Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Originele bedrijfsuitjes in Utrecht op de meest onverwachte plekken!

Utrecht is een heerlijke stad. Rustig én snel genoeg. Prachtige gebouwen, slimme, creatieve studenten en een sprookjesachtige binnenstad. De ultieme plek om originele bedrijfsuitjes te bedenken. En dat is wat wij graag doen. Op de meest originele out of the box plekken….

Van workshop in een middeleeuwse werfkelder tot segwayrally op Mariaplaats…. Of een Fotoworkshop op de Uithof! Want in dit op eerste oog “saaie” gebied is zoveel moois te zien. Ook een mooi voorbeeld van laatst: een schermworkshop nét buiten je eigen kantoor.

Schermen: perfecte teambuilding!

De schermworkshop in Utrecht is zó gaaf. Natuurlijk is het al fijn genoeg om eindelijk iemand te lijf te gaan met staal en kling-kling geluiden, al denkend dat je een musketier bent. Maar nóg fijner is het om erachter te komen hoe je werkelijk bent. Heb je een grote mond? Dat idee kan zomaar in de eerste minuut aan duigen vallen, want misschien ben je met floret in de hand wel een typische afweerder. Normaal gesproken bedachtzaam? Misschien ga tijdens het schermen iedereen zonder genade te lijf. En garde! En dat kan dus op de meest uitlopende plekken: de parkeerplaats van je kantoorpand, in lommerijk stadspark of juist geheel in stijl in een Middeleeuwse werfkelder. Waar je ook de musketier uithangt: je leert altijd je team en jezelf beter kennen. Perfecte teambuilding dus!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief