Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bubble Voetbal

Een hilarisch potje voetbal in Utrecht voor het hele team. Maak je klaar voor het meest hilarische potje Bubble voetbal in Utrecht dat je ooit hebt gespeeld!
Bubble Voetbal

Waarom is Bubble Voetbal in Utrecht zo goed?

Onze nieuwe favoriet! Hijs jezelf in een gigantische bubbel, loop even warm en ren op de bal af. Ja, je gaat voetballen in een bubbel. Voetbal zoals je het misschien zo vaak hebt gezien of gespeeld, maar dan met een extra hindernis en de mogelijkheid om je tegenstanders ongestraft om te gooien. Kortom: sport en lol, de ultieme combinatie. Bubble Voetbal is te spelen voor groepen vanaf zes personen. Daarnaast is het makkelijk te combineren met andere sportieve activiteiten of leuk af te sluiten met een picknick, borrel of barbecue.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Wij organiseren je potje Bubble Voetbal in alle Utrechtse parken, maar ook een sporthallen of andere locaties behoren tot de mogelijkheden. Kies je favoriet en wij zorgen dat we op de juiste datum en tijd klaarstaan. Na een korte speluitleg is het tijd om te strijden. Bubble Voetbal kent dezelfde regels als gewoon voetbal, met als extraatje dat je elkaar mag tackelen en hinderen. Dus gooi je bubbel in de strijd en bots en rol je tegenstander omver! Houd de bal aan je voeten, kijk uit voor je tegenstanders die je tegen de grond proberen te werken en scoor dat doelpunt! Na afloop volgt de prijsuitreiking aan het beste team.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Spelbegeleiding en -materialen
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

St. Antonius Ziekenhuis / Financiële administratie

We hebben de Utrecht Challenge gedaan. Leuk spel / puzzeltocht en je komt op plaatsen waar je normaal niet zo snel ... Lees verderkomt. Soms moet je inventief zijn om opdrachten uit te voeren, wat voor hilarische situatie zorgt. Je komt ook nog wat over Utrecht te weten. We hebben genoten van onze teambuiding.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marian Middelkoop-Klomp | St. Antonius Ziekenhuis / Financiële administratie

Prima organisatie, alles tot in de puntjes geregeld,ze regelen het naar je eigen wens,voor ons was het een ... Lees verderteamuitje. Super gezellig gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marina Van Bunnik

Hogeschool Utrecht

Lekker ontzorgd de boot in! Het was heel fijn hoe Indi het geregeld had. We wilden iets met een boot, ... Lees verderiets met hapjes en iets met een restaurant voor een bepaalde prijs. En dat is het zeker geworden. Rondje Singel en grachten, hapjes van Gist en eten bij Oudaen. Zelfs het weer was fijn.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- David Vermeulen | Hogeschool Utrecht

KLM

We hadden een leuk teamuitje met collega’s , eerst een uurtje kanoën en daarna zijn we op de BBQ ... Lees verderboot gestapt. Alles was prima geregeld en klopte met de afspraken. Als je het organiseren liever uit handen geeft is dit een prima oplossing. Bij puur Utrecht bieden ze dan een kompleet arrangement aan die je kan fine tunen naar je eigen wensen. Het was dus prima geregeld maar dit kan je vast ook zelf doen zonder tussenkomst van dit bureau en dan zal het een stuk goedkoper kunnen., het is maar net wat je wil.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ad Van Ruiten | KLM

UMC Utrecht

We hebben genoten van het optreden van Alex Conradi. Zijn vingervlugheid, charme en humor maakten dat we met een brede ... Lees verderglimlach en een voldaan gevoel vertrokken. Complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lucy de Haan | UMC Utrecht

Freshworks

Super fijn en snel geholpen in de voorbereiding van onze team uitjes. Er werd ook heel goed meegedacht en we ... Lees verderhebben op de dag zelf een geweldige ervaring gehad met de big picture workshop en de rondvaart met BBQ op de boot
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharon Lie Kim Chong | Freshworks

We hebben een erg leuk teamuitje gehad met bubblevoetbal, andere spellen en tapas eten! Vriendelijk en goed geholpen door Puur ... Lees verdermet een duidelijk draaiboek en enthousiaste begeleiding.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Elza de Haan

Huisman & Partners B.V.

Teamuitje gehad met het werk , bubblevoetbal gedaan was super en ook heel goed geregeld, zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anita Koppers | Huisman & Partners B.V.

Wat een super ervaring! Bubbelvoetbal is hilarisch, we hebben ons rot gelachen. Ik kan dit aan iedereen aanraden om een ... Lees verderkeer te doen. Reken wel op spierpijn de volgende dag, als het niet van het sporten is dan wel van het lachen. Puur utrecht heeft alles keurig netjes geregeld. Wij komen zeker terug.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse Karstel

Tussenvoorziening

Het uitje was goed geregeld door Lotte! Bubble voetbal was hilarisch!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mimi Singh | Tussenvoorziening

Erg leuk maar ook erg vermoeiend! Overal spierpijn... ;) De geplande locatie was helaas bezet ivm een evenement, maar de alternatieve ... Lees verderlocatie, op loopafstand, was zo mogelijk nog beter. En, most of all, de bruidegom in spe was enorm enthousiast en beukte er flink op los. Gelukkig mochten wij als laatste nog even penalty''s schieten met hem als bal! Een schot in de roos.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Steven Gielen
Bekijk Puur Game Show Online
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Puur Game Show Online

De populairste Online Game Show van het moment. Het beste van alles verpakt in één variant. Dit wil je niet missen!
Bekijk Puur Game Show Online
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Sloepen Puzzeltocht

Verken Utrecht op het water en puzzel je weg naar de eindlocatie tijdens de Sloepenpuzzeltocht in Utrecht. Welke sloep heeft de beste stuurlui aan boord?
Bekijk Sloepen Puzzeltocht