Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshops in Utrecht

Op zoek naar de leukste workshops in Utrecht? Wij weten de beste workshops voor je te vinden, en nemen het regelwerk graag uit handen.  Met een workshop maak je je dagje teambuilding tot een waar succes waar iedereen nog lang van nageniet. Bij ons een workshop boeken betekent: de beste workshoplocaties, professionele materialen en de leukste workshopleiders. Alles voor een bedrijfsuitje met maximaal effect. Kan je niet kiezen? Wij adviseren je graag over de leukste workshop voor jouw groep. De workshops organiseren we op meerdere plekken in de stad en zijn daarom perfect aan te sluiten op andere activiteiten. Jij bepaalt de tijd en dag, wij doen de rest!

Bekijk Workshop Skyline Schilderen
Workshop Skyline Schilderen

Workshop Skyline Schilderen

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Het mooiste aan Utrecht? De skyline! Tijd om dit vast te leggen op het schilderdoek. De workshop is stap voor stap opgebouwd en de schilderdocent blijft aanwezig voor tips en trucs. Zo gaat iedereen naar huis met een mooi schilderij.
Bekijk Online Chocolade Workshop
Online Chocolade Workshop

Online Chocolade Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 52,50 p.p. excl. btw
Cacao is als sinds jaar en dag in de Nederlandse cultuur verweven. Daarnaast maken je hersenen ook nog eens endorfine aan van het eten van chocola, waar je een blij en gelukkig gevoel van krijgt. Het is dus extra leuk om zelf aan de slag te gaan en de mooiste en lekkerste creaties te maken!
Bekijk Online Cocktail Workshop
Online Cocktail Workshop

Online Cocktail Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
Tijdens een compacte en energized workshop krijg je een persoonlijke smaakbeleving, achtergrondinformatie én maken we samen één cocktail om te proosten op een door jullie gekozen gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat iedereen de benodigde materialen thuis gestuurd krijgt.
Bekijk Online Bob Ross Workshop
Online Bob Ross Workshop

Online Bob Ross Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 54,50 p.p. excl. btw
Jullie worden op een online platform naar keuze ontvangen door onze creatieve begeleider. Tijdens de workshop is er online begeleiding. Wij werken met echte olieverf en materialen zoals Bob Ross® die ook gebruikte.
Bekijk Online Workshop Dikke Dames Schilderen
Online Workshop Dikke Dames Schilderen

Online Workshop Dikke Dames Schilderen

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Beleef deze onvergetelijke workshop onder leiding van een gecertificeerde workshopbegeleider. We verassen de deelnemer thuis vooraf met een pakket vol workshopmaterialen. Verf, kwasten en natuurlijk: het canvas. Je krijgt een korte uitleg met beeld, voorbeelden en een kort introductiefilmpje. Dan gaan we aan het werk.
Bekijk Online Instagram Workshop
Online Instagram Workshop

Online Instagram Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Beleef alles in- en rondom je huis op een andere manier tijdens deze Online Instagram Workshop! Een enthousiaste, bevlogen Instagram expert leert je hoe je de mooiste foto’s maakt. Bekijk je omgeving op een nieuwe manier en let op bijzondere vormen, gebouwen en details.
Bekijk Online Yoga Lach Workshop
Online Yoga Lach Workshop

Online Yoga Lach Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 00:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
De workshop is perfect om jezelf op te laden. Iedereen kan bewegen en lachen! En ja, ook zomaar in een online omgeving! Je vergeet je zorgen, bevrijd je van obstakels en ontspant volledig tijdens deze Online Yoga Lachworkshop.
Bekijk Online Lach Workshop
Online Lach Workshop

Online Lach Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 00:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Iedereen kan lachen! En ja, ook zomaar in een online workshop! Je vergeet je zorgen, bevrijd je van obstakels en ontspant volledig. In deze online wereld is dit dé perfecte activiteit om met je collega’s te doen. Na afloop van de workshop is je gezelschap meer verbonden en ben je blijer en krachtiger.
Bekijk Online Haka Workshop
Online Haka Workshop

Online Haka Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 00:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Deze Online Haka Workshop gaat om communicatie, de kracht van de kwetsbaarheid en ontdoen van schilden waarbij de eenheid binnen het team wordt onderstreept. Met onze online Haka Workshop sta je binnen een mum van tijd in positie om samen met je team of gezelschap een originele Haka uit te voeren.
Bekijk Online Smartlappen Workshop
Online Smartlappen Workshop

Online Smartlappen Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
De Online Smartlappen Workshop is één van onze leukste online workshops. Op deze manier maak je op ludieke wijze kennis met de vele liederen uit het repertoire. Vanuit onze professionele studio met een thematische bruin café setting kan er ouderwets een feestje gebouwd worden. De accordeonist neemt uw groep op sleeptouw, breekt het ijs en laat de stemmen galmen.

