Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshop Action Painting

Gooien, smijten, spuiten en spatten! Bij action painting in Utrecht draait alles om actie en het laten stromen van je creativiteit.
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting
Workshop Action Painting

Waarom is de Workshop Action Painting in Utrecht zo goed?

Gooien, smijten, spuiten en spatten! Ja, de naam zegt het al: bij de Workshop Action Painting draait alles om actie. Een echte powerworkshop waarbij je al je creativiteit kan laten stromen. Niets moet alles mag, jij bepaalt wat op het doek komt. Het leuke: iedereen kan het, schildertalent is geen must. Gebruik je fantasie, maak gebruik van de materialen en gooi je emoties op het doek. Wedden dat je verrast wordt door jouw eigen talent? De workshop is geheel naar eigen wens in te vullen. Zo kun je bij wijze van teambuilding gezamenlijk aan één doek werken. Leuk voor aan de kantoormuur!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Je wordt ontvangen in onze workshopruimte in hartje Utrecht. Alle spullen, doeken en verf staan al klaar. De workshopleider start de workshop met een korte introductie en een aantal voorbeelden ter inspiratie. Nog even de beschermende kleding aan en je kunt aan het werk! Je schildert met uiteenlopende materialen: verf, spuitbussen, kwasten, glitters en plakkers. Je mag ook met handen en voeten schilderen: doe wat je inspiratie je ingeeft! De workshopleider blijft aanwezig voor de nodige tips en trucs. Maak je een kleine Action Painting of een groter werk? Werk je alleen of met het hele gezelschap? Hoe je de workshop ook invult: je gaat altijd met een verrassend eindresultaat naar huis.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Schildersdoeken en -materialen
  • Beschermende kleding

Beoordeling van onze klanten

Uber

The team really loved it. It was great fun and the ladies hosting it were lovely and really helped us ... Lees verderget creative. I would definitely recommend it to my colleagues.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rochelle Biss | Uber

TNT

Alles is goed verlopen en de reakties waren zeer positief vooral mbt de kwaliteit van het eten. We hadden 5 Italianen ... Lees verderin de groep - kritisch - en zij waren allen zeer lovend. De wandeltocht  was ook prima - goed weer, rustige wandeling en een leuk deel van de stad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Danielle de Kluijver | TNT

Het was echt super leuk, de collega's gingen helemaal los en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen ... Lees verdermaar enthousiaste verhalen gehoord en Marleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anna

Het was absoluut gezellig. Leuke activiteit. Thanks!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sanne M.

Archstone BV

Wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen kunnen ophalen ... Lees verderen zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Archstone BV

UBM

De workshop Action Painting was heel erg leuk; een echte aanrader! Het hele team heeft vol overgave meegedaan aan een ... Lees verderandere manier van schilderen; de spetters verf vlogen in het rond :-) Het uiteindelijke resultaat (mede dankzij de handige tips & tricks van Wouter) mag er wezen en zal vol trots bij ons op kantoor worden opgehangen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christa Uittenbogaard | UBM
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Een Bob Ross® Workshop in Utrecht betekent gezelligheid, plezier en een onvergetelijke belevenis. Leer landschappen schilderen als Bob Ross!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Graffiti Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Graffiti Workshop

Leef je uit met een spuitbus tijdens de graffiti workshop in Utrecht!
Bekijk Graffiti Workshop
Bekijk Workshop Schilderen
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Workshop Schilderen

Schilder jij beter dan Rembrandt?
Bekijk Workshop Schilderen