Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

The Great Escape

Ontsnap met jouw team uit bezet Utrecht. Start in het centrum en probeer door samenwerking en tactiek te ontsnappen. Speel The Great Escape in Utrecht!
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape
The Great Escape

Waarom is The Great Escape in Utrecht zo goed?

Escape rooms zijn populairder dan ooit! Logisch want ze testen jouw brein, doorzettingsvermogen en samenwerking binnen een team. Maar het vinden van een escape room voor een grote groep kan een hele uitdaging zijn. Precies daarom bedachten we The Great Escape: een spannend ontsnappingsspel, maar dan in de stad! Zo kun je ook met een grote groep een escape ervaring ondergaan. The Great Escape is een citygame gebaseerd op een waar gebeurd verhaal uit de Tweede Wereldoorlog. Jouw taak: door samenwerking en tactiek ontsnappen uit bezet gebied. Dit wordt een uitdaging!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Het spel start op een centrale locatie in Utrecht. Bij ontvangst brengen we je direct in de sfeer van het spel en krijg je een beknopte uitleg. De bedoeling: ontsnappen uit bezet gebied om het hoofdkwartier van het verzet te bereiken, die je naar Engeland kan helpen. Maar: de ondergrondse vertrouwt niemand. Vervul de opdrachten, los raadsels op en beantwoord vragen. Zo win je het vertrouwen van de verzetsstrijders en maken ze extra spelgebieden vrij zodat je bevrijd gebied kunt bereiken. Daar aangekomen wacht nog een pittige quiz. Gaat het je lukken te ontsnappen?

Met tien personen of minder? Dan kun je ook onze escaperoom Mysterium in Utrecht proberen!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Utrecht
  • Spelbegeleider in de rol van generaal
  • Spelmaterialen en een smartphone of tablet voor ieder team
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Link naar een digitaal album met de tijdens het spel gemaakte foto's

Beoordeling van onze klanten

DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support

Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 20 personen en het was perfect geregeld. Dankjewel! (Als vertrekpunt hadden we Café Joost, ... Lees verderdit is ook een geniale kroeg :))
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Aron Blankestijn | DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support

Advent Jeugd Verbond

Op een rustige zondagochtend met zo'n 60 jongeren dit fantastische spel mogen spelen. Ontzettend goed verzorgd en ook nog eens geweldig ... Lees verderom te spelen! Onze jongeren hebben een hele leuke ochtend gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrick Nab | Advent Jeugd Verbond

RVO

Wij hebben een hele leuke middag gehad dankzij dit spel! Het zat heel goed in elkaar, met de tablet, tas ... Lees verderen map met opdrachten die we meekregen. Vooral de foto opdrachten vonden we erg leuk, en het spel zorgde tot het einde voor een onderlinge ''strijd'' tussen de teams. Het contact met de organisatie vooraf, tijdens en achteraf is ook erg vlot verlopen. Dit spel is zeker aan te raden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lisanne van Beek | RVO

Syneos Health Netherlands B.V.

We hebben genoten van een erg leuke middag. Veel van Utrecht gezien, leuke uitdagende vragen opgelost en genoten van de (... Lees verderonverwachte) creativiteit van sommige collega''s. Ook het aansluitende diner bij El Mundo was goed geregeld. Echt een aanrader!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marjolein Gijsbertsen | Syneos Health Netherlands B.V.

Gemeente Wijk bij Duurstede

We hebben een erg leuke middag gehad met team samenleving van de gemeente Wijk bij Duurstede. De city game bevatte ... Lees verdervoor elk wat wils en zorgde voor veel hilariteit en plezier. Alles was goed georganiseerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jorike Olde Loohuis | Gemeente Wijk bij Duurstede

Rockwool B.V.

Voor elke leeftijd een prima activiteit en leuk om te doen
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stephen Muller | Rockwool B.V.

The Great Escape

Onze afdeling heeft een hele leuke middag gehad! Het spel zit goed in elkaar met leuke, afwisselende opdrachten. Het was ... Lees verderdaarnaast ook heel goed verzorgd en alles is af te stemmen naar wens. Super!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Politie Utrecht | The Great Escape

Surfnet

Nogmaals dank je wel voor de organisatie van de dag. We hebben het erg leuk gehad. We hebben begrepen dat ... Lees verderwe een van de meest fanatieke groepen waren, en dat doet ons natuurlijk erg goed. Dank, en we komen zeker bij jullie terug voor een volgend uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michiel | Surfnet

KNMI

Heel leuke citygame in Utrecht gedaan. 2 uur is een mooie duur en leuk verzorgd door de spelleiding. Tablets werken goed ... Lees verderen leuke opdrachten en vragen. De link met een escape room vond ik wat vergezocht, maar maakte niet uit. Het blijft een leuke citygame. Goed verzorgd vooraf en achteraf met organisatie van Puur Utrecht.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eveline van Baal | KNMI

Een super leuk spel waar je lekker fanatiek van wordt. De opdrachten zijn heel divers.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Maurine la Verge

Jozefschool Aalsmeer

Ben (de spelleider) deed het ontzettend leuk, hij enthousiasmeerde en legde helder en duidelijk uit. Ook het spel zelf was ... Lees verdererg geslaagd.De conclusie en ontknoping van het raadsel waren leuk. Het eten was erg goed geregeld, we konden tussendoor lekker wisselen van plaatsen en het personeel was vrolijk en vriendelijk. Een heel prettige sfeer. Dat wij de foto''s achteraf ontvingen vind ik een erg leuke toevoeging.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Niek | Jozefschool Aalsmeer

OBS Oog in Al locatie Montessori

Met het team zijn we Utrecht door gegaan. We hebben enorm gelachen om de foto opdrachten. De competitiedrang was groot ... Lees verderen zo werd er dan ook vals gespeeld, alles uit de kast gehaald om punten te behalen en werd er vooral heel veel gelachen. We vonden het een geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eva Bosman | OBS Oog in Al locatie Montessori
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief bedrijfsuitje in Utrecht dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Speel Herken de Mol in Utrecht! Herken jij de mol?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Citygame Utrecht
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame Utrecht

Met de tablet in de hand, strijdend door de binnenstad tijdens de Citygame in Utrecht.
Bekijk Citygame Utrecht
Bekijk CSI Utrecht
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

CSI Utrecht

Kruip in de huid van een forensisch onderzoeker en los de Utrechtse moord op tijdens het CSI moordspel in Utrecht!
Bekijk CSI Utrecht