Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Herken de Mol aan Tafel

Ontmasker de saboteur tijdens dit spannende en lekkere etentje
Herken de Mol aan Tafel
Herken de Mol aan Tafel
Herken de Mol aan Tafel
Herken de Mol aan Tafel
Herken de Mol aan Tafel
Herken de Mol aan Tafel
Herken de Mol aan Tafel

Waarom is Herken de Mol aan Tafel zo goed?

Bereid je voor op verrassing en sensatie, want Herken de Mol aan Tafel haalt het beste en slechtste in al je teamgenoten naar boven. Tijdens dit spel werk je in teams aan verschillende opdrachten en raadsels. Houd echter je ogen goed open, want in ieder team zit een saboteur. Deze Mol doet er echt alles aan om je groep te laten verliezen. Inzicht en kennis is heel belangrijk, maar een neus voor verdachte acties des te meer! Tussen de gangen door geniet je samen van een smakelijk diner naar keuze. Dineren en elkaars kwaliteiten en streken beter leren kennen, beter kan het niet!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

In een gezellig Utrechts restaurant wordt je gezelschap ontvangen door onze enthousiaste spelmakers. De teamindeling is bekend, dus neem plaats aan tafel en luister goed naar de speluitleg. Geen zorgen, dit spel is niet ingewikkeld en leuk voor alle teamleden. Wat is het doel? Zoveel mogelijk geld verzamelen voor de pot door de opdrachten op de juiste manier te voltooien. En “uw Mol” in de gaten te houden natuurlijk, want die probeert juist zoveel mogelijk geld te verliezen. Na iedere gang krijg je de kans om de saboteur te ontmaskeren tijdens de test. Na het dessert wordt bekend welk team de meeste punten heeft gescoord en wie als mol de boel gesaboteerd heeft. De uitslag van Herken de Mol aan Tafel zal je verrassen, dat is zeker! Het winnende team wordt beloond met roem en glorie, terwijl de Mol wellicht zijn of haar sluwe tactieken moet gaan verantwoorden. Maar bovenal staat gezelligheid natuurlijk voorop!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 54,50 p.p. excl. btw
  • Spelbegeleiding en -materialen
  • 3-gangen diner naar keuze
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Koninklijke Horeca Nederland

Wij hebben met ons team een hele leuk Herken de Mol diner gehad. Alles was top verzorgd en de spelbegeleider ... Lees verdermaakte de avond compleet! De service voorafgaand aan het event was ook heel goed geregeld. Ik beveel dit zeker aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Janneke Creutzberg | Koninklijke Horeca Nederland

Mistral Advocaten

Nóg leuker dan vooraf verwacht. Ondanks onze kleine groep van 8 personen, toch 2 mollen! We hebben gelachen, mede dankzij de ... Lees verderinzet van Marije (onze host van de avond). Dankzij de spellen geen stil moment gehad aan de tafel.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Stephanie Verkerk | Mistral Advocaten

Rabobank

We hebben heel veel lol gehad tijdens ons Herken de Mol aan Tafel event. Dit was als afsluiter na een ... Lees verderoffsite. Alle collega''s deden enthousiast mee, ook al was het de heetste dag van het jaar. Het personeel van Den Draeck zorgde gelukkig voor volle glazen en het eten was lekker. De spelleider hield ons goed bij de les en we hadden een verrassende onverwachte mol.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Suzanna Leonard | Rabobank

Herken de mol aan tafel

Ons tweede personeelsuitje verzorgd door Puur* Events! Het was erg leuk en goed georganiseerd. Ook het eten bij restaurant Luden ... Lees verderverdient een compliment. Wat een geslaagde avond! De moeite waard!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- huisartsenpraktijk Jutphaas | Herken de mol aan tafel

Het was een leuke avond en ons team heeft zich erg vermaakt met het Herken de Mol programma! Lotte heeft ... Lees verderons op een prettige manier geholpen bij de organisatie en Charida heeft ons goed opgevangen en ons een top avond bezorgd. Bij een volgend evenement zullen we zeker weer aan Puur denken!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- L. Refos

Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wij hebben een zeer gezellige avond gehad en veel gelachen. Echt een aanrader voor andere bedrijven.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- R.J. Krijnen | Santander Consumer Finance Benelux B.V.
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland Dinerspel

Test jouw vaderlandse kennis tussen de gangen door
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Foute Prijzen Bingo Dinerspel

Kruis de getallen af en geniet van een gezellig diner
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
Bekijk Pubquiz Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Pubquiz Dinerspel

Speel het pubquiz dinerspel in Utrecht tussen de gangen door onze uitdagende quiz met rondes over o.a. popmuziek, sport, televisie, Utrecht en vele andere thema's.
Bekijk Pubquiz Dinerspel