Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshops in Utrecht

Op zoek naar de leukste workshops in Utrecht? Wij weten de beste workshops voor je te vinden, en nemen het regelwerk graag uit handen.  Met een workshop maak je je dagje teambuilding tot een waar succes waar iedereen nog lang van nageniet. Bij ons een workshop boeken betekent: de beste workshoplocaties, professionele materialen en de leukste workshopleiders. Alles voor een bedrijfsuitje met maximaal effect. Kan je niet kiezen? Wij adviseren je graag over de leukste workshop voor jouw groep. De workshops organiseren we op meerdere plekken in de stad en zijn daarom perfect aan te sluiten op andere activiteiten. Jij bepaalt de tijd en dag, wij doen de rest!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop

Bob Ross Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Wie kent Bob Ross niet? De befaamde charismatische Amerikaanse schilder was de belichaming van ‘the joy of painting’. Tijdens deze workshop maak je een prachtig Rossiaans landschapsschilderij. Fouten maken kan niet, het zijn ‘just happy accidents’.
Bekijk Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Smartlappen Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Een workshop met een snik. Je maakt op ludieke wijze kennis met de vele liederen uit het repertoire. In een gezellig bruin café in de Utrechtse binnenstad wacht onze accordeonist jou op om je de fijne kneepjes van het smartlappen zingen te leren.
Bekijk Graffiti Workshop
Graffiti Workshop

Graffiti Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Grijp die spuitbus en maak de meest kunstige creaties tijdens de Graffiti Workshop. Met z'n allen werk je aan een logo, slogan of tag en laat je jouw creativiteit bloeien. Na afloop is er een mooi werk voor aan de wand om mee te nemen. Geweldig toch?
Bekijk Workshop Action Painting
Workshop Action Painting

Workshop Action Painting

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
De naam zegt het al, bij Action Painting draait het om actie! Gooien en smijten, drippen en spuiten, spetten en spatten. Gooi al jouw emoties op het doek tijdens deze powerworkshop en ga naar huis met een prachtig eindresultaat.
Bekijk Kook Workshop
Kook Workshop

Kook Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 89,50 p.p. excl. btw
Onze favoriete culinaire workshop. Want er is altijd wel een reden voor een kookworkshop. Zo leerzaam lekker! Samen met collega’s of vrienden koken en genieten van elkaars gerechten. Kies dus snel jouw favoriete keuken en leer de kneepjes van het vak.
Bekijk Workshop Positiviteit!
Workshop Positiviteit!

Workshop Positiviteit!

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Kan jouw team wel wat meer positiviteit gebruiken? Kies dan voor deze effectieve teamtraining. Met behulp van simpele oefeningen leert de trainer jou meer over elkaars dromen, energiebronnen, geluk en meer. Met een blij team als resultaat!
Bekijk Workshop Schilderen
Workshop Schilderen

Workshop Schilderen

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Schilderen maakt het hoofd vrij en het gezelschap los! Een wit schilderdoek wacht op jouw creatieve talenten. Een leuke manier om je uit te leven met familie of goede vrienden. Ook leuk als aanvulling op jouw vergaderarrangement of teambuildingactiviteit.
Bekijk Kaasproeverij
Kaasproeverij

Kaasproeverij

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Ook zo'n liefhebber van echte Hollandse kaas? Dan zit je met deze proeverij goed! In een authentieke werfkelder in hartje Utrecht presenteren we je een proeverij van heerlijke kazen. Uiteraard inclusief uitleg over oorsprong van een echte kaaskenner.
Bekijk The Big Picture
The Big Picture

The Big Picture

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 37,50 p.p. excl. btw
Laat jouw creativiteit stromen tijdens dit originele teamuitje. Tijdens The Big Picture werk je met het hele team aan een groot schilderij, waarop het karakter van het bedrijf sterk wordt gepresenteerd. Dit schilderij bestaat uit meerdere kleine doeken.

Creative workshops in Utrecht

Puur* Utrecht biedt een breed en verrassend aanbod van creatieve workshops in Utrecht. Deze workshops zijn de manier om jouw verborgen talenten te ontdekken en je collega’s beter te leren kennen. Kennis en ervaring zijn niet nodig, alleen goede zin, de rest leer je vanzelf! Wij hebben de leukste creatieve workshops voor je op een rij gezet, met de interessantste workshopleiders. Zij leiden jou door de workshop en maken de sfeer gezellig. Terwijl je bezig bent met jouw creatieve proces vertellen zij de meest fascinerende verhalen en technieken. Maak de mooiste creaties en verras jezelf en collega’s met jouw talenten. Van onze creatieve workshops leer je en (her)ontdek je jouw creativiteit, op welke manier dan ook. Toch liever iets minder creatiefs? Dan hebben wij genoeg andere leuke workshops, zo hebben we ook culinaire, actieve en online workshops, en nog veel meer! Vraag onze medewerkers om advies over wat het beste bij jou past en zij helpen jou verder. Maak de ervaring af met een heerlijke lunch of borrel, of zelfs met een uitgebreid diner! Wij maken jouw uitje op maat, zo krijg jij de best mogelijke ervaring.

Bijzondere workshops

Wij bieden niet alleen standaard workshops, wij doen ons best om de meest bijzondere workshops in Utrecht te vinden. Zo zijn er actieve workshops die jou introduceren aan een nieuwe, zeldzame sport, en bieden wij vernieuwende workshops die jullie uit je comfortzone halen en jullie de kans geeft om elkaar en jezelf beter te leren kennen. Daar blijft het niet bij, we hebben nog veel meer bijzondere en ludieke workshops! Neem eens een kijkje, of laat je adviseren door een van onze professionals.

Workshops als bedrijfsuitje

Workshops zijn als bedrijfsuitje de ideale combinatie van leuk en leerzaam voor jouw team. Er zijn actieve workshops om jouw team goed in beweging te krijgen, en de adrenaline te laten pompen. Liever een rustigere workshop? Ontdek dan een nieuwe wereld met een van onze creatieve workshops, en leer nieuwe talenten. Van schilderen tot fotografie en van knutselen tot podiumkunst. Kijk bijvoorbeeld eens tussen onze muzikale workshops! Samen maak je dan een middag de mooiste muziek en ontdek je misschien wel een nieuwe liefde voor het vak. Ook bieden wij culinaire workshops, zo kun je kiezen tussen verschillende proeverijen of leer je zelf heerlijke delicatessen maken. Wacht niet langer en boek de perfecte workshop voor jou en je team! Onze experts nemen vervolgens contact met je op en helpen jou de dag helemaal compleet te maken.

Teamtrainingen Utrecht

Op zoek naar leuke teamtrainingen in Utrecht? Dan ben je bij ons of de juiste plek! Ons advies: maak er een arrangement van. Zo maak je jouw uitje inhoudelijk interessant en 100% WKR-proof! Puur* verzorgt teamtrainingen zelf. We hebben alles zelf in huis op het gebied van creativiteit, communicatie en verbinding. Wat klanten zeggen over onze trainingen? Dat ze leuk, compact en effectief zijn. Door het creëren van verrassende elementen zorgen we voor meer verbinding in het team. Onze lat ligt hoog: we willen bij iedereen een twinkeling in de ogen. Teamtrainingen in Utrecht zijn een kolfje naar onze hand. Na een teamtraining komt je team er als herboren uit. Met nieuwe inzichten, sterke verbindingen en een energieker teamgevoel.

Leuke workshops

Samen plezier hebben met elkaar zorgt niet alleen voor ontspanning, maar ook voor verbinding. Wij krijgen veel vraag naar leuke workshops en het organiseren ervan is onze specialiteit. Kijk rustig rond op deze pagina en je ziet dat Puur* een breed aanbod heeft van leuke workshops in Utrecht. Wat je niet meteen ziet, is dat we uitsluitend gebruikmaken van de beste workshopleiders. Die zijn zo belangrijk, zij maken het interessant en leuk! Net als jullie. Zo zorg je er samen voor dat een leuke workshop ook blijft hangen. In één dagdeel kom je al een heel eind. Er is van alles mogelijk. Een workshop over het verbeteren van je creativiteit is bijvoorbeeld altijd leuk, Zo leer je over schilderen, muziek of fotografie. Waar kun jij je collega’s of vrienden nog meer mee verrassen? De adviseurs van Puur* staan voor je klaar. Puur* is gespecialiseerd in het elkaar knopen van alles wat er maar bij komt kijken. We hebben de leukste workshops op de beste locaties in Utrecht, met de leukste leiders, de leukste arrangementen en het voordeligste tarief.

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons