Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Tip: de ultieme locatie voor een Puur* uitje in Utrecht!

 

puur utrecht bedrijfsuitjes

Leestijd: 3 minuten, geschreven door Juul Pröpper

Vandaag zetten we een Puur* partner in het zonnetje…

Favoriete Puur* partner

Down Under in Nieuwegein is bij Puur* favoriet. Een unieke locatie met strand en leuke, uitdagende (water)activiteiten. Sportief, maar ook lekker ontspannen. Met fantastisch uitzicht op de Laagravense Plas. Knus en gezellig. Het is fijn samenwerken met Down Under en alles is er mogelijk. Van vergaderen, tot dineren tot een eigen feest organiseren 

 

Inspiratie nodig voor een uitje bij Down Under? Twee tips! 

  1. Bubble voetbal
    Op deze sportieve locatie mag het natuurlijk niet ontbreken aan een sportieve activiteit. Kies bijvoorbeeld voor Bubble voetbal. Net voetbal, maar nóg leuker. Hijs je, samen met je team, in grote bubbels en de wedstrijd kan beginnen! Fanatisme en veel lol gegarandeerd. Ook perfect te combineren met een borrel of diner.
  2. Escape spel De Strijd
    Down Under wordt omgetoverd tot een groot escapespel. De Strijd is de ultieme teambuildingsactiviteit. Probeer samen met je team binnen één uur te escapen. Hoe? Door raadsels en puzzels op te lossen. Dit kan alleen door goed samen te werken en te communiceren. Perfect dus, als personeelsuitje. Zorgt voor verbinding en verbeterde communicatie. Aanrader! En als het jullie lukt, is het tijd voor een heerlijk diner of borrel bij Down Under.

Puur* helpt je graag…

Hopelijk heb ik je inspiratie gegeven! Puur* Utrecht helpt je graag jouw wensen werkelijkheid te maken. Bekijk onze site voor extra inspiratie. Of neem contact op via 030-2145099. Mailen kan ook! Via info@puurutrecht.nl 

Tot snel!

 

Juul Pröpper is een expert op het gebied van events. Weet precies het verschil tussen best wel leuk en extreem goed. Gaat voor kwaliteit. En hoopt over drie jaar Netflix uitgespeeld te hebben. Ze blogt voor Puur* Events over bedrijfsuitjes in Amsterdam, leuke teamuitjes in Rotterdam en effectieve teambuilding activiteiten in Utrecht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief