Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speurtochten in Utrecht

Zet je speurneus aan en laat de hersenen kraken, want onze speurtochten in Utrecht zijn uitdagend, spannend en perfect voor teambuilding! Van kroegen puzzeltocht tot een speurtocht per sloep: met deze uitjes leer je de stad op een geheel andere manier kennen! Onze speurtochten in Utrecht zijn eenvoudig op maat aan te passen en eenvoudig te combineren met andere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrel of diner na afloop om bij te komen van al die uitdagingen? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij organiseren het graag!
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
Sloepen Puzzeltocht

Sloepen Puzzeltocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
Verken Utrecht op het water en puzzel jouw weg naar de eindlocatie. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord? Beleef een spannende strijd op de Utrechtse grachten, geniet van de omgeving en strijd met jouw team voor die felbegeerde trofee!
Bekijk Culinaire Speurtocht
Culinaire Speurtocht

Culinaire Speurtocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Puzzel jouw weg door de stad en maak kennis met de lekkerste hotspots van de stad. Ontdek de lekkerste culinaire feitjes, los puzzels op en ga een fanatieke strijd aan met jouw team. Met deze tocht vieren jouw smaakpapillen feest!
Bekijk Zintuigen Speurtocht
Zintuigen Speurtocht

Zintuigen Speurtocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Heb je goede zintuigen? Dan is deze speurtocht echt een aanrader. Stel jouw teams samen en zet al jouw zintuigen op scherp. Ontdek de mooiste geluiden, lekkerste smaken, bijzondere details en de lekkerste geuren en ga naar huis met de hoofdprijs.
Bekijk Fietspuzzeltocht
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Lekker trappen door bruisende straatjes en schilderachtige steegjes leer je de stad en je collega's beter kennen. Al puzzelend de weg naar de eindbestemming zoeken, vragen over de stad beantwoorden en (hilarische) opdrachten uitvoeren.
Bekijk Waterfiets Puzzeltocht
Waterfiets Puzzeltocht

Waterfiets Puzzeltocht

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Met onze puzzeltocht wordt waterfietsen door Utrecht nog leuker en interessanter! Beantwoord onderweg vragen over de stad, bereid je voor op een aantal uitdagende opdrachten en geniet van elkaar. Een actieve speurtocht die jouw hersenen laat kraken.

Puzzeltocht Utrecht

Wij bieden de meest avontuurlijke puzzeltochten door Utrecht aan. Ga ter land of ter zee de strijd met elkaar aan. Als je niet van ronddobberen houdt en een uitdaging graag aangaat is de Sloepen Puzzeltocht een aanrader. Tijdens deze tocht wordt jullie kennis, richtingsgevoel en strijdlust op de proef gesteld. Liever iets minder strijdlustig, maar wel op het water? Neem dan een kijkje naar onze waterfiets puzzeltocht. Je leert het mooie Utrecht en haar grachten nog beter kennen. Natuurlijk is er ook nog de optie om Utrecht met de fiets te verkennen tijdens onze fietspuzzeltocht. Je krijgt een tablet of smartphone mee met uitdagende foto- en kennisopdrachten. Schiet wel op, want het is belangrijk dat je racet naar de finish!

Speurtocht ideeën Utrecht

Geen puzzeltocht, maar een speurtocht in Utrecht! Test je zintuigen en baan al puzzelend de weg door de stad heen. Als je wilt proeven is de lekkerste speurtocht van Utrecht een echte aanrader. Tijdens onze culinaire speurtocht kan je genieten van allerlei lekkernijen in een authentiek proeflokaal. Laat je verassen door het lekkere eten en de energieke opdrachten. Als je al jou zintuigen wilt testen is de zintuigen speurtocht in Utrecht ideaal. Deze speurtocht prikkelt al jouw zintuigen en laat je genieten van details in de stad. Zo ga je langs pakhuizen, de grachten en historische winkeltjes. Boek één van onze speurtochten en geniet van Utrecht zoals je nooit eerder deed!

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons