Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Scherm Workshop

Heb jij het hart van een musketier?
Scherm Workshop
Scherm Workshop
Scherm Workshop
Scherm Workshop
Scherm Workshop
Scherm Workshop

Waarom is schermen zo goed?

Altijd al de strijd willen aangaan met jouw vrienden, collega’s of medestudenten? Boek dan een workshop schermen! Schermen biedt een unieke ervaring, is actief en geeft genoeg uitdaging. Het vereist uithoudingsvermogen, precisie en kracht. Stippel samen met onze professionele schermleraar je strategie uit en ga de uitdaging aan. Of je nu een echte sporter of wat onervarener bent: iedereen kan zich uitleven tijdens deze actieve workshop. Dus neem de floret ter hand en geniet van deze bijzondere activiteit. Ook is het mogelijk om met professionele schermuitrusting te schermen waarbij de ’treffers’ door een licht- en geluidssignaal worden geregistreerd. Het schermen met deze materialen is spannend en leuk en geeft jou de beleving van een schermer op wedstrijdniveau.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige locatie in Utrecht staat jou een leuke middag schermen te wachten. Ja, tijdens deze activiteit ga je elkaar beter leren kennen. Want wie valt als eerste aan? Wie wacht af? Wie heeft een uitmuntende strategie? Onder begeleiding van gediplomeerde en bevoegde schermleraren worden de beginselen van de schermsport bijgebracht. Alles uiteraard veilig en verantwoord; je krijgt van ons beschermende kleding, een masker en een floret. Stap voor stap leer je alles wat je moet weten. De voetbewegingen, de aanvalsbewegingen en het incasseren. Al snel brengen we jou oog in oog met jouw tegenstander. En garde!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding door schermleraar
  • Schermkleding, schermmasker en floret

Beoordeling van onze klanten

Expo Flora Harmelen

Geweldige en uitdagende schermworkshop! In vlot tempo hebben we met een groep van 20 man de basis van het schermen geleerd ... Lees verderen dat is pittiger dan je zou verwachten. Wij kijken voortaan heel anders naar een potje schermen op tv! Top begeleiding van Bert en de locatie, gymzaal van 'de Lik' in Utrecht was heel geschikt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Astrid Vendrig | Expo Flora Harmelen

Dit was een zeer leuke workshop in een sport die niet voor de hand ligt. In een groep van 16 man ... Lees verderhebben we tegen elkaar te basisbeginselen van het schermen geleerd. Iedereen kan meedoen en de begeleiding Bert is uitstekend. Bereikbaarheid vanaf het station is goed en een goede uitvalbasis voor een hapje en/of drankje elders in het centrum. Wil je eens wat anders dan is dit een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Robbert Willems

dit was een geweldige workshop. Met een groep van 20 man hebben we de basis van het schermen geleerd. Iedereen kon ... Lees verdermeedoen! De begeleiding van Bert was perfect en heel erg gezellig. De locatie in het centrum van Utrecht was optimaal qua bereikbaarheid. Al met al een ervaring om nooit te vergeten. Kan het iedereen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chris Plaat

Was een leuke, sportieve en unieke ervaring. De workshop werd met veel passie en enthousiasme gegeven door een ervaren schermster. ... Lees verderGrootste pluspunt was dat het op locatie kon worden verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Mart Schreuder
Bekijk Haka Workshop
vanaf €37,50 p.p. excl BTW

Haka Workshop

Geef jouw teamspirit een boost met deze krachtige dans. Doe de Haka Workshop in Utrecht!
Bekijk Haka Workshop
Bekijk Bamboe Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Bamboe Workshop

Zet bamboebouwen in als teambuilding en laat je verrassen tijdens de Bamboe Workshop in Utrecht!
Bekijk Bamboe Workshop
Bekijk Poker Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Poker Workshop

Speel het spel vol spanning, bluf en lef
Bekijk Poker Workshop