Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Het beste teamuitje in Utrecht organiseren?

Wij hebben de beste alvast op een rijtje gezet

Zoek en filter in alle uitjes

Gezamenlijk onvergetelijke momenten beleven, daardoor ontstaat echte verbinding. Daarom helpen wij graag om je teamuitje te organiseren. Iets om naar uit te kijken! Even helemaal eruit met je team, zonder de dagelijkse drukte en stress van de werkvloer. De randvoorwaarden regelen wij: een ontspannen sfeer, de beste plekken en de leukste activiteiten. Een prachtige studentenstad als Utrecht, met z’n rijke historie, leent zich bij uitstek voor quality time. Een ruime keuze aan speciale locaties maken je teamuitje waardevol en memorabel. Zeker als je lekker eten combineert met een goed spel, een boottocht of een inspirerende workshop. Of je nu op één van de grachten zit of op één van de vele gezellige parken of pleinen. Laat je teamuitje organiseren door Puur* Utrecht en je krijgt de garantie dat de batterij van je team daarna weer helemaal is opgeladen! Wist je trouwens dat we jaarlijks honderden onvergetelijke teamuitjes organiseren in Utrecht? Alle soorten teams, groot en klein, leren elkaar beter kennen, groeien nog dichter naar elkaar toe. En daarna met nieuwe energie weer samen aan de slag! Dus of je nu op zoek bent naar een actief teamuitje, een sfeervol avondprogramma of een verrassende training of workshop, of een combinatie arrangement van alles in één, bij ons ben je altijd aan het goede adres. Wij van Puur* Utrecht kennen wel honderden creatieve en enthousiaste manieren om van jullie teamuitje in Utrecht een plezier én een succes te maken. We verrassen je graag! En verzorgen jullie teamuitje van a tot z.

Originele teamuitjes

Wanneer is een goed teamuitje voor jou geslaagd? Waarschijnlijk antwoord je zoiets als: “het mag wel ontspannen en informeel zijn, maar we moeten de dag erna ook weer gewoon aan het werk..” Precies. And that’s where we come in. Wij hebben daar bij Puur* Utrecht namelijk heel veel ervaring mee. Wij kijken met je mee, én we kijken verder en breder. Omdat we weten wat er allemaal kan. Zeker in Utrecht, ons stadsie. En omdat we de leukste originele teamuitjes zelf organiseren! Bij Puur* Utrecht leggen we niet jouw budget hoger, maar de lat. Het geheim van een goed teamuitje? Dat het verrassend is en origineel. Dat is de beste manier om je team even helemaal uit het dagelijkse patroon te halen. Beleven, genieten, onthouden. Met Puur* Utrecht maak je er écht iets bijzonders van. En dat kan met elk budget, met elk team. Wat je wensen ook zijn. Samen gaan we in gesprek en luisteren we naar jouw verhaal en jouw wensen. Je kunt gebruikmaken van onze expertise en je laten verrassen door onze ideeën over originele teamuitjes in Utrecht. In welk deel van Utrecht je ook denkt, wij kennen de mooiste en meest bijzondere plekken. Teamuitjes waar je interessante kennis opdoet, waar je activiteiten kunt ontplooien, waar je samen op avontuur gaat en samen kunt ontspannen. Bij elk programma verzorgen we ook de details. We denken aan ‘de kop en de staart’. We regelen het allemaal: hoe je er komt, wat er tussendoor gebeurt, hoe je onderweg wordt ontzorgd en vermaakt, hoe je in de watten wordt gelegd. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo doen we dat, bij Puur* Utrecht.

Wat voor soort teamuitje lijkt je leuk om te doen in Utrecht?

Sportieve activiteiten
Citygames
Quizzen en spellen
Boottochten
Proeverijen
Creatieve workshops
Themafeesten
Vergaderlocaties
Dinerspellen
Wandelingen met gids
Fietstochten met gids

De leukste teamuitjes

Het meeste plezier beleef je natuurlijk door samen nieuwe dingen te doen, die een beetje anders zijn dan je gewend bent. In een andere setting, in een andere omgeving. Spellen doen het altijd goed! Wat dacht je van een escape room, samen op pad voor Herken de Mol of een stadsspel in het prachtige Utrecht, vol raadsels en uitdagingen. Een beetje competitie onderling is gezond voor de team spirit. De garantie voor de leukste teamuitjes! Nieuwe dingen leren is ook een goede optie. Een verrassende training of een interessante workshop. De leukste uitjes in Utrecht vind je op het water. Tijdens een boottocht is er van alles mogelijk, met een hapje en een drankje. Samen op het water, met uitzicht op de Utrechtse werfkelders. Je hoeft natuurlijk niet altijd iets te doen. Met elkaar in gesprek gaan, dat kan ook precies datgene zijn wat je team nodig heeft. Wij denken graag mee over de begeleiding ervan of origineel entertainment. Vraag maar raak: samen vinden we de perfecte match met wat het beste aansluit bij de belevingswereld van jouw team. We doen graag een voorstel en verzorgen jullie teamuitje tot en met de belangrijkste details.

Teamuitjes ideeën

Hele leuke reacties krijgen we altijd op de fietstochten in Utrecht. Onze gids weet alles over de geschiedenis van de stad! De stad heeft prachtige plekjes en volop mogelijkheden voor de originele invulling van jouw teamuitje. Zoals een geheel verzorgd dagarrangement: eerst samen een proeverij, dan een speurtocht en aansluitend een sprankelend diner. Wandelen, varen en eten, kan ook allemaal in Utrecht. Heb je al gehoord van Walking & Floating dinner? Dat doe je in het historische centrum van Utrecht. Samen met je team in drie verschillende restaurants eten, een heerlijke belevenis! Zo leuk. Puur* Utrecht heeft voor elke wens een bijzonder arrangement.

De leukste Utrechtse teamuitjes

Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner

Pubquiz boot

Wij hebben een geweldige pubquiz op boot gehad in de Utrechtse grachten. Een hele leuke combi van Utrecht ontdekken vanaf het water & een spel-element! Alles was goed verzorgd!
- Sanne Polman

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons