Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
9.1/10 (644 reviews)
  • Nederlands
  • English

Utrecht expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Lunchboot

Heerlijk lunchen tijdens een Utrechtse rondvaart
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot
Lunchboot

Waarom is de Lunchboot zo goed?

Lunchen in Utrecht op een unieke manier? Kies dan voor de Lunchboot! Laat het Utrechtse decor aan je voorbij trekken en geniet gelijktijdig van de lekkerste lunch. Want waarom zou je binnen willen zitten tijdens de lunch als je ook kunt genieten van dat prachtige Utrechtse erfgoed. Denk out of the box en verras je collega’s met deze bijzondere lunchbelevenis op het water!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Stap op bij onze makkelijk bereikbare opstapplek in hartje Utrecht en geniet van de Lunchboot. Van te voren spreken we af wat je je gezelschap wilt voorschotelen. Soep met lekker belegde broodjes is de meest gekozen optie. Maar uiteraard kunnen we er ook wat bijzonders van maken. Zo zijn tapas ook perfect in te zetten als lunchmaaltijd. Of wat dacht je van een Indonesische rijsttafel? Voor welke culinaire invulling je ook kiest, dit wordt gegarandeerd een gezellige vaart!

Op-en Afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 10 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Lunchmenu naar keuze
  • Koffie, thee en jus d’orange

Beoordeling van onze klanten

Min VWS

Erg leuke vaart gehad met de sympathieke Suus als onze schipper. Het erg was erg cosy op de boot. Route ... Lees verderook mooi :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Claudia van Heeswijk | Min VWS

Groei&Bloei afd. Rijswijk

De boottocht ging prima! Er is genoten van de lekkere broodjes en de mooie gedekte tafels! De bediening was prima ... Lees verderen de kapitein een ervaren stuurman! Helaas was het geen stralend weer, maar toch bleef de stemming er in! Dank voor jullie verzorging en het prettige contact wat we hadden!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Henk Hamoen | Groei&Bloei afd. Rijswijk

lunchboot

Wij hadden de lunchboot geboekt voor het 25 jarig jubileum van een collega. Doordat je op een boot samen geniet van ... Lees verderlekker eten en drinken is de setting net even anders dan de geijkte borrel waar mensen vaak in groepjes opdelen. Het was ideaal en veel mensen waren zelfs vergeten hoe mooi Utrecht is! De schipper was prima, het eten was heerlijk, het zonnetje scheen en aan al onze wensen (zelfs de last minutewensen :) ) was voldaan. Helemaal top! Onze jubilaris kijkt met heel veel plezier terug op een geslaagde middag! Nogmaals dank voor de goede organisatie en fijne contacten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rabobank | lunchboot

Familie uitje

Deze boottocht met de hele familie was voor ons allemaal een schot in de roos, vooral voor onze Amerikaanse gast. ... Lees verderHij vond deze rondvaart de fijnste en de mooiste van de rondvaarten die hij in Nederland had gemaakt in de afgelopen weken. Leuk toch? We hadden alles mee: mooi weer, prima schipper, lekkere broodjes en een prachtige tocht! Wat ook bijzonder was, was dat het de start van het nieuwe universiteitsjaar was. we zagen de nieuwe studenten in lange rijen op de kade lopen. Lotte, dankjewel voor de fijne samenwerking en ik zal zeker reclame voor jullie maken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ina | Familie uitje
Plaats een review
Bekijk Floating Lunch Floating Lunch

Floating Lunch

Vaar van restaurant naar restaurant voor een dynamisch lunch
Bekijk Floating Lunch
Bekijk Borrelboot Borrelboot

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van Utrecht vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner Rondvaart Diner

Rondvaart Diner

Varend genieten van een heerlijk diner
Bekijk Rondvaart Diner