Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot

Waarom is de Borrelboot in Utrecht zo goed?

Een borrel organiseren; leuk, maar hoe blijf je origineel? Heel simpel: de borrelboot van Puur* Utrecht. Borrelen en varen in één: leuker kan bijna niet. Terwijl je geniet van een lekker glas bier, wijn of fris geniet je van het Utrechtse uitzicht vanaf de grachten. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor je favoriete mensen, wij doen de rest! Boek de borrelboot, want dit is absoluut de leukste manier om door Utrecht te varen!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Centraal gelegen opstapplaatsen, verschillende boten voor de Borrelboot in ons assortiment, op iedere datum en tijdstip te boeken: alles voor je gemak. Je ziet de mooiste details van de welbekende Oudegracht en de Nieuwegracht, het geheim van Utrecht. Arrangement uitbreiden? Dat kan! Met hapjes bijvoorbeeld: van sushi tot bitterballen, laat ons weten wat je lekker vindt en wij zetten het klaar aan boord. Behoefte aan entertainment voor net die extra glans? Wij kunnen muzikanten of een gids regelen!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats van de Borrelboot? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Utrecht zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de borrelboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Borrelboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of overkapping? Ook daarin heb je de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Privé Boothuur
  • Schipper
  • Gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn en fris)

Beoordeling van onze klanten

Douwe Egberts

Thank you for the organization, everything went very well. The restaurant was great, the crew of the boat tour and ... Lees verderthe musician were really friendly. The whole team had an amazing time.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Salih Unlu | Douwe Egberts

Met tien vrienden op stap in Utrecht en een toffe rondvaart gekregen op de grachten van Utrecht. Toffe accordeonist die ... Lees verdergoed speelde en vooral goed inspeelde op ons gezelschap!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Filip Opsomer

Topdag gehad voor een vrijgezellenfeest. Borrelboot door de grachten van Utrecht onder het genot van. Prachtig om de stad zo ... Lees verderte bekijken. Daarna The Great Escape gedaan. Leuk GPS spel door delen van Utrecht waar je normaal nooit komt. Ludieke opdrachten, teamgevoel en proberen je andere team dwars te liggen (echte wedstrijd). Afgetopt met een superleuke escaperoom Mysterium aan de oude gracht. Snelle tijd ontsnappen is winnen! Spannend was het. Daarna uit wezen eten in King Arhur, goed gegeten. Alles in een arrangement goed geregeld door Puur. Top dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joris van Riel

HOMIJ Technische Installaties bv

Puur Utrecht denkt mee over een leuke daginvulling, niks is teveel om uit te zoeken of na te vragen, reageren ... Lees verderheel snel op e-mails en telefoontjes en blijven altijd klantvriendelijk. Puur Utrecht ontzorgt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole | HOMIJ Technische Installaties bv

Zeer over te spreken! Alles was top geregeld en de kapitein was ook erg gezellig en er was meer dan ... Lees verdergenoeg drank aan boord. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Fleur van Grootel

Hyppe

Over de organisatie door Puur Utrecht ben ik zeer tevreden. Mathilde heeft goed meegedacht en een op maakt gemaakt uitje ... Lees verdergeregeld. Helemaal top! De borrelboot was erg geslaagd. We boften natuurlijk met het weer ook al was het februari(niet overdekt gedaan uiteindelijk : ). Op een gegeven moment werd het ook donker en de stad was dan ook een mooi gezicht met alle lichtjes. De schipper was ook erg onderhoudend. Hapjes en drankjes waren super goed verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Katinka de Graaf | Hyppe

Koch en Compaijen Notarissen Utrecht

Wij hebben met ons kantooruitje gebruik gemaakt van het 1 1/2 uur durende borrelboot arrangement. Wij zijn ontzettend fijn telefonisch en via ... Lees verderde mail behandeld. Al onze wensen waren mogelijk. Drankjes in overvloed en de hapjes werden onderweg, lekker warm opgepikt bij een apart restaurant. Wij hadden ook een voor een gids gekozen, wij kregen Luuk ( een vlotte jongeman van 26) en wat hebben wij ongelofelijk genoten van zijn historische verhalen (de geschiedenis van Utrecht is echt zijn passie) tijdens de boottocht. Het weer zat ons op 30 oktober 2018 niet mee, maar de boot was netjes afgesloten met een speciaal beweegbaar dak en wij hadden lekkere warme dekentjes op de boot. Al met met al, vinden wij Puur Utrecht echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marloes Pouw | Koch en Compaijen Notarissen Utrecht

Mooie, ruime sloep voor 11 personen. Waren voorzien van alle drank en een lekkere warme bitterbal. Op en afgezet waar we ... Lees verderwilden. Dank voor organisatie. Top !
Deze review kreeg als cijfer een 3,5
- Jack kloosterboer

Puur Utrecht heeft voor ons personeelsuitje een ontzettend leuke dag verzorgd. Een heerlijke lunch bij Broers, over de grachten varen ... Lees verdermet een sloep en afsluitend een kookworkshop op een geweldige locatie...Er is heel goed meegedacht. Heel fijn en zeker aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Suijdendorp

Sport City

Gisteren onze borrelboot trip gehad. Het was echt leuk! We hadden gelukkig mooi weer waardoor we lekker konden varen en ... Lees verderborrelen. Het eten en het drinken was echt top! En de schipper was ontzettend aardig! Dank je wel voor alles! En dit gaan we zeker vaker doen in de toekomst. Groetjes Joyce
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joyce Lubbers | Sport City
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner
Bekijk BBQ Boot
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

BBQ Boot

Een goed smeulende barbecue, een lekker biertje en plezier met elkaar. Maak het zo gezellig mogelijk met de BBQ boot in Utrecht!
Bekijk BBQ Boot