Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (644 reviews)
 • Nederlands
 • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz Boot

Stap aan boord en test jouw algemene kennis
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot

Waarom is de Pubquiz Boot zo goed?

Test jouw algemene kennis op het water! Stap aan boord van de Pubquiz Boot en beleef een gezellige middag met vrienden, familie of collega’s. We verdelen de groep in teams zodat er flink gestreden kan worden. Wie drukt als eerst? Wie geeft het verkeerde antwoord zodat de punten naar de tegenpartij gaan? Welk team gaat naar huis met de beker? Je beleeft het tijdens onze gezellige pubquiz aan boord!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Boek onze Pubquiz Boot en wij zorgen dat het jou aan niets ontbreekt! Aan boord kun je onbeperkt gebruik maken van bier, wijn of fris. Tijdens het varen geniet je van een continu wisselend decor: de stad Utrecht. De quiz wordt gepresenteerd door een enthousiaste presentator die jouw gezelschap bij de les houdt en iedereen enthousiast krijgt. Geen nood: je hoeft geen Albert Einstein te zijn om deze quiz te winnen. De vragen tijdens gaan over van alles. Actualiteit, geschiedenis, muziek en cultuur: iedereen komt aan zijn trekken.

Op-en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Utrecht zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe jij de kosten voor jouw vaart met de Pubquiz Boot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Pubquiz Boot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Utrechtse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het Utrechtse bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben vaak geen toilet of verwarming aan boord.

Dit uitje in coronatijd boeken?

Als blijkt dat door maatregelen van het RIVM dit uitje in coronatijd even niet te boeken is, kies dan voor de online Pubquiz. Deze competitieve quiz is online minstens zo goed en zo kom je toch met je team creatief samen.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 10 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
 • Boothuur
 • Schipper
 • Hollandse bar (bier, wijn en fris)
 • Quiz met audiofragmenten
 • Quizmaster
 • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

TheaterHotel De Oranjerie

Wij hebben een geweldige pubquiz op boot gehad in de Utrechtse grachten. Een hele leuke combi van Utrecht ontdekken vanaf ... Lees verderhet water & een spel-element! Alles was goed verzorgd!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sanne Polman | TheaterHotel De Oranjerie

Fysiotherapie van Bommel

Geweldig leuk teamuitje Leuke pubquiz, varend door de mooie grachten van Utrecht. Leuke spelleidster. We hebben veel lol gehad met ... Lees verderhet team. Echt een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Petra van Loon | Fysiotherapie van Bommel

Pubquiz boot

Genietend van een boottocht door de Utrechtse grachten in combinatie met een vermakelijke pubquiz. De pubquizboot is een ware aanrader! ... Lees verderAlles was tot in de puntjes geregeld en werd flexibel ingespeeld op onze wensen. We hebben een gezellige middagactiviteit gehad mede dankzij een scherpe en humorvolle spelleider!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Stef van Bommel | Pubquiz boot

We hebben een erg gezellig teamuitje gehad dankzij Puur Utrecht. Het varen door de grachten was heel leuk en actief ... Lees verderdoor de pubquiz. Lotte was een gezellige en grappige spelleidster die zorgde voor een goede sfeer. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Taniya Haar

De combinatie van de quiz en de boot vond ik heel erg leuk. De quiz was goed verzorgd en werd ... Lees verderleuk gepresenteerd. Ik ben zeer tevreden over de service van Puur en hoe de dag is verlopen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole Tol

Met ons team hebben wij als afdelingsuitje op de boot de pubquiz gedaan. De quiz was goed georganiseerd, uitdagend en ... Lees verderheel leuk verzorgd door de presentatrice! Echt een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicolien van der Berg
Plaats een review
Bekijk Floating Lunch Floating Lunch

Floating Lunch

Vaar van restaurant naar restaurant voor een dynamisch lunch
Bekijk Floating Lunch
Bekijk Borrelboot Borrelboot

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner Rondvaart Diner

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner
Bekijk Rondvaart Diner