Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hoera! Lotte wordt Puur* Utrecht manager!

Lotte is al meer dan 3 jaar de rots in de branding van Puur Utrecht. Vanaf volgende week is ze naast eventplanner van geweldige bedrijfsuitjes in Utrecht ook nog eens teamleider! Dit viert ze met een blog over haar vak, collega’s en liefde voor Utrecht. 

Ik ben sinds juni 2015 lid van de Puur* familie. Toen woonde ik nog in het mooie Vinkeveen, maar al snel verhuisde ik voor de liefde naar Gorinchem. In de zomer ben ik bijna elk weekend te vinden op ons landje aan de Vinkeveense Plassen. Daar is het toch wel echt ultiem genieten zo op de boot, barbecue erbij, kampvuurtje aan en lekker kamperen. In de winter ben ik het liefst in de sneeuw te vinden. Ik ga dit jaar voor het eerst naar Lapland, maar ook Oostenrijk staat nog op de planning. Snowboarden is meest favoriete sport, maar daarnaast doe ik ook graag aan bootcamp, wielrennen en hardlopen.

      

Mijn favoriete uitjes in Utrecht

Na bijna vier jaar Puur Utrecht heb ik natuurlijk heel wat uitjes zelf uitgeprobeerd. Dit zijn mijn favorieten!

Walking & Floating Dinner
Absoluut mijn nummer 1! Een ontdekkingstocht door Utrecht vanaf het prachtige water en wandelend door de intieme binnenstad, met tussendoor een heerlijk 3-gangen diner in gezellige restaurants. Tip! Beklim voorafgaand de Domtoren op. Het uitzicht zal je verbazen!

The Great Escape  
Fantastisch spel waarbij de competitie direct bij binnenkomst losbarst. Teams gaan op pad met een tablet, op zoek naar doe-, puzzel-, foto- en uitdagende denkopdrachten. Tot op het laatste moment spannend welk team wint!

Lipdub Maken 
Dit is echt hilarisch! En voor alle doelgroepen geschikt. Ik heb dit zelf eens met een vrijgezellenfeest gedaan en elke keer als ik de film terugzie, komt het geluksgevoel weer naar boven. De cameraman begeleidt je langs de leukste plekken van Utrecht en speelt in op de beleving van de stad. Recent heb ik deze activiteit georganiseerd voor een tandartsenpraktijk en zij kozen het toepasselijke nummer Altijd Lente In De Ogen Van De Tandartsassistente. Alles kan dus!

Favoriete Puur* Momenten

Er zijn zoveel leuke Puur Momenten op te noemen, maar het leukste is iedere keer weer het onmogelijke waarmaken. De wensen van onze klanten lopen uiteen en daar ligt de uitdaging om dat ene wow-gevoel te geven en het ultieme evenement te organiseren. De challenges op kantoor zijn ook altijd een hoogtepuntje. Nu zijn we bijvoorbeeld aan het planken. Stipt om 15 uur duiken we met zijn allen op de grond om een aantal seconden/minuten te planken en daarna verwennen wij onszelf met een bakkie koffie. Mijn favoriete persoonlijke succes is natuurlijk dat ik vanaf februari aan de slag ga als teamleider van een fantastisch team.

Leuk kantoorleven!

Team Puur* Utrecht is behoorlijk hecht. We weten van elkaar als er een extra schouderklopje of dat extra kopje thee nodig is. Dat doen we dan ook echt als zo”n moment er is. Er worden ook veel grapjes uitgehaald; daar geniet ik ook echt van! Hard werken is ook iets wat wij met zijn allen doen, want wie wil er nu geen klanten blij maken?!

Mijn ideale werkdag in Utrecht

Terwijl het zonnetje langzaam op komt, fiets ik vanaf Utrecht Centraal naar ons kantoor aan de Oudegracht. Daar zet ik een potje koffie, druk mijn pc aan en druppelen de collega’s langzaam binnen. ‘Nog gesport?’ klinkt het vaak vanuit alle hoeken. Want ja, we doen ons best actief te zijn. Flink wat aanvragen in de mailbox, dus knallen maar! Voor ik het weet schuiven we samen aan voor de lunch, worden de crackers ruim belegd en nemen we onze weekendplannen door. Na een drukke, nuttige dag afsluiten en fiets ik naar een gezellig café waar ik heb afgesproken met een vriendin en proosten we op het weekend.

Zin in een onvergetelijk uitje in Utrecht? Bel mij op 030-2145099, ik help je graag!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief