BV

Afgelopen weekend hebben we voor mijn vriend zijn 40e verjaardag de "Bingoboot" gereserveerd met Yoki, hysterisch en melige bingoleidster. (de ... Lees verderopdracht was, het kan niet gek genoeg) Er stond een boot voor ons klaar, die voor onze groep van 13 best groot en luxe was. Aan boord werden we compleet verzorgd met drankjes en nootjes, terwijl we ondertussen bingo speelden (wat natuurlijk helemaal nergens op sloeg qua regels en), hilarische prijzen konden winnen (oa, een pluche eenhoorn, salami, globepunteslijper en strandsetje) terwijl we al zingend over de grachten van Utrecht voerden naar ons volgende event. Het was BRILJANT. Onze gasten hebben het enorm naar de zin gehad, Yoki was echt geweldig en ook mijn vriend genoot. Eline van PUUR, bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Judith Veenstra

Restaurant Claar

De boottocht was zeer geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jan | Restaurant Claar

Molengraaff Dispuut

Ontzettend leuke pubquiz met een heel enthousiaste quizmaster! Leuk voor een grote groep.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Josje van den Heuvel | Molengraaff Dispuut

Stryker

Voor onze groep was het echt een veel beter idee om een after dinner cruise te doen dan ervoor. Hostess ... Lees verderMarije was ontzettend vriendelijke en de boot was heel gezellig met alle lampjes. De dekentjes op het buitendek waren ook echt een plus! Toilet netjes schoon. Iedereen sprak vol lof of de tour!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura de Hoog | Stryker

Abnamro Bank NV

ik kan niet anders zeggen dat het een top locatie was, een mooie locatie om met je team een brainstorm ... Lees verdersessie te plannen of andere activiteiten. De service was fantastisch. er werd met je meegedacht en meegewerkt om er een top dag van te maken. Dat is gelukt. Zeker de afsluiting op de boot , helemaal top. Dank je Puur voor de service en tot de volgende keer
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anita Veerman | Abnamro Bank NV

Timon

Bedrijfsuitje gehad bij Puur Utrecht. Deze organisatie kan super snel schakelen, denkt mee en verder om te komen tot een ... Lees verderpassende activiteit! Bedankt en wie weet tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- A. de Boer | Timon

Jozefschool Aalsmeer

Ben (de spelleider) deed het ontzettend leuk, hij enthousiasmeerde en legde helder en duidelijk uit. Ook het spel zelf was ... Lees verdererg geslaagd.De conclusie en ontknoping van het raadsel waren leuk. Het eten was erg goed geregeld, we konden tussendoor lekker wisselen van plaatsen en het personeel was vrolijk en vriendelijk. Een heel prettige sfeer. Dat wij de foto''s achteraf ontvingen vind ik een erg leuke toevoeging.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Niek | Jozefschool Aalsmeer

Orthocenter BV

Wat een geweldig feest hebben we gehad. Alles was perfect, locatie, weer, catering enz. Krijgen ook alleen maar complimenten voor ... Lees verderde leuke en verrassende acts die er waren, een geweldige band, een sneltekenaar, een barbershop, nagelstylistes, casino etc. het kon gewoon niet op. PUUR feesten bedankt voor de geweldige organisatie! Helemaal top, een echte aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Orthocenter BV

KNMI

Heel leuke citygame in Utrecht gedaan. 2 uur is een mooie duur en leuk verzorgd door de spelleiding. Tablets werken goed ... Lees verderen leuke opdrachten en vragen. De link met een escape room vond ik wat vergezocht, maar maakte niet uit. Het blijft een leuke citygame. Goed verzorgd vooraf en achteraf met organisatie van Puur Utrecht.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eveline van Baal | KNMI

Robeco

Bedankt voor de organisatie, beide evenementen (Bob Ross en smartlap) zijn door de deelnemers bijzonder gewaardeerd. Wellicht tot een volgende ... Lees verderkeer
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- paul veenhof | Robeco

Samen met mijn team de Bob Ross workshop gevolgd op een fantastische locatie in hartje Utrecht. We hebben ons onder ... Lees verderbegeleiding van Sanne onder laten dompelen in de technieken van tv-schilder Bob Ross en - het moet gezegd - ons verbaasd over wat we hebben gecreëerd zonder enige schilderervaring. There are no mistakes, just happy little accidents! Een echte aanrader om met je team te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anthonie Drenth

Julia's

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens ... Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thelma | Julia's

Rabobank

Alle afspraken zijn goed nagekomen, communicatie met Puur Utrecht verliep uitstekend!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Grant Azizov | Rabobank

Unilever

Ja, het was een meer dan gezellig feest. Grote opkomst, feestelijke stemming, een paar acts en heel goed verzorgd, zowel ... Lees verderdrank als spijs. Dank daarvoor. Bij een volgend uitje weet ik jullie te vinden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Unilever

Universiteit Utrecht

We hebben een erg leuke teamavond gehad. Fijn dat jullie dit zo last minute hebben kunnen regelen voor ons. Het ... Lees verdereten bij de Winkel van Sinkel en Luden was ontzettend lekker. Iedereen heeft gesmuld en alles was goed georganiseerd. De stadswandeling was ook leuk. Veel van ons komen uit Utrecht en hebben toch weer nieuwe dingen geleerd over de stad. Bij één groep werd de wandeling wat ingekort, dat was jammer want het was erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elysia Goedegebuure | Universiteit Utrecht

Intersafe Groeneveld

Zaterdag 21 september hebben wij met 35 personen van de personeelsvereniging van Intersafe de Bob Ross workshop gedaan. We hebben genoten. Het ... Lees verderwas super ontspannen, leuke ervaring en grappig dat echt van de 35 schilderijen geen enkele hetzelfde is. Duidelijke uitleg en een mooi eindresultaat op een leuke locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vera Bras | Intersafe Groeneveld

Hot Item B.V.

Was zeker geslaagd. Mike is een zeer goede gids. Enthousiast en veel kennis. Waren erg blij met hem.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Vincent Versteeg | Hot Item B.V.

Tandartspraktijk Bas de Wissel

Gevonden op internet, maar toch maar even gebeld. Keurig uitleg gekregen over de mogelijkheden voor ons jubileum-uitje. Daarna een duidelijke ... Lees verderofferte met een twee opties en er bleek nog van alles aan te passen naar onze eigen wensen. Onze keuze viel op een walking/floating lunch. Op de middag zelf een geweldige lunch bij 3 verschillende restaurants met daartussen een historische stadswandeling met hele goede gids en een rondvaart door de grachten. Een geweldige, gezellige, informele en informatieve ervaring in een hele leuke stad die uit zijn winterslaap kwam, want het was prachtig weer en de terrassen op werf zaten vol.... Dank Puur voor de prima organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bas de Wissel | Tandartspraktijk Bas de Wissel

YourTravel

Een leuke tour/spel voor een groep van minimaal 8 personen. Leer Utrecht kennen aan de hand van een leuk spel ... Lees verdermet verrassende opdrachten. Perfecte en flexibele organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lucienne | YourTravel

Oreon Led

Met een groep van 55 nationale en internationale relaties hebben we na afloop van een beurs een boottocht van 3 uur gemaakt ... Lees verderdoor Utrecht. De gasten hebben genoten van het lekkere weer, de mooie bezienswaardigheden en het heerlijke walking diner.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- F. van Breukelen | Oreon Led

St. Antonius Ziekenhuis / Financiële administratie

We hebben de Utrecht Challenge gedaan. Leuk spel / puzzeltocht en je komt op plaatsen waar je normaal niet zo snel ... Lees verderkomt. Soms moet je inventief zijn om opdrachten uit te voeren, wat voor hilarische situatie zorgt. Je komt ook nog wat over Utrecht te weten. We hebben genoten van onze teambuiding.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marian Middelkoop-Klomp | St. Antonius Ziekenhuis / Financiële administratie

ING

Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over De Strijd gehad. Geweldige kostuums ook! We ... Lees verderkijken uit naar de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda Nobel | ING

Diakonessenhuis

We hadden een ontzettend gezellig avond met als resultaat een aantal mooie kunstwerken. voor herhaling vatbaar
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jenny van der Laan | Diakonessenhuis

Het Ik Hou van Holland spel verzorgd door Puur was een groot succes! Er werd goed meegedacht over de locatie ... Lees verderen de uiteindelijke locatie was dan ook perfect. De spelleider was onwijs enthousiast en heeft de avond zelf dan ook tot een succes gemaakt. Veel dank voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Max van Wijk

SMO Verdihuis

Heerlijk gevaren, en ook al waren we met een grote groep de ruimte was precies voldoende. Ook was er goed ... Lees verderrekening gehouden met vegetarische eters en het drinken werd heel fijn continu nagevuld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Edith Verdihuis | SMO Verdihuis

Loostad

Geweldige ontspannen avond gehad met personeelsfeest Ufkes en Loostad. Sublieme locatie, fantastisch weer, fijn gezelschap en heerlijk eten. Wat wil ... Lees verdereen mens nog meer. Zeer de moeite waard.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharon | Loostad

Holtrop Ravesloot

Ook wij zijn voor ons bedrijfsruitje voor de schilder workshop gegaan - het was de highlight van onze dag... Met ... Lees verdername bijzonder om te zien dat (vrijwel ;) het hele team binnen twee uur een prachtig kunstwerk wist neer te zetten. Iedereen wilde dan ook zijn/haar schilderij meenemen na afloop. Alles, van logistieke zaken (materiaal, locatie en inpakken/meenemen van schilderij na afloop) tot Wouter''s begeleiding tijdens het schilderen was uitstekend geregeld. Voor herhaling vatbaar :)!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Holtrop Ravesloot

KPMG

Alles was perfect geregeld, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jurgen | KPMG

Alles is goed verlopen. Ik heb veel positieve reacties van mijn collega’s ontvangen. De opdrachten waren ook uitdagend en ... Lees verderniet te makkelijk. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lotte Haan

KHN afdeling Lith

Wij hebben het reuze naar onze zin gehad. Lekker gegeten en Luuk is een heel leuke gids.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- M. Schuurmans | KHN afdeling Lith

OBS Oog in Al locatie Montessori

Met het team zijn we Utrecht door gegaan. We hebben enorm gelachen om de foto opdrachten. De competitiedrang was groot ... Lees verderen zo werd er dan ook vals gespeeld, alles uit de kast gehaald om punten te behalen en werd er vooral heel veel gelachen. We vonden het een geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eva Bosman | OBS Oog in Al locatie Montessori

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om ... Lees verderiets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Pieter Zwart

In de vooravond een hele gezellige pubquiz gedaan in hartje Utrecht bij Restaurant Het Zuiden. De quizmaster zorgde voor een ... Lees verdergoede sfeer en de rivaliteit tussen de teams kwam snel los. Na de prijsuitreiken volgde het driegangen diner, dat uitstekend was verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michiel Hillmann

Deme-group

Ja iedereen was helemaal happy, erg genoten en alles goed voor elkaar! Thuisblijvers hebben wederom weer ongelijk
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Irene Klaver | Deme-group

Nuon

Een fantastische dag in de buitenlucht waarbij iedereen aan zijn trekken kwam. Alles was op en top geregeld, we konden ... Lees verderoptimaal genieten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Nuon

