Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Smartlappen Workshop

Zing jouw favoriete smartlappen onder leiding van een accordeonist
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Waarom is de Smartlappen Workshop zo goed?

Laat je even helemaal gaan en boek een middagje smartlappen zingen in Utrecht. Perfect om een middag los te komen met jouw vrienden of collega’s. Onze accordeonist zorgt voor een fijne Oudhollandse sfeer. Hij krijgt gegarandeerd iedereen mee met zijn humor en groot repertoire! Heb je verzoeknummers of wil je een cd opnemen als blijvende herinnering? Het kan allemaal! Ja, deze workshop kan zelfs op een rondvaartboot. Hoe je het ook invult: dit gaat jouw groep dichter bij elkaar brengen.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Je wordt verwelkomd op een sfeervolle locatie in Utrecht. Een muzikaal welkom, want als jij binnenkomt speelt de accordeonist al een gezellig deuntje. Zo komt de sfeer er al lekker in! Je kunt vast niet wachten om van start te gaan. Komt goed, de accordeonist heeft een mooi repertoire voor jou in petto. Samen breng je de mooiste smartlappen ten gehore. Niet bang zijn, zingen werkt ontspannend en verbroedert! Aan het eind van de workshop is de groep ontspannen en ken je alle klassiekers weer uit het hoofd. Een unieke ervaring!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Utrecht de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Utrecht heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Utrecht experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding van een accordeonist
  • Smartlappenboekjes

Beoordeling van onze klanten

Robeco

Bedankt voor de organisatie, beide evenementen (Bob Ross en smartlap) zijn door de deelnemers bijzonder gewaardeerd. Wellicht tot een volgende ... Lees verderkeer
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- paul veenhof | Robeco

St. Philadelphia Zorg

Met een groep van 23 personen (waaronder 16 mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij 1,5 uur gevaren. Schipper David was een jonge, ... Lees verderenthousiaste jongen die ons veilig door heeft genavigeerd. Accordeonist Joost wist er nóg meer een feestje van te maken! We hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
St. Philadelphia Zorg

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed ... Lees verdermaterieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- andre akker | andrevandenakker.nl

hoyavision

We hebben een mooie avond gehad, iedereen was zeer enthousiast. Dank je voor de organisatie
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- marion | hoyavision

Wij hebben het prima naar ons zin gehad. Joost onze accordeonist deed het super. Een echte entertainer. Er werd goed ... Lees verderop onze wensen ingespeeld. Voor dat we het in de gaten hadden was onze 1,5 uur al om. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marja van Eijden
Bekijk Lipdub Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Lipdub Workshop

Maak jouw eigen videoclip met tijdens een lipdub workshop Utrecht!
Bekijk Lipdub Workshop
Bekijk Percussie Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Percussie Workshop

Muzikale en verbindende activiteit
Bekijk Percussie Workshop
Bekijk Salsa Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Salsa Workshop

Geniet van een workshop vol ritmische, vrolijke dans
Bekijk Salsa Workshop