Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Utrecht!
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz

Waarom is de Pubquiz in Utrecht zo goed?

Van E.T. tot Obama, van waslabels in jouw spijkerbroek tot de regels van het schaken: in de Pubquiz komt alles voorbij. We stellen vragen over films, geografie, geschiedenis, sport, muziek en tv. Voor iedereen komt er wel een vraag voorbij waar hij het antwoord op weet. Daardoor is de Pubquiz voor iedereen leuk en kan iedereen meedoen. Wie heeft de meeste algemene kennis? Wie kan makkelijk introotjes van hits raden? Wie blijft er scherp na al die biertjes en bitterballen? Je gaat het beleven tijdens onze oergezellige pubquiz!

Waar kun je je op verheugen?

De Pubquiz vindt plaats in een gezellig café in het centrum van Utrecht. Je wordt verwelkomd door onze enthousiaste presentator, die de quiz in goede banen gaat leiden. Tijdens de quiz wordt jouw gezelschap verdeeld in verschillende teams van vijf of zes personen. Kies jouw teamcaptains en laat de strijd losbarsten! Ondersteund door vele hilarische en spraakmakende beeld- en geluidsfragmenten krijg je de meest uiteenlopende vragen voorgeschoteld. Aan het einde van de quiz hebben we voor het winnende team een leuk prijsje. De quiz uitbreiden met lekkere borrelhapjes? Vraag naar de mogelijkheden, wij regelen het graag!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Utrecht de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Utrecht heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn, ook de Pubquiz! Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Utrecht experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
  • Gezellige privé quizlocatie in Utrecht
  • Quiz met audio- en videofragmenten
  • Presentatie door energieke quizmaster
  • Prijsuitreiking met een mooie prijs voor de winnaars
  • Ruimte met gezellig decor

Beoordeling van onze klanten

Het was erg fijn schakelen en via Puurutrecht hebben we een super leuk programma aangeboden gekregen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kj Den Hollander

Mathilde van Puur heeft ons ontzettend snel geholpen met het organiseren van de pub quiz. Ze heeft gezorgd voor een ... Lees verdergoede host die de quiz in goede banen heeft geleid. De pubquiz was een groot success en bracht vooral veel fanatisme tot stand! Een prima uitje om samen met je team te doen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frank van Loon

Ik heb, samen met 26 collega's, mijn 25-jarig jubileum gevierd. Het was georganiseerd door Puur Utrecht (Claire) en was een doorslaand ... Lees verdersucces. Wij hebben heel gezellig en vooral lekker gegeten en daarna in de werfkelder van Puur Utrecht een pubquiz gehouden. Er is veel gelachen en mede dankzij de uitstekende presentator Michel, was ook dit onderdeel zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Roeland van Cann

Landré Beheer B.V.

Eendentour met aansluitend Pubquiz/BBQ buffet. TOP dag gehad. Genoten. Ilse Schouten/Puur bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Carla Eijnikel | Landré Beheer B.V.

NS Reizigers

Ilse van Puur heeft een heel fijne avond voor ons verzorgd. In samenspraak hebben we een leuk programma samengesteld dat ... Lees verderin alle opzichten voldeed aan onze verwachtingen en wat door onze medewerkers zeer goed werd ontvangen. Zeker de Pubquiz is een welkome toevoeging op je casual bedrijfsuitje, temeer omdat Sytse ter plaatse goed inspeelt op wat voor groep mensen hij voor zich heeft. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Harald Ghijsen | NS Reizigers

Matchcare

Het was een leuke gezellige middag/avond, de presentator speelde goed in op de groep en de sfeer zat er ... Lees verdersnel in. Het eten was goed; alles was goed geregeld, top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nathalie Rens | Matchcare

Pubquiz

Het was een erg geslaagd afdelingsuitje! Al bij het organiseren werd goed meegedacht en alles was goed geregeld. Pubquiz was ... Lees verderin een leuk restaurant, had gevarieerde en leuke vragen en werd top gepresenteerd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura van Voorst | Pubquiz

Ordina

Heel leuk uitje gehad met pubquiz en diner! De organisatie was super én flexibel waar nodig. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Emma de Graaf | Ordina

Molengraaff Dispuut

Ontzettend leuke pubquiz met een heel enthousiaste quizmaster! Leuk voor een grote groep.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Josje van den Heuvel | Molengraaff Dispuut

In de vooravond een hele gezellige pubquiz gedaan in hartje Utrecht bij Restaurant Het Zuiden. De quizmaster zorgde voor een ... Lees verdergoede sfeer en de rivaliteit tussen de teams kwam snel los. Na de prijsuitreiken volgde het driegangen diner, dat uitstekend was verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michiel Hillmann

Een leuke gezellige middag met een hele hoop lol! Goed verzorgd vanaf het eerste contact en het uitje zelf! Een ... Lees verderorganisatie die nu onder mijn favorieten staat als er iets geregeld moet worden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annette Visser
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele Escaperoom De Strijd

Ga de uitdaging aan in ons Mobiele Escaperoom De Strijd in Utrecht spel. Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escaperoom De Strijd
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Een hilarische manier om elkaar beter te leren kennen is tijdens Ranking the Company in Amsterdam!
Bekijk Ranking the Company
Bekijk Gek op Holland Quiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland Quiz

Wat weet je over Nederland? Test je Nederlandse kennis tijdens de Gek op Holland quiz in Utrecht!
Bekijk Gek op Holland Quiz