Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Culinaire workshops in Utrecht

Kunnen jullie op kantoor of in de vriendengroep alleen maar over eten praten? Voor alle culinaire wonders (in de dop) hebben we de leukste culinaire workshops in Utrecht op een rij gezet. Waar heb je zin in? Wij hebben een ruim aanbod! Bonbons voor zoetekauwen, maki's en nigiri's voor de sushimonsters en ook cocktailliefhebbers komen bij ons aan hun trekken. Natuurlijk bieden we ook volledige kookworkshops. Van simpele 3-gangenmenu's tot tapas! Allemaal met begeleiding van enthousiaste kookprofessionals. Perfect als culinair bedrijfsuitje! Na afloop smul je met het hele gezelschap aan een lange tafel van je eigen culinaire creaties. Let op: te boeken voor een team dat je zelf samenstelt. Trommel dus je vrienden, familie of collega's op en kijk welke culinaire hoogstandjes jullie gaan klaarmaken!
Bekijk Kook Workshop
Kook Workshop

Kook Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 89,50 p.p. excl. btw
Onze favoriete culinaire workshop. Want er is altijd wel een reden voor een kookworkshop. Zo leerzaam lekker! Samen met collega’s of vrienden koken en genieten van elkaars gerechten. Kies dus snel jouw favoriete keuken en leer de kneepjes van het vak.
Bekijk Cocktail Workshop
Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
De drankjes staan al klaar! Een cocktailworkshop is entertainment en leerzaam plezier tegelijk. Oh ja en genieten natuurlijk van jouw eigen mixjes. Krijg je al dorst? Boek deze workshop dan snel, want van deze vaardigheden heb je lang plezier.
Bekijk Bonbon Workshop
Bonbon Workshop

Bonbon Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
De workshop bonbons maken is lekker, leuk, leerzaam en ontzettend goed. Leer de basis van het werken met chocolade. Op een knusse locatie in het centrum van Utrecht ga je gezellig met zijn allen in de weer met het bruine goud. Dat wordt smullen!
Bekijk Tapas Workshop
Tapas Workshop

Tapas Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
Kook tijdens de tapasworkshop samen met jouw collega’s of vrienden en geniet van elkaars kookkunsten. Onze tapaskok laat jou toveren met de mooiste Spaanse vleeswaren, kaasjes, kruiden, oliën en groentes. Culinair genieten en gezelligheid in één!
Bekijk Sushi Workshop
Sushi Workshop

Sushi Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 52,50 p.p. excl. btw
Kun je ook wel iedere avond suhsi eten? Tijdens onze Sushi Workshop leren we je hoe je zelfstandig sushi maakt. Snijden, rollen en genieten. Uiteraard met verse producten. Na afloop is het smullen geblazen, want jouw gemaakte sushi’s krijg je van ons mee!

Een culinaire workshop als teambuilding

Een culinaire workshop is ideaal als teambuilding uitje. Samen leren jullie de lekkerste recepten te maken of te proeven. Ontdek elkaars talenten en zie wie de mooiste bonbons kan maken tijdens de bonbon workshop! Of leer heerlijke cocktails maken tijdens de cocktail workshop en geniet achteraf van jullie creaties tijdens een borrel. Een borrel kan vaak al een hoop doen als teambuilding activiteit!

Culinaire workshop ideeën

Kun je niet kiezen? Geen probleem! Je kunt de workshops ook combineren. Zo kun je een cocktail workshop boeken bij jouw tapas workshop om zo de avond helemaal af te maken! Liever een toetje bij het eten? Dan zijn de kook workshop en de bonbon workshop een geweldige combinatie! Ook zijn de culinaire workshops goed te combineren met een van onze proeverijen. Zo hebben wij nog veel meer ideeën over hoe jij jouw culinaire workshop kunt optimaliseren! Neem contact met ons op en we helpen je graag om de perfecte dag voor je neer te zetten!

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons