Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

5 redenen waarom Escape room MYSTERIUM het leukste bedrijfsuitje van Utrecht is

Escape rooms zijn gaaf en razend populair. Maar wat maakt de ontsnapping nu zo bijzonder? Vijf redenen waarom jij opgesloten wilt worden in het MYSTERIUM tijdens het volgende bedrijfsuitje.

1. Je leert elkaar op een andere manier kennen
Jij denkt je collega”s goed te kennen? Ze zullen je versteld doen staan. Zonder samenwerken is ontsnappen onmogelijk. Zo kom je er dus achter wie zijn hoofd echt koel kan houden en wie het grootste rekenwonder is.

2. (Proberen te) ontsnappen kan iedereen
De escaperoom heeft de ene na de andere verrassing voor jou in petto. Het leuke is dat alle opdrachten compleet anders zijn. Dus of je nu houdt van rekenen, speuren of spannende verhalen het MYSTERIUM heeft het allemaal.

3. Even in een andere wereld
Je daalt af naar de werfkelder van Cornelius Vossius. Zijn uiterst opmerkelijke verschijning laat een onuitwisbare indruk achter. Zijn werf, verhaal en geheimen zorgen dat je 60 minuten lang in een compleet andere wereld bent. Een wereld vol spanning, adrenaline, bijzondere ontdekkingen en… nog veel meer!

4. In het hartje van het land
Na het zinderende MYSTERIUM avontuur wil je eigenlijk niets anders dan even bijkomen van alle indrukken. Komt dat even goed uit! Utrecht is een geweldige stad en de leukste kroegen en restaurants vind je om de hoek. Je kan een bezoek aan de escape room bijvoorbeeld combineren met een rondvaart op de borrelboot.

5. Het oordeel van hen die zijn voor gegaan
Wij zijn trots. Op TripAdvisor staan ruim 200 beoordelingen met de hoogst haalbare waardering van maar liefst vijf sterren. Hierbij het samenvattende oordeel: spannend, leuk, meeslepend, verrassend en uitdagend.

Ben jij inmiddels razend enthousiast? Dat komt mooi uit! Op de te gekke website van Nelleke www.hartjeutrecht.com kun je tot de start van de lente vijf keer MYSTERIUM winnen!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief