Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hoe maak je een dagje uit in Utrecht extra goed? Drie tips!

Leestijd: 3 minuten, geschreven door Juul Pröpper

Leuke activiteiten in Utrecht

De blaadjes vallen van de bomen en de donkere dagen komen er weer aan. Bij Puur* hebben we de kaarsjes al aangestoken. Zo gezellig en knus. Wat deze tijd van het jaar ook zo fijn maakt, zijn de verlichte steden. De Oudegracht ziet er magisch uit door de verlichte bomen. En hoewel het steeds kouder wordt, blijft Utrecht mij een warm gevoel geven. Je kunt er heerlijk wandelen, winkelen en dineren. Voor dat laatste geef ik je graag mijn beste tip voor leuke activiteiten in Utrecht!

Gezellig uit eten doe je bij…

Ik ben fan van The Colour Kitchen aan de Oudegracht. Dit restaurant heeft een fijne sfeer én heerlijk eten. Van een heerlijke lunch met verse broodjes tot een uitgebreid diner. Vlees, vis, vegetarisch en halal. Voor ieder wat wils. Mocht er binnenkort een dagje Utrecht op de planning staan, zou ik The Colour Kitchen zeker aanraden.

Maak je dag compleet

Een etentje bij The Colour Kitchen is goed te combineren met een leuk Puur* Utrecht arrangement. Gezellig als dagje uit met vrienden of als bedrijfsuitje met je collega’s. Drie tips voor leuke activiteiten in Utrecht:

  1. Varen
    Varen? In de herfst!? Ja zeker. Heerlijk rustig door de Utrechtse grachten. Genieten van de verlichtingen, de werfkelders en de Domtoren. Met een hapje, drankje en fijne muziek op de achtergrond is een relaxte dag gegarandeerd. En daarna lekker bijkletsen over wat je allemaal gezien hebt bij The Colour Kitchen. Versterkt de onderlinge band en collegialiteit.
  2. Het Pubquiz dinerspel
    Wat kun je verwachten? Smullen, strijden en lachen. Tijdens een 3-gangen diner bij The Colour Kitchen nemen jullie de competitie tegen elkaar op. Jullie algemene kennis wordt op de proef gesteld met de leukste vragen. Goed als teambuilding. Verbeterde samenwerking gegarandeerd. Aan het einde van de dag ben je voldaan én slimmer. Win-win.
  3. Escapespel De Strijd
    Puur* tovert The Colour Kitchen om tot escape sensatie. Met escapespel De Strijd leer je elkaar beter kennen tijdens het oplossen van puzzels en raadsels. Communicatie en samenwerking is vereist. Perfect dus, als teambuildingactiviteit of personeelsuitje. Lukt het jullie om op tijd alle raadsels op te lossen? Dan is het tijd voor een welverdiend diner bij The Colour Kitchen.

Zie je snel..

Kortom, genoeg te doen! Ik raak niet snel uitgepraat over leuke activiteiten in Utrecht. Geloof me. Hopelijk zie ik je deze herfst bij The Colour Kitchen, of bij mijn nieuwe blog ?

 

Juul Pröpper is een expert op het gebied van events. Weet precies het verschil tussen best wel leuk en extreem goed. Gaat voor kwaliteit. En hoopt over drie jaar Netflix uitgespeeld te hebben. Ze blogt voor Puur* Events over bedrijfsuitjes in Amsterdam, leuke teamuitjes in Rotterdam en effectieve teambuilding activiteiten in Utrecht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief