Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Tapasboot

Haal de Spaanse zon en smaken aan boord!
Tapasboot
Tapasboot
Tapasboot
Tapasboot
Tapasboot
Tapasboot
Tapasboot
Tapasboot
Tapasboot
Tapasboot

Waarom is de Tapasboot zo goed?

Dit wordt genieten! Met de Tapasboot van Puur* Utrecht vaar je twee uur lang door de mooie Utrechtse grachten, maar waan je je toch in Spaanse sferen. Hoe? Met een uitstekend tapasmenu natuurlijk! Geniet van jamon serrano, tortilla’s, brood met aioli en garnaaltjes in de olie en klets gezellig bij met jouw favoriete mensen. Deze gezelligheid vergeet je niet snel!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Deze Utrechtse Tapas boottocht verloopt perfect, daar zorgen wij graag voor. Of je nu wat tapas wilt als borrelhapjes of een compleet menu: wij zorgen in overleg met jou graag voor de juiste samenstelling. Behoefte aan entertainment aan boord? Van gids tot accordeonist: wij hebben een uitgebreid bestand met fijn boord-vermaak! De Tapasboot is op iedere dag van het jaar op ieder tijdstip te boeken.

Op-en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats van de Tapasboot? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Utrecht zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten je kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw tapasvaart zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Tapasboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest voor de Tapasboot. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het Utrechtse bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben geen toilet of verwarming aan boord. Houd hier rekening mee met het kiezen van jouw soort Tapasboot.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Tapasmenu naar keuze (Dieetwensen? Geen probleem!)

Beoordeling van onze klanten

Hippo connect

We hebben het ontzettend goed gehad. Onze Duitse gasten waren heel erg tevreden. Het eten was prima (de toetjes zelfs ... Lees verderuitstekend). Dankjewel voor het organiseren hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 5
Hippo connect

We hebben erg genoten met het teamuitje van de tapasboot! Een erg toffe boot, een leuke schipper en heerlijk eten, ... Lees verderdank jullie wel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline de Rooij

Erg gezellig team-uitje gehad met echt heerlijke hapjes en lekkere dranken. Vrolijke schipper. Aanleggen voor de deur van ons huis ... Lees verderwas geen probleem. Het weer zat niet mee, maar de boot kon goed overdekt worden en ook aan de zijkanten dicht. Eén kleine kanttekening zou zijn, dat er maar één lantaarn aan boord was en wij op een gegeven moment ons eten niet meer konden zien. Communicatie met Puur Utrecht van tevoren verliep prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Renée Keulen

Facilicom

We hebben het boottochtje door Utrecht inclusief tapasbuffet als erg leuk ervaren. Schipper Lisette heeft ons alle mooie plekjes van ... Lees verderUtrecht laten zien met hier en daar wat leuke feitjes over de locaties waar we langs kwamen. Het eten was prima, er zijn voldoende drankjes aan boord, de duur van de boottocht was perfect en we hadden gelukkig mooi weer, waardoor we zowel in de openlucht als overdekt in de schaduw konden zitten in de boot. Ook waren we erg blij dat er een WC aan boord was - klein maar fijn, zeker met al het water om je heen.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Leonie van der Waard | Facilicom

UMC utrecht

We hebben een hele leuke avond gehad op de tapasboten, alle veelal buitenlandse gasten waren erg verrast hoe mooi Utrecht ... Lees verderis en hoe veel beter dit te zien is vanaf een boot door de grachten. Het eten was prima en we hadden erg geluk met het weer. Fijn dat er ook wat dekens aan boord waren voor degenen die het toch iets te fris vonden. Super dat de opstapplaats aangepast kon worden en we vanaf de congreslocatie zo de boot op konden. De commucicatie met puur is erg prettig en goed verlopen. Hartelijk dank!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Cornelieke Pals | UMC utrecht

Kamer van Koophandel

Hele gezellig avond gehad op de Tapasboot. Ben erg vriendelijk geholpen door zowel de schipper als de organisator. De boottocht ... Lees verderzelf was aangenaam en mooi om door de utrechtse grachten te varen, overigens blij dat de overkapping erop zit! Het eten was prima :).
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Gerwin de Boer | Kamer van Koophandel
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner tijdens her rondvaart diner in Utrecht
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het floating dinner in Utrecht brengt je per boot naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en Utrecht vanaf het water.
Bekijk Floating Dinner