Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshoplocaties in Utrecht

Wij organiseren de leukste workshops in Utrecht voor jou en je gezelschap. Daarbij selecteren we alleen de allermooiste locaties! Onze locaties zijn verdeeld over Utrecht. Of je nou iets in het centrum, net daarbuiten of iets afgelegen zoekt, geen probleem! Wij regelen het. Een workshop is ideaal te combineren met een andere activiteit.  Bij het zoeken naar een geschikte workshop locatie in Utrecht houden we hier rekening mee. Jij bepaalt de tijd en dag, je neemt de leukste collega’s of vrienden mee en wij doen de rest! Wij hebben de mooiste locaties in Utrecht om tijdens een van onze workshops aan teambuilding te werken.
Bekijk LE:EN
LE:EN

LE:EN

  • vanaf 15 personen
  • Prijs op aanvraag
Op loopafstand van het centrum en de Oudegracht ligt het hippe LE:EN. In het industriële en ruige pand kunt je genieten van kleine en moderne Aziatische hapjes tijdens lunch en diner. Ook een bijzondere locatie voor workshops! Stoere graffiti kunstwerken aan de muur, sfeervolle zitjes.
Bekijk De Lik
De Lik

De Lik

  • vanaf 15 personen
  • Prijs op aanvraag
De Lik, voormaling penitentiaire inrichting aan de Singel, is sinds 2014 niet meer in gebruik als gevangenis. Op dit moment wordt de locatie ingezet voor originele business, particuliere en culturele events. De locatie bied een variatie aan ruimtes, ieder met een eigen karakter. Waarom deze locatie zo uniek is? De geschiedenis [..]
Bekijk Restaurant het Oude Tolhuys
Restaurant het Oude Tolhuys

Restaurant het Oude Tolhuys

  • vanaf 50 personen
  • 04:00 uur
  • Prijs op aanvraag
Een locatie aan de rand van Utrecht. Door de diverse zalen een zeer geschikte locatie voor het houden van de meest uiteenlopende bijeenkomsten.
Bekijk De Grote Werf
De Grote Werf

De Grote Werf

  • vanaf 2 personen
  • 04:00 uur
  • Prijs op aanvraag
De Grote Werf zorgt voor jouw beste meeting, workshop, training, vergadering of borrel ooit. Een perfecte vergaderlocatie pal aan het water van de Oudegracht. Kies voor de beste balans tussen middeleeuwse sfeer en modern comfort.

Unieke workshop locaties

Utrecht telt vele unieke locaties die geschikt zijn voor jouw workshop. De Lik bijvoorbeeld. Deze voormalig penitentiaire inrichting aan de Singel is sinds 2014 niet meer in gebruik als gevangenis. Daarentegen kent deze locatie vele ruimtes die beschikken over een eigen karakter. De uitstraling van het gebouw geeft jouw workshop net dat extra’s. Een andere unieke locatie voor je workshop is LE:EN. Op loopafstand van de Oudegracht ligt dit ruige pand waar je kunt genieten van stoere graffiti kunstwerken, unieke ruimtes en heerlijke Oosterse hapjes! Onze workshoplocaties maken jouw dag beter!

De Grote Werf als workshoplocatie

Een unieke locatie voor je workshop is De Grote Werf. Deze authentieke werfkelder is gevestigd op de Oudegracht en voldoet aan alle eisen om jou workshop te laten slagen. Deze locatie biedt ruimte aan 60 man en is ook geschikt als training- of vergaderlocatie! Deze ruime capaciteit biedt veel mogelijkheden voor jou en je gezelschap. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag. Neem gerust contact op met één van onze experts!

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons