Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Moordspel Diner

Je collega's beter leren kennen? Dan is het moorddiner in Utrecht een geweldige keuze! Geniet van een heerlijk diner en gezellige avond.
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner

Waarom is het Moordspel Diner in Utrecht zo goed?

Zin in een diner met een criminele twist? Dan is het Moordspel Diner een geweldige keuze! Een gezellig avondje eten met elkaar verloopt heel anders dan je gewend bent; er is namelijk een gruwelijke moord gepleegd! Aan jou de taak te achterhalen wie de moordenaar in jouw gezelschap is. Tijdens het rechercheren geniet je van een heerlijk drie-gangen menu, die we uiteraard in overleg samenstellen. Maar houd jouw ogen goed open, want de moordenaar zit nog steeds bij je aan tafel!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige locatie in het centrum van Utrecht wordt je verwelkomd door inspecteur Langedijk; hij zal de avond in goede banen leiden. De rollen worden verdeeld en de moordzaak wordt uiteengezet. Dan is het aan jou. Tijd om uit te zoeken wie omroepbaas Van Hemelen meedogenloos ombracht. Ja, tijdens dit spel vol sluwe streken en sneaky gedrag leer je jouw vrienden of collega’s op een geheel andere manier kennen. Vergeet niet te smikkelen van het heerlijke drie-gangen diner! Leef je uit met rekwisieten, verbaas je over onverwachts acteertalent en werk naar de bloedstollende ontknoping. Voor degene die de moordenaar goed geraden heeft hebben we een leuke prijs.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 8 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
  • Begeleiding van professionele acteur(s)
  • Privé locatie
  • 3-gangen diner naar keuze (evt. dieetwensen, geen probleem!)
  • Kleding, rekwisieten en scripts
  • Prijsuitreiking met prijsbeker voor de winnaars

Beoordeling van onze klanten

Provincie Utrecht

Als je een avond wilt lachen en genieten van je collega's en die op een andere manier wilt leren kennen, ... Lees verderga dan het moordspel doen. Dit was echt fantastisch! Genoten, bedankt Puur Utrecht.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse Mulder | Provincie Utrecht

Rabobank

Moorddiner; we hebben met ons team een super leuke avond gehad. De aankleding en het spel waren leuk en het ... Lees verderwerd goed begeleid. We hebben ontzettend gelachen en genoten van sommige acteur/collega''s . Het eten was ook prima, kortom een geslaagd team uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marie Therese Berkel | Rabobank

We hebben een top avond gehad. Vreselijk gelachen met het Moordspel en het boottochtje , voor dat het moordspel begon, door ... Lees verderde grachten met een hapje en een drankje was zeer relax. Iedereens heeft veel foto''s van elkaar gemaakt met de hilarische outfits.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicole van Esveld

SRA

We hebben met ons team een hele gezellige avond gehad. Met het moorddiner werd iedereen uit zijn/haar comfortzone gehaald ... Lees verderen werden er een aantal echte acteurs geboren. De begeleiding van het spel was top en het eten bij Restaurant Luden was prima. Het was een zeer geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Claudia Bergkamp | SRA

Dienst ICT

We hebben een heerlijke avond gehad! Lekker ontspannen met de collega''s elkaar treffen in een andere setting. We kregen allemaal ... Lees verdereen rol in het moorddiner in Restaurent Luden! Wat een lol! De begeleiding was top en het eten was heerlijk! Heel leuk om dit te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Monique Blom | Dienst ICT

Dienst Vervoer en Ondersteuning

We hebben een rondvaart gehad in een sloep door de grachten van Utrecht! Heerlijk met koffie en thee en appelgebak!! ... Lees verderDaarna een moorddiner in restaurant Pret a Porter! het was een top dag en we hebben erg hard gelachen! ik kan het iedereen aanraden!!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Nicoeltte Dielemans | Dienst Vervoer en Ondersteuning

Continu B.V.

Het was een super leuke avond! We hebben met het hele team ontzettend veel gelachen tijdens het moordspel. De "kostuums" ... Lees verderen de teksten waren goed bedacht door Puur. De avond werd goed begeleid en het eten bij restaurant Claar was prima. Zeker een aanrader voor een ontspannen bedrijfsuitje waarbij je iedereen een keer van een andere kant kan zien!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joelle van Eck | Continu B.V.

Hacol

We hebben met ons team een super leuke avond gehad. De aankleding en het spel waren heel leuk en het ... Lees verderwerd goed begeleid. De communicatie vooraf was ook heel prettig, gezien er bij ons nog wel wat verandering waren. We waren iets minder enthousiast over het eten (tapas). Vandaar 4 sterren. De organisatie krijgt er zeker 5! Bedankt!!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle Nijmeijer | Hacol
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland Dinerspel

Test jouw vaderlandse kennis tussen de gangen door
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Foute Prijzen Bingo Dinerspel

Kruis de getallen af en geniet van een gezellig diner
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
Bekijk Pubquiz Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Pubquiz Dinerspel

Speel het pubquiz dinerspel in Utrecht tussen de gangen door onze uitdagende quiz met rondes over o.a. popmuziek, sport, televisie, Utrecht en vele andere thema's.
Bekijk Pubquiz Dinerspel