Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Boot huren in Utrecht (met kapitein)

Er zijn zoveel verschillende type boten te huur in Utrecht. Wij kennen het aanbod als onze broekzak en denken graag met je mee! Ingewikkeld om vaarduur, op- en afstappen, de groepsgrootte, catering en andere activiteiten op elkaar af te stemmen? Stop met piekeren, wij lossen deze puzzel graag voor je op! Wil je met een open of gesloten boot de Utrechtse grachten verkennen? Met een sloep zit je dicht op de gracht, met een klassiek schip heb je alle ruimte en beschikking over een gezellige bar. Wat je ook kiest, wij zorgen dat jouw rondvaart tot in de puntjes is georganiseerd. Bel nu met onze experts op 030-2145099 voor gratis advies en de beste combinaties met andere activiteiten.

Bekijk Rondvaartboten
Rondvaartboten

Rondvaartboten

  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 11,00 p.p. excl. btw
Rust heerlijk uit en zie de stad voorbij zien glijden tijdens een rondvaart over de Utrechtse grachten. Jij en jouw gasten komen ogen tekort bij deze varende beleving. Ramen aan alle kanten zorgen voor het perfecte uitzicht.
Bekijk Partyschepen
Partyschepen

Partyschepen

  • vanaf 40 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Feesten op een schip is een onvergetelijke ervaring. Puur Utrecht heeft een ruime vloot en voor ieder wat wils. Van bedrijfsfeest tot receptie, van bruiloft tot zakelijk event: wij hebben altijd de boot die bij jou past!
Bekijk RIB's
RIB's

RIB's

  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
Zin in een uitje buiten jouw comfortzone? Een vaartocht met RIB's brengt actie, spanning en adrenaline. Met honderd kilometer per uur zoef je over de golven en leer je de stalen zenuwen van jouw vrienden of collega’s kennen. Ben jij er klaar voor?

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons