Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Crazy 11

Hilarisch stadsspel waar je nog lang over napraat, dat is Crazy 11 in Utrecht.
Crazy 11
Crazy 11
Crazy 11
Crazy 11
Crazy 11
Crazy 11

Waarom is Crazy 11 in Utrecht zo goed?

Vier je een vrijgezellenfeest, wil je een “out of the box” bedrijfsuitje of wil je je familie compleet verrassen? Boek dan Crazy 11, een maf stadsspel vol brutale en hilarische opdrachten. Wij drukken je een lijst met rare opdrachten in handen en off you go. De stad is je speelveld, de voorbijganger je hulpmiddel, je team je steun en toeverlaat. Crazy 11 laat je een middagje uit de band springen en al je zorgen vergeten. Het spel is uitstekend te combineren met andere activiteiten, bijvoorbeeld een stadswandeling, borrelboot of floating dinner. Genieten dus!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige locatie in hartje Utrecht word je ontvangen door onze spelmaker. Hij of zij brengt je lekker in de stemming en legt je het spel uit. En dan: snel de stad in, want een hele reeks gekke opdrachten wacht op je. “Stoute tekeningen”, “Blij dat ik glij” en “Ding dong, ding dong”: zomaar een greep uit de titels van de opdrachten. Jullie bepalen zelf welke opdracht jullie wel of niet doet, zo heb je zelf de controle. Hoe gekker de opdracht, hoe meer punten jullie ervoor kunnen verdienen. Als het team een opdracht heeft voltooid, stuur je een foto naar het hoofdkwartier. Hier verzamel je aan het einde van het spel voor de finale. Wie heeft de meeste punten binnengesleept?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Utrecht
  • Spelbegeleiding en -materialen
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Echt geweldig, de hele groep heeft het enorm naar zijn/haar zin gehad. De spelleiders waren ook enthousiast en lachte ... Lees verdermee om alles. Zeker voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sjoerd van Bruchem

Goed geregeld, ook last minute wijzigingen zonder problemen mogelijk voor wat betreft locatie van uitleg. We hadden daarbij schitterend weer, 25 ... Lees verdergraden, en genoten volop van Utrecht, de mensen en de terrasje. De game was goed te doen, zeker het proberen waard.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Familie Talsma

We hebben via Puur Utrecht een personeelsuitje georganiseerd. Een gezellige middag met leuke spellen/opdrachten. Op ons verzoek op maat ... Lees verdergemaakt in Zeist en goed verzorgd!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Josien van Eijk
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met jouw team uit bezet Utrecht. Start in het centrum en probeer door samenwerking en tactiek te ontsnappen. Speel The Great Escape in Utrecht!
Bekijk The Great Escape
Bekijk Citygame Utrecht 2.0
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame Utrecht 2.0

Met de tablet in de hand, strijdend door de binnenstad tijdens de Citygame 2.0 in Utrecht.
Bekijk Citygame Utrecht 2.0