Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Dinnershows in Utrecht

Een goed diner in Utrecht maakt jou dag goed, maar een goede dinnershow in Utrecht maakt jou dag nog beter! Of je geïnteresseerd bent in stand-up comedy, een dansact, theater of een andere show: een diner met bijbehorend entertainment zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest! Wij hebben de meest smakelijke dinnershows en themadinners in Utrecht voor jou op een rijtje gezet. Onze dinnershows zijn uitstekend te combineren met andere activiteiten in Utrecht, zoals een boottocht, workshop of een citygame. Voor een geheel op maat gemaakte Dinnershow in Utrecht kan je contact opnemen met één van onze experts.
Bekijk Cabaret Royale
Cabaret Royale

Cabaret Royale

 • vanaf 50 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
Vanavond gaan we even terug in de tijd. Waan je in het Montmartre van eind 19e eeuw en geniet van geweldig cabaret, zang en dans. Onze Le Chat Noir is exclusief gereserveerd voor jouw groep en ons bedienend personeel staat klaar om je in de watten te leggen.
Bekijk Dinnershow op Maat
Dinnershow op Maat

Dinnershow op Maat

 • vanaf 50 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
Heb je speciale wensen voor jouw dinnershow, maar staat hij niet tussen onze thema’s? Geen probleem! Vertel ons je idee en wij zorgen voor de uitvoering van A tot Z. Geen uitdaging is ons te groot. Wij maken met alle liefde en passie voor het vak jouw stoutste dromen [..]
Bekijk Gek op Holland Dinnershow
Gek op Holland Dinnershow

Gek op Holland Dinnershow

 • vanaf 50 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
Welkom bij de mooiste dinnershow van eigen bodem. Geniet van heerlijke Hollandse hapjes, smakelijke drankjes en top entertainment. De accordeonist speelt prachtige klassiekers, de goochelaar betovert je waar je bij staat en ook de dansacts zijn geweldig!
Bekijk Around the World
Around the World

Around the World

 • vanaf 50 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
Tijdens deze dinnershow maak je een onvergetelijkereis. Terwijl het bediendend persooneel jouw gezelschap verwent met een heerlijk diner, zorgen wij voor top entertainment. Van de cancan tot een Rio carnavalshow: deze avond wordt een wereldse belevenis!

Hilarische grappen tijdens jullie dinner

Met hilarische grappen verandert je dinnershow in een feestje aan tafel! Tijdens Cabaret Royale gaan jij en je gezelschap terug in de tijd om te smullen van de magische klanken, de creatieve uitspattingen en de komische noot. Verheug je op een onvergetelijke avond vol zang, komedie en dans. Geniet je liever van Oer-Hollandse gezelligheid? Dan is de Gek op Holland dinnershow een echte aanrader. Geniet naast een op maat gemaakt 3-gangen menu van oude Hollandse meezingers, een accordeonist, een komische zangjuf en een mysterieuze goochelaar tijdens deze show!

Het beste entertainment tijdens jullie dinner

Licht uit, spotlight aan! Met ons fantastische en gevarieerde aanbod dinnershows maken we van jouw avond een succes! Verheug je op entertainment en spektakel tijdens een Around the World dinnershow. Tijdens deze dinnershow maak je een wereldreis mee om nooit te vergeten. Heb je andere speciale wensen voor een diner? Dan verzorgen wij graag een dinnershow op maat voor jou en je gezelschap. Het enige wat jij hoeft te doen is je idee doorgeven. Laat je betoveren door entertainment van de bovenste plank. Dit wordt een personeelsfeest om nooit te vergeten!

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons