Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

3 x wat te doen tijdens het Smartlappenfestival in Utrecht

Leestijd: 3 minuten, geschreven door Juul Pröpper

Dit weekend vindt het Smartlappenfestival plaats in de binnenstad van Utrecht. Op 15, 16 en 17 november komen we samen om te zingen en te dansen op de mooiste smartlappen. Het thema is ‘In Utreg doen we ’t samen’. Mooi. Warm je stembanden maar alvast op. Want één ding is zeker, foute nummers en tranentrekkers zullen gezongen worden. Inspiratie nodig voor komend weekend? Ik geef je mijn drie tips!

De drie gouden tips!

  1. Smartlappenboot
    Stap aan boord en laat je door de schipper meenemen langs de mooiste plekjes van Utrecht. Aan boord je persoonlijke accordeonist met wie je samen de meest hartverscheurende tranentrekkers en levensliederen zingt. En als je dorst krijgt van al dat zingen, is daar de Hollandse bar met onbeperkt wijn, bier en fris. Ook te combineren met de lekkerste smartlaphappen. Boek snel dit gezellige arrangement voordat het te laat is!
  2. Smartlappenworkshop
    Je wordt verwelkomd op een sfeervolle locatie in hartje Utrecht. De accordeonist speelt bij binnenkomst al een gezellig deuntje. Wat een sfeer! Samen zingen jullie de mooiste smartlappen. De songteksten krijg je, zodat je zorgeloos kan zingen. Gezelligheid en verbroedering ten top. Dit wil je niet missen. Wees er snel bij.
  3. Smartlappendiner    
    Een heerlijk 3-gangen diner in smartlapstijl. In een restaurant dat het beste past bij jouw groep, wensen en budget. Tijdens het diner worden jullie vergezeld door een accordeonist of ander leuk entertainment. De keuze is reuze en geheel aan jou. Uiteraard helpt Puur* je het beste arrangement samen te stellen.

Puur* helpt je graag!

Ik hoop je geholpen te hebben met mijn tips! Natuurlijk zijn deze tips niet alleen voor komend weekend. Dus, ga je een bedrijfsuitje organiseren? Onthoud dan: ”zingen kun je altijd”! Alle drie de activiteiten zijn leuk als bedrijfsuitje, familie uitje of een dagje weg met vrienden. Puur* Utrecht helpt je graag het allerbeste arrangement voor jouw groep samenstellen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de smartlappenboot, smartlappenworkshop of het smartlappendiner. Bellen kan ook! Op 030-2145099 (tot 17:30 bereikbaar).

Veel plezier op het Smartlappenfestival! ?

 

Juul Pröpper is een expert op het gebied van events. Weet precies het verschil tussen best wel leuk en extreem goed. Gaat voor kwaliteit. En hoopt over drie jaar Netflix uitgespeeld te hebben. Ze blogt voor Puur* Events over bedrijfsuitjes in Amsterdam, leuke teamuitjes in Rotterdam en effectieve teambuilding activiteiten in Utrecht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief