Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De fijnste Utrecht tiplijst om te volgen. Mijn favorieten op een rij.

Utrecht online

door Anna-Maria Giannattasio

Elke keer als ik in Utrecht ben dan voelt het als thuiskomen. Raar. Ik heb er nooit gewoond, nooit gestudeerd en zelf niet echt gewerkt. Ik ben een digitale nomade. Kom er elke dag. Maar dan virtueel. Ik volg Utrecht op het web.

Hier mijn lijst met fijne Utrecht bloggers, twitterazzi, instagrammers. Wie mis ik nog? Laat het me hieronder weten en als ze gaaf genoeg zijn dan zet ik ze gelijk op mijn Utrecht tiplijst!

Daar komen ze!
DE UTRECHT TIPLIJST

Kees Wennekendonk.

Ik volg hem al jaren. Deze week voor het eerst bij hem op visite in zijn werfkelder. Kunstenaar, twitteraar en goed gastheer. beroems om zijn ambacht en bijzondere soirées. Zeer goed ook op twitter.

DUIC oftewel de Utrechtse Internetcourant. Durft en is er altijd en overal. Actueel en sappig.

Zo was Utrecht op twitter. Tuurlijk weet ik dat het vroeger helemaal niet zo leuk was. Iedereen om je heen was chronisch ziek, had een slechte adem en er was geen friettent of broodje Mario. Maar toch. Die foto’s hier zijn zo heerlijk. Geen Iphones, geen gehaast. Deftige jurken onderweg op straat. Dit is 1901.

Trajectum online magazine van de Hogeschool van Utrecht  Spannend en jong.  Lees ik altijd.

Donker Utrecht. O la la. Mooie foto’s! Op twitter!

Marco Van Dulst De stoerse kraanmachinist van de hele wereld. Ik volg hem al jaren nu. Hij zit helemaal daarboven en kijkt op ons neer. Ik geniet mee met zijn plaatjes.

De Oud Utrechter Je kent ze wel. De kleine krantjes met echte verhalen. Zo las ik vorige week over een man die op verjaardagen niet kon praten over zijn werk. Hij was de veroorzaker van Hoog Catherijne. “Ik heb veel vrienden verloren in die tijd.”Dat zijn de verhalen die ik zoek.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief