Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur Events laat zich niet zomaar door een sneeuwstorm wegblazen!

puur events in de sneeuw

Waar was jij op die verschrikkelijke vrijdagavond in december 2010? Die eerste kerstvakantiedag toen alle snelwegen waren bevroren en arme stakkers in de file het kerstpakket oppeuzelden met als toetje een hap sneeuw van het autodak?

Wij waren die avond druk in Amsterdam, Utrecht én Abcoude. Vooral de wereld rond Abcoude was verandert in Siberië… … Maanden voorbereiding, strepen op de kalender, verheugen en dan is het zover. Het uur U. De mobiel smolt haast. Leveranciers met complete discovloeren zaten vast op de A1 glijbaan, personeel durfden hun huis niet uit, artiesten haddenacute sneeuwangst. De losse eindjes werden korter en korter… En wat dan? We hadden beloofd het gemeentehuis te veranderen in een complete ‘Casino Royale’ locatie. Compleet met winterkerstmarkt en Las Vegas Sinatra gevoel.

En dat doen we dan ook! Wat nou sneeuwstorm? Wat nou sneeuwangst? Met slippende banden vloog het Puur team Edward en Daisy de ijskou in. Hachelijke avonturen die ze later aan kleinkinderen zullen vertellen. “Ja, opa ging toen maar met zijn cabrio dwars over de besneeuwde Albert Cuyp om spullen en mensen op te halen.”

Het einde van dit sprookje? Alles kwam recht. Discovloer, mensen en magie. Alles was er…nét op tijd. Er was nog één los eindje. Een misverstand over het opruimen na het feest. Maar daar doet Puur Events niet moeilijk over. We houden van een happy end.

Daarom stond ik met mops, stofzuiger en wonderdoekjes de volgende dag rond zeven uur op de stoep. Iedereen blij… En we leefden nog lang en gelukkig.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief