Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Over ons

Puur Utrecht is onderdeel van Puur Events. Een landelijk evenementenbureau met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Puur Events is in 1996 opgericht door Anna-Maria Giannattasio en Edward Mantel: levensgenieters, organisatietalenten en probleemoplossers.

Een onvergetelijke belevenis

Wij gaan voor een pure beleving. Elke keer opnieuw. Ambachtelijk en met liefde en passie georganiseerd. Voor elk budget. Want wij geloven dat je zelfs voor een klein budget een onvergetelijk bedrijfsuitje met maximaal effect kunt organiseren.

Check, dubbelcheck!

Puur Utrecht is betrouwbaar. Onze eventmanagers bellen, regelen en dubbelchecken tot elk detail van jouw bedrijfsuitje vastligt. Echt! Wij hebben pas rust als jij onbezorgd kunt genieten. Wij het regelwerk, jij de voorpret.

Beide benen op de grond

Puur Utrecht is Puur. Ook in ons contact met jou. Open, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van.

Onze visie is beleven, genieten, onthouden. Wij gaan voor personeelsuitjes en events die in het geheugen blijven hangen. Niet voor even, maar jaar na jaar. Benieuwd naar wie wij zijn? Wij stellen ons graag voor!

 

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.