Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De lekkerste tapas in Utrecht? Wij delen onze tips!

Leestijd: 3-5 minuten, geschreven door Juul Pröpper

Utrecht is magisch. Met prachtige gebouwen, gezellige parken en een sprookjesachtige binnenstad is het één van de mooiste steden van Nederland. Je kunt er heerlijk wandelen, winkelen, varen en dineren. Inspiratie nodig voor een goed restaurant? Wij helpen je graag.

De beste tapas bij..

Ik ben fan van El Mundo, de lekkerste tapasbar van Utrecht als je het mij vraagt. De bediening is vriendelijk en het eten mega lekker. Vlees, vis, vega, ze hebben het allemaal. Mijn persoonlijke favoriet? De ‘gambas al ajillo’, ofwel gamba’s in knoflookolie. Naar Spanje afreizen voor goede tapas blijkt niet nodig. Geloof me.

Maak je dag extra compleet

Combineer eten bij El Mundo met een gezellig Puur* Utrecht arrangement. Leuk als bedrijfsuitje of gewoon gezellig met vrienden. Hier een aantal tips!

Tip 1: Een spannend Moordspeldiner

Jullie heerlijke diner bij El Mundo verandert in een zinderend moordspel waarin jullie de hoofdrol spelen. Er is een moord gepleegd. Aan jullie de taak om als echte rechercheurs de puzzels en opdrachten uit te voeren en elkaar goed te observeren. Lukt het jullie om te achterhalen wie de moord op zijn geweten heeft? Een avond vol spanning, lol én lekker eten!

Tip 2: Escapespel De Strijd op locatie!

Lekker tapas eten en ontsnappen. Jullie restaurant verandert in een spannend decor vol audiovisueel spektakel. Gezellig eten en elkaar beter leren kennen. Samen lossen jullie puzzels en raadsels op. Ideaal voor een uitdagend personeelsuitje, want goede communicatie en samenwerking is vereist. Lukt het jullie om op tijd aan de ondergang te ontsnappen? Ik hoop het voor jullie. Beloon je team voor de inspanning met een heerlijk tapasdiner!

Tip 3: Herken de Mol en lekker eten daarna.

Hou je ogen en oren goed open, want er zit een saboteur in jullie midden. Herken de Mol! Eerst samen genieten van de stad met verschillende opdrachten en raadsels. Daarna lekker aanschuiven bij El Mundo voor een tapasdiner of lunch. Probeer de pot te spekken en de mol te ontmaskeren. Een spannend en goed uitje gegarandeerd.  Liever minder actief? Boek dan Herken de Mol aan tafel. Spelen en tussendoor smullen. Hoe leuk kan het leven zijn?

Laatste tip. Gebruik Datumprikker om de beschikbaarheid van je gezelschap in te zien. Binnen één oogopslag heb je de ideale dag voor jouw uitje gevonden. Handig!

Tot snel..

Ik hoop dat mijn tips van waarde zijn voor je. Ik ga in ieder geval zeker nog een keer naar El Mundo deze winter, dus wie weet zie ik je daar!

Juul Pröpper is een expert op het gebied van events. Weet precies het verschil tussen best wel leuk en extreem goed. Gaat voor kwaliteit. En hoopt over drie jaar Netflix uitgespeeld te hebben. Ze blogt voor Puur* Events over bedrijfsuitjes in Amsterdam, leuke teamuitjes in Rotterdam en effectieve teambuilding activiteiten in Utrecht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief