Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Mijn goede voornemen: iedere dag een feestje vieren

Deze week is het dan echt zo ver.. Ik word 26! De big 3 0 is nog lang niet in zicht, maar toch, ik hoor nu niet meer bij de begintwintigers.  Mijn aankomende verjaardag heeft mij aan het denken gezet: Wat wil ik nou echt graag doen dit prachtige levensjaar? Hierbij mijn 10 goede ideeën en voornemens Doe je mee?

1.Mijn eigen stad ontdekken

Dolgelukkig ben ik als ik in Utrecht rondloop en toch telkens weer nieuwe plekjes ontdek. Dat ga ik vaker doen. Denk jij dat je alles al weet en weet jij nou van gekkigheid niet meer welke plek je nog niet kent? Bel mij dan! Ik zit boordevol tips en ken hele leuke gidsen die jou met liefde rondleiden.

2. Een hobby zoeken

Oke, ik zeg het hardop: ik ben Koos Hobbyloos. Help, Nikki zoekt een hobby!  Gelukkig kan ik van alles ontdekken bij onze eigen uitjes. Of het nu om een schilderworkshop gaat of het brouwen van mijn eigen parfum… alles kan. Wat zal het gaan worden?

3. Lief zijn voor mijn medemens en tevreden zijn met wat ik heb 

Ik merk dat ik van alles vanzelfsprekend vind. De computers waar wij de hele dag op werken, nieuwe outfit hier, etentje daar. Tijdens de daklozenwandeling werd ik even met beide benen op de grond gezet. Zij verloren alles en moesten zichzelf zien te redden. Een echte eyeopener.

4. Goed voor mijn lichaam zorgen 

Zelf ben ik al aardig op weg met mijn wekelijkse boot camp sessies. Mijn doel is dat het hele jaar vol te blijven houden. Ben je nou niet echt geïnteresseerd in een abonnement bij de sportschool of in het park? Trommel dan je collega”s op en organiseer een sportief bedrijfsuitje! Overleef het eilandleven bij het Expeditie Robinson spel of ga op zoek naar je Schotse roots tijgens de Highlandgames.

5. Een wijncursus volgen

Wat is er nou lekkerder dan na zo”n actieve dag te genieten van een lekker, ijskoud biertje of wijntje? 9 van de 10 keer kies ik een wijn op basis van het etiket. Net zoals ik een boek koop op basis van zijn omslag. Tijd om hier verandering in te brengen! Ik wil het verschil leren tussen Chardonnay, Sauvignon Blanc en Pinot Grigio. Overhoor jij mij na afloop?

6. Van iedere dag een feest maken.

Maak van de maandagavond zaterdagavond. Wacht niet met het vieren van het leven tot het weekend. Duik gewoon eens op maandag de kroeg in en zing uit volle borst mee tijdens een smartlap! Het glas is immers halfvol niet waar?

7. Lekker rebels zijn.

Oke, soms ga ik mijn goede voornemens even lekker op zij zetten. Zoals nu. Geen top 10 maar een top 8. Kan ook best prima, toch?

8. Zoveel mogelijk mensen blij maken.

Mijn belangrijkste voornemens voor dit jaar: mensen blij en gelukkig maken! Hoe? Door geweldige bedrijfuitjes te organiseren en knallende personeelsfeesten voor te bereiden. Dus bel mij als jij blij gemaakt wil worden.

Beleven, genieten en onthouden. Now let”s go out and make some unforgettable stories for later!

Geschreven door:

Nikki Langerak
Event Manager Puur* Events

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief