Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Muzikale workshops in Utrecht

Ervaar hoe leuk onze muzikale workshops zijn! Het verbindt, zorgt voor ontspanning en je leert elkaar beter kennen. Het mooie: je hoeft niet muzikaal te zijn voor deze workshops! Onze muziekdocenten zorgen ervoor dat iedereen het muziek maken onder de knie krijgt. perfect voor een afdelingsuitje dus! Wie weet ontdek je wel verborgen talenten in jouw team...of in jezelf! Een percussie workshop is goed voor de samenwerking, de dansworkshops laten je dagelijkse zorgen vergeten en onze populaire smartlappen workshop maakt je gezelschap gegarandeerd los. Maak een keuze uit ons aanbod en verheug je alvast op die prachtige klanken.
Bekijk Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Smartlappen Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Een workshop met een snik. Je maakt op ludieke wijze kennis met de vele liederen uit het repertoire. In een gezellig bruin café in de Utrechtse binnenstad wacht onze accordeonist jou op om je de fijne kneepjes van het smartlappen zingen te leren.
Bekijk Lipdub Workshop
Lipdub Workshop

Lipdub Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Lipdub is het maken van een videoclip in één take waarin iedere deelnemer een paar seconds of fame beleefd. Kies jouw favoriete liedje, bedenk een ludiek plan en ga ervoor! Uiteraard zorgen wij voor een kist vol pruiken, gekke hoedjes en leuke accessoires.
Bekijk Percussie Workshop
Percussie Workshop

Percussie Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
In onze percussieworkshops wordt gespeeld op djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en bellen. Je gaat de uitdaging aan om met de groep een ritme op te bouwen uit een aantal eenvoudige ritmische patronen. Swingend samenwerken!
Bekijk Salsa Workshop
Salsa Workshop

Salsa Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Voel de zomerse sferen en dans de salsa! Tijdens deze workshop leer je alle belangrijke dansbewegingen en salsapassen. Het is feestelijk, explosief, humoristisch en verleidelijk. Ben je klaar voor dit feestje? Mooi, want de danslerares staat al klaar!
Bekijk Workshop Discodansen
Workshop Discodansen

Workshop Discodansen

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Heupen los en spieren warm: vandaag gaan we dansen op de lekkerste disco hits uit de jaren ‘70 en ‘80. Onze energieke danslerares leert je de meest soepele moves en geraffineerde pasjes. Je waant zich in Saturday Night Fever, dat beloven we je!

Dans workshops Utrecht

Heupen los en spieren warm: vandaag gaan we lekker dansen! Onze dans workshops in Utrecht zijn geweldig. Iedereen kan dansen, jij ook! Heerlijk swingen op de lekkerste disco hits uit de jaren ’70 en 80’ met onze discodansen workshop. Op een leuke locatie in Utrecht schitter je op de discovloer in beenwarmers en glitterkleding. Of ga jij voor de salsa workshop? Voel de zomerse sferen en schudt die heupen los. Feesten staat voorop, ongeacht of je ervaring hebt met salsa dansen. Zin in één van onze dans workshops in Utrecht? Mooi, want onze professionele docenten staan al klaar!

Muzikale workshop ideeën

Kun je niet kiezen? Dan hebben wij nog wel wat ideeën voor jouw muzikale workshop! Zo kun je bijvoorbeeld leren disco dansen en daarna jouw nieuwe talent toepassen in een lipdub, of gooi je nieuwe salsa kunsten in de strijd tijdens de percussie workshop. Ook kun je deze muzikale workshops goed combineren met en boottocht of een heerlijk diner. Een echte aanrader: een smartlappen workshop op de borrelboot. Voor meer ideeën en mogelijkheden, neem contact op met onze professionals. Zij zorgen ervoor dat jouw dag helemaal compleet is!

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons