Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (646 reviews)
  • Nederlands
  • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Sloepen

In contact met Utrecht en de grachten
Sloepen
Sloepen
Sloepen
Sloepen

Waarom is varen met een sloep in Utrecht zo goed?

Maak jouw gasten los uit de sleur van de dag. Stap in de luxe met mahonie betimmerde sloep en nestel je op de comfortabele kussens of vaar zelf op de geruisloze electrische sloep Een heerlijke manier om de stad en elkaar beten te leren kennen. Je zit namelijk dicht op het water, dus je hebt écht contact met de stad. De werven, grachtenpanden en alle bijzondere monumenten: zo dichtbij waren ze nog nooit!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Of je nu met een grote groep bent of met een kleiner gezelschap: wij hebben altijd de juiste boot voor jou in ons assortiment. De sloepen zijn er namelijk in verschillenden afmetingen voor groepen van 12 tot en met 42 personen. Aan de huur van een sloep zijn makkelijk extra’s toe te voegen. Of het nu gaat om ontbijt, borrelhapjes of een accordeonist: wij maken jouw vaartocht graag compleet met de gewenste extra’s. Beleef een onvergetelijke dag op deze luxe sloepen!

Op-en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Utrecht zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe jij de kosten voor jouw vaart met een sloep zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo kunnen de meeste sloepen overkapt worden, is er op bepaalde boten een muziekinstallatie aanwezig en hebben een aantal boten kleine tafeltjes aan boord. Daarnaast zijn er een aantal sloepen die je zelf, zonder vaarbewijs, mag besturen. De sloepen beschikken niet over toilet en verwarming.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 10 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
  • Sloep huur
  • schipper
Bekijk Sushiboot Sushiboot

Sushiboot

Verse Sushi, een lekker wijntje en plezier met elkaar: zo mooi kan Utrecht zijn!
Bekijk Sushiboot
Bekijk Gek op Holland boot Gek op Holland boot

Gek op Holland boot

Test jouw vaderlandse kennis op het water
Bekijk Gek op Holland boot
Bekijk Partyschepen Partyschepen

Partyschepen

Vier jouw feest op de Utrechtse wateren
Bekijk Partyschepen