Leuke combinatie van varen met een sloep door de Utrechtse grachten en dan aanmeren bij Ouddaen voor proeverij en diner. ... Lees verderWel aan te bevelen om de proeverij te combineren met een bezoek aan de brouwerij, vooraf afspreken. Zeer flexibele opstelling van Puur Utrecht en Ouddaen, goed contact en meedenken. Al met al een zeer geslaagde opzet!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Enrico van Tuijl

GWK Travelex BV

Hiermee willen wij Puur Events, en met name jou, bedanken voor het organiseren van het Hollywood feest op 15 januari. Wij ... Lees verderhebben het ervaren als een geweldig feest, goed georganiseerd waarbij aan al onze wensen tegemoet is gekomen. Het feit dat jullie onze wensen hebben kunnen vertalen naar zo'n geslaagd feest, getuigt van een goed organisatietalent. Nogmaals bedankt namens alle feestgangers!
Deze review kreeg als cijfer een 5
GWK Travelex BV

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marieke

Ik heb een hele goeie ervaring met Puur*. Veel keuze uit uitjes en er wordt duidelijk de moeite genomen om ... Lees verdereen geweldig uitje voor je te organiseren. De kwaliteit van de uitjes is ook echt top! Het contact met de Puur* medewerkers is hartstikke goed, ze zijn altijd bereikbaar en bereid je te helpen. Puur* is een echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Isa

Enrise

We hadden Puur* Events gevonden na een zoekopdracht op Google naar bedrijfsfeestjes. De site zag er goed uit en we ... Lees verderwerden erg enthousiast van het feestthema 'Los in de skihut'. Het is echter natuurlijk lastig om dat zo van internet te kiezen en te projecteren op je eigen locatie. Het is dus even afwachten hoe zoiets uiteindelijk uitpakt. Puur* Events heeft onze verwachtingen echter ruimschoots overtroffen, niet alleen werd het voortraject en de dag zelf uitzonderlijk goed begeleid, maar ook het themafeest zelf was fantastisch. Middels de decoratie en verlichting werd er echt een leuke sfeer gecreëerd terwijl wij toch echt een 'moeilijk' pand hebben. De host en hostesses hebben de activiteiten leuk begeleid en wisten zo de sfeer er goed in te brengen. Wij komen dus zeker nog eens terug bij Puur* Events! Enkele reacties van medewerkers: Het Après-ski thema was tot in alle hoeken en gaten helemaal af. Leuk om te zien dat de karaoke zonder druk door de goede begeleiding van de host al snel een succes was. Ook de quiz was top. Het 'Gek op Holland' spel, de karaoke, ski simulator en de complete Après-ski vibe waren fantastisch. Er was niets om NIET leuk te vinden: sfeer, decoratie, allemaal goed geregeld. De sfeerverlichting was geweldig en de quiz een hoop lol
Deze review kreeg als cijfer een 5
Enrise

Ik heb, samen met 26 collega's, mijn 25-jarig jubileum gevierd. Het was georganiseerd door Puur Utrecht (Claire) en was een doorslaand ... Lees verdersucces. Wij hebben heel gezellig en vooral lekker gegeten en daarna in de werfkelder van Puur Utrecht een pubquiz gehouden. Er is veel gelachen en mede dankzij de uitstekende presentator Michel, was ook dit onderdeel zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Roeland van Cann

I participated in the tapas work shop with my colleagues on 19th November, A little bit apprehensive about what I ... Lees verderwas about to do. Jessica (The host) welcomed us and introduced us to the evening and what we were about to do. Our particular evening was for a 7 course tapas. We were asked to split into groups of 2 and 3 and were given recipes and ingredients to work on within our respective kitchen areas. Through the event Jessica gave us insight to what we were doing and helping out with any problems that we had. The cooking was great fun and allowed for member s of the team to be able to bond and have some fun outside of the work environment. Sitting together to eat what we had all cooked was also enjoyable. Jessica helped us in terms of which order to serve the meals, ad we had an opportunity to talk to the team about what we had done. The atmosphere and event was informal, relaxing and great amounts of fun! really enjoyed it and would strongly recommend to others to try... Thank you once again to Jessica!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jonathan Staley

DSW Zorgverzekeraar

Allereerst onze complimenten voor het regelen van de wijnproeverij. Niks was teveel gevraagd, zoals het gebruik van Google Meet i.... Lees verderp.v. Zoom. Grote complimenten voor de sommelier. Hij kwam professioneel over en wist goed sfeer te brengen in de algehele wijnproeverij.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liwia | DSW Zorgverzekeraar

IBIS Amsterdam Airport

Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor het feest afgelopen vrijdag. Iedereen heeft het erg naar zijn zij gehad. ... Lees verderExtra complimenten aan Chantal, super hoe zij onze feedback heeft opgepakt en ervoor gezorgd heeft dat het een super feest is geworden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kimberly Peters | IBIS Amsterdam Airport

Insiders online

Wij hebben met een groep van 20 personen de ''Gek op Holland quiz'' in de Grote Werf gespeeld. De quiz was ... Lees verdererg leuk, de presentatie was geweldig en de teamspirit zat er goed in. Nogmaals bedankt voor het regelen en meedenken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Amber Twigt | Insiders online

We hebben een super dag gehad. Het varen was een groot succes en ook de speurtocht werd door onze collega’... Lees verders zeer gewaardeerd. Het eten was goed en de rondleidingen waren interessant.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jennifer van der Loo

Wat een leuk spel is De Strijd. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou van Ammers

HOMIJ Technische Installaties bv

Puur Utrecht denkt mee over een leuke daginvulling, niks is teveel om uit te zoeken of na te vragen, reageren ... Lees verderheel snel op e-mails en telefoontjes en blijven altijd klantvriendelijk. Puur Utrecht ontzorgt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole | HOMIJ Technische Installaties bv

Groei&Bloei afd. Rijswijk

De boottocht ging prima! Er is genoten van de lekkere broodjes en de mooie gedekte tafels! De bediening was prima ... Lees verderen de kapitein een ervaren stuurman! Helaas was het geen stralend weer, maar toch bleef de stemming er in! Dank voor jullie verzorging en het prettige contact wat we hadden!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henk Hamoen | Groei&Bloei afd. Rijswijk

Samen met mijn team de Bob Ross workshop gevolgd op een fantastische locatie in hartje Utrecht. We hebben ons onder ... Lees verderbegeleiding van Sanne onder laten dompelen in de technieken van tv-schilder Bob Ross en - het moet gezegd - ons verbaasd over wat we hebben gecreëerd zonder enige schilderervaring. There are no mistakes, just happy little accidents! Een echte aanrader om met je team te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anthonie Drenth

ProFound - Advisers In Development

We hebben een hele leuke en gezellige middag gehad. Een erg leuke workshop om samen met je team te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sacha Handgraaf | ProFound - Advisers In Development

Talen Vastgoedonderhoud

Wij vierden wij ons 90-jarig bestaan, i.c.m. de opening van ons nieuwe bedrijfspand. Samen met Daisy Durlacher is ... Lees verderer een perfect bij ons bedrijf passend evenement ontstaan, qua uitstraling, activiteiten en met fantastisch goed eten. Onze medewerkers waren compleet verrast door de aankleding en het aanbod van food & fun, voor jong en oud wat wils en alles tot in de puntjes verzorgd. Voor mij als contactpersoon was het heel spannend om alles uit handen te geven, maar dit kun je zonder zorgen door Puur laten organiseren. Ook tijdens het feest waren de gastvrouw- en heer van Puur steeds binnen handbereik als backup, voor welke extra wensen er ook maar waren. Dat was een fijn gevoel! Ook het bedienend en ondersteunend personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. Onze gasten werden echt in de watten gelegd. We raden u Puur dan ook zeker aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline Dohmen | Talen Vastgoedonderhoud

Uitgeverij de Fontein

Onlangs de Instagram Workshop gevolgd met het team van Uitgeverij De Fontein. Dat leverde niet alleen heel veel prachtige foto''s ... Lees verderop, maar ook het inzicht dat er ongelooflijk veel creatief talent aanwezig is in het team. De begeleiding was buitengewoon inspirerend en leverde veel concrete nieuwe tips op. Veel foto''s gebruiken we nu op onze socials. Topworkshop
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joris van de Leur | Uitgeverij de Fontein

Wauw wat een organisatie! Een erg leuke dag en avond gehad door PuurUtrecht!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou Post

Top geregeld, instructies waren duidelijk en alles liep op rolletjes.
Deze review kreeg als cijfer een 5

We hebben en heerlijke vaart gehad! Weer was prachtig en erg vriendelijke schipper en dame.
Deze review kreeg als cijfer een 4

Vriendengroep

Ik kan het programma dat we hadden zeker aanraden als je nog eens zo''n verzoek krijgt. Bedankt voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vriendengroep

Flinck & Stokkel

Bedankt voor het op het laatste moment regelen. Alles ging soepel en snel via jullie. We hebben een hele geslaagde ... Lees verderdag gehad. Locatie van workshop was helemaal goed. Cocktails en materiaal etc was prima, alleen niet helemaal afgestemd op groep vrouwen (de tequila cocktails bleven staan :D maar daar zul je mannen heel blij mee maken). Misschien ook maar goed, anders hadden we niet eind van de avond gehaald ;) Gelukkig vroegen ze na de tweede ronde naar onze voorkeuren en was de laatste cocktail top.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Reija | Flinck & Stokkel

Op 29 augustus een leuk personeelsuitje gehad op de Bingoboot. Het was een succes mede door de enthousiaste bingoleidster ''Tante Sjaan''. ... Lees verderHet onverwachte mooie weer hielp ook mee....
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lies Rijksen

Rienks Bouwmanagement

Interessante wandeling langs de mooiste plekjes van Utrecht met enthousiaste gids die boeiend kon vertellen. Zeer aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marjan Cup | Rienks Bouwmanagement

Het was een geweldige dag op 29 oktober om een CSI moord op te lossen. Iedereen was enorm enthousiast en onder ... Lees verderweg moesten we met het koffertje voor wildvreemde mensen nog op de foto. Alles was door jullie goed geregeld mijn complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wil Jansen

TheaterHotel De Oranjerie

Wij hebben een geweldige pubquiz op boot gehad in de Utrechtse grachten. Een hele leuke combi van Utrecht ontdekken vanaf ... Lees verderhet water & een spel-element! Alles was goed verzorgd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sanne Polman | TheaterHotel De Oranjerie

Afgelopen zaterdag, 26-8-2017, ons jaarlijkse familie uitje gehouden in Utrecht. Bij Puur Utrecht de puzzel sloepentocht gedaan en daarna ... Lees verdergedineerd in Den Draeck, in de werfkelder. De sloepentocht was geweldig en hilarisch!! We hadden perfect weer en een enthousiaste, leuke begeleidster. Ook het diner was top! Zeker voor herhaling vatbaar!! Hanneke, bedankt voor de goede organisatie en Maurine voor jouw spontaniteit en duidelijke uitleg op de dag zelf.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Wendy de Graaf

Marlow Navigation Netherlands B.V.

Het tripje naar Utrecht was zeer geslaagd, we hebben allemaal een enorm leuke dag gehad. Het hotel was tevens goed, ... Lees verderhet eten bij Vinnies heerlijk en we zijn erna met de groep een kroeg ingedoken. Ook wij vonden Sharon en Sanne leuke meiden die de middag echt top begeleid hebben. Jammer dat mijn team 2de werd omdat we een “beetje” te laat aankwamen, dat stond nergens in de reglementen! ;).
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Nathaly | Marlow Navigation Netherlands B.V.

H&M

We hebben gister echt een top avond gehad.. Van te voren waren we niet zo zeker over de band. Maar ... Lees verderhierin moeten we jullie gelijk geven. Dit was echt su-per! Ook de formatie tijdens het eten echt heerlijk! Iedereen was zeer te spreken over de locatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marion Masan | H&M

10store

Hele leuke dag Utrecht gehad op 22 september 2019. Puur events heeft prima advies gegeven, en spel minute to win it, was ... Lees verderop een mooie locatie met super begeleiding. Precies zoals er was afgesproken. Ook tijden offerte traject leuk en goed contact.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Hielke ten Hoor | 10store

Conclusion

Puur denkt echt met je mee en had alles prima geregeld. Complimenten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Fleur van Dijk | Conclusion

Wij hebben het fantastisch gehad tijdens de Bob Ross Workshop, Sanne is en doet het echt goed … wij kwamen uit ... Lees verdereen hectische werkomgeving en zij heeft ons een heerlijke relaxte middag bezorgd. Alles was perfect geregeld (qua drankjes en de bittergarnituur)! Inmiddels heb ik al veel reclame gemaakt … dus waarschijnlijk volgen er vanuit mijn netwerk nog nieuwe opdrachten voor jullie :-) ?! PS: Trek niet je mooiste kleding aan, want er wordt geverfd met olieverf (de beschermende kleding is nm. een weggooi-regenponcho).
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Martha Mocking

Punt Systeembouw

Ik was er zelf niet bij zaterdagavond, maar de collega's die ik gesproken heb, inclusief mijn 2 bazen, waren erg enthousiast. ... Lees verderDe likeurproeverij tijdens het feest vonden ze allemaal heel erg leuk en de Middeleeuwse locatie en het diner waren ook een succes. Heb nog even nagevraagd of er nog enkele minpuntjes waren maar dat was niet aan de orde. Ik concludeer hieruit dat het een geslaagde avond was!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Punt Systeembouw

Dit was een zeer leuke workshop in een sport die niet voor de hand ligt. In een groep van 16 man ... Lees verderhebben we tegen elkaar te basisbeginselen van het schermen geleerd. Iedereen kan meedoen en de begeleiding Bert is uitstekend. Bereikbaarheid vanaf het station is goed en een goede uitvalbasis voor een hapje en/of drankje elders in het centrum. Wil je eens wat anders dan is dit een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Robbert Willems

Wij hebben het prima gehad. De training was zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bianca

Mijn ervaring met Puur Utrecht is heel goed. De uitjes zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en ook de ... Lees verderbegeleiding tijdens de uitjes is top. Vooral de spellen zijn erg spannend en spreken een grote doelgroep aan. Mijn favoriete uitje is het floating dinner, waarbij je van het voorgerecht naar het hoofdgerecht vaart en van het hoofdgerecht naar het nagerecht vaart. Dit is een hele leuke manier van eten, wat je nog lange tijd bij zal blijven.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sarah-levi Barnhoorn

Puur* Utrecht heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje samengesteld met als één van de hoogtepunten de sloepen-puzzeltocht. De tocht zelf ... Lees verderwas erg leuk, vanaf het water weer hele nieuwe blik op de stad. En de gevarieerde opdrachten zorgen voor een leuk competitief element. En echte aanrader voor bedrijven, sportteams of families.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Suzan van Zeist

neven en nichten

we hebben een heerlijke avond gehad met de rondvaart en BBQ op de boot. de 2 jongens waren top ze hebben ... Lees verderons goed verzorgd. ik wil het iedereen aanraden mooie stad Utrecht zeker vanaf het water. Irina jij ook heel hartelijk bedankt voor de goede zorg uitstekend geregeld alles. gr. Sjaak
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sjaak Jacob | neven en nichten

Woonin

Wat is CSI Utrecht een superleuk spel zeg! Fieke en Tobias deden ook leuk met het thema mee. 100% aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rutger Huisman | Woonin

TNT

Alles is goed verlopen en de reakties waren zeer positief vooral mbt de kwaliteit van het eten. We hadden 5 Italianen ... Lees verderin de groep - kritisch - en zij waren allen zeer lovend. De wandeltocht  was ook prima - goed weer, rustige wandeling en een leuk deel van de stad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Danielle de Kluijver | TNT

Ordina

Het was zeker geslaagd, erg leuk. Het was een leuke mix van dans, spel en magie. Bedankt voor je hulp!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Ordina

Walking & floating dinner

Wij hebben een event gehad met internationale collega''s, georganiseerd door Puur* Utrecht. Mooie boottocht afgewisseld met lekker eten en een ... Lees verderinteressante rondleiding door de Utrechtse stadsgids!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Van de Groep & Olsthoorn | Walking & floating dinner

Vrijgezellenuitje

We hebben in een woord een fantastische dag gehad!!! Onze dubbele complimenten voor tante sjaan, wat aan fantastisch mens is ... Lees verderdat. We hebben ontzettende veel lol gehad en spierpijn van het lachen hahaha.....de heren waar we de cockails hebben gemaakt waren ook super voor onze vrijgezel en de italiaan was ook zeer geslaagd.... En ik wilde jouw ook nog even heel erg bedanken voor alles, want goede communicatie is het halve werk toch?
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vrijgezellenuitje

Julia's

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens ... Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thelma | Julia's

Heel erg leuke avond gehad! We waren met ons hele internationale team en hebben een heerlijk 3 gangen menu gekookt. De ... Lees verderbegeleiding was vriendelijk en heel erg behulpzaam. Ze helpen genoeg maar laten je zelf ook genoeg doen om het gevoel te hebben dat je helemaal zelf hebt gekookt :-) Het menu was niet te simpel en niet te ingewikkeld en we hebben een heerlijke en hele gezellige avond gehad! Absolute aanrader en zeker ook leuk om aan teambuilding te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sanne Chateau

Accenture

Zeer vriendelijke schipper die de groep goed aanvoelde en gedurende de tocht (in overleg) op een leuke, en met regelmaat ... Lees verderinteractieve manier, kennis over wist te brengen m.b.t. geschiedenis van de stad. Ook complimenten aan de gastvrouw die alles goed op orde had m.b.t. de catering, en de hele avond ons goed verzorgde met een glimlach!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ben V. | Accenture

The Great Escape

Onze afdeling heeft een hele leuke middag gehad! Het spel zit goed in elkaar met leuke, afwisselende opdrachten. Het was ... Lees verderdaarnaast ook heel goed verzorgd en alles is af te stemmen naar wens. Super!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Politie Utrecht | The Great Escape

Gastouderbureau ViaViela

Alles netjes en snel geregeld, goed meegedacht met wat we willen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- YVONNE WOUTERS | Gastouderbureau ViaViela

TEVA

We hebben het heel erg naar ons zin gehad en waren heel tevreden over Lars, ik hoop dat we ons ... Lees verdernog een klein beetje hebben kunnen gedragen...Dank je wel en mochten we weer een event hebben dan neem ik weer even contact op! De foto's zijn trouwens hilarisch!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Melissa | TEVA

Rabobank

Wij hebben een hele leuke middag gehad en ontzettend gelachen met elkaar, dus dank voor alles en de strakke organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Akam Rashid | Rabobank

Prins Staalhandel BV

Ik wil jullie bedanken voor een onvergetelijke avond. Iedereen heeft enorm genoten. Alles was ook goed: Personeel, de bediening, het ... Lees verdereten en de dj. Event manager Anna-Maria was ook echt een aanwinst. Als het goed is zijn er een hoop foto's door jullie gemaakt dus daar ben ik heel benieuwd naar. Hartelijk dank voor de goede zorgen en voor de onvergetelijke avond
Deze review kreeg als cijfer een 5
Prins Staalhandel BV

VerzuimTalent

Het uitje was leuk, iedereen heeft genoten. ? Complimenten ook richting Puur*Utrecht voor het regelen. Het eten was lekker en ... Lees verdertijdens de wandelingen wat geleerd over de stad dankzij de gidsen. Het weer zat ook mee gelukkig!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Joy van der Linden | VerzuimTalent

Belastingdienst

Voor een bedrijfsuitje hebben wij het spel de erfenis gespeeld. Wij waren verdeeld in 2 teams van 7 personen. Het spel is ... Lees verdereen leuke manier om zowel de stad als je collega''s beter te leren kennen. Het feit dat je zoveel mogelijk geld moet uitgeven, maakt het doel van het spel ook origineel en de foto''s zijn zeker leuk om na afloop nog terug te kijken. Het contact met PuurUtrecht verliep goed en het spel was goed georganiseerd. Het is een leuk spel voor jong en oud, zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danique Sijm | Belastingdienst

Prowind BB

Met ons team genoten van een prachtige rondleiding met een enthousiaste gids vol met historische weetjes en antwoord op al ... Lees verderonze vragen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Karin van Daalen | Prowind BB

Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wij hebben een zeer gezellige avond gehad en veel gelachen. Echt een aanrader voor andere bedrijven.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- R.J. Krijnen | Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Personeelsvereniging Fien Wonen

Utrecht vanaf een andere kant! Gezellig in een sloep binnen kijken in de kelders en genieten van het leven langs ... Lees verderde gracht. Tussendoor lekker eten bij verschillende restaurants voor de afwisseling. Ongedwongen sfeer en voor herhaling vatbaar! Hartelijk bedankt voor het meedenken en regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda | Personeelsvereniging Fien Wonen

Deloitte Consulting B.V

Hartelijk dank voor alle goede zorgen rondom het evenement, het was prachtig geregeld. Zelfs met een aantal van onze deelnemers ... Lees verderdie te laat kwamen, is het allemaal nog goed gekomen. Ook gaven alle deelnemers aan dat ze het varen in combinatie met pizzadiner enorm gewaardeerd hebben
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anton Zeef | Deloitte Consulting B.V

Dell

Geweldige ervaring met de BBQ boot. Goede host en kok, kwaliteit van het eten was zeer hoog en smaakte prima. ... Lees verderPerfect georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeffrey Volkert | Dell

Connexxion

Het was een ontzettend leuke dag zaterdag! We hebben erg genoten. Boften ook met het weer. Veel leuke reacties gehad ... Lees verdervan onze mensen. Middag- en avondprogramma werd leuk gedaan! Iedereen is er vol voor gegaan, 's middags en 's avonds. Kortom: zeer geslaagde dag en een top feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Caroline Meijer | Connexxion

Familie uitje

Deze boottocht met de hele familie was voor ons allemaal een schot in de roos, vooral voor onze Amerikaanse gast. ... Lees verderHij vond deze rondvaart de fijnste en de mooiste van de rondvaarten die hij in Nederland had gemaakt in de afgelopen weken. Leuk toch? We hadden alles mee: mooi weer, prima schipper, lekkere broodjes en een prachtige tocht! Wat ook bijzonder was, was dat het de start van het nieuwe universiteitsjaar was. we zagen de nieuwe studenten in lange rijen op de kade lopen. Lotte, dankjewel voor de fijne samenwerking en ik zal zeker reclame voor jullie maken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ina | Familie uitje

Het was een leuke avond en ons team heeft zich erg vermaakt met het Herken de Mol programma! Lotte heeft ... Lees verderons op een prettige manier geholpen bij de organisatie en Charida heeft ons goed opgevangen en ons een top avond bezorgd. Bij een volgend evenement zullen we zeker weer aan Puur denken!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- L. Refos

Uber

The team really loved it. It was great fun and the ladies hosting it were lovely and really helped us ... Lees verderget creative. I would definitely recommend it to my colleagues.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rochelle Biss | Uber

Goede ervaring met Puur. Veel aandacht voor onze specifieke wensen en kwamen afspraken keurig na!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Victor Duvivier

Alles was zeker naar wens, het was echt een hele leuke dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5

Expo Flora Harmelen

Geweldige en uitdagende schermworkshop! In vlot tempo hebben we met een groep van 20 man de basis van het schermen geleerd ... Lees verderen dat is pittiger dan je zou verwachten. Wij kijken voortaan heel anders naar een potje schermen op tv! Top begeleiding van Bert en de locatie, gymzaal van 'de Lik' in Utrecht was heel geschikt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Astrid Vendrig | Expo Flora Harmelen

Samen met een groep collega''s hebben wij een top avond gehad met de pubquiz. Leuke en diverse vragen, een leuke ... Lees verderspelleidster en een goed georganiseerd etentje bij een goed restaurant!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christiaan Eenink

Kiksafe

Het is ons heel goed bevallen en het was een geslaagde dag! Het weer was het enige minpuntje maar daar ... Lees verderkan niemand wat aan doen.... Het was prima geregeld en iedereen heeft het naar zijn zin gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Willem van Laar | Kiksafe

ADC Autogroep

Via deze weg willen wij alle mensen die bijgedragen hebben aan het spetterende James Bond feest van afgelopen zaterdag hartelijk ... Lees verderbedanken. Het was een super feest. We hebben vandaag en zaterdag alleen maar positieve reacties ontvangen, dus aan jullie en uiteraard alle mensen van de Kastanjehof in Gemert alle lof!! Iedereen is super benieuwd naar de foto's die gemaakt zijn, dus als je ons een seintje wilt geven als de foto's beschikbaar zijn, kunnen we nog even nagenieten van een voortreffelijke avond!
Deze review kreeg als cijfer een 5
ADC Autogroep

ORMC International

Het was heel gezellig. Het restaurant was top, bedieing klopte en het eten waren erg lekker. Het spel was een ... Lees verdermooie toevoeging tussen de gangen door. Dank Puur voor jullie hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Igor Araujo | ORMC International

Loontjens Automaten BV

Ja, ik ben eindelijk opgedroogd!!! Maar wat was een geweldige dag! Bedankt hiervoor, en bedankt voor de foto's en filmpjes , ... Lees verdererg leuk om een aandenken te hebben.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Loontjens Automaten BV

Antea

Erg leuk en enthousiast team. Jordy voelde het goed aan om naar het weer te kijken en even te wachten. ... Lees verderDaardoor iets later begonnen, was top. Spellen waren leuk en mensen deden enthousiast mee! Ze vonden dit jaar de spellen leuker dan vorig jaar (Expeditie Robinson), niemand vond ook maar iets stom.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne Voorman | Antea

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support

Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 20 personen en het was perfect geregeld. Dankjewel! (Als vertrekpunt hadden we Café Joost, ... Lees verderdit is ook een geniale kroeg :))
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Aron Blankestijn | DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support

Cardia

Bedankt voor een zeer geslaagd feestje afgelopen vrijdag. Ik heb alleen maar lachende gezichten gezien en er is heel veel ... Lees verdergedanst. Nogmaals bedankt en misschien tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chantal Helder | Cardia

surfevenement zandvoort

Ik wou iets leuks doen voor alle mensen die mee hadden geholpen aan een leuke evenement. ik kwam via via ... Lees verderbij Puur Utrecht terecht. ik had een offerte aangevraagd en ik werd gelijk de dag daarna gebeld en ben ik er samen tot een mooi uitje gekomen. Op de dag zelf was het allemaal goed geregeld en kan niks anders zeggen dan dat we een geweldige dag hebben gehad met ze alle.
Deze review kreeg als cijfer een 5
surfevenement zandvoort

Rockwool B.V.

Voor elke leeftijd een prima activiteit en leuk om te doen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stephen Muller | Rockwool B.V.

H&M

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, Ik moet zeggen , Annet en ik hebben alleen maar positieve reacties gehad ... Lees verderop het feest. Volgens sommige het leukste feest ever!
Deze review kreeg als cijfer een 5
H&M

RVO

Wij hebben een hele leuke middag gehad dankzij dit spel! Het zat heel goed in elkaar, met de tablet, tas ... Lees verderen map met opdrachten die we meekregen. Vooral de foto opdrachten vonden we erg leuk, en het spel zorgde tot het einde voor een onderlinge ''strijd'' tussen de teams. Het contact met de organisatie vooraf, tijdens en achteraf is ook erg vlot verlopen. Dit spel is zeker aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisanne van Beek | RVO

St. Maartenskliniek

We hebben een geweldige avond gehad met het team. De rondleiding was erg verrassend, zoveel leuke voor iedereen toch onbekende ... Lees verderplekjes en weetjes. De restaurantjes prima, vriendelijke bediening. Íedereen was erg enthousiast over dit uitje. Met name omdat dat het een heel interactief uitje is waarbij je veel collega's spreekt, gezellig wat drinken en hapje eten. Eigenlijk het ideale teamuitje !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wendy Stolker | St. Maartenskliniek

Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Alles is goed verlopen en iedereen heeft zich goed vermaakt. Het weer ... Lees verderdeed ook heerlijk mee. Hartelijk dank voor het organiseren!''
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sanquin

Het Herken de Mol spel was goed georganiseerd, heel enthousiast gebracht!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Mikki Sindhunata

Gemeente Uitgeest

Namens iedereen bedank ik jullie voor de zeer geslaagde avond. Vooral dankzij Puur hebben de medewerkers volop genoten van de ... Lees verderdoor jullie georganiseerde activiteiten. Het contact was goed en makkelijk zodat alles soepel en met veel plezier is verlopen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Gemeente Uitgeest

Afgelopen zaterdag een workshop smartphone fotografie gevolgd in Utrecht. Wat een super leuke workshop! Iedereen kreeg eenvoudige tips en trucs ... Lees verderom direct mooiere foto’s te maken. Ik kan deze workshop echt aanraden!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Irma Slotboom

Ernst & Young

Hierbij willen we je heel erg bedanken voor de organisatie van ons kerstgala. We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen ... Lees verderen een super leuke avond gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Milou van Wieringen | Ernst & Young

Het was echt super leuk, de collega's gingen helemaal los en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen ... Lees verdermaar enthousiaste verhalen gehoord en Marleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anna

Het uitje was heel erg geslaagd en iedereen was zeer enthousiast over het evenement. Ik vond Charida een leuke en ... Lees verderenthousiaste presentatrice en er was een leuke mix in de soort vragen. Aanrader voor een team- of familie-uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Arno Traa

Pubquiz

Het was een erg geslaagd afdelingsuitje! Al bij het organiseren werd goed meegedacht en alles was goed geregeld. Pubquiz was ... Lees verderin een leuk restaurant, had gevarieerde en leuke vragen en werd top gepresenteerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura van Voorst | Pubquiz

STEK

Wat een leuk online event! We hebben er veel leuke reacties op ontvangen. Het was lekker meezingen, maar de interactie ... Lees verderwas ook geweldig! Leuke opdrachten tussen door zorgde voor veel dynamiek! Een dikke aanrader! Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirjam de Jong | STEK

Super! We hebben een fantastisch weekend gehad! De boottocht was ook helemaal goed verzorgd. Thanks.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anja

AJS/Shell

Het was een leuke avond. Complimenten aan Anna Maria, ze had alles goed onder controle. Tot volgend jaar weer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lucienne van Aggele | AJS/Shell

Hogeschool Utrecht

Lekker ontzorgd de boot in! Het was heel fijn hoe Indi het geregeld had. We wilden iets met een boot, ... Lees verderiets met hapjes en iets met een restaurant voor een bepaalde prijs. En dat is het zeker geworden. Rondje Singel en grachten, hapjes van Gist en eten bij Oudaen. Zelfs het weer was fijn.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- David Vermeulen | Hogeschool Utrecht

Application Net

Het was een erg geslaagd feestje. Iedereen had hard zijn best gedaan met hun outfit, erg leuk om te zien. ... Lees verderOok het eten was weer prima in orde.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Application Net

Politie Utrecht

We hebben een leuke middag/avond gehad in restaurant Luden te Utrecht. Prima locatie voor een teamuitje. De Pub Quiz ... Lees verderis een aanrader net als het eten. Het personeel en de bediening verdienen ook een pluimpje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- W Deekman | Politie Utrecht

Guidion Nederland B.V.

Wij zijn enorm tevreden hoe Sophie, Jordy en hun overige collega's die hebben bijgedragen aan ons bedrijfsevent, de organisatie hebben ... Lees verderaangepakt. Vanaf moment van onze uitvraag tot aan de uitvoering hebben ze goed geluisterd en begrepen wat wij voor ogen hadden en we zijn volledig ontzorgd op de dag zelf. De locatie die ze hebben gekozen was fantastisch, de activiteiten waren leuk, het eten was goed en de sfeer was top. Alle begeleiders hadden er zin in, de gasten werden enorm aardig en vrolijk ontvangen. Oftewel, wij zijn blij en ik zou Puur persoonlijk absoluut aanbevelen! Allemaal, nogmaals, heel erg bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Guidion Nederland B.V.

TOOLS4EVER

Volgens mij heeft iedereen een leuke avond gehad. Bedankt voor jullie inzet. Het is heel rustig vanmorgen. Volgens mij is ... Lees verderiedereen nog een beetje aan het herstellen...
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Purdey | TOOLS4EVER

Wij hadden een fantastisch Teamuitje! Met een Herken de Mol, een prachtige salonboot met accordeonist (wat een muzikale man! en ... Lees verderwat kan hij zingen..) en een heerlijk Italiaans buffet. De stemming zat er goed in, kon niet beter! Personeel en entourage waren helemaal prima, tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Henriette Neerken

NS Reizigers

Ilse van Puur heeft een heel fijne avond voor ons verzorgd. In samenspraak hebben we een leuk programma samengesteld dat ... Lees verderin alle opzichten voldeed aan onze verwachtingen en wat door onze medewerkers zeer goed werd ontvangen. Zeker de Pubquiz is een welkome toevoeging op je casual bedrijfsuitje, temeer omdat Sytse ter plaatse goed inspeelt op wat voor groep mensen hij voor zich heeft. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Harald Ghijsen | NS Reizigers

Baker & McKenzie NV

Nogmaals heel veel dank voor het geweldige feest wat jullie afgelopen donderdag bij ons hebben neergezet! We vonden het erg ... Lees verderprettig samenwerken en zijn ook erg tevreden over hoe het is verlopen. We hebben intern ook veel goede reacties gehad. Jullie flexibiliteit en enthousiasme was enorm prettig! Succes in deze drukke periode en alvast fijne feestdagen! Ik blijf nog een jaar in de feestcommissie, dus we hebben t.z.t. weer contact!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Baker & McKenzie NV

Matrix Fitness

Het was helemaal super! Veel dank aan jou, en ook veel dank aan Sarah. We ontvangen bedankjes van de klanten ... Lees verderen complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd. Goed weekend alvast en door naar het personeelsfeest van 17 dec ;-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Madelijn | Matrix Fitness

World Courier

Sorry dat ik een beetje laat reageer, maar wil je toch graag nog even laten weten dat we een hele ... Lees verdertoffe, en leuke avond hebben gehad zaterdag j.l. Het was voor iedereen nieuw en een hele leuke ervaring. We hebben allemaal enorm genoten. Hartstikke goed en nogmaals hartelijk dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Wiegel | World Courier

EBW Installatietechniek BV

Het feest was zeer geslaagd. Zelfs vele van onze "stoere" monteurs stonden op de dansvloer. Helaas durfde het gros het ... Lees verderniet aan om in aangepaste kledingstijl te komen maar van de beschikbare accessoires werd goed gebruik gemaakt. We kijken uit naar de foto's! Bedankt voor alle goede zorgen! Top georganiseerd, superleuke DJ!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vanessa van Tongeren | EBW Installatietechniek BV

Prima organisatie, alles tot in de puntjes geregeld,ze regelen het naar je eigen wens,voor ons was het een ... Lees verderteamuitje. Super gezellig gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marina Van Bunnik

ING Bank

Het was super. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en alles was prima geregeld ook van jullie kant dus ... Lees verderdank daarvoor! Pubquiz erg leuk gepresenteerd, petje af voor Michel. Korte wandeling was met het warme weer erg welkom dus dat was zeker niet erg ;) Esprit was top, terras open was helemaal geweldig en het feest was ook geslaagd. Eten was lekker (ook belangrijk!). Feest was ook leuk, dj goed en toegankelijk we hebben zelf uiteindelijk ook nog 1,5 uur gedraaid wat heel leuk was… Kortom, goed geregeld… Ik heb ook veel complimenten gekregen over de avond dus we zijn zeker tevreden. Tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
ING Bank

Atimo Nederland B.V.

Puur, complimenten voor de fijne communicatie omtrent het organiseren van ons bedrijfsuitje! We hebben genoten met zijn allen. Het was ... Lees verdererg gezellig, goed geregeld en het eten was erg lekker
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marina Boudewijn | Atimo Nederland B.V.

GPI BV

Ik heb het erg naar m'n zin gehad zaterdag tijdens het door jullie georganiseerde feest de organisatie was prima geregeld. ... Lees verderDe reacties van mijn collega’s zijn erg positief. Bedankt en tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4
GPI BV

Een super leuk spel waar je lekker fanatiek van wordt. De opdrachten zijn heel divers.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Maurine la Verge

IKO BV

Wij hebben genoten van een zeer geslaagd klant event. Dank daarvoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Denise Thompson | IKO BV

Akzo Nobel

Dit was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van De Strijd kwamen alle sterke en mindere punten van ... Lees verderde mensen in mijn team naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Rutger Timmer | Akzo Nobel

SMO Verdihuis

Heerlijk gegeten, en ook al waren we met een grote groep de ruimte was precies voldoende. Ook was er goed ... Lees verderrekening gehouden met vegetarische eters en het drinken werd heel fijn continu nagevuld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Edith Verdihuis | SMO Verdihuis

Rebprojects

De workshop verliep perfect. Goede uitleg en gezelligheid. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Farid | Rebprojects

Voor een Vrijgezellenfeest, hebben wij de POPquiz via Puur geboekt. De locatie in was super, service goed en uiteraard onze ... Lees verderquizmaster Charida maakte het compleet. Wij hebben een geslaagde middag gehad door deze activiteit.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- T.E. Vreden

Gemeente Almere

WOW!!!!! Wat hebben wij een heerlijke middag en avond gehad! De voorbereidingen liepen perfect, fijn contact met Daisy gehad en ... Lees verderalles liep heel vlotjes. Tijdens het feest 70ies-zeroos Party heerlijk gegeten, leuke aankleding van de feestlocatie, en lekker kunnen dansen op muziek. De tafelgoochelaar, de tekenaar, de showgirls en vooral het fotohokje deden het super leuk en gaven veel afwisseling! De snackwand aan het eind van de avond was TOP! Ook de gastheer en gastvrouw deden het heel leuk, iedereen enthousiast maken bij de ingang, en Jordy die ons aanspreekpunt was tijdens het feest, pakte alles super op, en regelde meteen zaken die nog even geregeld moesten worden. We hebben zoveel leuke reacties mogen ontvangen naar aanleiding van het feest, volgende x komen we zeker weer terug bij jullie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danny Bodewitz | Gemeente Almere

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden ... Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Madelon van der Wielen | Heineken

Wij hebben met ons team genoten! Het was gezellig, goed geregeld en vriendelijk personeel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisette Dijkstra

Stadgenoot

Het was geweldig. Diverse leuke reacties gehad ook van de wandelaars.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Martin Scherhage | Stadgenoot

Geta

Geweldige workshop. Iedereen was enthousiast aan het werk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patrick | Geta

Matrix Fitness

Het was helemaal super! We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur ... Lees verderwas het ontzettend geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Matrix Fitness

KLM

Alweer een week geleden, maar ik wil jullie toch nog graag een groot compliment geven voor de feestavond die we ... Lees verdermet jullie hebben gehad. Programma zat strak in elkaar, begeleiding was uitstekend. Erg leuk spel om het ijs te laten breken. Professioneel ook, dus de zorg daar was absoluut ongegrond. Iedereen heeft er echt van genoten. Ik ben helemaal tevreden dus. Voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Diederik | KLM

Diakonessenhuis

We hebben een heel gezellige avond gehad en veel gelachen. De begeleidster van de workshop deed het erg leuk, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jenny van der Laan | Diakonessenhuis

Rabobank

We hebben heel veel lol gehad tijdens ons Herken de Mol aan Tafel event. Dit was als afsluiter na een ... Lees verderoffsite. Alle collega''s deden enthousiast mee, ook al was het de heetste dag van het jaar. Het personeel van Den Draeck zorgde gelukkig voor volle glazen en het eten was lekker. De spelleider hield ons goed bij de les en we hadden een verrassende onverwachte mol.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Suzanna Leonard | Rabobank

Rebprojects

De workshop verliep perfect. Goede uitleg en gezelligheid. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Farid | Rebprojects

VNU Exhibitions Europe

We hebben gisteren enorm veel lol gehad. Dat niet alle spelers (15 pax, internationaal gezelschap) bekend waren met het spel, maakte ... Lees verderhelemaal niks uit. De opdrachten waren leuk en de mollen (maar ook de niet-mollen) deden enorm hun best om iedereen op het verkeerde been te zetten. We kijken terug op een mooie middag in Utrecht!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anneke van Rooijen | VNU Exhibitions Europe

Voor een groep buitenlandse collega''s hebben wij een boottocht inclusief Nederlands buffet gemaakt. De boot was al in kerststemming gebracht ... Lees verderen de collega''s vonden het fantastisch! Het was super georganiseerd door Puur en de Rederij, professioneel vriendelijk personeel, heerlijk eten en ook de gids die wij gehuurd hadden wist veel te vertellen. Puur, dank je wel voor het regelen en voor de fijne samenwerking. Tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Barbara van Eenennaam

Met ons bedrijf een personeelsfeest gedaan wat door Puur verzorgd werd in Utrecht. Met Tuk Tuks de stad verkend en ... Lees verderdaarna een city tocht gedaan waarbij diverse vraagstukken opgelost diende te worden. Een heerlijke dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jan van Niekerk

Gemeente Wijk bij Duurstede

We hebben een erg leuke middag gehad met team samenleving van de gemeente Wijk bij Duurstede. De city game bevatte ... Lees verdervoor elk wat wils en zorgde voor veel hilariteit en plezier. Alles was goed georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jorike Olde Loohuis | Gemeente Wijk bij Duurstede

Kentalis College Utrecht

We hebben een fantastische middag gehad. De beamer op onze locatie deed het niet. Dit is op geen enkele manier ... Lees verdereen gemis geweest, de spelleiders hebben het perfect opgelost.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- C Falke | Kentalis College Utrecht

Waternet

Echt een aanrader om met je team als leuk digitaal uitje te gaan doen: de online pubquiz!! Goed georganiseerd met ... Lees verdereen gezellige presentatrice die vanuit een virtuele pub de quiz met de nodige humor aan elkaar praat… Waternet had dit gekozen als teambuilding activiteit aan het einde van het jaar maar ik kan me zo voorstellen dat het ook heel leuk is om dit te organiseren als Nieuwjaarsborrel om 2021 goed in te luiden. Bedankt Puur Events voor de goede organisatie… we komen zeker nog een keertje terug bij jullie....fijne dagen!! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra H. | Waternet

Guidion

Iedereen heeft echt een top avond gehad vrijdag, we zijn nog steeds allemaal aan het bijkomen. Heel in het kort ... Lees verderde feedback die ik heb gehoord: top locatie voor zo'n feest met zo'n thema (er zijn er velen tot 4 uur's ochtends gebleven) eten was erg lekker qua organisatie liep het allemaal gesmeerd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Guidion

Super leuke proeverij, met korte uitleg erbij. Niet te langdradig zodat ook grote groepen hun aandacht er enigszins bij kunnen ... Lees verderhouden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Olmo Janssen

Astro Controls

Was erg geslaagd, idy, de bingodame deed echt haar best. Degene die ons bediende trouwens ook en een leuke gids. ... Lees verderHet weer zat ook nog mee en iedereen vond het leuk. Zeer geslaagd dus!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- David van der Laan | Astro Controls

Akkermans & Partners

Hartelijk dank voor de snelheid waarmee jullie voor ons feest hebben geregeld. Zelf kon ik er helaas niet bij aanwezig ... Lees verderzijn (ik was helaas ziek), maar ik hoor hele enthousiaste verhalen van mijn collega's. Het was erg geslaagd en ze hebben een hele gezellige avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wendy | Akkermans & Partners

KC Kleinerf

We hebben een erg leuke middag gehad. Zelf door de grachten varen en ondertussen ook nog wat opdrachten uitvoeren. En ... Lees verderdan natuurlijk afwachten welk team heeft gewonnen en met de beker naar huis kan. Bedankt voor een geslaagd uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- Judith Vermeulen | KC Kleinerf

ING

Zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Renee | ING

Met een groep van 46 personen ontzettend gezellige avond gehad, veel gelachen en heerlijk gegeten. Quizmaster ook erg goed! Ranking the ... Lees verderCompany is een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- M. Vos

T-Systems

Het was zeer geslaagd. Alles verliep op rolletjes. Goeie presentatrice, vriendelijke bediening en eten was lekker! Kortom, we hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Rik Bulterman | T-Systems

Gemeente Utrecht

Het was een geslaagde avond! Er was voldoende eten, leuke muziek en grappige spelletjes. De bloemen kettingen waren leuk omdat ... Lees verderdeze soms ook licht gaven door het speciale licht van de disco. De magic man werd als heel erg leuk ervaren, een absolute topper. Het was fijn communiceren met Puur en de mensen van Het Oude Tolhuys. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Gemeente Utrecht

Wij hebben met ons bedrijf twee activiteiten geboekt bij Puur. Communicatie vooraf was vriendelijk en behulpzaam, maar wel langzaam. Het ... Lees verderduurde een maand voordat we te horen kregen of en wanneer onze activiteiten konden doorgaan. We moesten er regelmatig achteraan bellen en mailen, omdat wij op redelijk korte termijn deze activiteiten wilden organiseren (2 maanden). Wij kozen de big picture en de mindfuck workshop. De activiteiten zelf waren leuk, begeleiders waren vriendelijk en de locaties waren goed. De Big Picture workshop duurde 1,5 uur, maar dit was wel wat kort. Je moet een idee bedenken, een ontwerp maken en deze dan ook nog schilderen. De begeleider dacht aan de start goed mee in hoe we de 'big picture' konden maken. We vonden wel dat de begeleider tijdens de workshop wat meer sturing had kunnen geven zodat het meer een geheel wordt, bijvoorbeeld om de overlopen tussen de doeken iets vloeiender te laten lopen, kleurgebruik af te stemmen of in elk geval een suggestie te doen dat we daar ook op konden letten. De Mindfuck workshop was erg leuk, maar ook wat kort. Een minpunt was dat de workshop in het Engels was. Dit was van te voren niet duidelijk gecommuniceerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eveline Schoevers

Blue Sky Group

We hebben een waanzinnig mooi feest gehad voor ons bedrijf. Met 100 mensen hebben we genoten van een mooie locatie, lekker ... Lees verdereten en verrassend entertainment. Puur* heeft ons echt ontzorgd in de voorbereiding en op de avond zelf.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Blue Sky Group

Vandaag ondergedompeld in de schoonheid van de oude gracht. De grote werf is heel puur, zoals het een puur locatie ... Lees verderbetaamt. Je rolt zo de gracht in, en binnen voel je hoe de biertonnen opgestapeld lagen. Inmers, het is heel knus. Maar voor een event tot 50 man (in theater opstelling) is het authentiek Utrecht. En je bent zo bij café België voor een lekker biertje erna
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rick Lindeman

Familie uitje

Het was heel leuk! Onze loges hebben ontzettend genoten alleen een kleine teleurstelling bij het klederdracht museum alles was nog ... Lees verderniet af en er konden nog geen foto''s worden gemaakt in klederdracht verder was het top.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
Familie uitje

Het was erg leuk! We hadden onverwacht een beetje vertraging i.v.m. wegwerkzaamheden waardoor we iets langer moesten lopen, ... Lees verdermaar dit drukte de pret niet. De begeleiding was goed, duidelijke instructie over hoe de spuitbussen gebruikt moeten worden (afstand van het doek, snelheid, dikke lijnen, dunne lijnen etc). Ook hebben we een techniek of twee geleerd bijvoorbeeld hoe je een licht effect maakt waardoor het eindresultaat er des te leuker uit zag. Al met al een geslaagd teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Robin Manna

Rabobank

Wij hadden de lunchboot geboekt voor het 25 jarig jubileum van een collega. Doordat je op een boot samen geniet van ... Lees verderlekker eten en drinken is de setting net even anders dan de geijkte borrel waar mensen vaak in groepjes opdelen. Het was ideaal en veel mensen waren zelfs vergeten hoe mooi de stad is! De schipper was prima, het eten was heerlijk, het zonnetje scheen en aan al onze wensen (zelfs de last minutewensen :) ) was voldaan. Helemaal top! Onze jubilaris kijkt met heel veel plezier terug op een geslaagde middag! Nogmaals dank voor de goede organisatie en fijne contacten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank

Aliantus Oud Seyst

Onze zorgmedewerkers hadden dit uitje heel erg nodig na de zware Corona periode. En zo verdiend... en het was top ... Lees verderen dus zeer geslaagd
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Heidi Reijerkerk | Aliantus Oud Seyst

Nuon

Het was super. Erg veel gelachen en de presentatrice deed het erg leuk. Iedereen was erg enthousiast. Bedankt voor de ... Lees verderorganisatie en het meedenken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Nuon

UMC Utrecht

We booked a so called Floating Dinner for 25 People. After seeing the program we were really enthusiastic and had high ... Lees verderexpectations. These expectations were fullfilled entirely and we had a good time on the boat, including our really nice skipper (Suzanne). She answered us a lot of questions about the history of some buildings and brought us safe from restaurant to restaurant. I can highly recommend this event and aswell the nice communication with Ilse from Puur who personalized that day for us.. We are looking forward to another great activity!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrique Praest | UMC Utrecht

YER

Wauw wat een feest!! Ik en vele anderen hebben van het begin tot eind genoten! Gedurende de hele avond heel ... Lees verderveel complimentjes binnen gekregen en dat allemaal dankzij jullie; dus bij deze bedankt! We bellen morgen wel eventjes via de normale weg om alles te bespreken en ben ook erg benieuwd wat jullie er van vonden. Fijne zondag, hopelijk ben je weer een beetje uitgerust en we spreken elkaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sophie | YER

Mooie, ruime sloep voor 11 personen. Waren voorzien van alle drank en een lekkere warme bitterbal. Op en afgezet waar we ... Lees verderwilden. Dank voor organisatie. Top !
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- Jack kloosterboer

Wat een leuk spel is De Strijd. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou van Ammers

Van der Valk Hotel Vianen

Met ons bedrijfsuitje het spel Herken de Mol gespeeld. Vooraf fijn contact gehad met een enthousiast contactpersoon. Op de dag ... Lees verderzelf was alles goed geregeld door de teamleidsters. Ze waren helder in hun uitleg en gingen leuk mee in ons fanatisme. Met diverse opdrachten door de binnenstad van Utrecht heeft iedereen een topdag gehad. Dank namens ons!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim van der Valk | Van der Valk Hotel Vianen

Furore

De proeverij was erg geslaagd! Ik vond sowieso de hele organisatie heel goed verlopen. De bussen waren ruim op tijd, ... Lees verderde begeleiding bij het lopen verliep heel goed en de proeverij was ook goed georganiseerd en op tijd. Alles bij elkaar waren we dus heel tevreden, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Susanne | Furore

ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs

Wij hadden een geweldige ochtend. Een korte inleiding waarin we uitgedaagd werden anders te kijken en helemaal los te gaan. ... Lees verderDaarbij naar buiten we bekeken de stad en elkaar opeens heel anders. En wat een verrassende en mooie resultaten leverde dat op! Aanbevolen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Helma Sjamaar | ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs

Sloepen puzzeltocht

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Lotte heeft een leuk programma voor ons in elkaar gezet. Het Teamuitje was erg ... Lees verdergeslaagd. En wat is nou heerlijker om een sloepen puzzeltocht te doen op een dag dat het volop zomer is in Nederland. Het was leuk om Utrecht (grachten) vanaf het water te zien.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bright Side of Life Computer Consultancy | Sloepen puzzeltocht

Ons uitje in Utrecht was zeer goed georganiseerd en perfect afgestemd op onze wensen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- George Savenije

Rabobank

Via Puur een uitje georganiseerd voor ons team (bestaande uit 25 personen). Een zeer geslaagde avond waarin we via het floating ... Lees verderdinner pakket 3 restaurantjes hebben bezocht en 2 boottrips hebben afgelegd. Vooral de afwisseling was erg leuk en gaf de avond een extra dimensie. Speciale dank gaat uit naar Anouk (van Puur) die het programma in detail heeft georganiseerd. Haar enthousiasme en prettige manier van communicatie is absoluut een meerwaarde.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sonny | Rabobank

Ontzettende leuke activiteiten gedaan. (Varen+lipdub) De activiteiten zijn goed georganiseerd en begeleid door de aanwezige dames. Het eind filmpje ... Lees verdervan de lipdub was professioneel en super snel aangeleverd. Het contact vooraf met Anouk verliep zeer soepel. Nogmaals bedankt voor het organiseren van deze mooie dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura Meertens

Bilfinger Tebodin

Wat een fantastische quiz! Super geregeld! Echt een aanader! De beleving is echt geweldig door een geweldige presentor die alles ... Lees verderaan elkaar praat en de deelnemers actief laat deelnemen. Verwacht ook vooral niet dat je gewoon op je stoel achter je scherm kan blijven zitten :-). Daarnaast is de technische kant ook helemaal perfect geregeld! Wil je ontzorgd worden en een geweldig online event hebben, schakel dan vooral Puur in!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Veerle Ruijgers | Bilfinger Tebodin

Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Alles is goed verlopen en iedereen heeft zich goed vermaakt. Het weer ... Lees verderdeed ook heerlijk mee. Hartelijk dank voor het organiseren!''
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sanquin

Julia's

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens ... Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thelma | Julia's

Eerste Christelijk Lyceum

Heel veel leuke, positieve reacties, eigenlijk geen minpunten gehoord. De dag/avond verliep heel soepel, contact met je collega's was ... Lees verderook goed. Als er iets was kon ik bij ze terecht en als zij vragen hadden kwamen ze naar me toe om het eerst te bespreken, vond ik heel fijn zo. Foto's zijn erg leuk geworden! Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia | Eerste Christelijk Lyceum

Erg leuk maar ook erg vermoeiend! Overal spierpijn... ;) De geplande locatie was helaas bezet ivm een evenement, maar de alternatieve ... Lees verderlocatie, op loopafstand, was zo mogelijk nog beter. En, most of all, de bruidegom in spe was enorm enthousiast en beukte er flink op los. Gelukkig mochten wij als laatste nog even penalty''s schieten met hem als bal! Een schot in de roos.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Steven Gielen

De workshop was erg geslaagd! Menno heeft het erg leuk begeleid en ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Linda van der Heiden

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden ... Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Madelon van der Wielen | Heineken

Super! We hebben een fantastisch weekend gehad! De boottocht was ook helemaal goed verzorgd. Thanks.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anja

Uitstekende klantenservice - bijzondere vermelding moet naar Caro, die uit enorm geholpen. Ook echt flexibel, gelukkig om opties op maat ... Lees verderen stuiteren ideeën over mogelijkheden. Gaven veel mogelijkheden voor ons kantoor kerstfeest :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frances Singleton-Clift

GameHouse

Absoluut goede reacties ontvangen! Ik heb nog niet officieel geëvalueerd maar de geluiden tot nu toe zijn goed.
Deze review kreeg als cijfer een 5
GameHouse

Sun Chemical

Anna-Maria heeft ons anders leren fotograferen. Mooi ook hoe we de foto's achteraf hebben besproken. Missie geslaagd
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Sun Chemical

Met collega''s een geweldige middag gehad. De organisatie liep perfect met het hoofdkantoor en de begeleiding was TOP!. Ook het ... Lees verderrestaurant Dante heeft ons super ontvangen. Wij komen zeker weer een keer terug.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lucia Spadaro

Rabobank Nederland BV

Het feest was in een woord FANTASTISCH! Heel goed geregeld. Het eten was perfect. Het was een zeer geslaagd personeelsfeest. ... Lees verderOntzettend bedankt voor de organisatie en de zeer geslaagde avond. Ik zal zeer zeker reclame voor jullie maken bij mijn overige meer dan 1000 collega's hier in het pand middels o.a. onze nieuwsbrief en intranet site.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Rabobank Nederland BV

Zestgroup

Met de leuke ideeën en goede service van Puur Events is ons jaarlijks kerstfeest een gezellig samenzijn van collega's + ... Lees verderpartners geworden. Dank voor alles Puur Events en wie weet tot een volgend feestje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Celine | Zestgroup

Met een groep collega's dit spel gespeeld. Super geregeld. Daarna heerlijk gegeten in leuke authentieke restaurants, leuke gidsen en netjes ... Lees verderopgehaald en teruggebracht door de bus. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Jeannette Kok

Zeer over te spreken! Alles was top geregeld en de kapitein was ook erg gezellig en er was meer dan ... Lees verdergenoeg drank aan boord. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Fleur van Grootel

Rabobank Vallei en Rijn

Afgelopen dinsdag 12-09 hebben we een hele leuke teambuildingsmiddag in hartje Utrecht met het spel Herken De Mol. We verzamelden ... Lees verderbij een restaurant, heerlijk in de zon aan de gracht, om kennis te maken met de spelleiders en voor uitleg van het spel. In de week ervoor waren twee collega''s al benaderd om Mol te zijn. Alles geheim natuurlijk en eigenlijk begint het spel dan al. De enthousiaste spelleiders hebben de spanning goed weten op te voeren en onder een strak blauwe hemel hebben we verschillende opdrachten uitgevoerd in het centrum van Utrecht. En wat kun je elkaar lekker bespelen en paranoia maken. Na een geweldige ontknoping en prijsuitreiking zijn we nog lekker wat wezen eten. Kortom, een hele leuke dag en echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans Praag | Rabobank Vallei en Rijn

Archstone BV

Wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen kunnen ophalen ... Lees verderen zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Archstone BV

ING

Zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Renee | ING

Het was absoluut gezellig. Leuke activiteit. Thanks!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sanne M.

Sport City

Gisteren onze borrelboot trip gehad. Het was echt leuk! We hadden gelukkig mooi weer waardoor we lekker konden varen en ... Lees verderborrelen. Het eten en het drinken was echt top! En de schipper was ontzettend aardig! Dank je wel voor alles! En dit gaan we zeker vaker doen in de toekomst. Groetjes Joyce
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joyce Lubbers | Sport City

Heron Auto

De foto's zijn erg mooi geworden en ik kreeg veel enthousiaste reacties over de avond! Op donderdag 17 november organiseerde Puur* ... Lees verderEvents in samenwerking met Heron Auto Purmerend van 19.00 tot 22.00 uur een night before, om de nieuwe Audi Q3 te bewonderen. De Audi showroom in Purmerend werd omgetoverd tot een mooi winters lounge tafereel. De gehele avond werden diverse amuses en drankjes geserveerd en een DJ bracht iedereen alvast in winterse sferen. Als voorproefje op het komend winterseizoen hadden we o.a. een echte ski- en snowsimulator geregeld en een traditionele 'Koek en Zopie kraam' waar de gasten heerlijke warme chocolademelk konden drinken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin | Heron Auto

Op 12 juli met een groep vrienden de escaperoom Mysterium gespeeld. De meesten van ons hadden al een paar escaperooms gedaan, ... Lees verdereentje was 'nieuw'. We hebben het enorm naar onze zin gehad. De beleving begint al bij de ontvangst, en voordat je de ruimte in gaat, zit je al helemaal in het verhaal. De aankleding is ook tot in de puntjes aansluitend bij de beleving. De room heeft en grote variatie aan puzzels en mysteries. Je wordt in een logische flow van de ene naar de andere puzzel geleid (als je ze oplost), het is helder wat decor is en wat 'gepuzzeld' moet worden. Hier en daar een verrassingseffect zorgde voor de kerst op de taart. Een absolute aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sanne Roemen

Vestia Rotterdam Feijenoord

Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal prima geregeld was. De collega's hebben een leuke avond gehad met voldoende ... Lees verdereten en drinken zoals beloofd. De sfeer zat er goed in en de voetjes gingen tot sluitingstijd van de vloer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vestia Rotterdam Feijenoord

Sloepen

Met een groep van 23 personen (waaronder 16 mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij 1,5 uur gevaren door de Utrechtse grachten. Schipper ... Lees verderDavid was een jonge, enthousiaste jongen die ons veilig door de grachten heeft genavigeerd. Accordeonist Joost wist er nóg meer een feestje van te maken! We hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- St. Philadelphia Zorg | Sloepen

Altrecht

Leuk spel en goed georganiseerd. Tip voor een leuke teammiddag met je team!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- SJ Jansen | Altrecht

Orange

Wat hebben wij een leuke feestavond gehad! Het is toch spannend hoe alles verloopt en of alles goed loopt. Heel ... Lees verderhartelijk dank voor de gedegen voorbereiding en de goede samenwerking. Ik kan jullie zeker aanbevelen en misschien tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin | Orange

UMC utrecht

We hebben een hele leuke avond gehad op de tapasboten, alle veelal buitenlandse gasten waren erg verrast hoe mooi Utrecht ... Lees verderis en hoe veel beter dit te zien is vanaf een boot door de grachten. Het eten was prima en we hadden erg geluk met het weer. Fijn dat er ook wat dekens aan boord waren voor degenen die het toch iets te fris vonden. Super dat de opstapplaats aangepast kon worden en we vanaf de congreslocatie zo de boot op konden. De commucicatie met puur is erg prettig en goed verlopen. Hartelijk dank!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Cornelieke Pals | UMC utrecht

Erg leuke vorm van zeskamp met zeer enthousiaste begeleiders! Alles was goed geregeld, goed oppikpunt, goede en snelle communicatie met ... Lees verderde organisatie en een goede catering. Zeker aan te raden voor een groepsuitje met je vrienden of een bedrijf.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Derek Bakkum

Ministerie Algemene Zaken, DPC

Fantastisch geregeld! Super geduldig medewerkers die alles hebben gedaan om voor ons een top-avond te zorgen! Wij zijn erg blij!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Robynne Hazebroek | Ministerie Algemene Zaken, DPC

Avean

Het was enig! Blonde Sjaan deed het super. Bediening en hapjes op de boot ook prima verzorgd. Was trouwens ook ... Lees verdereen hele leuke boot. Op de locatie was het ook heel gezellig. Lekker gegeten.Kortom: Het was geslaagd. Ga zo door. Heb je nog een leuk idee voor volgend jaar?
Deze review kreeg als cijfer een 4
Avean

Was een leuke, sportieve en unieke ervaring. De workshop werd met veel passie en enthousiasme gegeven door een ervaren schermster. ... Lees verderGrootste pluspunt was dat het op locatie kon worden verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Mart Schreuder

Havelaar en van Stolk BV

We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De Strijd was een groot succes en haalde het beste (... Lees verderof slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een teambuilding activiteit met een Escape Room beleving doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Valentina Visser | Havelaar en van Stolk BV

EPOS

We hebben een super leuke dag gehad. Het was wel moeilijk om het geld binnen te halen (omdat onze Mol ... Lees verderzo goed was) omdat de opdrachten niet heel gemakkelijk waren. We hebben veel gelopen, ontzettend veel gelachen en de begeleiding was ook goed en leuk! Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Carolien Lassooij | EPOS

UMC Utrecht

Fijne sfeervolle lokatie met goede faciliteiten en top lunch en koffie.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Raymond Schiffelers | UMC Utrecht

VetC (SCHC)

Floating Dinner was het zomer-uitje met ons hockeyteam; 13 dames op een prachtige (ruime) boot! Een heerlijke zomeravond dus dat kon ... Lees verderniet meer stuk. Sympathieke & charmante schipper Pieter die ons na elk gerecht weer op tijd kwam halen. Goed gegeten! Wellicht bij voorgerecht andere keuzes toevoegen (minder ''ingewikkeld''). Medewerkers van de restaurants waren ook erg vriendelijk en gingen flexibel in op speciale wensen. Geweldige avond gehad!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Marieke | VetC (SCHC)

Met ons team hebben wij als afdelingsuitje op de boot de pubquiz gedaan. De quiz was goed georganiseerd, uitdagend en ... Lees verderheel leuk verzorgd door de presentatrice! Echt een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicolien van der Berg

We hebben met een vrijgezellenfeest en kookworkshop via jullie besproken. Fijne medewerkers die ontzettend snel reageren op mails. Alles was ... Lees verdergoed geregeld en we hebben een leuke avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Richelle Frens

Afgelopen december hebben wij een gezellige familiedag gehad. We zijn met de familieleden eerst begonnen met een heerlijke high tea ... Lees verderin hartje Utrecht. Daarna hebben wij onder begeleiding van een leuke en professionele presentator het “Ik hou van Holland spel” gespeeld. Na het spel zijn wij aan boord gestapt van onze eigen sloep om de dag af te sluiten met een borrelboot en aansluitend een Floating dinner. Vanaf de eerste minuut was het contact met Puur*Utrecht zeer prettig. De gehele dag was echt perfect geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anouk de Gruijter

Bakker Hillegom BV

Al snel was het voor Puur* Events duidelijk wat onze wensen waren voor ons 65 jarig jubileumfeest. Na wat gesprekken wist ... Lees verderPuur ons enthousiast te maken met een mooie offerte voor een geweldige dag in het mooiste gedeelte van Amsterdam! Vooral de extra ´´Amsterdamse tintjes´´ die door Puur werden voorgesteld gaven ons het gevoel dat er echt met ons werd meegedacht en dat zij ons een geweldige dag zouden bezorgen. Toen het eenmaal zo ver was heeft een ieder optimaal genoten en was het programma ook nog eens goed voor een stukje teambuilding. Het programma was speels, educatief en erg gezellig. Vooral het zingen van de Amsterdamse liederen, en de begeleiding daarbij, was een echte sfeermaker aan het begin van de avond en gaf ons een feestelijk gevoel. Kortom, een jubileumfeest om nooit meer te vergeten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacoba | Bakker Hillegom BV

SKJ

Puur Utrecht heeft voor ons een heel gezellig en leuk bedrijfsuitje georganiseerd! We hebben vreselijk gelachen tijdens Minute to win ... Lees verderit en tijdens de Popquiz werd op ludieke wijzes onze muziekkennis getest. 't Oude Tolhuys was ook een prettige locatie voor deze dag. Heerlijk gegeten ook (Spaans buffet) en voor ieder wat wils. Zeker voor een volgende keer aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharon Steintjes | SKJ

PNO Consultants. B.V.

Wat een enorm leuke ervaring ! Complimenten aan Jessica! Het was een hele geslaagde, gezellige en leerzame middag met heerlijke tapas. ... Lees verderErg leuke locatie en de recepten worden thuis ook al uitgeprobeerd! Puur Utrecht weet ons ieder jaar weer te verassen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Wilma Heeren | PNO Consultants. B.V.

iPROFS

Ik wilde je nog even bedanken voor het geweldige feest zaterdag! Iedereen heeft een onwijs leuke avond gehad. Het was ... Lees verderook erg leuk hoe de kerstmeiden het deden. De fotograaf heeft flink zijn best gedaan en de DJ heeft het onwijs goed gedaan. Echt top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
iPROFS

MVB Koerier BV

Een uitje met 32 personen is niet zo makkelijk te regelen. Gelukkig is daar Puur Utrecht. Varen door de grachten en ... Lees verdereten in 3 verschillende restaurants, een origineel idee en perfect uitgevoerd! Iedereen was razend enthousiast, en om echte Utrechters enthousiast te krijgen is er best wat nodig. Kortom; zeer geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marco van Buren | MVB Koerier BV

Min VWS

Erg leuke vaart gehad met de sympathieke Suus als onze schipper. Het erg was erg cosy op de boot. Route ... Lees verderook mooi :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Claudia van Heeswijk | Min VWS

Trubendorffer

Wij hebben een ontzettend leuke en geslaagde middag gehad! Niets op aan te merken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Trubendorffer

Gemeente

Wij hebben een erg leuke middag gehad. De speurtocht is met zorg samengesteld. Veel vragen en langs erg leuke plekjes. ... Lees verderIk heb weer nieuwe stukjes Utrecht leren kennen. Super leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Esther | Gemeente

CB Caron Recycling

Het was echt goed geregeld. Top, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
CB Caron Recycling

ING

Zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Renee | ING

Herculan

In 1 woord: SUPER! Slenteren, met regelmatig een drankje en diverse proeverijen (kaas/drop/chocola/jenever) en dat alles onder leiding ... Lees verdervan een ongelooflijk enthousiaste gids (Ingrid). Onze gasten hebben een fantastische eerste indruk gekregen van Holland. Complimenten aan Puur; met name Emma!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
Herculan

De combinatie van de quiz en de boot vond ik heel erg leuk. De quiz was goed verzorgd en werd ... Lees verderleuk gepresenteerd. Ik ben zeer tevreden over de service van Puur en hoe de dag is verlopen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole Tol

Restaurant Claar

De boottocht was zeer geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jan | Restaurant Claar

Spencer Stuart

Ons kerst feest in James Bond thema was een regelrechte schot in de roos! Sarah van Puur events heeft ons ... Lees verdersamen met haar team alle stress uit handen genomen. Sarah was continu daar waar ze nodig was en alle collega's, waaronder fotomodellen, saxofonist, DJ en illusionist, hebben er samen een avond "to remember" van gemaakt! Onze hartelijke dank!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Evelijn Hartvelt | Spencer Stuart

De Nieuwe Kracht

Ontzettend gezellig! Je ziet Utrecht vanaf het water en dat in combinatie met een ervaren schipper en een zeer goede ... Lees verderaccordeonist (en wat drankjes natuurlijk) een compleet recept voor een heerlijke dag !!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dirk Meijer | De Nieuwe Kracht

ONVZ

Ik kreeg nog complimenten van onze directie. Iedereen heeft er zeer van genoten. Vooral de afwisseling werd als positief ervaren. ... Lees verderDus ook de complimenten voor jullie. Sommigen kijken nu al uit naar volgend jaar. Bedankt voor alles en ook dank aan de goede begeleiding van Anna-Maria!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ruud | ONVZ

Ordina

Heel leuk uitje gehad met pubquiz en diner! De organisatie was super én flexibel waar nodig. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Emma de Graaf | Ordina

Bol.com

Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! ... Lees verderIk heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Bol.com

Vilans

Super leuke activiteit om op een grappige manier je team te leren kennen op een leuke locatie! Onze quizmaster Lé... Lees verderon is een topper en heeft er een gezellige middag van gemaakt. Marley heeft ons achter de schermen enorm goed geholpen, wat eerst niet mogelijk leek te zijn, heeft zij mogelijk gemaakt! Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Kim Roos | Vilans

Wat een super leuke dag hebben wij gehad met mooi weer. Het spel Herken de Mol was echt een uitdaging, ... Lees verderwaarin iedereen volledig opging in het spel. Leuke opdrachten met onderlinge strijd en uitdaging om uiteindelijk de mol te ontmaskeren! De begeleiding tijdens de dag was echt super, alles goed geregeld. We hebben een top dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Kristen van Leeuwen

Het was echt heel erg leuk. Je had helemaal gelijk. We zijn in twee teams uiteen gegaan en hebben ons ... Lees verderkostelijk vermaakt met al die games, filmpjes en foto’s. Super leuke middag. We  hebben nog lang nagekletst. Ik heb echt van iedereen gehoord dat ze het gaaf vonden. Ik heb jullie ook bij andere collega’s aanbevolen. Het is zeker de moeite van het spelen waard en niet al te duur.
Deze review kreeg als cijfer een 5

Rabobank

Wij hebben een hele leuke middag gehad en ontzettend gelachen met elkaar, dus dank voor alles en de strakke organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Akam | Rabobank

Alles vooraf goed geregeld en communicatie was direct en helder. Restaurant keuze was uitstekend en gevarieerd. Gewoon een leuke middag/... Lees verderavond met team gehad en tussendoor door de stad olv een gids gewandeld. Gaan we nog een keer doen maar dan hoop ik zonder regen (o;
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Paul van der Hagen

Syneos Health Netherlands B.V.

We hebben genoten van een erg leuke middag. Veel van Utrecht gezien, leuke uitdagende vragen opgelost en genoten van de (... Lees verderonverwachte) creativiteit van sommige collega''s. Ook het aansluitende diner bij El Mundo was goed geregeld. Echt een aanrader!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marjolein Gijsbertsen | Syneos Health Netherlands B.V.

KroeseWevers BV

In 1 woord, GEWELDIG! Heb ook meerdere keren aangegeven aan jullie medewerkers dat wij erg enthousiast zijn over jullie organisatie. Alles ... Lees verderis vlekkeloos verlopen, wij konden niet beter wensen. Leuke activiteiten en gezellige en goede cafes / restaurants. Bedankt voor het regelen en mochten wij mensen horen die op zoek zijn naar leuke activiteiten, zullen we zeker aan jullie denken. Met vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
KroeseWevers BV

St. Philadelphia Zorg

Met een groep van 23 personen (waaronder 16 mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij 1,5 uur gevaren. Schipper David was een jonge, ... Lees verderenthousiaste jongen die ons veilig door heeft genavigeerd. Accordeonist Joost wist er nóg meer een feestje van te maken! We hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
St. Philadelphia Zorg

Floating Dinner

Voor het kerstdiner van onze afdeling hebben we een combinatie van een floating & walking dinner gedaan. Het programma is ... Lees verderin goed overleg tot stand gekomen en sloot helemaal aan bij onze wensen. Een strakke organisatie, gezellige boottocht, enthousiaste gidsen en leuke locaties: een echte aanrader dus! We hebben ook veel enthousiaste reacties van onze collega''s ontvangen. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Universiteit Utrecht | Floating Dinner

Nissha

Ik wil Puur Events namens al mijn personeel en vooral mijzelf, hartelijk danken voor een geweldige avond op het water. ... Lees verderAlles was prima verzorgd en het aanwezige personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een top avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Paul Schreurs | Nissha

Cofely

Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. ... Lees verderBedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!
Deze review kreeg als cijfer een 5
Cofely

National Instruments Netherlands BV

Een leuke Bingo avond gehad met Marije! Die kon de groep goed aanvoelen en anticiperen! Alles was goed geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- TT Lam | National Instruments Netherlands BV

Het Nieuwe Instituut

Iedereen helemaal uit zijn schulp tijdens de comedy- en improvisatieworkshop. Stralend falen is leuk. Dank aan begeleider Lobke en PUUR. ... Lees verderLeerzaam en zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Justin Klein | Het Nieuwe Instituut

Veiligheidsregio Utrecht

Onwijs leuke en vooral ontspannen teamdag gehad. lekker varen op de Utrechtse grachten en eten bij verschillende restaurants. Top geregeld
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Erik | Veiligheidsregio Utrecht

Result laboratorium

Afgelopen zaterdag met collega’s van het Result laboratorium de instagram workshop gevolgd met een onderbreking van een rondvaart met ... Lees verdereen goed verzorgde lunch. De begeleiding van de workshop was super, leuke tips gekregen. De rondvaart was heel relaxed, heerlijk in het zonnetje. Wij hebben in ieder geval een hele mooie herinnering aan deze dag !
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jolanda van Heck | Result laboratorium

Het was echt fantastisch! Iedereen in de groep heeft ervan genoten. De Puur* begeleiders waren echt super enthousiast en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Femke

Coffee Team

Fantastische team building dag gehad! Door de game zie je meer van de stad en word je op een creative ... Lees verdermanier uitgedaagd de competitie aan te gaan met de andere teams. Oeps weer een portemonnee gevonden.... Met de foto''s die je naderhand krijgt kun je mooi nagenieten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Margriet van Coffee Team | Coffee Team

Top geregeld, top uitje, super verzorgd. Het lijkt overdreven, maar ik kan er geen andere woorden voor vinden. Puur: hartstikke ... Lees verderbedankt!!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nyn v

Grodan

Het was een ontzettend leuk programma. De gidsen boot waren top, ook de locaties waren heel apart. Kortom een zeer ... Lees verdergeslaagde middag. Ik kan jullie aanbevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Grodan

Wij hebben het als zeer prettig ervaren. De bingoboot was goed geregeld en de vaart was kwalitatief goed. Wij zijn ... Lees verdereen zeer tevreden klant.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Chris Jouzy

Het was erg fijn schakelen en via Puurutrecht hebben we een super leuk programma aangeboden gekregen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kj Den Hollander

ING

Zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Renee | ING

Freshworks

Super fijn en snel geholpen in de voorbereiding van onze team uitjes. Er werd ook heel goed meegedacht en we ... Lees verderhebben op de dag zelf een geweldige ervaring gehad met de big picture workshop en de rondvaart met BBQ op de boot
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharon Lie Kim Chong | Freshworks

Stryker

Ik kan niet anders zeggen dat wij als Stryker/PUUR een mooi visite kaartje hebben afgegeven. Iedereen was zeer enthousiast. ... Lees verderDe boottocht was leuk, het eten lekker, de drankjes spreken voor zich. Kort samengevat een zeer leuke avond met zeer tevreden collega’s. Dank je wel en we zullen er zeker nog een keer gebruik van maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Bert Stens | Stryker

Furore

De proeverij was erg geslaagd! Ik vond sowieso de hele organisatie heel goed verlopen. De bussen waren ruim op tijd, ... Lees verderde begeleiding bij het lopen verliep heel goed en de proeverij was ook goed georganiseerd en op tijd. Alles bij elkaar waren we dus heel tevreden, dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Susanne | Furore

De borrelboot was hartstikke leuk met een aardige kapitein en lekkere hapjes en drankjes. Het personeel in het casino waren ... Lees verderheel gastvrij en vriendelijk met goed speluitleg en goede bediening tijdens het uitstekende eten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henk Steenbakker

Was een leuke Workshop Lipdub maken! Dank Puur voor deze blijvende herinnering. Dank Bas voor de goede organisatie en het ... Lees verderfijne contact.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nynke Visser

Continu B.V.

Het was een super leuke avond! We hebben met het hele team ontzettend veel gelachen tijdens het moordspel. De "kostuums" ... Lees verderen de teksten waren goed bedacht door Puur. De avond werd goed begeleid en het eten bij restaurant Claar was prima. Zeker een aanrader voor een ontspannen bedrijfsuitje waarbij je iedereen een keer van een andere kant kan zien!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joelle van Eck | Continu B.V.

Ministerie van Defensie

Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag geworden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

Uiteindelijk tevreden over dit bedrijf. Leuk uitje gehad in de vorm van een Ik hou van Holland quiz. Leuk om ... Lees verdermet een groep vrienden te doen! Was wel wat verwarring achteraf over een factuur voor de drank, maar dat is allemaal netjes opgelost. Schakelen snel, denken goed mee met wat leuk zou kunnen zijn voor een groep en bieden een leuke mix aan activiteiten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans de Jong

Super! We hebben een fantastisch weekend gehad! De boottocht was ook helemaal goed verzorgd. Thanks.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anja

Hello Fresh

Everything was alright, thank you very much we had a great time. But next time we definitely need to book ... Lees verderat least 4 hours.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Thomas | Hello Fresh