Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Gek op Holland Quiz

Wat weet je over Nederland? Test je Nederlandse kennis tijdens de Gek op Holland quiz in Utrecht!
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz

Waarom is de Gek op Holland Quiz in Utrecht zo goed?

Het populaire televisieprogramma Ik Hou Van Holland zelf spelen? Dat kan met Puur* Utrecht! De Gek op Holland Quiz is een van onze leukste groepsuitjes. De quiz test je kennis van Nederlandse tradities, muziek, geschiedenis en sport. Maar we hebben niet alleen vragen voor je, ook hilarische opdrachten staan op het programma. Welke teamleden zijn er bloedfanatiek en welke zorgen met hun gestuntel voor hilarische taferelen? Wie is de beste en gaat met de hoofdprijs naar huis? Je beleeft het tijdens de Gek op Holland quiz!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De Gek op Holland quiz vindt plaats op een gezellige locatie in hartje Utrecht en wordt gepresenteerd door een enthousiaste presentator. De ruimte is op zijn Hollands versierd, dus dat wordt gezellig! Je gezelschap wordt opgedeeld in teams, waarna de strijd kan losbarsten. Wie verrast het team met zijn kennis, wie loodst zijn team naar de overwinning en wie is gewiekst bij de opdrachten? Het maakt eigenlijk niet uit; bij deze quiz staat de lol voorop! Heb je iets bijzonders te vieren? We maken de quiz ook op maat, bijvoorbeeld voor bedrijven. Met gepersonaliseerde vragen over je collega’s, de werkvloer en werkzaamheden. Informeer bij ons, wij stellen graag een persoonlijke quiz of quizronde samen.

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Utrecht de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Utrecht heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Utrecht experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
  • Gezellige quizlocatie in Utrecht
  • Presentatie door energieke quizmaster
  • Hollands decor, attributen en rad van avontuur
  • Quiz met audio- en videofragmenten
  • Prijsuitreiking met prijzenpakket voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

Kentalis College Utrecht

We hebben een fantastische middag gehad. De beamer op onze locatie deed het niet. Dit is op geen enkele manier ... Lees verdereen gemis geweest, de spelleiders hebben het perfect opgelost.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- C Falke | Kentalis College Utrecht

surfevenement zandvoort

Ik wou iets leuks doen voor alle mensen die mee hadden geholpen aan een leuke evenement. ik kwam via via ... Lees verderbij Puur Utrecht terecht. ik had een offerte aangevraagd en ik werd gelijk de dag daarna gebeld en ben ik er samen tot een mooi uitje gekomen. Op de dag zelf was het allemaal goed geregeld en kan niks anders zeggen dan dat we een geweldige dag hebben gehad met ze alle.
Deze review kreeg als cijfer een 5
surfevenement zandvoort

Uiteindelijk tevreden over dit bedrijf. Leuk uitje gehad in de vorm van een Ik hou van Holland quiz. Leuk om ... Lees verdermet een groep vrienden te doen! Was wel wat verwarring achteraf over een factuur voor de drank, maar dat is allemaal netjes opgelost. Schakelen snel, denken goed mee met wat leuk zou kunnen zijn voor een groep en bieden een leuke mix aan activiteiten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans de Jong

Gek op Holland quiz

We hebben met een groep van 35 collega''s het spel gespeeld op onze school. Onze ''Linda'' was erg enthousiast en nam ... Lees verderde groep mee in het Gek op Holland spel. De ruimte was erg leuk en geheel in stijl aangekleed. Een geslaagde middag, waarbij iedereen vanzelf fanatiek meespeelde.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nathalie | Gek op Holland quiz

We hebben met een groep van 11 personen het spel gespeeld. De quizmaster was erg enthousiast en de locatie was in ... Lees verderstijl aangekleed. Iedereen was zeer fanatiek en we hebben een hele leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Romy de Nas

Insiders online

Wij hebben met een groep van 20 personen de ''Gek op Holland quiz'' in de Grote Werf gespeeld. De quiz was ... Lees verdererg leuk, de presentatie was geweldig en de teamspirit zat er goed in. Nogmaals bedankt voor het regelen en meedenken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Amber Twigt | Insiders online

Dudok Wonen

Met een groep van 11 personen hebben we de "Gek op Holland quiz" gespeeld met een zeer enthousiaste spelleidster. Wat een ... Lees verderleuke middag hebben we gehad! Leuke vragen, veel gelachen en daarna nog heerlijk gegeten bij een Tapasrestaurant. Bedankt Puur voor het meedenken en een goed georganiseerd arrangement voor ons!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline Handelaar | Dudok Wonen
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele Escaperoom De Strijd

Ga de uitdaging aan in ons Mobiele Escaperoom De Strijd in Utrecht spel. Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Een hilarische manier om elkaar beter te leren kennen is tijdens Ranking the Company in Amsterdam!
Bekijk Ranking the Company