Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (644 reviews)
 • Nederlands
 • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Gek op Holland Quiz

Wat weet je over Nederland?
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz

Waarom is de Gek op Holland Quiz zo goed?

Het populaire televisieprogramma Ik Hou Van Holland zelf spelen? Dat kan met Puur* Utrecht! De Gek op Holland Quiz is een van onze leukste groepsuitjes. De quiz test je kennis van Nederlandse tradities, muziek, geschiedenis en sport. Maar we hebben niet alleen vragen voor je, ook hilarische opdrachten staan op het programma. Welke teamleden zijn er bloedfanatiek en welke zorgen met hun gestuntel voor hilarische taferelen? Wie is de beste en gaat met de hoofdprijs naar huis? Je beleeft het tijdens de Gek op Holland quiz!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De quiz vindt plaats op een gezellige locatie in hartje Utrecht en wordt gepresenteerd door een enthousiaste presentator. De ruimte is op zijn Hollands versierd, dus dat wordt gezellig! Je gezelschap wordt opgedeeld in teams, waarna de strijd kan losbarsten. Wie verrast het team met zijn kennis? Wie loodst zijn team naar de overwinning? Wie is gewiekst bij de opdrachten? Het maakt eigenlijk niet uit; bij deze quiz staat de lol voorop! Heb je iets bijzonders te vieren? We maken de quiz ook op maat, bijvoorbeeld voor bedrijven. Met gepersonaliseerde vragen over je collega’s, de werkvloer en werkzaamheden. Informeer bij ons, wij stellen graag een persoonlijke quiz of quizronde samen.

Dit uitje in coronatijd boeken?

Als blijkt dat door maatregelen van het RIVM dit uitje in coronatijd even niet te boeken is, kies dan voor de online Gek op Holland quiz. Deze competitieve quiz is online minstens zo goed en zo kom je toch met je team creatief samen.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 10 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
 • Gezellige quizlocatie in Utrecht
 • Presentatie door energieke quizmaster
 • Hollands decor, attributen en rad van avontuur
 • Quiz met audio- en videofragmenten
 • Prijsuitreiking met prijzenpakket voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

Kentalis College Utrecht

We hebben een fantastische middag gehad. De beamer op onze locatie deed het niet. Dit is op geen enkele manier ... Lees verdereen gemis geweest, de spelleiders hebben het perfect opgelost.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- C Falke | Kentalis College Utrecht

surfevenement zandvoort

Ik wou iets leuks doen voor alle mensen die mee hadden geholpen aan een leuke evenement. ik kwam via via ... Lees verderbij Puur Utrecht terecht. ik had een offerte aangevraagd en ik werd gelijk de dag daarna gebeld en ben ik er samen tot een mooi uitje gekomen. Op de dag zelf was het allemaal goed geregeld en kan niks anders zeggen dan dat we een geweldige dag hebben gehad met ze alle.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | surfevenement zandvoort

Uiteindelijk tevreden over dit bedrijf. Leuk uitje gehad in de vorm van een Ik hou van Holland quiz. Leuk om ... Lees verdermet een groep vrienden te doen! Was wel wat verwarring achteraf over een factuur voor de drank, maar dat is allemaal netjes opgelost. Schakelen snel, denken goed mee met wat leuk zou kunnen zijn voor een groep en bieden een leuke mix aan activiteiten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans de Jong

Gek op Holland quiz

We hebben met een groep van 35 collega''s het spel gespeeld op onze school. Onze ''Linda'' was erg enthousiast en nam ... Lees verderde groep mee in het Gek op Holland spel. De ruimte was erg leuk en geheel in stijl aangekleed. Een geslaagde middag, waarbij iedereen vanzelf fanatiek meespeelde.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nathalie | Gek op Holland quiz

We hebben met een groep van 11 personen het spel gespeeld. De quizmaster was erg enthousiast en de locatie was in ... Lees verderstijl aangekleed. Iedereen was zeer fanatiek en we hebben een hele leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Romy de Nas

Insiders online

Wij hebben met een groep van 20 personen de ''Gek op Holland quiz'' in de Grote Werf gespeeld. De quiz was ... Lees verdererg leuk, de presentatie was geweldig en de teamspirit zat er goed in. Nogmaals bedankt voor het regelen en meedenken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Amber Twigt | Insiders online

Dudok Wonen

Met een groep van 11 personen hebben we de "Gek op Holland quiz" gespeeld met een zeer enthousiaste spelleidster. Wat een ... Lees verderleuke middag hebben we gehad! Leuke vragen, veel gelachen en daarna nog heerlijk gegeten bij een Tapasrestaurant. Bedankt Puur Utrecht (Bas) voor het meedenken en een goed georganiseerd arrangement voor ons!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline Handelaar | Dudok Wonen
Plaats een review
Bekijk Online Chocolade Workshop Online Chocolade Workshop

Online Chocolade Workshop

Maak vanuit je eigen huis de lekkerste chocolade
Bekijk Online Chocolade Workshop
Bekijk Online Quiz The Party Online Quiz The Party

Online Quiz The Party

De perfecte manier om de teamgeest te versterken!
Bekijk Online Quiz The Party
Bekijk Online Talkshow Online Talkshow

Online Talkshow

Online je deelnemers informeren en entertainen. Dat is waar deze talkshow voor staat!
Bekijk Online Talkshow