Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pizzaboot

Jouw favoriete pizza vers aan boord
Pizzaboot
Pizzaboot
Pizzaboot

Waarom is de Pizzaboot zo goed?

Hoe vaak eet je nu pizza op de Utrechtse grachten? Niet dagelijks toch? Daarom organiseert Puur* Utrecht leuke rondvaarten met de Pizzaboot. Genieten van de mooiste Utrechtse monumenten terwijl jouw pizza vers bereid wordt! Proef de verse ingrediënten en de Italiaanse liefde! Perfect voor een bedrijfsuitje of afsluiter van een onvergetelijke dag met vrienden of familie!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Wij zorgen graag voor jouw perfecte vaart! Op de uitgekozen dag en tijd ligt de boot voor jou klaar, zodat je meteen aan boord van de Pizzaboot kunt. Van te voren kies je jouw favoriete pizza. Deze wordt terwijl jij geniet van de Utrechtse uitzichten vers voor jou bereid! Wanneer jouw pizza klaar is wordt deze vers aan boord bezorgd, zodat jij kunt genieten van een lekker en warm pizzamaaltje.

Op-en afstappen van de Pizzaboot

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats van de Pizzaboot? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jij wordt opgepikt en afgezet waar je wil. In Utrecht zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe jij de kosten voor jouw pizza vaart zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten van de Pizzaboot aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het Utrechtse bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben niet altijd een toilet of verwarming aan boord, houd hier rekening mee met het kiezen van het soort Pizzaboot.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Pizza naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Alles is goed verlopen. Ik heb veel positieve reacties van mijn collega’s ontvangen. De opdrachten waren ook uitdagend en ... Lees verderniet te makkelijk. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lotte Haan

Brand new live events

Ik was er zelf helaas niet bij maar alles is goed gegaan. Enige feedback die ik kreeg was dat de ... Lees verderpizza's wat groter hadden gekund. Verder was alles goed verzorgd en hebben ze een goede vaart gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jamel van Laarhoven | Brand new live events

Deloitte Consulting B.V

Hartelijk dank voor alle goede zorgen rondom het evenement, het was prachtig geregeld. Zelfs met een aantal van onze deelnemers ... Lees verderdie te laat kwamen, is het allemaal nog goed gekomen. Ook gaven alle deelnemers aan dat ze het varen in combinatie met pizzadiner enorm gewaardeerd hebben
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anton Zeef | Deloitte Consulting B.V
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner