Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (644 reviews)
 • Nederlands
 • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz Dinerspel

Speel tussen de gangen door onze uitdagende Pubquiz met rondes over o.a. popmuziek, sport, televisie en vele andere thema's.
Pubquiz Dinerspel
Pubquiz Dinerspel
Pubquiz Dinerspel
Pubquiz Dinerspel
Pubquiz Dinerspel
Pubquiz Dinerspel
Pubquiz Dinerspel
Pubquiz Dinerspel

Waarom is het Pubquiz Dinerspel zo goed?

Een leuke pubquiz spelen tijdens jouw bedrijfsuitje? Zoek niet verder, want deze Pubquiz is de allerleukste. Van televisieseries tot de hondenrassen, van topografie tot popmuziek: tijdens onze pubquiz komt alles aan bod. Zo komt er voor iedereen wel een vraag voorbij waar hij het antwoord op weet. Leuk voor iedereen dus! Daarbij geniet je tussen de rondes door van een heerlijk 3-gangen diner naar jouw smaak. Smullen, strijden en lachen: de ultieme combinatie voor een succesvol uitje.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De Pubquiz vindt plaats in een speciaal voor jouw groep gereserveerde privéruimte in een Utrechts restaurant. De quizmaster heet je welkom en verdeelt jouw gezelschap in teams van vijf of zes personen. Wijs de teamcaptains aan en laat de strijd losbarsten. Ondersteund door vele hilarische en spraakmakende beeld- en geluidsfragmenten krijg je de meest uiteenlopende vragen voorgeschoteld. Wie heeft de meeste algemene kennis? Wie kan makkelijk introotjes van liedjes raden? Wie is het meest fanatiek? Ja, deze pubquiz zit vol verrassingen en zorgt voor blijvende herinneringen. Na afloop heb je heerlijk gegeten, extra algemene kennis opgedaan en bovenal gelachen met jouw team.

Dit uitje in coronatijd boeken?

Als blijkt dat door maatregelen van het RIVM dit uitje in coronatijd even niet te boeken is, kies dan voor de online Pubquiz. Deze competitieve quiz is online minstens zo goed en zo kom je toch met je team creatief samen.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 10 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
 • 3-gangen diner naar keuze
 • Gezellige privé quiz locatie in Utrecht
 • Quiz met audio- en videofragmenten
 • Presentatie door energieke quizmaster
 • Prijsuitreiking met mooie prijs voor de winnaars
 • Ruimte met gezellig decor

Beoordeling van onze klanten

Politie Utrecht

We hebben een leuke middag/avond gehad in restaurant Luden te Utrecht. Prima locatie voor een teamuitje. De Pub Quiz ... Lees verderis een aanrader net als het eten. Het personeel en de bediening verdienen ook een pluimpje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- W Deekman | Politie Utrecht

Rabobank

Ontzettend leuke avond gehad. 3 gangen-diner bij Den Draeck in Utrecht en tussen de gangen door speelde we de pubquiz. Welke ... Lees verderwerd geleid door Marije. het eten was ook goed. En we hebben met het hele team een gezellige avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jolanda Valkenburg | Rabobank

Ordina

Leuke avond gehad met het team! Professioneel gehost en goed voorbereid door Puur*Utrecht, ondanks de korte-termijn aanvraag. De pubquiz ... Lees verderhebben we gedaan bij Luden in Utrecht; mooie locatie en met lekker eten. Al met al een hele geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Martijn Marree | Ordina

Myler

We hebben het erg naar onze zin gehad. Leuk concept en leuke begeleiding vanuit Kaley (de quizmaster). We zouden het ... Lees verderzeker anderen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jan Schop | Myler

Rabobank

Ons afdelingsuitje met 22 personen was zeer geslaagd! Een leuk restaurant aan de Oudengracht (werf)waar we een aparte ruimte kregen. ... Lees verderDe Quizmaster Carolien heeft ons uitstekend vermaakt met de PUB Quiz tijdens het 3-gangendiner. Al met al een hele geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Esther During | Rabobank

Mitros

Met een groep collega''s een hele gezellige avond gehad, we hebben genoten. Leuke ruimte bij restaurant in hartje centrum, spontane ... Lees verderquizmaster met humor. Ideaal de vragenrondes tussen de gangen door. Leuke gevarieerde vragen, o.a. muziekfragmenten om mee te zingen geeft lekker sfeertje! Aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Karin Eijlander | Mitros

Samen met een groep collega''s hebben wij een top avond gehad met de pubquiz. Leuke en diverse vragen, een leuke ... Lees verderspelleidster en een goed georganiseerd etentje bij een goed restaurant!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christiaan Eenink
Plaats een review
Bekijk Sushiboot Sushiboot

Sushiboot

Verse Sushi, een lekker wijntje en plezier met elkaar: zo mooi kan Utrecht zijn!
Bekijk Sushiboot
Bekijk Skyline Schilderen Skyline Schilderen

Skyline Schilderen

Breng de trots van Utrecht stap voor stap op het schilderdoek
Bekijk Skyline Schilderen
Bekijk Fietspuzzeltocht Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht

Fietsend door de stad terwijl je de leukste opdrachten uitvoert
Bekijk Fietspuzzeltocht