Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teamtrainingen in Utrecht

Kan jouw team wel een boost gebruiken? Dan zijn onze speciaal ontwikkelde teamtrainingen perfect. Kort maar krachtig, humoristisch maar inhoudelijk sterk. Onze trainingen zijn effectief, leuk en 100% WKR proof. Wat het je oplevert? Betere communicatie, een versterkt team en meer creativiteit op de werkvloer. Perfect dus als teamuitje! Binnen maximaal 4 uur is jouw team een berg inzichten rijker en het teamgevoel met 100% gegroeid! Onze trainers zijn experts op het gebied van bijvoorbeeld creatief denken, effectief communiceren en social media. Kies de training die bij jouw doelen past, wij organiseren het graag!
Bekijk Workshop Positiviteit!
Workshop Positiviteit!

Workshop Positiviteit!

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Kan jouw team wel wat meer positiviteit gebruiken? Kies dan voor deze effectieve teamtraining. Met behulp van simpele oefeningen leert de trainer jou meer over elkaars dromen, energiebronnen, geluk en meer. Met een blij team als resultaat!
Bekijk Mindmapping Workshop
Mindmapping Workshop

Mindmapping Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Het is nooit te laat om iets nieuws te leren. Al eens van mindmapping gehoord? Dit gaat het verschil maken. Voor jezelf, jouw team en jouw persoonlijke focus. Leer jouw hersenen effectief te gebruiken, kom tot nieuwe inzichten en bespaar zeeën van tijd!
Bekijk Speeddaten met Collega's
Speeddaten met Collega's

Speeddaten met Collega's

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
De hele dag zit je naast elkaar te werken, je komt elkaar af en toe tegen bij de kopieermachine of bespreekt belangrijke zaken tijdens een werkoverleg. Jouw collega’s zie je vaker dan jouw familie of geliefde, maar hoe goed ken je ze echt?
Bekijk Teamtraining Effectief Communiceren
Teamtraining Effectief Communiceren

Teamtraining Effectief Communiceren

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Knelpunten in de communicatie: het komt op de beste plekken voor. Onze positieve communicatietrainer pakt deze problemen graag met jou aan. Met opdrachten op maat leggen we de vinger op de zere plek en werk je aan een passende oplossing.
Bekijk Workshop Creativiteit
Workshop Creativiteit

Workshop Creativiteit

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Creativiteit is niet alleen belangrijk voor kunstenaars. Juist in jouw dagelijkse werkzaamheden is creativiteit hèt sleutelwoord. Deze creativiteitstraining laat jou luchtig denken en brengt de creativiteit van het team naar boven.
Bekijk Social Media Workshop
Social Media Workshop

Social Media Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram: we weten dat het functioneel is, maar hoe precies? Tijdens deze workshop leren we je hoe je diverse social media platforms kunt inzetten voor jouw bedrijf. Praktische tips op maat en een contentkalender mee naar huis!

Speeddaten met je collega’s

Speeddaten met collega’s  is geweldig. De hele dag zit je naast elkaar te werken. Collega’s zie je vaker dan je familie of geliefde, maar hoe goed ken je ze echt? Met onze speeddate training  komt daar verandering in! Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe fijner je samenwerkt! Wij werken met verschillende locaties in Utrecht. In overleg bepalen we welke het meest geschikt is voor jouw ideale speeddate training met collega’s!

Ideeën voor teambuilding activiteiten

Onze teamtrainingen zijn kort maar krachtig en daarom perfect te combineren! Je kunt ze bijvoorbeeld met elkaar combineren, maar ook zijn ze goed te combineren met een actieve workshop. Laat de adrenaline pompen en zie hoe jouw team hun nieuwe communicatie vaardigheden toepassen! Of combineer het met een spel of speurtocht! Zijn dit nog niet de perfecte combinaties voor jouw team? Neem contact op met onze professionals want zij hebben nog veel meer ideeën voor teambuilding activiteiten in Utrecht en hoe deze gecombineerd kunnen worden! Zij zorgen dat jouw team de perfecte teamtraining dag ontvangt.

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons