Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Jubileumfeest organiseren in Utrecht

De leukste jubileumfeesten met maximaal effect

Bekijk hier alle themafeesten

Al druk met de voorbereidingen voor het jubileumfeest? No worries: waar jouw werk straks ophoudt, nemen wij de organisatie graag van je over. De visie van Puur* Utrecht: een jubileumfeest is eenmalig en moet onvergetelijk zijn. Al meer dan vijfentwintig jaar organiseren we feesten waar bedrijven en particulieren nog jaren van nagenieten. Jubileumfeesten in alle soort en maten, van groot tot klein. Organiseren en ontzorgen, dat doen we als de beste. Klanten zeggen dat ze ons betrouwbaar, snel en creatief vinden. Wij weten de weg in Utrecht, kennen alle ins en outs en hebben goede ideeën voor de invulling van je feest. Samen met jou willen we het ultieme jubileumfeest organiseren in de muntstad, zodat het voor iedereen een succes is. We zien ze al vóór ons: de stralende gezichten van vrienden, familie en collega’s. Wist je trouwens dat de kosten fiscaal aftrekbaar zijn? Wij weten alles van de WKR-regeling en denken graag met je mee. We zeiden het al: een leuk jubileumfeest in Utrecht tot in de puntjes verzorgen, dat is de specialiteit van Puur* Utrecht. Is het een idee dat wij je verrassen met een bijzonder thema of arrangement? Wij willen net als jij het beste voor de gasten: beleven, genieten, onthouden. Bel of mail gerust om samen te brainstormen, wij staan voor je klaar!

Jubileumfeest op eigen locatie

Wil je jouw jubileumfeest op eigen locatie vieren? Wij zijn benieuwd naar jouw leuke en mooie ideeën. Je gasten op je eigen locatie verrassen maakt van jouw jubileumfeest iets bijzonders. We kijken graag met je mee. Met meer dan vijfentwintig ervaring heeft Puur* Utrecht de beste adviseurs in huis voor evenementen in alle soorten en maten. Welke sfeer je ook in gedachten hebt, samen met jou maken we er een onvergetelijk topfeest van! Geniet ook van extra financieel voordeel: wanneer je je jubileumfeest op eigen locatie organiseert, is de WKR-regeling nóg voordeliger. Wij helpen jouw bedrijf met alle details. Heb je een bepaald thema in gedachten voor je jubileumfeest op eigen locatie, dan zorgt Puur* Utrecht voor de perfecte match. Bij alles wat je verder nog nodig hebt staan we voor je klaar met soepele communicatie, ideale logistiek en de perfecte aankleding. Vraag naar de mogelijkheden. Laten we er iets bijzonders van maken!

Jubileumfeest organiseren? Alles is mogelijk!

Themafeest
Boottochten
Avondarrangementen
Dinerspellen
Citygames
Sportieve activiteiten
Quizzen en spellen
Proeverijen
Fietstochten met gids
Creatieve workshops
Wandelingen met gids

Jubileumfeest ideeën

Stel je eens voor: aan het eind van je jubileumfeest loop je nog even rond in je mooiste kleding, met een drankje in de hand. Iedereen is blij. De stemming is op zijn hoogtepunt. Welke ingrediënten maken dit jubileumfeest tot een succes? Hoe ziet de perfecte opbouw van het feest eruit? Welke herinnering wil je meegeven aan de mensen die in het middelpunt van de belangstelling staan? Het zijn deze details waar wij ons — ruim van tevoren natuurlijk — zo graag mee bemoeien. Samen met jou brainstormen. Wat zijn de beste ideeën? Heb je een bepaald thema in gedachten? Wat dacht je bijvoorbeeld van een Gek op Holland feest of misschien een Great Gatsby feest? Al nagedacht over het entertainment? Een bijzondere gast, een intiem diner, iets met live muziek of liever interactie? Het kan ons niet bijzonder genoeg. We weten hoe onvergetelijk het kan zijn. Ook voor alle logistiek in Utrecht maak je gebruik van onze jarenlange ervaring. Kies je voor een dagarrangement of is een avondarrangement beter passend? Hoe groot is de groep? Zoek je een arrangement? Laat je gedachten de vrije loop. De magie van Utrecht krijg je er gratis bij. Laat de details maar aan ons over.

Jubileumfeest voorbeelden

Een voorbeeld van Puur* Rotterdam: voor de ICT Group organiseerde we een jubileumfeest voor meer dan duizend personen op het schip SS Rotterdam. Bij aankomst werden de gasten in stijl ontvangen op het dek, waar ze op hun mooist op de foto gingen. Relaxed samen borrelen met uitzicht op de skyline van Rotterdam. De gasten kregen een rondleiding over het voormalige cruiseschip met prachtige anekdotes uit de geschiedenis. Ook een rondvaart door de Rotterdamse haven stond op het programma. Per tender of op een rubberen power boat! Verschillende eetkraampjes zorgden voor een brede keuze aan eten: vis, pizza & pasta, burgers en salades. Informeel en gezellig. In verschillende zalen, in de prachtige ambiance van het schip, genoten gasten van allerlei entertainment, zoals virtual reality, casino, proeverijen, wellness-salon en het game museum. Het jubileum eindigde spectaculair met een wervelend optreden van Jeroen van de Boom en vuurwerkshow. Dit event was een groot succes!

De Triodos Bank vroeg Puur* een jubileumfeest te organiseren voor medewerkers en hun gezinsleden. We toverden het kantoorpand in Zeist om tot een unieke feestlocatie. Terwijl de gasten in een grote tent dansten op muziek, konden de kinderen in het pand een ritje maken op de Segway, of een filmpje kijken in de kinderbioscoop of een bijzondere workshop volgen. Alles biologisch, duurzaam en verantwoord. Het zoveelste feest dat we even op routine in elkaar zetten? Niets is minder waar. Het organiseren van dit jubileumfeest voor 1200 gasten duurde van begin tot eind twee en een halve week. Uiteindelijk hadden we maar een week om alles tot in de puntjes te regelen. Uitdagingen daar houden wij van. Het belangrijkste: voor alle gasten was dit een jubileumfeest om nooit te vergeten!

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum wilde olie- en gasbedrijf Dyas voor 200 medewerkers een memorabele dag organiseren. We stelden een origineel dagprogramma samen. Puur* Amsterdam kennen de weg in de hoofdstad. We weten: speciale locaties geven onze gasten dat speciale gevoel. Begin- en eindpunt was The Harbour Club, een prachtige locatie met internationale allure aan het IJ. De gasten werden getrakteerd op een rondvaart over de grachten in een luxe salonboot. Tussenstop was het West Indisch Huis. Middenin de drukke wereldstad vormde de authentieke, rustieke binnenplaats het perfecte decor voor een luxe lunch, terwijl de gasten muzikaal werd gekieteld door een relaxed jazztrio en de kunsten van een table magician. Een 50-jarig jubileum vinden wij heel bijzonder. Daarom zorgen wij graag voor wat we noemen ‘het extra Puur* effect’. Dat zit ‘m in kleine dingen, zoals een petit fours met het bedrijfslogo, champagne aan boord om te proosten op het gouden jubileum, luxe amuse hapjes naar keuze. Een doorsnee rondvaart hoef je bij ons niet te verwachten. Wat dacht je van een ontmoeting met een beroemde muziekboot? Ook waren de gasten getuige van een spectaculaire flyboard act. Een gewone lunch? Nee: exclusieve proeverijen van kaviaar, oesters, pata negra en champagne. Dat is wat we bij Puur* verstaan onder beleven, genieten en onthouden! Zo doen we dat.

De populairste thema's voor jubileumfeesten

Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Great Gatsby Feest
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Great Gatsby Feest

Niets is te gek of te groot!
Bekijk Great Gatsby Feest
Bekijk Je Eigen Feestthema
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Je Eigen Feestthema

Wij verzorgen jouw speciale feestwensen van A tot Z
Bekijk Je Eigen Feestthema

Great Gatsby Party - Copernicus Interchange Technology

Mijn collega’s (en ik) hebben een leuke avond gehad. Vooral de table magic was echt een topper! Het was echt tot in de puntjes verzorgd, heel fijn. Als we in de toekomst weer iets gaan organiseren, weten we jullie zeker te vinden!
- Marijke van Geem

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons