Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

CSI Utrecht

Kruip in de huid van een forensisch onderzoeker en los de Utrechtse moord op tijdens het CSI moordspel in Utrecht!
CSI Utrecht
CSI Utrecht
CSI Utrecht
CSI Utrecht

Waarom is CSI Utrecht zo goed?

Haal de speurneus in je naar boven tijdens CSI Utrecht. Een spannend detective spel dat niet onder doet voor de spannende televisieserie. Je kruipt in de huid van de rechercheur, dus aan jou de taak om de gruwelijke moord op te lossen. Hoe lang ligt het lijk er al? Wie is het? Waaraan is ze overleden en wie is de mogelijke dader? Kortom: genoeg uitdaging! Dit detectivespel breng teams dichter bij elkaar, maakt je slimmer en zorgt voor lol. Het ideale uitje in Utrecht!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een centrale locatie in Utrecht verwachten we je voor de presentatie van de moordzaak. Tijdens de presentatie krijg je alvast wat details te horen en vertellen we je hoe je het beste te werk kunt gaan. Daarna is het aan jou! Trek verdachte banktransacties na, onderschep dreigbrieven, houd de actualiteiten in de gaten en denk als de moordenaar. Bij nieuwe informatie ontvang je een bericht op de smartphone. Eenmaal terug op het hoofdkwartier is er tijd om alle hints naast elkaar te leggen en de moord op te lossen. Hier schrijft elk team een pleidooi en draagt dit voor aan de rest. Dit zorgt voor hilarische verhalen en extra rivaliteit. Na het beoordelen van de pleidooien maken we de winnaar van het spel bekend.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Utrecht
  • Enthousiaste spelbegeleiding in de rol van Rechercheur
  • Spelmaterialen en een GPS voor ieder team
  • Ontknoping van de zaak én prijsuitreiking met prijsbeker voor de winnaars

Beoordeling van onze klanten

Restaurant Kampanje

Super gezellige dag gehad. Goed georganiseerd en een leuke begeleider. Activiteit was ook top, gelukkig niet te simpel en zeer ... Lees verdervermakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique Honders | Restaurant Kampanje

Wij hebben n.a.v een vrijzellendag met 10 man op de borrelboot gezeten en gevaren door de grachten van Utrecht. ... Lees verderHierbij was er voldoende drinken en hapjes aanwezig voor ons allen. Schipper Bart heeft ons 1,5 uur rond gevaren. Leuke ervaring en zeker aan te raden. Wij hadden prachtig weer deze dag en dat is wel prettig op een sloep. Lotte heeft mij prima geholpen met het regelen van deze borrelboot.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sander Leenaerts

Het was een geweldige dag op 29 oktober om een CSI moord op te lossen. Iedereen was enorm enthousiast en onder ... Lees verderweg moesten we met het koffertje voor wildvreemde mensen nog op de foto. Alles was door jullie goed geregeld mijn complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wil Jansen

CSI Utrecht

Afgelopen donderdag met ons team het CSI spel gespeeld. Na de speluitleg moesten we even op gang komen. Met bloedfanatieke ... Lees verdercollega''s die allemaal voor de winst gingen werd al snel heel spannend. Ondanks ons mooie slotpleidooi was de winst voor het andere team. Aanrader als je een stukje teambuilding wilt combineren met een leuke dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Daan Amerongen IKEA Amersfoort | CSI Utrecht
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met jouw team uit bezet Utrecht. Start in het centrum en probeer door samenwerking en tactiek te ontsnappen. Speel The Great Escape in Utrecht!
Bekijk The Great Escape
Bekijk Citygame Utrecht 2.0
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame Utrecht 2.0

Met de tablet in de hand, strijdend door de binnenstad tijdens de Citygame 2.0 in Utrecht.
Bekijk Citygame Utrecht 2.0