Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wat kan je leren van het Toen Was Geluk Heel Gewoon tijdperk?

Een feestje in de vorige eeuw was een stuk makkelijker. Rust, reinheid en totale voorspelbaarheid. Anna-Maria neemt je even mee terug èn vertelt hoe je hier inspiratie uithaalt. Laat die nostalgietraantjes maar rollen!

Communicatie: De uitnodiging

Mooie tijd, die jaren ’70, ‘80 en ’90, want: geen stress in app-groepjes! Feesten organiseren was makkelijk. Je schreef gewoon een uitnodiging en met een flinke lik speeksel plakte je een postzegel op de kaart. De stapel uitnodigingen ging richting het postkantoor en Pieter Post deed de rest. De agenda’s  van toen waren leger en een feest was een avond waar je je lang, héél lang op verheugde.

Dus: pak je feestuitnodiging goed aan
Zorg dat je uitnodiging écht is en opvalt. De juiste uitnodiging helpt bij de voorpret, prikkelt en laat je voelen dat je dit event écht niet wil missen. Maaaarrrrrr… hoe leuk is het niet om het extra echt te maken om bij dat jaren tachtig feest een heuse cassettebandje met USB drive te sturen? Wedden dat je 100% pure aandacht krijgt en niemand dit feest wil missen?

Wat staat er op het menu?

Weet je nog? Sigaretten in een glas op tafel waren heel normaal en we werden blij van een als egel vermomde halve meloen (kwestie van prikstokjes erin steken), een stapel zweetkaas en Amsterdamse uitjes. Maak je niet heel veel vrienden in deze tijd.

Dus alle gekkigheid op een stokje….
En toch snapten we het wel vroeger. Op een stokje smaakt alles nét even lekkerder. En feestelijk festivallerig 2018. Daarom een tip die je gasten laat smelten, want dit is zo goed en onvergetelijk. Dit is de nieuwste trend waar alle hipsters op Instagram los op gaan. Hou je vast: Cheesecake op een stok. Waarom niet….

Muziek en vertier

Polonaise, polonaise en nog meer polonaise. Een feestje in de jaren zestig was flink oer. Op het podium een paar jongens met te lang haar en elke drie liedjes even stoppen voor een leuke sketch of gedicht op alfabet. Gelukkig zijn dit soort dooddoeners er niet meer op je event en is er heel veel keuze als het gaat om samen lol hebben. Silent disco, proeverijen, casino’s…noem het maar op!

Stoelendans is gewoon altijd goed
Toch nostalgisch? Héél héél soms mag een stoelendans wel. Ken je blind stoelendans al? Ideaal als warming up of als verrassende entertainmentbreak tijdens je feest. Maar dan graag wel iedere ronde één stoel weghalen. Vergaten we tijdens ons eigen uitje zo nu en dan.

 

Accepteer statistieken, marketing cookies om deze video te bekijken.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief