Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Zomer in Utrecht. Mis je dat ook zo?

Tuurlijk missen wij ook de zomer. Utrecht buiten.

Lekker blote beentjes en de luiken van de mooiste vergaderlocatie van Utrecht wagenwijd open.  Terrasje hier, ijsje daar.  Het is niet anders. Seizoenen maken Utrecht juist zo mooi. Altijd 25 graden is ook maar saai. Daarom speciaal voor jou wat wintertips van Utrecht op een rij. Ben je er klaar voor?

1 Muziek maakt warm. Bezoek de maandelijkse (gratis) clubavond van 3 voor 12. Skyradio kun je in het bejaardentehuis altijd nog luisteren.

2 Zonder donker geen licht. Ken je de lichtroute door Utrecht? Kun je gewoon zelf lopen. Onderweg mooie verhalen…gewoon deze Trajectum Lumen route en de lichtdruppels volgen. Hier alle lichtkunstwerken van Utrecht op een rij.

3 verwen jezelf met zomerfruit en heerlijk eten. Ik móet hier altijd naar toe, Dan bestel ik een belachelijk grote Yoghurt met alle soorten fruit, klodders vol honing en nog meer gezondheid. En ik krijg het nog op ook! Ik weet het. Hoort bij deze tijd. Maar ik spijbel hier altijd…Dan schuil ik hier voor de kou en sluit mijn ogen bij elke kauw op een framboos. Zzzzomer…

4 Nog meer licht in het donker… Pak een film. Het liefst overdag…dan heb je plots een hele lange dag kado. Natuurlijk Springhaver (pittoresk) of het Louis Hartloper Complex.  Wist je trouwens dat die Louis een hele beroemde explicateur was?

5 Laatste tip: Loop! Eindelijk is de stad van jou in de winter. Geen toeristengehannes of ontgroeningen. De stad is helemaal van jou! Plan geen route of juist wel. geniet gewoon van prachtig Utrecht en bedenk dat iemand uit Australie graag op dit moment in deze stad zou willen lopen maar geen geld en tijd heeft voor de reis.  Een supergids bij mij boeken mag natuurlijk ook! Wandelen met gids in Utrecht.

Pssst…het is zó weer zomer.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief