Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Haka Workshop

Geef jouw teamspirit een boost met deze krachtige dans. Doe de Haka Workshop in Utrecht!
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop
Haka Workshop

Waarom is Haka Workshop in Utrecht zo goed?

Kom tot je oerkracht met de Haka Workshop van Puur* Utrecht! Ooit een traditionele dans van de Nieuw-Zeelandse Maori’s, nu een wereldwijd fenomeen om teams te versterken en tot kracht te komen. Tijdens de Haka Workshop in Utrecht leer je de basis van deze ceremoniële Maori-dans. Dat wordt een heerlijk uurtje bewegen en lachen. Als onderdeel van een teambuilding, break in een vergadering of juist een leuke activiteit met je familie of sportteam: haka is op vele manieren in te zetten!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Geen diepgaande processen of loslaat sessies: gewoon een workshop vol dans, oerkreten en krachtige bewegingen. De ultieme combinatie tussen sport en zelfexpressie. De workshop start met een korte uitleg over de hakatraditie, waarna we direct overgaan op de basisbewegingen. Wil je een traditionele dans leren of maak je met je team een persoonlijke haka? Laat het ons weten, wij zorgen voor een powerworkshop op maat. Dit gaat je team verbinden!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Utrecht de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Utrecht heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Utrecht experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 37,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Bamboe Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Bamboe Workshop

Zet bamboebouwen in als teambuilding en laat je verrassen tijdens de Bamboe Workshop in Utrecht!
Bekijk Bamboe Workshop
Bekijk Scherm Workshop
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Scherm Workshop

Heb jij het hart van een musketier?
Bekijk Scherm Workshop
Bekijk Poker Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Poker Workshop

Speel het spel vol spanning, bluf en lef
Bekijk Poker Workshop