Creative workshops in Utrecht

Puur* Utrecht biedt een breed en verrassend aanbod van creatieve workshops in Utrecht. Deze workshops zijn de manier om jouw verborgen talenten te ontdekken en je collega’s beter te leren kennen. Kennis en ervaring zijn niet nodig, alleen goede zin, de rest leer je vanzelf! Wij hebben de leukste creatieve workshops voor je op een rij gezet, met de interessantste workshopleiders. Zij leiden jou door de workshop en maken de sfeer gezellig. Terwijl je bezig bent met jouw creatieve proces vertellen zij de meest fascinerende verhalen en technieken. Maak de mooiste creaties en verras jezelf en collega’s met jouw talenten. Van onze creatieve workshops leer je en (her)ontdek je jouw creativiteit, op welke manier dan ook. Toch liever iets minder creatiefs? Dan hebben wij genoeg andere leuke workshops, zo hebben we ook culinaire, actieve en online workshops, en nog veel meer! Vraag onze medewerkers om advies over wat het beste bij jou past en zij helpen jou verder. Maak de ervaring af met een heerlijke lunch of borrel, of zelfs met een uitgebreid diner! Wij maken jouw uitje op maat, zo krijg jij de best mogelijke ervaring.

Bijzondere workshops

Wij bieden niet alleen standaard workshops, wij doen ons best om de meest bijzondere workshops in Utrecht te vinden. Zo zijn er actieve workshops die jou introduceren aan een nieuwe, zeldzame sport, en bieden wij vernieuwende workshops die jullie uit je comfortzone halen en jullie de kans geeft om elkaar en jezelf beter te leren kennen. Daar blijft het niet bij, we hebben nog veel meer bijzondere en ludieke workshops! Neem eens een kijkje, of laat je adviseren door een van onze professionals.

Workshops als bedrijfsuitje

Workshops zijn als bedrijfsuitje de ideale combinatie van leuk en leerzaam voor jouw team. Er zijn actieve workshops om jouw team goed in beweging te krijgen, en de adrenaline te laten pompen. Liever een rustigere workshop? Ontdek dan een nieuwe wereld met een van onze creatieve workshops, en leer nieuwe talenten. Van schilderen tot fotografie en van knutselen tot podiumkunst. Kijk bijvoorbeeld eens tussen onze muzikale workshops! Samen maak je dan een middag de mooiste muziek en ontdek je misschien wel een nieuwe liefde voor het vak. Ook bieden wij culinaire workshops, zo kun je kiezen tussen verschillende proeverijen of leer je zelf heerlijke delicatessen maken. Wacht niet langer en boek de perfecte workshop voor jou en je team! Onze experts nemen vervolgens contact met je op en helpen jou de dag helemaal compleet te maken.

Teamtrainingen Utrecht

Op zoek naar leuke teamtrainingen in Utrecht? Dan ben je bij ons of de juiste plek! Ons advies: maak er een arrangement van. Zo maak je jouw uitje inhoudelijk interessant en 100% WKR-proof! Puur* verzorgt teamtrainingen zelf. We hebben alles zelf in huis op het gebied van creativiteit, communicatie en verbinding. Wat klanten zeggen over onze trainingen? Dat ze leuk, compact en effectief zijn. Door het creëren van verrassende elementen zorgen we voor meer verbinding in het team. Onze lat ligt hoog: we willen bij iedereen een twinkeling in de ogen. Teamtrainingen in Utrecht zijn een kolfje naar onze hand. Na een teamtraining komt je team er als herboren uit. Met nieuwe inzichten, sterke verbindingen en een energieker teamgevoel.

Leuke workshops

Samen plezier hebben met elkaar zorgt niet alleen voor ontspanning, maar ook voor verbinding. Wij krijgen veel vraag naar leuke workshops en het organiseren ervan is onze specialiteit. Kijk rustig rond op deze pagina en je ziet dat Puur* een breed aanbod heeft van leuke workshops in Utrecht. Wat je niet meteen ziet, is dat we uitsluitend gebruikmaken van de beste workshopleiders. Die zijn zo belangrijk, zij maken het interessant en leuk! Net als jullie. Zo zorg je er samen voor dat een leuke workshop ook blijft hangen. In één dagdeel kom je al een heel eind. Er is van alles mogelijk. Een workshop over het verbeteren van je creativiteit is bijvoorbeeld altijd leuk, Zo leer je over schilderen, muziek of fotografie. Waar kun jij je collega’s of vrienden nog meer mee verrassen? De adviseurs van Puur* staan voor je klaar. Heel actieve en sportieve workshops hebben we ook volop. Puur* is gespecialiseerd in het elkaar knopen van alles wat er maar bij komt kijken. We hebben de leukste workshops op de beste locaties in Utrecht, met de leukste leiders, de leukste arrangementen en het voordeligste tarief.

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons