Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Al het mooie went. Utrecht gelukkig niet. Dank je Nelleke Poorthuis!

Domtoren

foto: Nelleke Poorthuis eigenaar www.hartjeutrecht.com

Alles went.

De snelheid van je nieuwe telefoon
De blije ogen van de liefde van je leven
De vrijheid die je voelt als je fietst zonder zijwieltjes
De eerste vrije dag na je examen
Een kus op je wang van je oma

Het is een kunst om te blijven genieten van dingen die gewoon lekker, goed, echt, heerlijk en wauw zijn. Probeer je ogen niet te sluiten. Leven op de automatische piloot is makkelijk. Bewust blij is zoveel moeilijker.

Hoe ik dat doe? Simpel. Ik ben een evenementenbureau gestart. Daardoor bedenk ik steeds mooie dingen en probeer ik mensen te verbazen. Chronisch! Dwangmatig probeer ik klanten wakker te schudden. Soms zelfs met harde hand. Vaker met verwennerij of spanning.

Andere mensen die leven met open ogen kan ik echt bewonderen.

Over mij

Daarom ben ik fan van Nelleke Poorthuis. Blogster van het eerste uur, koddige kledingsmaak, plogster en mijn overbuurvrouw aan de andere kant van de Oudegracht. Denk wel dat je haar kent. Ze gaat met Moriarty look-a-like Elger en is de lady achter Ikhartje Utrecht. TOPBLOG OVER UTRECHT.

Wil je weten hoe goed ze is?

Lees dan haar blog over de beklimming van de DOM. Dan snap je mij. Ik leef met haar mee en zeg ook zachtjes Óh wat mooi! als ik door haar ogen naar de lichtjes van Utrecht kijk vanaf daarboven. Fan! Nelleke ziet alles. En kan heel goed omdenken!

Wil jij ook genieten van Utrecht? Scroll dan ook even naar de plekken en maak plek in je agenda. 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief