Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (644 reviews)
 • Nederlands
 • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Herken jij de mol in je team?
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol

Waarom is Herken de Mol zo goed?

Spanning, fanatisme en elkaar goed in de gaten houden: dat zijn de hoofdingrediënten van Herken de Mol. Je werkt samen met jouw team om zoveel mogelijk geld voor de pot te verzamelen. Maar één persoon is de mol en saboteert de opdrachten. Door zijn of haar toedoen falen de opdrachten en komt er minder geld binnen. Kun je erachter komen wie de boel belazert? Dan ben je de winnaar van het spel!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Je wordt ontvangen op een gezellige locatie in het centrum van Utrecht. Hier geeft onze enthousiaste spelmaker uitleg over het spel. Eén persoon in het gezelschap heeft dubbele voorpret: de mol. De mol hebben namelijk we van te voren ingelicht, zodat hij of zij precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Na de korte uitleg sturen we je de stad in en kan het spel beginnen! Tussen de verschillende opdrachten door krijg je een aantal keer de kans om de mol binnen de groep te herkennen. Heb je de mol ontmaskerd? Dan ben je de winnaar van de felbegeerde bokaal!

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 10 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
 • Ontvangst op een gezellige locatie in Utrecht
 • Professionele spelbegeleiding
 • Diverse spelmaterialen
 • Voor de mollen: briefing vooraf
 • Iets lekkers voor onderweg
 • Prijsuitreiking met prijzen voor de beste mol, de beste speler en het beste team

Beoordeling van onze klanten

Epilepsiefonds

Afgelopen donderdag hebben we ons personeelsuitje gehad en iedereen heeft het ontzettend naar z’n zin gehad! Goed georganiseerd, leuke ... Lees verderspelbegeleidster (met veel geduld ?) en heerlijk gegeten. We hebben meerdere complimenten vanuit de groep gekregen. Ook ontzettend fijn dat er flexibel omgegaan werd met last minute afmeldingen i.v.m ziekte. Heel erg bedankt voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vincent van Laar | Epilepsiefonds

Het Herken de Mol spel was goed georganiseerd, heel enthousiast gebracht!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Mikki Sindhunata

Bij Puur ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een onvergetelijk uitje. Onlangs heb ik met vrienden ... Lees verdereen Herken de Mol de gespeeld wat zeer spannend was. Door het enthousiasme van de spelmaker kregen wij er nog meer zin in. Daarnaast was het fantastisch weer en hebben we aan het eind van de middag heerlijk geborreld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- André Hoogendoorn

Met onze afdeling hebben we Herken de Mol gespeeld. Het is zelfs de grootste criticasters erg goed bevallen, we hebben ... Lees verdereen top middag gehad. Complimenten voor de organisatie van initieel contact tot en met de uitvoering. Alles verloop soepel, informatie is duidelijk en de sfeer die de spelmakers weten te creëren is erg goed. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vincent Pieterse

Wij hadden vorige week met het bedrijf een nieuwjaarsuitje/vergadering, alles was echt super geregeld. De ruimte onder het kantoor ... Lees verderwas voor ons echt ideaal en alles was tot in de puntjes geregeld. Na de vergadering hebben wij een "Wie is de mol" gespeeld, onze spel leider Laurens wist door zijn enthousiaste uitleg de spanning er goed in te brengen. We hebben echt een super dag gehad. Ook de communicatie met Anouk van het kantoor was duidelijk, vriendelijk en snel. Volgende keer zullen wij zonder enige twijfel meteen Puur bellen. Dank jullie voor de geweldige dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ben Sproet

Super leuk uitje in het hart van Utrecht! Voor een vrijgezellenfeest met 8 meiden hebben we o.a. dit uitje; Herken ... Lees verderDe Mol, gespeeld. Het is spannend, grappig, uitdagend en gezellig om te doen. :D Leuke begeleider die je tijdens t spel steeds op nieuwe locaties in de stad ontmoet voor verschillende spelonderdelen. Iedereen maakt elkaar verdacht en speelt een mentaal spelletje met elkaar. Bijna niemand van ons had de "echte mol" door tijdens t spel. Het weer was heerlijk en je komt op allerlei mooie plekken in de binnenstad. Echt een aanrader om te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Margje van 't Oever

Timon

Bedrijfsuitje gehad bij Puur Utrecht. Deze organisatie kan super snel schakelen, denkt mee en verder om te komen tot een ... Lees verderpassende activiteit! Bedankt en wie weet tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- A. de Boer | Timon

ABN AMRO

Super leuk opgezet spel. Leuke interactieve manier om zowel de stad Utrecht als het team beter te leren kennen. Enthousiaste ... Lees verderspelbegeleiders en een flexibel reserveringsproces hebben bijgedragen aan een positieve ervaring
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joey van der Linden | ABN AMRO

de Volksbank

Bedankt Mathilde voor het meedenken en regelen van een perfect uitje Genoten van een heerlijke dag met fantastisch weer. We ... Lees verderzijn gestart op de lunchboot met schipper Bart. Genoten van de heerlijke broodjes en soep. Onderwerg heeft Bart nog e.e.a. verteld over de plekken waar we langs kwamen. Vervolgens werden we opgewacht door Hugo voor het spel Herken de Mol. Het leuke was dat bijna niemand van ons gezelschap het tv programma ooit heeft gezien dus enige uitleg was nodig. De reacties waren heel positief, iedereen was enthousiast. Leuk om dit met een klein team te doen. Na afloop prima ontvangen bij retaurant Stadskasteel Oudaen voor een borrel en aansluitend diner. Alles was ook hier goed geregeld conform afspraak. Zeer goede verzorging en bediening. Kortom: alles tot in de puntjes geregeld
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tineke Berendse | de Volksbank

Hobart

Zaterdag 20 oktober. Met het Salesteam en de partners een lekker dagje Utrecht gedaan. ''s Morgens was het om 10.00 uur verzamelen ... Lees verderbij Van der Valk Utrecht met koffie, thee en gebak. Om 11.30 naar Puur gegaan en om 12.00 uur daar de speluitleg gekregen van onze enthousiaste Ruud. Heerlijke maffe opdrachten gekregen en reuze gelachen. Wij hadden er trouwens voor gekozen om de mannen tegen de vrouwen te doen (altijd leuk). Om 15.30 was het spel klaar en was er vrije tijd tot 18.00 uur. Bij Café Quignon een uurtje geborreld en om 19.00 uur (100 meter verderop) gezellig en lekker gegeten bij Den Ouden Draeck (ook via Puur geregeld). Daarna terug naar het hotel en nog een afzakkertje genomen. De volgende dag nog even samen lekker luxe ontbeten en ieder weer naar huis. Was al met al een super leuke dag met ook mooi weer. Een volgend uitje zou ik gerust weer met Puur aandurven. Dikke 10.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rob Batteljee | Hobart

VNU Exhibitions Europe

We hebben gisteren enorm veel lol gehad. Dat niet alle spelers (15 pax, internationaal gezelschap) bekend waren met het spel, maakte ... Lees verderhelemaal niks uit. De opdrachten waren leuk en de mollen (maar ook de niet-mollen) deden enorm hun best om iedereen op het verkeerde been te zetten. We kijken terug op een mooie middag in Utrecht!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anneke van Rooijen | VNU Exhibitions Europe

Rabobank Vallei en Rijn

Afgelopen dinsdag 12-09 hebben we een hele leuke teambuildingsmiddag in hartje Utrecht met het spel Herken De Mol. We verzamelden ... Lees verderbij een restaurant, heerlijk in de zon aan de gracht, om kennis te maken met de spelleiders en voor uitleg van het spel. In de week ervoor waren twee collega''s al benaderd om Mol te zijn. Alles geheim natuurlijk en eigenlijk begint het spel dan al. De enthousiaste spelleiders hebben de spanning goed weten op te voeren en onder een strak blauwe hemel hebben we verschillende opdrachten uitgevoerd in het centrum van Utrecht. En wat kun je elkaar lekker bespelen en paranoia maken. Na een geweldige ontknoping en prijsuitreiking zijn we nog lekker wat wezen eten. Kortom, een hele leuke dag en echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans Praag | Rabobank Vallei en Rijn

Herken de Mol

Zeer geslaagde personeelsdag gehad dankzij de vlotte en enthousiaste organisatie van Puur. Puur denkt leuk mee met je wensen en ... Lees verderschakelt snel in de voorbereiding. Bij aanvang goed verzorgde lunch op mooie locatie. Vervolgens nam spelleidster Fieke ons enthousiast mee in het ''Mollen'' in de stad, waarbij de gewenste interactie en teambuilding als vanzelf ontstond. Dank voor deze leuke dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- NUOVO Scholengroep | Herken de Mol

Van der Valk Hotel Vianen

Met ons bedrijfsuitje het spel Herken de Mol gespeeld. Vooraf fijn contact gehad met een enthousiast contactpersoon. Op de dag ... Lees verderzelf was alles goed geregeld door de teamleidsters. Ze waren helder in hun uitleg en gingen leuk mee in ons fanatisme. Met diverse opdrachten door de binnenstad van Utrecht heeft iedereen een topdag gehad. Dank namens ons!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim van der Valk | Van der Valk Hotel Vianen

Wat een super leuke dag hebben wij gehad met mooi weer. Het spel Herken de Mol was echt een uitdaging, ... Lees verderwaarin iedereen volledig opging in het spel. Leuke opdrachten met onderlinge strijd en uitdaging om uiteindelijk de mol te ontmaskeren! De begeleiding tijdens de dag was echt super, alles goed geregeld. We hebben een top dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Kristen van Leeuwen

SNS bank

Echt een leuk team-uitje met gevarieerde opdrachten én een wedstrijd-element om het spannend te maken. Goed georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- I. Kolfschoten | SNS bank

Ten eerste is het allemaal super goed geregeld. De spelleider is enthousiast, de spellen zijn goed georganiseerd en alles liep ... Lees verderop rolletjes. Het enige dat ik jammer vond was dat onze groep opgesplitst werd, achteraf had ik dat toch liever anders gedaan. Ook de prijs vind ik erg hoog in vergelijking met wat je ervoor krijgt.
Deze review kreeg als cijfer een 3
- Julia Bartelink

Altrecht

Leuk spel en goed georganiseerd. Tip voor een leuke teammiddag met je team!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- SJ Jansen | Altrecht

Wij hebben dit spel tijdens een weekendje weg met de vriendengroep gedaan (25 man). We hebben ervan genoten! Er waren drie ... Lees verderteams en dus drie mollen. De spellen waren uitdagend maar niet te ingewikkeld waardoor iedereen betrokken bleef. Uiteindelijk waren de mollen een grote verassing :) Het was een super georganiseerde middag waar we allemaal van hebben genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elsemarie Kraal

Manhattan Associates

Ontzettend leuke middag gehad met het Wie is de mol? spel en ons aansluitende Tapas diner. Heel veel enthousiaste reacties ... Lees verderontvangen vanuit onze werknemers. Puur Utrecht heeft het perfect georganiseerd. We hadden nog wat last-minute afmeldingen en aanmeldingen, maar daar werd heel flexibel mee omgegaan in de groepsindeling en het voorbereiden van de mol. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Floris Janssen | Manhattan Associates
Plaats een review
Bekijk The Great Escape The Great Escape

The Great Escape

Ontsnap met jouw team uit bezet Utrecht. Start in het centrum en probeer door samenwerking en tactiek te ontsnappen uit Utrecht.
Bekijk The Great Escape
Bekijk Citygame de Erfenis Citygame de Erfenis

Citygame de Erfenis

Geef zoveel mogelijk geld uit en win!
Bekijk Citygame de Erfenis
Bekijk CSI Utrecht CSI Utrecht

CSI Utrecht

Kruip in de huid van een forensisch onderzoeker en los de moord op
Bekijk CSI Utrecht