Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste online bedrijfsuitjes

Wij hebben de leukste online activiteiten voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier al onze online bedrijfsuitjes

Is het aan jou de taak om binnenkort een bedrijfsuitje organiseren en wil jij het liefst dat deze online plaatsvindt? Dat kan! Wij organiseren de tofste online bedrijfsuitjes, waarbij je online de verbinding met elkaar aangaat. Juist in deze tijd zijn bedrijfsuitjes extra belangrijk om het teamgevoel te versterken. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een onvergetelijke ervaring die jullie niet snel vergeten! Wij luisteren naar jou en organiseren onze uitjes op maat, zodat het perfect aansluit op jouw organisatie, doelen en budget. Scroll dus snel door ons aanbod van online bedrijfsuitjes heen en voor je het weet is het zo ver!

De leukste ideeën voor een online bedrijfsuitje

Heb je eigenlijk nog geen idee wat wat voor soort online bedrijfsuitje je wilt gaan ondernemen? Geen probleem! Wij hebben een aantal toffe ideeën hieronder voor je op een rijtje gezet.

Heb je bijvoorbeeld zin in een online game waar verschillende elementen aan bod komen? Kies dan voor de Puur game show. Deze bestaat uit verschillende rondes zoals een pubquiz, minute to win it challenges, een interactieve muziekbingo en andere ludieke vragen en opdrachten! Liever een originele online workshop met je collega’s? Kijk dan eens bij onze online Bob Ross workshop, online cocktailworkshop of online Haka workshop en haal de creativiteit bij je collega’s naar boven!

Zin in een echte game met één specifiek thema? Kijk dan eens bij onze online pubquiz of wat je dacht je van een swingende online muziekbingo, spectaculaire online popquiz of hilarische online bingo. Er zijn ook voor de game liefhebbers heel veel mogelijkheden. Graag iets meer te weten komen over je collega’s en je collega’s dus nog beter leren kennen? Kijk dan eens naar onze online speeddaten of online ‘ranking the company’ game. Interactieve uitjes waarbij je erachter komt hoe goed jij je collega’s eigenlijk echt kent!

Ook het combineren van uitjes is bij ons mogelijk. De bovenstaande uitjes zijn natuurlijk perfect te combineren met een heerlijke online kaas- of wijnproeverij. Want zeg zou zelf; heerlijk eten en/of drinken, wie houdt daar nou niet van? Neem dus snel een kijkje in ons unieke aanbod en laat je verrassen door alle mogelijkheden!

Online teambuilding spel
Online spellen
Online culinaire workshops
Online creatieve workshops

Online bedrijfsuitjes op maat!

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met een van onze online event experts en laat je inspireren. Zij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden met je door te nemen, zodat jullie binnenkort het perfecte online uitje op de planning hebben staan. Wij stellen de uitjes helemaal op maat voor je samen én voor ieder budget. Wij geloven namelijk dat je zelfs met een wat kleiner budget een onvergetelijk online bedrijfsuitje met een maximaal effect kunt organiseren!

Zoals je ziet kan je bij Puur Event alle kanten open is niets is te gek. Welk online uitje je dan ook kiest; het wordt gegarandeerd een onvergetelijke beleving!

Bekijk Puur Game Show
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Puur Game Show

De populairste Game Show van het moment. Het beste van alles verpakt tijdens de Puur Game Show in Utrecht. Dit wil je niet missen!
Bekijk Puur Game Show
Bekijk Online Bob Ross Workshop
vanaf €54,00 p.p. excl BTW

Online Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Online, gezellig, creatief en een prachtig landschapsschilderij door jou gemaakt
Bekijk Online Bob Ross Workshop
Bekijk Online Muziek Bingo
vanaf €19,00 p.p. excl BTW

Online Muziek Bingo

Bingo zoals je het nog nooit hebt gedaan. Meezingen en swingen op bekende muziek knallers zorgt voor een hilarische beleving!
Bekijk Online Muziek Bingo

Online wijnproeverij

Allereerst onze complimenten voor het regelen van de wijnproeverij. Niks was teveel gevraagd, zoals het gebruik van Google Meet i.p.v. Zoom. Grote complimenten voor de sommelier. Hij kwam professioneel over en wist goed sfeer te brengen in de algehele wijnproeverij.
- Liwia

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Utrecht méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 030-2145099
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons