Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Moordlunch

Ontmasker de moordenaar tijdens dit spannende middagmaal
Moordlunch
Moordlunch
Moordlunch
Moordlunch
Moordlunch
Moordlunch

Waarom is de Moordlunch zo goed?

Zomaar een gezellige lunch in Utrecht. Er staat allerlei lekkers op tafel, je kletst lekker bij met je vrienden of collega’s en het is gezellig. Niets van dit alles tijdens onze Moordlunch, want je komt terecht in een moordspel vol inhaligheid, verborgen motieven en spannende ontwikkelingen. Wie vermoordde omroepbaas meneer Van Hemelen? Tijdens deze spannende middag ontpop je je tot een ware detective! Geniet van een heerlijke meergangenlunch naar je smaak terwijl jij en je gasten tudden de gangen door de moordzaak ontrafelen.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige locatie in het centrum van Utrecht word je verwelkomd door inspecteur Langedijk, die de moordzaak presenteert. De rollen van het spel worden verdeeld en Langedijk vertelt je de details die je moet weten. Dan is het aan jou. Tijd om uit te zoeken wie omroepbaas Van Hemelen meedogenloos ombracht. Ja, tijdens dit spel vol geheime streken en stiekem gedrag leer je je gezelschap pas echt goed kennen. Tussen het puzzelen door schotelt de bediening je de smakelijke lunch voor: een smakelijk rustmomentje om de zaken eens goed te overdenken! Leef je uit met rekwisieten, verbaas je over onverwachts acteertalent en werk naar de ontknoping. Voor degene die de moordenaar goed geraden heeft hebben we een leuke prijs.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 8 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 54,50 p.p. excl. btw
  • Begeleiding van professionele acteur(s)
  • 3-gangen lunch naar keuze
  • Kleding en rekwisieten
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Ik had hier veel van verwacht. Ik dacht dat er acteurs aanwezig zouden zijn, maar die waren er niet. Alleen ... Lees verdereen regisseuse. (misschien had dit te maken met de korte termijn waarop dit evenement georganiseerd moest worden) De inleiding had beter gekund. Het ging allemaal erg rommelig. Ook vond ik het jammer dat er aan het eind een prijs voor de beste speler van het moordspel werd uitgereikt. Dat lijkt me niet de opzet van een dergelijk evenement.
Deze review kreeg als cijfer een 2
- Ellen Talens
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland Dinerspel

Test jouw vaderlandse kennis tussen de gangen door
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Foute Prijzen Bingo Dinerspel

Kruis de getallen af en geniet van een gezellig diner
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
Bekijk Pubquiz Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Pubquiz Dinerspel

Speel het pubquiz dinerspel in Utrecht tussen de gangen door onze uitdagende quiz met rondes over o.a. popmuziek, sport, televisie, Utrecht en vele andere thema's.
Bekijk Pubquiz Dinerspel