Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Maak je winter warmer met een kookworkshop in Utrecht!

Samen koken. Dát is pas echt teambuilding. Tijd om te genieten, luisteren en samen te proeven. Hét uitje in Utrecht tijdens de wintermaanden! Welke culinaire workshop lijkt jou lekker? Kies je favoriet!

Kookworkshop

Onze favoriete culinaire workshop, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Italiaans? Chinees? Kleine hapjes? Of een volledige kookworkshop voor kinderen? Aan u de keuze! Wat u ook kiest: samen koken is altijd gezellig, stimuleert creativiteit en zorgt voor de lekkerste gerechten. Vanaf nu steelt u de show bij alle kerstdiners die er nog aankomen!

Kookworkshop in Utrecht

Tapasworkshop

Geef uw winter zomerse sferen met de Tapasworkshop. Ja, met deze workshop waant u zich binnen de kortste keren onder de Spaanse zon! Onze tapaskok heeft de lekkerste ingrediënten en beste recepten om u de kneepjes van het vak te leren. Spaans muziekje op, wijntje on the side en gezellig samen kokkerellen. Het geheim achter de beste tortilla’s, smakelijkste albóndigas en perfect samengestelde tapenades ontdekt u bij ons!

Sushiworkshop

Hemelse ingrediënten, de beste materialen en instructies van een echte expert: dat is de sushi workshop van Puur* Utrecht. Het leuke aan deze workshop? Het niveau wordt per ronde een beetje opgevoerd! Je start met een eenvoudige nigiri, maar eindigt misschien maar met een heuse temaki! Uiteraard onder leiding van een prof die u alles vertelt over de sushi traditie.  Zo imponeert u binnenkort uw vrienden en familie met zelfgerolde sushi!

En het leukste van een kookworkshop? Gezellig samen aanschuiven om die zelfgemaakte heerlijkheden op te eten! Drankje erbij en met z”n allen genieten. Klinkt goed? Bel ons op 030-2145099, wij regelen de lekkerste kookworkshop voor je!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief