Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Varen in Utrecht

Varen Utrecht

Noem een betere manier om een stad te ontdekken dan vanaf het water… precies, niks! Of je nu met vrienden, collega’s of familie op pad gaat, een boottocht in Utrecht zorgt altijd voor gezelligheid. En gelukkig heeft Puur* Utrecht een fantastisch aanbod aan vaaruitjes voor elke gelegenheid. Laten we de leukste opties eens onder de loep nemen! 

Leestijd: 4 minuten

De Borrelboot

Wat is er nou beter dan varen door de charmante Utrechtse grachten? Varen én borrelen tegelijkertijd! De Borrelboot is perfect voor een relaxte middag of avond met collega’s, vrienden of familie. Terwijl jij geniet van een koud drankje en wat lekkere hapjes, zie je de mooiste plekjes van Utrecht aan je voorbij trekken. En geen zorgen, zelf als het Nederlandse weer tegenzit, zijn er overdekte opties beschikbaar.

BBQ Boot

Zin in een ultieme zomerse ervaring (nu het nog net effe kan ;))? Stap dan aan boord van de BBQ Boot. Hier geniet je van perfect gegrilde stukjes vlees of vis, terwijl je door het centrum van Utrecht vaart. Een heerlijk drankje erbij, de zon op je gezicht en Utrecht als decor – klinkt als een topuitje, toch? Ideaal voor bedrijfsuitjes of gewoon een gezellige middag met vrienden.

BBQ boot, boottocht, varend terras met bbq
BBQ boot

Tapasboot: Spaanse sferen in Utrecht

Liever iets exotischer? De Tapasboot brengt de smaken van Spanje naar de Utrechtse grachten. Terwijl je vaart, geniet je van patatas bravas, chorizo en andere Spaanse lekkernijen. Ideaal voor wie van lekker eten en een mooie vaarroute houdt.

Floating Dinner: 3 gangen, 3 locaties

Voor een echt unieke ervaring is er het Floating Dinner. Dit uitje brengt je per boot naar drie verschillende restaurants voor een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Het is een culinaire reis door Utrecht, gecombineerd met prachtige uitzichten op de stad vanaf het water.

Nog meer opties…

Naast deze geweldige tochten kun je ook kiezen voor de Pizzaboot, waar versgebakken pizza’s aan boord worden gebracht, of de Bingoboot, waar je al varend mee kunt doen aan een geniale bingo!

Maak het het onvergetelijk met Puur* Utrecht!

Of je nu kiest voor een borrel, barbecue of een tapasfeestje op het water, varen in Utrecht biedt voor iedereen wat wils. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord en ontdek de stad vanaf de grachten! Benieuwd wat Puur* Utrecht jouw nog meer kan bieden? Check het hier.

Jesse is jouw Utrecht expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Utrecht en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief